[quote="kertikiri"]P írta:kertikirianndi, tök jó, hogy ezt így leírtad, mert képzeld Nadin napirendje szinte ugyanígy néz ki! Délutáni séta is ugyanekkor van, és ugyanígy vagyunk, hogy ha abból feljövünk, még alszik itt fent is (vagy óvatosan levetköztetem, vagy hagyom és kirakom a teraszra). Aztán kaja, és ő is nagyon nyűgös este. Szintén biztos vagyok benne, hogy nem a poci fáj, de egyszerűen semmi nem jó neki. Viszont az a különbség, hogy én ilyenkor is megpróbálom elaltatni, és f7-7 körül általában sikerül is. És ugye alszik 9 -f10-10-ig-ig. Na ezután fürdés, és nagy nehezen visszaalvás, majd ébredés és fentlét. Szóval nálunk ez a baj, ez az esti fürdés előtti szunya. Mit csináljak szerinted? Igazából ébren tartani sem tudjuk, kb. 8-f9-ig kellene, próbáltuk már, de az nem megy, nagyon szenved. Előbb kellene elaludnia, mint 7, de az sem megy?!
Zsófi meddig van ébren ilyenkor? És hánykor fürdettek?
Karácsony: én is játszószőnyegre gondoltam, de azt valószínűleg már előbb megvesszük neki. Trapéz van. Járóka kellene még, de az neki nem nagy élvezet ugye:-) A családtól meg úgy néz ki, hogy olyan hintát kap, ami most még bölcsőszerűen funkcionál, ha meg már majd tud ülni, akkor kidugja a kis lábát, és úgy hintázik. Ez jó ajándék lenne neki, mert ringani nagyon szeret Általában én ringatom a mózeskosárban, ami nekem nem akkora élvezet, mert a gyerekkel együtt vagy 15 kiló )
Fürdés az utolsó kaja előtt van, ugye ez kilenc, tíz fele van, hát előtte, de nincs fix időpontunk. Az esték nálunk is gázosak, mert egy darabig eljátszunk vele, aztán egyszer csak nem érdekli semmi, na onnantól megy a szenvedés, erre sajnos nekem sincs tippem Ma meg nagyszülőknél, meg dédmamánál voltunk, Zsófi szinte egész nap nem aludt, csak kb egy órát a kocsiban, és most nyűgős, Apa ringatja, látszik rajta, hogy nagyon fáradt és álmos, de nem tud elaludni Na hogy ezzel mit lehet kezdeni, azt nem tudom...
Köszi a karácsonyi ajándék ötleteket, a játszószőnyeg tök ötlet Ezt a hintát hogy hívják, ez az ötlet is tetszik