Új privát üzeneted érkezett!

Barbi :)
Pedig pont most meg akartalak dícsérni, hogy milyen jól tartod a súlyodat, nem híztál vissza semmit. :D :wink:

Cat
Kép
cateye

Cat, azért jöhet a dicséret :wink: Össz-vissz 3 kg-val vagyok több,mint mondjuk tavaly tavasszal, és most ezen dolgozom.
Nekem két nassolós napom volt Halloween után, de most már nuku...
Csak nehéz ügy nagyon,mert a fiúk állanóan valami finomságra vágynak, kakaóscsiga, pogácsa, túrós batyu...és mellette még a normál kenyeret, kalácsot, kiflit is én sütöm itthon, úgyhogy nem igazán kedvez a fogyónak, de most nekiállok egy kicsit.

Kicsit feljebb ment a hömérséklet a minuszokból, már plusz 3-nál tartunk. Talán ma kiolvad a locsolócsövünk annyira, hogy be tudjuk hozni..Sajos kinnt maradt, és úgy megfagyott,ha megmozditom tutti eltörik...

MEgyek is, irjatok már lányok ti is!?!?!?!?

Barbi

Kép
Kép
barbi

Voltunk ma dokinál a 4 hós oltásért. Bence 62,5 cm és 6,9 kg. :)
Egyenlőre láz nincs, remélem nem is lesz.
A többi csecsemő hogy áll súly és hossz szempontjából? :)
És a kép a 4 hónapos nagyfiúról:
Kép

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Egcsi! Mi a múlt héten voltunk a 4 hós szurin, semmi mellékhatása nem volt. :lol: Bezzeg a mostani hidegfrontnak! :( Extra szar éjszakánk volt. (Plusz még apa céges telcsije is csörgött fél 2-kor, amikor Ábel éppen aludt.) Olyan jó lenne, ha gyerekem nem kelne már éjfélkor minden éjjel. S utána még ki tudja hányszor.
Adataink: 5.9 kg és 63 cm.

Barbi! Jelmezek nagyon jók. :roll: Megfagyott locsolócső! :lol: Csokira mászkálás sajnos nekem folyamatosan megy a szülés óta. Meg is látszik rajtam. :oops:

Orsoly! Nem irigyellek. Én nem is tudom mit csinálnék apa nélkül. :cry: Sok erőt!

Cat! Múltkor kérdeztem, hogy fiúk már oviba járnak? :roll:

Kép Kép
Kép[/url]
pandi28

Akkor tényleg nagyon ügyes vagy! Én most dolgozom a lánykori súlyom visszaszerzésén, de elég nehézkes a dolog, mert este mindhárom pali zabál körülöttem vég nélkül. :evil: :twisted: Ha én is sütnék mindent, akkor már gurítani kellene.

Egcsi :)
Micsoda csókos szájú fiad van! :D

Andi :)
A fiúk még maradtak a bölcsiben, mert októberiek. Csak közel 4 évesen mennek oviba, amit nem is bánok, mert Olinál nem sikerült a teljes szobatisztaságot megoldani, és még nem is látom az alagút végét. Szó szerint szarik ránk. :D

Elnézést, hogy elsiklok néha kérdések felett, de a munka-gyerek-férj-háztartás projekt néha kivágja a biztosítékot. :P Le a kalappal a 3 és több gyermekesek elött.

Cat
Kép
cateye

Egcsi, nagyon pasis ez a Bencegyerek :)
van egy barátnőm, aki azt kérdezte mit tegyen ha a gyerek tetőtől talpig rózsaszínben virít és megkérdezik tőle, hogy fiú agy lány? :)
Zsófi most először nem tramazurizott éjjel, hanem szopik után szépen visszaaludt. Így ez a nettó :) 6 óra alvás igaz megszakításokkal de mégiscsak dőzs volt :)
Amúgy kis zabamasina, és olyan mohó, mindig félrenyel.
Jövő héttől már nem lesz segítségem, ami egyfelől nehézség lesz, másfelől meg ma rá kellett világítanom a mamit, hogy nem tehetetlen és önállótlan lettem hanem szültem.
nu megyek,
Erika
hurki

Bence is kel legalább 1X, de inkább többször. :? Sajna mi belázasodtunk, de bevetettem a Panadolt. Kaki is volt végre 3 nap után. :)

Cat :)
Berci is megakadta kaki dolognál, csak pelenkába hajlandó. Szól, de bilibe, wc-be nem akar. :?

