sziasztok !
bocsánat, hogy nem írtam !
jól vagyok, csak fáradtan, ráadásul az egyik közvetlen kolléganőnkről kiderült, hogy egy ....dög !
a hátunk mögött felnyom minket állandóan a főnökünknél !!!!
még jó, hogy a főnökünk nem vevő rá !
de így is nagyon meg tudja keseríteni az életünket, rettenetes egész nap csendben lenni, zavarja a beszéd, nem bírja a hideget, ablakot nem enged nyitni, a fűtést felnyomja stb.
és rettenetesen pletykás !
már egy szál nyári pólóban rohangálunk az irodában
ja, és a múlt héten megdicsérték, hogy ő a legjobb dolgozó
bocsi a kesergésért, de lassan kezdünk becsavarodni tőle
akkor tudunk normálisan beszélgetni, ha kimegy a dohányzóba..
Nika
nagyon klassz a kisfiad ! az a hatalmas mosoly !!!
magyar egészségügy
én akkor döbbentem le, amikor mutatták, hány "potyautasa" volt a magyar egészségbiztosítónak
életem egyik legmasszívabb megfázását akkor kaptam, amikor kardiológiai vizsgálaton voltam, ugyanis ahol a szív UH-t csinálták, kb. 15 fok volt én meg ott feküdtem az ágyon egy fél órát egy szál bugyiban !!!!!
Málna
a munkahely kereséshez drukkolok !
www.profession.hu
www.expressz.hu
www.jobline.hu
www.jobinfo.hu
én az állásomat az interneten találtam !!!
tegyél fel hirdetést, önéletrajzot !!!!!!!!!
a nagyobb cégek honlapjára is érdemes felmenni, mert ott is van sok állásajánlat !
az biztos hogy sok cég irreális követelményeket állít fel !!
az egyik jóbarátomnak amikor elmondta, hogy neki "csak" egy diplomája van, amit a Műszaki Egyetemen szerzett és a legrosszabb vizsgaeredménye négyes volt, azt mondták, hogy oda min.kétdiplomás embert keresnek
szóval a cégek nagyon el vannak szállva maguktól
Egerben sajnos, kevés az álláslehetőség, de Gyöngyös-Hatvan-Budapest körzetben viszonylag sok állásajánlat van
ha tudok valamiben segíteni, akkor szólj !!!
Gabi
mi újság a csemetékkel ???
nem lehet egyszerű Esztike után mászkálni !
kedden voltunk az egyik kolléganőnknél akinek héthónapos a kisebbik lánya és őt is nagyon szem előtt kellett tartani, mert egy másodperc alatt képes volt bármit a szájába tömni
vagy a markában dugdosta és csak közelharc árán sikerült kiszedni belőle
Meli
hogy vagytok ??
Denit megviselik a frontok ?