Új privát üzeneted érkezett!

Na én meg leakartam irni,hogy milyen rossz volt a Jotika éjjel.Ilyenkor gondol bele az ember,hogy inkább legyen egy gézengúz gyerekem,mint beteg :evil: Engem annyira megérintenek lelkileg a beteg gyerekek,hogy amikor terhes voltam a párom nem engedett ilyeneket nézni.
Nagyon sajnálom öt és az anyukáját is :cry: Segitek.

Azért mindenkinek szép napot,mert nagyon esik valami csúnyaság :lol: :lol: :lol:

Kép

Gabi
gabibi

Mi tavaly bekerültünk a kórházba a haeamtológiára, azt gyanították daganatos beteg a lányom, :cry: csontvelő biopsia stb…..
Hetekig nem tértem magamhoz attól, ami azon az osztályon volt, picike gyerekek az életükért küzdöttek, és rengeteget szenvedtek! :cry:
Ilyenkor Én is nagyon hálás tudok azért lenni, hogy jelenleg a legnagyobb problémám, hogy Dominika ilyen kis sovány, más gondja az ennyimhez képest semmi…
arivirág

Sziasztok!

Jucc!
Mikor kezdődik az ovi? Van már bicajod? Én a Prakitikerbe vetttem anno.

Mimi!
Robika már jobban van, most rám ragasztotta a nyavaját. Este már én is lázas voltam. Adom neki a Sinupred cseppeket ettől három nap alatt szoktak meggyógyuni a gyerekeim. Csak gógynövénykivonatokat tartalmaz.

Arivirág!
Már hiányoltalak! Mi is láttuk tegnap az iwiwet, meg is lepődtünk.

Gabibi!
Nekem 17éve van jogsim. Alig vezettem, mert félek, annyi ..... van azutakon. Volt egy halálfélelmem az M0-on és azota nem merek vezetni.

Nagyon sajnálom a kislányt és az anyukáját is.
Én ezért vettem alá magam a méhlepényvizsgálatnak, hogy ne szüljek beteg gyereket.

Sziasztok
Vendég

Sziasztok!

Jaj Judit,jobbulást neked!Ezek a gyerekektől elkapott betegségek a leg alattomosabbak.Míg ők 2-3nap alatt megygyógyulnak,adig mi 1 hét múlva is tök betegek vagyunk :(

Nekem is kb 18éve van jogsim.De én levezettem szép fővárosunkban(és máshol is) kb évi 30-40ezer kilómétert.Még nem számoltam ki az mennyi de,sok :D
Én imádok vezetni,és nálunk ha megyünk valahová,akkor inkább én vezetek.

Gabi,Jotikának lesz még néhágy nemalvos éjszakája,ebben bizti lehetsz :D
De mire suliba megy,már nem lesznek ilyen nemalvós gondok :D

Jaj én is megnéztem azt a felvételt.Milyen szép kislány.Lehet tudni,hogy mi történt vele?Mert számomra az nem derült ki.

mimi12

arivirág

Jogsi...négy barátnőmmel találkoztam nemrégiben egy kávézóban, mindegyiknek sok-sok éve van jogsija, és minegyiket a Férje hozta a talira mert nem szeretnek vezetni?? :D :D (engem is) :oops:
arivirág

Sziasztok Csajok!

Elfelejtettem leirni. A Robikát du-tán 4 kor lefektettem tegnap és este 8-kor még aludt. Nem volt szivem felkelteni és reggel 7-ig aludt. Bisztos a nátháját aludta ki magábol. Viszont enni ugyanugy nem akar.

Sziasztok
Vendég

Sziasztok!
Én szeretnék vezetni,csak rutint kéne szereznem :lol:
Ráadásul alig látok ki a kocsiból.Már kezdi belátni a párom,hogy valami KICSI használt szaladgálos autó kéne a seggem alá :lol: Márcsak a lényeg hiányzik a pénz :lol:

Arivirág! nagyon rossz lehetett az az időszak :cry:

Az én kisfiam még csak hasrafordul,vissza nem.Nem kéne már azt is csinálnia?Nemrég olvastam erről és most egy kicsit aggodom :oops: :evil:

Kép

Gabi
gabibi

Szia Gabibi!

Ne aggodj minden gyerek más! Én már csak tudom van egy pár. Mindeggyik máskor fordult meg. 7hónapos korukig az átlag. A Robika meg már 8honapos korában már felált, nemtudom hova sietett már akkor is. Menni viszont csak egy évesen kezdett.