Hurki :)
Hajrá egyedül! :D

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

sziasztok :)
mi is bejelentkezünk.
Lili lassan 5 hós és 6.5 kg, 62cm. Éjjel alszik már nagyon rég óta, néha kel olyan 3-5 között, de sokszor alszik 6-f7ig.
Fiúk oviba járnak ettől a héttől, voltak usziban, nagyon élvezik :)
Apát hétfő óta nem látjuk, mert össze-vissza repked európában, szombaton jön haza. Az egészet megspékeltül azzal, hogy múlt héten 4 napot anyósnál voltunk, a fiaim totál zizik lettek ettől itthon. De ma már egész normális volt a csapat, eddig minden este zombiként tettem le őket. (süketet játszanak).

Barbi:)
jók a képek :)

aranyos ez a pasi.

alak: no, rajtam is lenne mit alakítani. ca. 10 kgtól kéne megszabadulnom. De marha nehéz. Kenyeret én sütöm és imádom, édeset direkt nem sütök, mert nem bírom megállni, hogy ne egyek belőle.
Most a vacsikat fogom vissza, bízom benne ez valamit segít. Az már nagy eredmény, hogy Lilivel a szopival 1 grammot nem híztam.
(Bezzeg a szüléssel összesen 4 kg ment le rólam, úgy, hogy 3 kg volt a gyerek... ez azóta is rejtély nekem :( )

Orsi
KépKépKép
icsilya

Hurki!

Fülbevaló? :D:D
Komolyan, én akkor döntöttem el, hogy kap Hanna fülbevalót, amikor tiszta rózsaszínben megkérdezték ezt. Pedig szerintem Hanna nem is volt fiús. Utólag visszanézve a képeket legalábbis nekem nem tűnik annak.
Itt egy babakép, meg egy mostani:
Kép Kép

Barbi!

Nagyon jók a jelmezek. A fiúk egyébként nem félnek ilyenkor dolgoktól?

Egcsi!

Jó husis a kispasi! :D:D
Erre a pelusos kérdésre olvastam egyszer megoldáslehetőségként, hogy a bilit kell megpróbálni "kibélelni" vele, hátha úgy is hajlandó, aztán szépen elhagyni a pelust belőle és marad a bili. Nem tudom, működőképes lehet-e.

Orsi!

Hát... :wink::D Előbb egy nagyobb lakást... De ha az sikerül, akkor elképzelhető. Máskor meg azt mondom, hogy elég. Főleg amikor Hanna teli torokból visítva hisztizik :D (ami mostanság nem olyan ritka esemény).

Cat!

A bölcsiben nem gond ennyi idősen sem a kaki-kérdés?

Andi!

Simon is kell többször egy éjszaka, pedig ő már 10 hónapos is elmúlt. Majd egyszer végigalszom én is az éjszakát... :D:D

KépKép
KépKépKép
beszti

Orsi :)
Nekem is egy 1O-es plusszom van. Anyu süt-főz, így esélyem sincs a fogyásra. :roll: (Most is pogit majszolok. 8) )

Beszti :)
Kösz a tippet, kipróbálom! :wink: Hanna nagyon szép csajszi és nem volt fiús babának sem. :)

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Zitus :)
Merre jársz? Ezer éve nem írtál!!!!!! :?

E

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Beszti, de szép lányod van :)
Súly: hát nekem a kiinduló több jóval mint kéne, de Zsófival 9 kilót híztam és 12 ment le rólam. Sosem éheztem és pláne nem fogyóztam...nem szokásom:), ez Zsófi érdeme, no meg a Balázs után rohangászás. Balázzsal ugyanez úgy nézett ki, hogy 20 kilót híztam és aszülés után 1 héttel nem volt rajtam egyse. Vele szopinál híztam jócskán, remélem Zsófinál ez is máshogy lesz.

Tele vagyok kérdéssel, léci akit ud válaszoljon már, meg tapasztalatokat írjatok. Balázs egyáltalán nem volt hasfájós így fogalmam sincs semmiről, mint egy elsőgyerekes anyuka J
Zsófi húzza a lábiját a hasához láthatóan szenved, este sokkal rosszabb, pukizik rengeteget. Én figyelek arra nagyon, hogy mit eszem, már csak a laktoherb teára tudok gyanakodni, illetve hogy ha a fejem tetejére állok akkor is hasfájós. Maszírozzuk is, de igazán eddig csak a szélcső segített.
1: szélcső. Mennyiszer szabad használni? Nem árthatok vele? Meddig szabad bedugnia popsijába?
2: kaki néha olyan erős sárga színű, amikor a szélcsőből kibugyog. Gyarapszik a súlya szépen és olyan kis gömbőc. Ilyen sárga az anyatejes kaki?
3: lehetséges hogy az igény szerint szopó gyerek túl sűrűn eszik? Van hogy másfél óra után éhes és ráveti magát a cicire. Ha nem adok olyan keservesen sír mint aki éhenhal. És mindig csak rövid ideig eszik
4: van valami szer amit lehet használni, cseppek lötyi bármi ami segíthet neki? Jó tapasztalat?
5: aki ismer tudja, hogy nem vagyok egy sportlédi, de olyan mozgáshiányom van. Császár után mennyi idővel lehet hasizmozni, vagy más mozgást csinálni, mert szinte minden mozgás hat a hasizmokra is?
Köszönöm szépen előre is a tanácsokat. Erika
hurki

