sziasztok!
én a reggelit két napja kihagyom, és olyan fél 10 körül eszünk a gyerekkel felesben 1 szelet kenyeret, ő házi kevés cukros birslekvárral, én meg sajttal.
tegnap ebéd húsleves, kukoricás barnarizs, káposztasaláta, sült csirke. sztem ez még elmegy. nem?
vacsi bűnözés, 3-4 szelet barnának kikiáltott hamisitványkenyér, de nagyon fincsi.
ma ebéd: bableves kolbásszal, utána sajtos tészta. na ettől olyan rosszul lettem, hogy elszédültem, főleg hogy előtte nagyon éhes voltam.
asszem nem kellett volna....
vacsi: mini adag sonkás tészta, sok sonka,sajt, tejföl, káposztasaláta, utána még minibb adag mákos tészta egy kvkanál cukorral, mandarinnal.
valahogy azt vettem észre, ha reggel nem eszem, és zöld teát iszom, és fél 10 körül kezdek el enni, sokkal jobban birom a napot. ha reggelizem, egész nap éhes vagyok, még akkor is, ha zabkorpát eszem.
mi a véleményetek?????
luca a banán sztem is egy kicsit sok ebéd után. mondjuk én inkább este enném, vacsi helyett, vagy vacsi ch helyett.
a banán az nem gyorsan felszivódó nem, talán közepesen?
egyébként érdekes, ebéd után nekem is hiányzik az édesség. akármilyen, csak nasi legyen.
csajok, ti mit nasiztok????????????
nasi nélkül nem lehet élni!