Szia
Vendég

Judit,lehet valami front is van.A Szabi még mindig iszonyatosan rossz alvó.Éjszaka felébred szopizni,és semmi nem segít,hogy erről leszokjon.Egyszerűen 20percnél tovább nem bírom halgatni az üvöltését.
Most viszont lefektettük este 7h körül.Igaz még egy órát játszott a kiságyban,ezt hallottuk a bébifonban :D
De reggel 6-ig aludt egyhuzamban,akkor szopi,és de 10-ig aludt :D

Gabi,szerintem se aggodj.A gyerekek állt elöbb hasrafordulnak,és utána tudnak hasról vissza.
A Szabi kb 5hósan fordult meg.Fiu létére a csajokat meghazuttolva,fordult meg,állt fel,.stb.De viszont 15hósan indult el egyedül.Adig viszont ojan iramban mászott,hogy nem bírtuk követni :D

A hugom 3. kislánya 8hónaposan kezdett forogni,majd kb 10hósan mászni.Ő késöbb csinált mindent,mint az átlag.Ettől függetlenül mostmár úgy szalad,hogy alig érik utol :D
Júliusban volt 1éves.
De mondjuk szerintem viszont a mászás az fontos a gyerekeknek,persze az is előfordul,hogy ezt kihagyják.

mimi12

Hú elolvastam a kislány történetét :(
Tudjátok,egy barátnőmnek volt beteg gyereke.Neki genetikai betegséggel született a babája.Sokat nem tudtak rajta segíteni,mert mickrokefaliával született(a feje nem nőtt)emiatt súlyos epilepsziás görcsei voltak,amitöl az agya károsodott.
Hozzájuk hetente ját 2x a gyógytornász,és hetente 2-3x mentek fejlesztőre.
Én nem értem??Miért nem tudják mindenüt biztosítani ezt a rászoruló gyerekeknek??Az a havi 1 alkalom annyira kevés amire a kislányt el tudják vinni :(
ÁÁÁ csak felháborít,hogy fizetjük a nagy pénzeket az államnak,és könyöradományokat kell gyüjteni,hogy az ember tisztességesen tudja gyógykezeltetni a gyermekét,vagy a hozzátartozóját.

mimi12

Köszi szépen akkor megnyugodtam :lol: Lehet még 1 hülye kérdésem? Mit csinálnak elöbb ülnek vagy másznak? :oops: Mert enyém gyerek már nagyon utál feküdni az ölembe meg mindig felhúzza magát és ott ül.Bocsi,hogy kérdezóskodök.

Mászásról! Én azt hallottam,hogy nagyon fontos mert nagy valoszinűséggel lesznek diszlexiások azok a babák akik nem másznak.Az unokaöcsémnél igy is volt.

Kép

Gabi
gabibi

az én csajaim előbb ültek, utánna másztak!
Én is így hallottam, hogy fontos, hogy ne hagyják ki a mászást!
arivirág

Szia Gabibi!

Lekicsinyitettem neked a Robikárol pár régi képet. Elösször ilyenek csinálnak, ez a mozdulat után tolta fel magát ülésbe. Ülés után jön a mászás és a mászás közbeni pakolás, morzsák szedegetése.

Kép Még hason!

Kép Négykézláb!

Kép Siker!

Szia
Vendég

Köszi,köszi :lol: :lol:
Judit te nagyon aranyos vagy :lol: Milyen jól megtudtad örökiteni,nagyon édi béby :lol: :lol: :lol:

Kép

Gabi
gabibi

G. ERIKA!

Miért nem irsz? Jelentkezz!

Szia
Vendég

Szép jó reggelt Mindenkinek!! :D :wink:
Kinek, hogy telt az éjszakája?
arivirág

Sziasztok!
Az én éjszakám végre jól telt.Szerencsére csak egyszer kelt fel rövid időre Jotika.Megint nagyon rossz idő van.Ma biztos unatkozni fogok.Nincs mit csinálni,tegnap megfőztem,kitakaritottam.Elmentem volna kicsit nézelődni,de nem tudom elinduljak-e ilyen időbe,mert tegnap havasesőt mondtak.

Szép napot mindenkinek :lol:

Kép

Gabi
gabibi

Most voltunk kint egy kicsit.Nincs is olyan rossz idő.Lehet lemegyek a stop shop-ba.Csak az a baj,hogy fúj a szél :evil:

Kép

Gabi
gabibi

Szia Gabibi!

Most jutott eszembe, hogy másfél éve amikor még másik házat szerettünk volna venni, ott felétek az Antonia utcában lett volna egy ház ami szimpi volt nekem. Sajnos nem jött össze, pedig most eggyütt mehetnénk vásárolgatni.