Szélcsövet még nem használtam...
Az anyatejes kaki sárga, aranysárga, néha fehér csomócskák is vannak benne.(Legalábbis nálunk.)
Lehetséges, hogy sokszor keveset eszik, Bence is 2 óránként evett az első 2 hónapban. Ha ráveti magát a cicire, akkor éhes, etesd meg. :)
Ha voltál már a 6 hetes kontrollon és a doki mindent rendben talált, akkor elkezdhetsz tornázni, én nem a hasizommal kezdeném, de mondjuk egy tempósabb séta... :wink:
Pocifájásra azt hiszem a gripe water van, de a többiek lehet, hogy jobban tudják. :)

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

HUrki :)
Nándi is hasfájós volt :(
1, na, szécsövet nem használtunk, igy ebben a menüpontban majd segit más :)
viszonta laktoherbben van köménymag vagy mi, és az tényleg okozhat pukikat.
2, anyatejes babák kaija sárga. Én legalábbis igy emlékszem :)
3,nekem anno azt mondták, hogy ha sürün eszik, kicsit, akkor lehet, hogy csak a tejcsi elejét, ami édesebb, de nehezebben emészthető szopizza ki. Namármost én sem nagyon tudtam megállni, hogy ne adjak neki cicit, amikor kérte :oops: Tehát elvileg ez is okozhat gondot, csak anyalegyen a talpán, aki kibirja, hogy ne etesse meg a dedet.
4, mi infacolt használtunk, ugyanaz a hatóanyaga, mint az espumisan cseppeknek, tehát e kettö között csak állagban, adagolásban van különbség. Gripe watert nem használtunk, 1 próbát megér.
5, ha a doki tényleg mindent rendben talált, és van otthon terhestornás cd/kazi, én azt venném (vettem) elö.

Pusz minyu

Kép
Kép
Kép
minyu

Hurki!

Én csak a szopihoz írnám, hogy ha sűrűn igényli a szopit, akkor nem válts mindig mellet, mert így tényleg előfordulhat, hogy a laktózban gazdag első tejhez jut inkább, és az viszont oka lehet a hasfájásnak. Ha gyakran szeretne enni (ami nem gond), akkor mondjuk 3-4 óránként válts csak mellet, egyébként meg kapja ugyanazt. Így még ha rövid ideig eszik, akkor is hozzá jut a hátsó tejhez is.

KépKép
KépKépKép
beszti

Nekem a Laktoherbtöl nagyon fájt a fiúk pocija, amikor elhagytam sokkal jobb lett, de nem múlt el a hasfájás.
Szélcsöveztünk a dokinö tanácsára. Max. napi 2* lehetett használni, a dokinéni nem engedte többször. Akkor is jól bekrémezve, és addig feldugva a popsiba, hogy csak a kiszélesedö része legyen kint. A pici pociját meg a bél leszálló ága irányába óvatosan masszírozva.

Egyébként a hasfájásra ez volt a legjobb, pedig mindent kipróbáltunk. Eleinte segített az Infacol, de késöbb csak ártott.

Nagyon szép a kislányod, szerintem már picinek is lányos volt.

Bölcsi: A bölcsiben egyáltalán nem gond a szobatisztaság kérdés. Ovira kell ezt megoldanunk, dehát addig még sok az idönk, mert itt zuglóban nincs évközbeni átvétel. Na meg nem is akarom öket oviba vinni, mert itt 12 gyerekre 3 nö felügyel, az oviban 27-re egy ovónö van, plussz egy dadus. :evil: :twisted: Sajnos nincs idö gyerek fenékkitörlésre, öltöztetésre, cirógatásról és szeretgetésröl meg ne is beszéljünk. A bölcsiben meg arany életük van. :D

Cat
Kép
cateye

Köszi szépen a tippeket.

Cat,a szélcsőről nem is gondoltam,h ogy olyan mélyen fel lehet dugni hű. Azért én óvatos vagyok még nagyon vele és valahogy akkor jött ki jobban amikor alig alig dugtam be csak ingereltem.

A cseppekről azt hallottam, mi igaz belőle, hogy ha nem tud büfizni és az a sok lenyelt levegő megy végig az emésztőrendszerén és azért fája hasa akkor a cseppek jók, de ha büfi jön rendesen és a szelek bántják "csak" akkor a cseppek nem érnek semmit. Igaz ez?

Beszti, pont így gondoltam én is, ezt is csinálom, de sajna nem elég a megváltáshoz.

Tegnap este a fürdésnél maszír+szélcső meg maszír torna, és kivarázsoltam belőle egy halom levegőt és olyan kis tündré kiegyensúlyozott gyerek lett, úgy sajnálom,h ogy ilyen fájdalmakat él át egy ilyen kis mütyűrke gyerek.

Laktoherb teától Balázsnak semmi baja nem volt, hát most azt hiszem kipróbálom mi lesz ha elhagyom, jobb-e.

Hű jön az etetés, köszi mégegyszer és ha még van valakinek valami tippje azt megköszönöm. Erika
hurki

mire eljutottam az írásig a csajok mindent megválaszoltak.....

tényleg nagyon csajos Hanna és picinek sem tűnik fiúnak.
Azért itt egy kép az én Milán nevű lányomról :lol:
Kb ugyanígy nézett ki, amikor egy eladónőnek mondtam, hogy hányas csizmát kérek és ő ránézett a szerintem rohadtul fiús kinézetű gyerekemre és visszakérdezett, hogy de ugye a rózsaszín béléseset?

Kép

Most csak ennyi.

Edit
Kép

Kép
reditke

[quote="reditke"]K írta:reditkeb ugyanígy nézett ki, amikor egy eladónőnek mondtam, hogy hányas csizmát kérek és ő ránézett a szerintem rohadtul fiús kinézetű gyerekemre és visszakérdezett, hogy de ugye a rózsaszín béléseset?

a az intersparba n voltunk. Lilin _rózsaszín_ vastag rugdalózó meg egy r.zsín-narancs sapi... és megkérdezték, hogy fiú v. lány? :wink:

Orsi
KépKépKép
icsilya

Nekem meg folyton ikreim vannak :roll: . Két év van köztük, és mégis állandóan megkérdezik,hogy ikrek? (ma is pl...)
Lánynak sosem nézték egyiket sem.

Hurki, amúgy kitartás, ha semmi sem használ sem te vagy az oka, majd az idö megoldja, kb 3 hónapos korában minden baba kinövi. Csak sz-r ügy tudom, hogy nem tudsz neki segiteni...

Barbi

Kép
Kép
barbi

Hurki :) szégyellem magam, de még nem is gratuláltam ehhez a gyönyörű kislányhoz!

A többiek képeit is megcsodáltam, olyan jó nézegetni ezeket a manókat!

Barbi :) sajnálom, ha nem reagáltunk az írásaidra, én mindig olyan kíváncsian olvasom, milyen az élet felétek.

Mostanában én is nagyon eltűntem. A fiúk és a háztartás teljesen lekötnek. El sem tudom képzelni mi lesz, ha majd mellette munkába is kell járni.

Nálunk is nézték lánynak mindkét fiút. Zétit baseball sapkában, zsebes farmerban. Zalánt meg rendszeresen, a nagy ártatlannak tűnő szemei miatt. Sőt, amit Barbi írt, az is előfordult már. Zalán még kisebb volt, babakocsiban toltam, Zéti meg mellettem futkosott. Van köztük 20 centi különbség, és nem hasonlítanak egymásra nagyon. Tőlünk is megkérdezték, hogy ikrek-e. :)

Teszek fel én is egy képet, ha nem baj.

Kép

Puszi, Alena

Kép
Kép
alena9

Alena :) most nézem, a képed, két fiam mellém szalad, Bálint megszólal: anya, miért vagyunk mi ott? de mi van a fejemen? vagyis csak olyan mintha mi lennénk, de kicsit máshogy nézünk :lol: :lol:
Mire megszólal Milán: Milán ott babával :lol: :lol:

Edit
Kép

Kép
reditke

Edit, Alena! De jók a képek! :lol:
Engem még anno Péterrel egy néni szabályosan letámadt, hogy miért öltöztetem ennyire fiúsan. :roll: :roll:

Cat! No problem. :D Ebből a szempontból tényleg jobb a bölcsi.
Dorisékról tudsz vmit? Elképzelhető, hogy Őt láttam Budaörsön a Decathlonban? :) Személyesen nem találkoztam vele, csak képen láttam, szóval totál tévedhettem is. :roll:

Egcsi! Neked kinnt van anyukád? Meddig? :lol:
Hurki ! Én a hasfájáshoz szerencsére nem tudok hozzászólni, legalábbis ilyen durva soha nem volt . :wink:

Kép Kép
Kép[/url]
pandi28

Edit :) Alena :)
Nagyon pasisak a fiúk! :) Úgy veszem észre a barna szem a menő. :D

Kép a fiúkról? 8)
Anyuék dec. 9-ig vannak itt, de 1O-én este már jön is a váltás, anyósék. Egyenlőre egyik szemem sír a másik üveg. :roll: Remélem após visszafogja magát és nem okoskodik bele mindenbe. :?