Nagyon jo éjszakánk volt, aludtunk mind a bunda, pedig már a férjem is beteg lett.
Ma mi a Corába megyünk vásárolni.

Sziasztok
Vendég

Nekem a cora a kedvencem.Minden 2.hétvégén odajárunk :lol: Szerintem a többitől jobban felvan szerelve babacuccal :lol: Meg az invázióba is mindig betérek.A férjem atól kap hülyét,hogy minden alkalommal bemegyek pedig nagyon ritka,hogy ott veszek is valamit.Nem érti,ha nem vásárolok akkor miért kell "körbenézni".Látszik,hogy nem nőből van(még jó) :lol:

Kép

Gabi
gabibi

Gabibi!

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Ugyanez a történetem!!!!!!!!!!!!!

De már ezt Arivirággal is kibeszéltük, ő is ott szokott vásárolni.

Szia
Vendég

Judit!
Sikerült a vásárlás :?: Én csak ide érdre jutottam el :evil:
Nagyon bosszús voltam,mert csak gyufa alkatú nőkre van farmer :evil: Múlt hétvégén eljutottam az Árkádba a barátnőmmel,na ott se kaptam :evil: 30-as volt a legnagyobb méret(persze ami nem tetszett volt nagyobb is).Aztán bementünk egy kimondott farmer boltba és találtam is.Meg is vettem volny direkt nem néztem meg az árát,nehogy vissza tartson.Szerencsére a Niki megnézte és szólt,hogy ez túlzás :evil: Nem is irom le mennyi volt :wink: Kép Mai fürdés.
Egyedül kicsinyítettem :lol: Tanulékony vagyok :wink:

Kép

Gabi
gabibi

Invázió :D :D :D

De szép ez a kép Jotikáról, :wink: bennem is mostanában egyre erösődik a vágy, hogy jó lenne megint egy kisbaba a háznál! :wink:
arivirág

Kép Kép
arivirág

Gyönyörűséges kék szeműk van!
Az én fiam is lánynak készült.2 doki is azt mondta lány lesz,már teljesen beleéltem magamat aztán egyszer csak közölte az ultrahangos,hogy :jé kinőtt a kukija! :lol: :lol:
Amikor mondtam a páromnak csak ugy ragyogott a szeme. :lol:

A vágyról: Amikor mentem a dokimhoz 6 hetes kontrolra(kicsit megkésve) ott volt egy kismama és olyan erős irigység kerített hatalmába,hogy neki milyen jó,mert 1 kisbéb mocorog benne!!! Imádtam azt az érzést :lol: És most is ha a kistesóra gondolok csak ez jut az ezsembe,hogy az milyen jó érzés volt:lol:

Kép

Gabi
gabibi

Sziasztok Lányok!

Na végre én is nézegethetek fényképet! Olyan arik!

Gabibi ügyi vagy!
Ne is mond a farmert, legutób a nagyfiammal ás a barátnőjével jártuk a butikokat. 15-30e ft volt a gatya és ugy nézet ki mintha véletlenszerüen leöntötték volna hipoval. Persze nem vettünk.
Nekem a legnagyobb gyerekméret jó./ne utálj/

Rémélem én már nem kapok kedvet egy kisbabához :lol:

Tegnap sikerült vásárolni! A férjem nagyon trükkös volt mert a hátso bejáratnál állt meg, nagyon sokan voltak és havaseső esett. Igy elkerültük a butikot :lol:

Szerintem nekünk oda kéne mennünk 3-man férjek nélkül!
Egy napos program lenne.

Sziasztok
Vendég

Az tuti,hogy egy egész nap simán elmenne,ha nem nyaggatnak a férfiak :lol: :lol:

Judit gyerek méret!!!! :evil: Irgum-burgum :lol:

Kép

Gabi
gabibi

Esik a hó!!! :D

Kép
arivirág

Emlékszem mikor Juditot először láttam fényképen, csak néztem, hogy négy gyereket szült, és ilyen nagyon vékony!!
Én Bianka megszületése után lefogytam 47 kilóra, semmi fogyókúra nélkül, de most valahogy 53 alá nem akar menni a mérleg, mondjuk nem is teszek érte, talán ez a baj?
Nem soktól, csak olyan 2-3 kilótól megszabadulnék!
Gondoltam elmegyek minden héten egy-egy napot majd tornázni, csak olyan nehéz elindulni, pedig biztos jót tenne egy kis mozgás!
arivirág