Te is régen mutiztad meg a hercegnőt! Tesós képed van? :)

Ha minden jól megy, szombaton megyünk Disneylandbe. Bár olyan rémhírek terjengenek, hogy apjuk szombat-vasárnap dolgozik. :? Pipa leszek, ha pont most.... :x
A suli uncsi, gyakorlatilag egész hónapban az önéletrajzunkat írjuk... Persze van egy két más téma is amiből esszét kell írni, úúúúútálom!!!! :roll: A tanár jó fej, nem veszi nagyon szigorúan az ügyet. Megyek is, készülnöm kell....

Pussz:

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

gyors hírek rólunk: amióta elhagytam a laktoherb teát (amit Balázzsal simán ittam és nem volt baja) azóta klasszisokkal jobb a helyzet. nem szűnt meg, de a szélcsővel bírható a csajszi. Már csak az állandó cicimánián kellene változtatni :oops: semmi nem jó neki csak a cici, azon nyugszik meg, vagy üvölt teljes végkimerülésig. Nagyon kitartó nőszemély, de ha felveszem (és csakis én vagyok a jó kis anyaszagommal és cicimmel:) ) azonnal megnyugszik. Szegény apája sajnálom, mert szeretné ő is ölbevenni a királylányt de a királylánynak mások az elképzelései :?
de olyan nagyon édes és én annyira el vagyok tőle olvadozva hogy ott szunyál a karjaimban és igazi enyém cicuskám, és az eszem tudja hogy ez így nem jó de a lelkemnek olyan jó (amikor épp semmi dolgom és nem vagyok hulla fáradt)
megyek vígasztalni erika
hurki

A cicimánia ismerős. :D Nálunk már múlóban, de 3 hónapos koráig csak és kizárólag cicin aludt el Bence. :roll: Most már a cumi is megteszi. :wink:
Miért is nincs vonalzód? 8)

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Hurki: Az én lányom extra hasfájós volt. Mi is kipróbáltunk mindent mire az Infacolt valaki ajánlotta. Az bevállt nekünk. De mondta a doki bármit csinálhatok aki hajlamos a hasfájásra annak nehezen hat minden. Viszont azt mondt három hónapos korára kinővi. Én úgy vártam, hogy 3hónapos legyen mert szörnyű időszak volt. És ahogy beléptünk a 3hónapba elmúlt az egyik napról a másikra.
Viszont én a szélcsőről még sose hallottam. Mi az? Nem durva dolog?

Kép
csucsu05

Sziasztok, kaptok egy képet az "ikreimröl":

Kép

Dani ma elöször volt csak angolul beszélö környezetben,egyedül. (kis szoktatási próba volt, ha eljárok dolgozni) Elsö fél órában sirdogált, de mire értementem már együtt ugrált a többi gyerekkel egy ágyon,és fülig ért a szája. Pisilt, kakilt, ivott szóval végül csak nem volt olyan rossz...Azért bizom anyukámban, hogy kijön hozzánk, mégis csak az a legjobb felügyelet...

MEgyek, túrós batyut sütök...

Barbi

Kép
Kép
barbi

Egcsi! Anyósék. :( Ők meddig maradnak? Ti is készültök azért vmikor haza? :lol: Kérésedre egy friss mai kép. :lol:
Barbi! Mikor kezdesz dolgozni? S anyukád akkor marad is hosszabb távon? Túrós batyu nálunk is nagyon menő. De most gofrit igértem vacsira, bár az nálam is nagyon bejön sajnos.
Orsi! Igen, képet! :roll:

Hű, Ábel felébredt.
Kép

Kép Kép
Kép[/url]
pandi28

Cat!

Hát igen, az oviban csak egy óvónéni és egy dadus van velük váltásban. (Azaz két óvónéniük van, meg egy dadusuk, de az egyik óvónő délelőttös, a másik délutános heti váltásban.) De azért én Hannát rendszeresen látom az egyik óvónéni kezében. Nagyon szeretik, de nem is csodállom, nagyon mosolygós, vidám. A hisztiket nekünk tartogatja :D:( (na jó, azért itthon is tud nagyon aranyos lenni).

Reditke!

Neked is nagyon szép kislányod van! :D:D

Barbi!

Mikortól mész dolgozni?
Ezt neked aartam mutatni a múltkori filces képnél, de akkor nem találtam (nyáron készült):
Kép

Egcsi!

Na, sikerült elmenni a Disneyland-be?

KépKép
KépKépKép
beszti

csucsu, szélcső egy nagyon vékonyka puha gumicső, amit jól bekrémezve beledugsz a popsijába, és csak hallod a pukikat, és leereszt az üvöltő gyerek mint a lufi és megnyugszik. Nekem szörnyen hangzott elsőre, milyen anya aki szegény picibabával ezt műveli, aztán láttam a barátnőmnél használatban hogy az a pici baba hogy megkönnyebbült és most hogy nekünk is szükséges, semmi ellenérzésem, mert mindent megkérdeztem, hogy nem tűnik el a spontán székelési inger, nem fáj, nem sérti fel nem teszek semmi rosszat, és mégis nagyot segítek vele.

Több változás is van velünk. Dokinénink 1 hós látogatását tette nálunk, és megállapította, hogy az 5 naposan 3250g-os gyerek most 4550g és valszeg azért fáj a hasa (zöld pukik a pelusban) mert túlzabálja magát, és nem bír ennyi tejet megemészteni és erjed a pocijában és ettől szenved. Tehát csak 3 óránként kapjon cicit, próbáljuk becsapni forralt vízzel. Hű mondja ezt egy olyan babának, aki írd és mond szinte folyton cicin volt mert különben üvöltött. Ez ördögi kör, mert csak cicin nyugodott meg a hasfájása miatt meg egyáltalán csak a cici csak a cici, viszont abból jön a tej tehát le kell nyelni tehát túleszi magát amitől fáj a poci és megnyugvásnak kell a cici. :oops:
nem mondom, hogy bárki irigykedett volna ránk az első napokban...a vízzel becsapás nem működik. Hát sírt, és azért néha adtam neki 2 óra után, és sokkal jobb a helyzet. Alig fáj a hasa, a szélcső sem kell már szinte egyáltalán, nem látom rajta hogy szenved, de a szopiigény az nagyon megvan. Cumizni nem akar, de az ujjamat elfogadja. Igaz nem lehet lecsatolni :D de legalább nem jön belőle tej és ő meg boldogan szopizza.
Másik változás, hogy a kiságy benn volt a hálószobánkban de ha beletettem akkor még le sem ért a feneke már óbégatott. Tegnap bemorcantam, hogy csak foglalja a helyet úgyis za én ágyamban alszik, vigyük át a kiságyat a másik szobába, úgysem kell. Átvitte a férjem, próbacseresznye beletettük és nézelődött és elaludt benne és este is a kiságyában aludt nem velem az én ágyamba. Döbbenet. nem tetszett neki ott a kiságy. Vagy külön szobát akart ő is :D
Úgyhogy jobba hyleyzet csak kéne beszerezni ujjat, nincs valakinek egy fölösleges mutatóujja?
Erika
hurki

Ábel nagyon szép kisfickó! :wink:
Anyósék egy hónapra jönnek. Mi is készülünk haza, kb. 3 év múlva. :)

Nem semmi a kép! Biztos nagyon boldog voltál. :lol:

Bencének sem kellett a cumi, egészen mostanáig. Most már elfogadja és nagy könnyebbség. 8)
Örülök, hogy jobban vagytok. :D

Voltunk Disney-ben, majd hozok képeket és beszámolót. Klassz volt. Felére csökkent a stressz-szintem. :wink:

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Hurki :D
mellet milyen időközönként váltottad?
van még 1 olyan "szbály", hogy ha igény szerint szoptatsz, akkor mellett 3-4 óránként váltsál, mert különben csak előtejet eszik a ygerek és attól is lehet hasfájása.

cumink nekünk sincs, ellenben Lili is szopja a _saját_ ujját :)

Orsi
KépKépKép
icsilya

Jó a tesós kép az avatarodban. :D

E

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Sziasztok :)

Itt vannak az ígért képek. Szombaton hajnalban 4-kor keltünk és este 9-kor kerültünk ágyba. A gyerkőcök nagyon jól bírták a strapát. Berci felült egy csomó mindenre, a legjobban a repülő elefánt jött be. Hazafelé megálltunk kagylót gyűjteni az óceánnál. Kár, hogy köd volt és hűvös. Azért voltak bátor szörfösök és egy-két fürdőruhás alak. :shock:
Kép Kép Kép Kép Kép [img][img]https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1195600529.7445.jpg[/img] Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Jó sok, bocsi. :?

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Sziasztok!

Egcsi,jók a képek nagyon...Pláne, ha kinézek az ablakon,mert itt csak hó és hó van (tegnap esett vagy 5 cm), sokkal jobbak a te képeid...
Gondolom Disney után tegnap nem voltatok az McHawer koncerten? (hétvégén itt voltak, még hétfön is az egyik barátainknál buliztunk velük, és tegnap mentek Vegasba)

ELkezdtem anyukám vizumát intézni, nem bánnám már ha eltörölnék ezt az egész vizumosdit, annyira utálom..
Ha minden jól megy, dec.10-re van jegye...

Sziasztok
Barbi

Kép
Kép
barbi

Most itt is nagyon lehült az idő. :? Hó az nincs, de a 25 fok után kevés a 12. :(
Anyukád nem volt még nálatok? Vagy a kanadai vízum nem több évre érvényes? Nagyon macerás elintézni?
1O-én jönnek anyósomék is....