53 kg alá!!!!?????
Na én nem rakok fel rólam képet,meg elbújkálok előletek az biztos :evil:
Mostmár:irgum-burgum,irgum-burgum :lol: :wink:
Lehet,hogy itt én nyomom a legtöbb kilót :evil:
Tényleg lekéne adnom amit felszedtem,csak az a baj,hogy én soha nem voltam egy nádszál :evil:
Én is mindig elindulok tornázni csak én meg ugy vagyok vele,hogy egyedül?Mindig találok valami kifogást :evil: Na meg sportos alkat se vagyok :evil:
Szóval jól kilógok innen :lol:

Kép

Gabi
gabibi

Dehogy is lógsz ki innen, Én mindig nádszál alkat voltam, és most azért fura nekem ez az 53 kiló :?
Jó, mert Én is azt mondom magamnak, egyedül tornázni menni az olyan nem jó, így még jobban lebeszélem magam az elindulásról!

Én ezt néztem ki magamnak, illetve Judit ajánlotta : http://primatorna-erd.uw.hu/

ha tetszik egyszer esetleg rászánhatnánk együtt magunkat az indulásra!!

És nyugodtan rakj fel képet magadról!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
arivirág

Sziasztok!

Gyönyörű babaképek :D Rakjatok fel minél többet!

Kilók: Sajna tuti, hogy én lógok ki itt legjobban a sorból, pedig nem akarok versenyezni :evil: Soha nem voltam sovány, kamasz korom óta fogyózom, de most van az eddig rekordom :( Már meg sem merem mérni magam...

Segítség, esik a hó! Remélem, nem lep el bennünket, mert még egy árva seprűnk sincs, nemhogy hólapátunk! Tegnap, amikor meghallottam, hogy Ausaztriában hóesés van, mondtam, hogy gyorsan vegyünk lapátot, de kinevetett a férjem.

Folytatom a kipakolást, nem tudom, még meddig fog ez tartani, sose lesz minden a helyén...
De nagyon jó itt :D

Kép

Kép
jucc33
Érd

Hát ez nem is rossz :wink: De hol is van (azt olvastam,hogy diosdi ut) Lehet,hogy megbeszélhetnénk a dolgot :wink:

Jucc! Talán gyorsabban megy a pakolás ilyen rossz időbe,mert nem kivánkozik ki az ember

Kép

Gabi
gabibi

Sziasztok lányok!

A tegnapi kimozdulás nem tett jót nekünk. Ma rosszabul vagyunk, igy csak az ablakon keresztül tudjuk élvezni a hoesést.

A tegnapi ágyba vacsirol pár kép! Ritka pillanatok: a Robika eszik.

Kép sajt

Kép nagyon nagy

Kép Jaj koszos lettem!

Sziasztok
Vendég

Sziasztok!

Judit nagyon aranyos Robika ahogy a képeken eszik! :D
Látom Te is igyekszel minden pillanatot megörökíteni, Én is örökké fényképem a csajokat, Férjem már kérdezte ki fogja ezt a rengeteg képet végignézni!
Mondom neki, ha nyugdíjasok leszünk, milyen jó kis program lesz!! :wink:

Gabibi, egyszer tényleg szánjunk rá magunkat egy kis tornára!

Jucc, kitartás a pakolászáshoz!!
arivirág

Szia Arivirág!

Igen sokat fényképezek, és a lényeg már egyedül is összemerem dugni a telefonom a géppel. Kiszoktuk irni cd-re a képeket, igy a dvd-én is tudják a nagyik nézegetni.

Szia
Vendég

Sziasztok Lányok!

Friss képek, még melegek.

Kép Vivi és Robi

Kép Robika

Sziasztok
Vendég

Imádom a képeket nézegetni!!!!!Ugygogy csak rakjatok fel!!!!!
Én is csatlakozom a fotósok táborába :wink: Na meg én imádom kinyomtatni is és nem gyözük venni a tintát meg a fotópapírt.
És még most fog jönni az első karácsony :wink: Már előre látom micsoda kép invázió lesz itt. :lol: :lol:
Arivirág! OK

Kép

Gabi
gabibi

Sziasztok!
Húú mennyi képet raktatok fel :D

Nagyon helyesek a gyerekek,mind egytöl egyig :D

Kilók.Ne aggodjatok,azokbol van nekem is kb 15kiló feleslegbe,ha valakinek szüksége van rá :lol:
Én kb 65kilóval kezdtem a Szabival a terhességet,és 88-al mentem szülni :oops:
És bizony nem igazán akar lemenni a felesleg,bár az is igaz,hogy spec a sportolásra nem igazán van időm.Vagyis az volna,csak a Szabit nem tudom lepasszolni.Na nem mintha nem volna hová,csak épp nem marad el senkivel,ha kikerülök a látószögéből.
Na majd futunk a ház körül :D
Gabi,a digiképeket,sok helyen egész olcsón előhivatják.Lehet érdemes utána nézni,mert lehet olcsobb,mint fotópapírt veszegetni(bár erre nem esküszöm).