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Volt már itt anyum, éppen 3-szor. De tavaly lejárt az útlevele, és amúgy is csak egyszeri belépéses vizumjai voltak (olcsóbb,meg talán könnyebben megadják alapon.)
Úgyhogy most elöször útlevelet kér, és utána küldhetem a meghivó levelet. De ismét csak egy beutazásosat kérünk, mert nagyon halkan lehet hallani a vizumkényszer eltörélésröl, talán 2008-ban...

12 pluszban??Nálunk annyi van minuszban...Barátnöm férje kedden jött haza Mexikóból, 37 fok stabilan megvolt, és szerdán nem volt kedve dolgozni menni. Naja, ács a srác, kinnt dolgozik, házakat épit, és kedd este leesett a hó...Mondtam a barinömnek, ha idáig szerette Kanadadát, most biztos megutálta. A repülőtér wc-jében cserélte át a rövidgatyáját hosszúra :D

sziasztok,megyek, mert a fiaim nem hagynak békén amig ki nem disztijük a házat karácsonyra... :lol:

Barbi

Kép
Kép
barbi

Hurki :) örülök, hogy szeles kérdés megoldódóban.

Egcsi :) Disneylandért irigy :)

Arnis lányok!
Mi a helyzet most a söfivel? Én nagyon szeretnék már bejelentkezni egy normál rákszűrésre + van vmi viszketős-folyós francom, amire egyelőre csak önmagamtól házilag alkalmazott Canesten hüvelytablettát használok meg pevaryl krémet (ezek voltak itthon, remélem nem lövök nagyon mellé).
Szóval a doktorbácsit hiába hívom mobilon-vonalason napok óta, sehol senki nem veszi fel.
És ugyanez volt kb 2 hónappal ezelőtt is.
Vagy változtak a számok vagy mindig kifogom amikor szül vagy nyaral ??!! :roll:
Segítség!!!!!!

Edit
Kép

Kép
reditke

Sziasztok! :)

Gyors bekukk én is!
Kicsit el vagyok tűnve, olvasgatok de olllyan lusti vagyok írni.... :oops: :oops: :oops:

Pocakom megagigaóriási, és még két hónap van a végéig!! Már most megakarok fulladni a légszomj miatt, és az éjjelek is macerásak - sehogy nem jó már...
Kicsit nehezebben viselem ezt a terhességet, mint anno Botival, pedig ki kellene élveznem, mert több nem hiszem hogy lesz..

Bocs a panaszáradatért, ezektől eltekintve tök jól vagyunk, egészségesek (bár én kissé taknyosan), és ez a lényeg!!

Gyerkőcök nagyon szépek!! :D

Disney-s képek szuperek!! :D

Megyek, még van 1 gyerekmentes órám (mamázik), ledőlök...

Kép
Kép
zituska28

Zituska :)
Na, végre! Nem lustizni, tessék néha jelentkezni! :wink: Örülök, hogy jól vagytok, a takonykórból gyors kilábalást! :)

Szöszi :)
Merre jársz? Ezer éve nem jelentkeztél. :( Képek a gyerkőcökről? Mindennapok?

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

egcsi, szuper képek. és milyen szép díszek vannak azon a karácsonyfán. egyből eszembe jutott a dobó téri nagy fenyő a szines papírral bevont kartondobozaival.

hasfájás teljesen megszűnt amióta nem szopizhat igény szerint nonstop.leghamarabb 2 óránként igényelheti :D és úgy néz ki ez volt tényleg a baj. sokkal nyugodtabb.
viszont kezdődött nála ayatejkiütés, ami azt mondták elmúlik magától. Na de ez egyre csúnyább lett, és aztán kis pörsenésekké lettek, és egyáltalán nem örült ha simogattam és csúnya nagyon és csak a rengeteg rücsit érzem. Felhívtam dokinénit, hogy mia frász ez. Hát atópiás dermatitisz ha jól értettem. cremor aqosizé nem használ rá, de ilyen picinek nem adnak szteroidos elocomos krémet. Van valakinek ötlete mit lehetne a bőrére jót használót és mégsem szörnyűséget?
Amúgy olyan cukibaba, kezd nézelődni és az éjszakák villámszopival telnek 3-4 óránként, és próbálja a kis száját csücsöríteni.
Erika
hurki

Erika :)
mi atópiában nagyon profik vagyunk, de én így leírás alapján nem mondanám helyből, hogy az. Lilnek voltak extragigadurva anyatejes kiütései (úgy néz ki mint egy pattanás, sárga is lehet a közepe), de 2 hó körül elmúlt.

Orsi
KépKépKép
icsilya

Sziasztok!

Nem biztos, hogy emlékeztek, de én rátok nagyon. Jó újra olvasni benneteket, hiányoztatok...
Örülök nektek: Hurki, Cat, Orsi, Egcsi, Barbie, Alena, Edit, Beszti, Orsoly, Ancsi.
És akik nincsenek mostanában pl Bogár, Marcsival is mi újság lehet? ÉS Doris, és Nelli, és Gitta, remélem, már neki is van gyerkőce :)

Hurki!
Nagyon cuki Zsófi, és nagyon hasonlít rád, és Balázskára is. :P
Érződik a soraidon, hogy nagyon boldogok vagytok!
Változatlanul élvezet olvasni soraid, mindig viccesen írsz :P

Egcsi! Szuperek a disneys képek!

Cat! Igen a bölcsi sokszor jobb, mint az ovi. Hát nagy fiaid lettek! Lányokkal hogy állnak?

Orsi, Lilibaba édes csöppség! És Levi, Mátéka hogy vagy van a kiscsajokkal?

Képzeljétek az oviban egy cuki szőke kisrác állandóan egy bizonyos kislánnyal akar játszani, és melléülni, stb. Őt hangoztatja, ha nincs. Ja és a szív az óvodai jele, jó nem?

Bogi ovis, imádja, alig akar hazajönni, és nagyon cserfes kiscsaj, beszél-kérdez ezerrel csak győzzek válaszolni. Szülinapi zsúrokon is vagyunk sokszor, most pl. a Mekibe tervezi egy anyuka. Oda viszont nem viszem, hamburgert egyen és rászokjon az egészségtelen kajára? Nem-nem. Ha egyszer engedem, majd nyúz, hogy oda menjünk. Szófogadó , de akkor is, Néha fagyit ettünk ott nyáron, de semmi több.

Mi a véleményetek?

Olvastam, hogy 1000 Kal = 1 hambi+1 sültkrumpli+1 kóla (1 adag)
Nagyon sok!

üdv a munkahelyről
Nikie
nikie

Mekivel nekem spec semmi bajom. 1szer belefér... én tuti elengedném a gyerekekt.
attól nem fog rászokni. Fiúk is egyszer voltak már, úgy jött ki a lépés, hogy csak ott tudtam velük enni.
kólát nem kell itatni helyette van víz.

Orsi
KépKépKép
icsilya

Senkinek nincs friss Arnold info???? :(

Edit
Kép

Kép
reditke

Nikie :)
Szia! :D Ezer eve....(nincs ekezetem, bocs :roll: )
Kep a csajszirol?
Mekibe mi megyunk havonta 1X. Happy Meal a jatek miatt, csirke falatkak, sult krumpli es almale. Ez nem olyan gaz, szerintem. :wink:

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Meki, ha lehet elkerülöm...Nem a kajával van gondom, az kb 2 hónapban egyszer nálunk is belefér...Én a játszóházat utálom de nagyon...Már kicsi korban igy akarják odacsalni öket,brrr.
És ha mi eszünk itthon,nálunk nem szokás játszani,a fiúk nagyon jól tudják,hogy játéknak nincs helye evéskor. Na, ezt próbáld meg előadni egy Mekiben...Egyszer futottunk bele ebbe a csapdába, 2 falat fogyott a két gyerekmenüböl összesen...ÚGyhogy ha mindenképpen gyors kaja, akkor valami más, van annyi lehetöség, ahol nem viszik el játékkal a figyelmet, és azért lehet a kajához kapni valami gyereknek valót...

Szülinapi parti viszont más kategória, oda én is engedném, az egy speciális alkalom...

Mondjon le a tél!!Tegnap esett 10 cm hó, és a széllel együtt minusz 25 fok volt!! Közvetlenül előttem karamboloztak, onnantól kezdve 40-nel döcögtem haza, mert be voltam sz.va...
És még csak most kezdődött a tél...
Anyukám 42 óra alatt kezébe kapta a meghivólevelet, ezzel tudja kérni a vizumot, minden drukkot elfogadok :wink:

MEgyek is, lenditek valamit itthon...

Barbi

Kép
Kép
barbi

Hajrá anyukádnak!!!! :wink:
Én azért nem viszem a játszórészbe, mert ott lehet legkönnyebben benyalni valamit. Pl.szalmonellát :( Az meg nem hiányzik. Mi elintézzük a kocsiból a dolgot. :D

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Sziasztok!

Most kaptam egy e-mailt, hogy új computer vírus ütötte fel a fejét, ha kaptok valakitől "invitation" címmel e-mailt, ne nyissátok ki, akkor sem, ha ismerős az illető, aki küldte.
Nem tudom mennyi igaz ebből, de aki nekem küldte a figyelmeztetést, megbízható ember. Jobb félni, mint pórul járni. :(

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?