Jucc,mi tavaj augusztusban költöztünk ide.Még mindig van olyan cumó,ami a pinyóban dobozban van.Én nem is értem??Ideiglenesen 35nm-es lakásban laktunk,mikor a Szabi született.Ott minden elfért,itt meg halomban áll minden a pinyóban.Olyanok,amik edig elfértek,most meg nincs helyük :)

mimi12

Sziasztok!

Mimi
Nekem kéne 5kg legalább, és akkor neked 10marad csak. Utálom a lábaimat olyan vékonyak.
Egy miniszoknyás kép rolam:

Kép
Vendég

[quote="halmai judit"]S írta:halmai juditziasztok!

Mimi
Nekem kéne 5kg legalább, és akkor neked 10marad csak. Utálom a lábaimat olyan vékonyak.

:lol:
Na aki vékony annak az a baj,akinek feleslege van,annka az a baja?
Ez olyan mint a haj kérdés.A nők x%-a dajeroltattja a haját,meg hozzá varrat,mert kevés meg rövid,meg egyébként is.A lányomnak iszonyat mennyiségü haja van,és szép hullámos.Neki hetente ki kell vasalnom a haját,hogy szög egyenes legyen,és igen csak megritkittatta a fográsszal :D

mimi12

Sziasztok Lányok!

Vasárnap a Camponában rendezvény lessz, a lányom is fellép!!!!

11-17-ig fog tartani ha van kedvetek gyertek el!

Sziasztok :)
Vendég

Sziasztok!
Az én fiacskám fél órája szó szerint beájult az álmosságtól!Mert ugye du.nem aludt :evil: Már épp elkezdtem engedni a fürdővizét,hogy akkor korábban lefektetem,de nem birta :roll:
Judit szivesen megnéznélek benneteket,de nem tudom a férjem mikor indul vissza ausztriába.Esetleg ha pontossabban tudnám,hogy mikor lép fel és közelebb a 11 órához akkor talán beleférne :lol:
Nemrég sikerült az elejétől visszaolvasni.Nagyon sok régi emberke eltünt :cry:

Kép

Gabi
gabibi

Szia Gabibi!

Az én fiam is itt nyüglődik. Nagyon álmos de még húzom az időt.

5-ször lép fel, de nemtudom a műsort hogy mi van közte. Fáraszto napja lessz. Még én sem tudom, hogy oldom meg, mert jo lenne a kicsi is látná a nővérét. Szerintem majd váltja egymást a család.

Én már irtam a g. Erikának de nem jelentkezett. Pedig jo lenne ha minél többen lennénk.

Szia
Vendég

Sziasztok,

Visszaolvasni még nem tudtam, de teszek fel néhány képet arról, h mi is volt egy évvel ezelőtt és hogy a mai napunk hogyan telt :D

Kép Adél megszületett (még a szülőszobán) Kép Néhány naposan a kórházban Kép Torta Kép Tűzijáték is volt Kép Örülök 1 Kép Örülök 2
Aztán délután elmentünk a camponás játszóházba, ahol ingyen tölhettünk el egy órát, mivel nem nézték Adélt egy évesnek :oops: :lol:
Kép Csúzda Kép Labdarengetegbe elveszve :lol: Kép

na megyek eldőlök.. ha lesz lelkierőm, akkor mi holnap (ill. ma) megyünk a 10 órási tücsök zenére, ha esetleg vki akar még csatlakozni :wink:

Kép Kép
curse

Curse!

Boldog szülinapot a kis Adélnak!!!

Furcsa egy tortára mondani, de ez nagyon aranyos.

Szépek a képeid, tündéri a kislányod.

Szia
Vendég

Curse!
Adélnak Boldog születésnapot :D

Nagyon aranyosak a képek,és a torta nekem is nagyon tettszik :D

mimi12

Curse!
Én is csatlakozok a többiekhez: Boldog szülinapot Adélnak!Nagyon édes abba a labda rengetegbe :lol:

Kép

Gabi
gabibi

Nem akart elmaradni amig összeszedek egy adag mosást :evil:
Hát ez lett a veszte,de nem ellenezte amint látszik :lol: Kép

Kép

Gabi
gabibi

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?