Sziasztok!
Hú mennyit írtatok
Gabi,szivesen!
És nem mondod komolyan,van aki furán néz a lombikos babákra??
Én nem is értem az ilyet
Hisz semmiben sem különböznek a többi gyerektől.Viszont,sokkal többet kellett értük szenvedni,és sokkal de,sokkal több szenvedésen ment át az anyuka.Erre nem furcsán kéne nézni,hanem büszkén,hogy igen van ilyen is,aki/akik,mindent megtesznek azért,hogy gyermekük szülessen.
Én netezek más fórumon is(ott többet),és van olyan hölgy,aki 3év után,most tart az inszemnél,ha ezek sem sikerülnek,akkor utána jön majd a lombik de,az még jó idő,és drukkolok azért neki,hogy arra ne kerüljön sor.
Én csak a fejemet hajtom elötte,a kitartásán,az akaratán,és azelött,hogy havonta tud a megjött mensi után,optimistán előrenézni,és arra gondolni,hogy mikor folytatják a kezelést.Nem pedig magábaroskad a hölgy,hogy na most sem sikerült.
Nekem az a véleményem,hogy azok akik furán néznek gondolkodnak,azok még nem kaptak igazán nagy pofont e téren az élettől.
Utrot nekem is kellet.Nekem a Szabi elött volt egy vetélésem,és persze,hogy azért ne menjen simán a Szabival a terhesség,elől és lent tapadt a lepény.Kb a 8.héttől vérezgettem a 16.hétig.Nem állandóan meg nem is nagyon de,ilyesztő volt egy vetélés után.A 12hétig kellett a hüv utro.Nagyon nem szerettem de,ha kell akkor kell.
Tényleg Gabi,hogy kezeltek félre?Ez érdekelne.Meg hová jártál,..stb?
Mi a véleményed a különböző Meddőségi centrumokról
.Bocsi a sok kérdést.Csak az előbb említett netes ismerős csajnak hátha tudok valamit segíteni.
Curse!A pöttyök lehetnek tényleg a 3napostol is.Volt a Szabinak is,kb 1éve.3napig magas láza volt,és utána tele lett kiütéssel.ha jólrémlik,főleg a hasa háta,vagyis ahol fedve volt ruhával.De ennyi volt,semmi más tünet.
No és mosó szárítógép.Azt tessék elfelejteni.AZok nem jók.Nem szárítja meg rendesen a ruhákat,és úgy összegyűri,hogy szinte vasalhatattlan lesz.
A mosógépnek lukacsos a dobja.A Szárítógépnek meg zárt dobja van.Pont azért,hogy jobban magában tartsa a meleget,és könnyebben gyorsabban száradjanak a rucik.Én ha kiveszek egy adag ruhát a szárítóból,az majdnem olyan,hogy szinte vasalni sem kéne(de azért én kivasalom),és olyan finom puha lesz minden.
A mosó szárító a lukacsos dob miatt nem tud így szárítani.
Mellesleg egy szárítógép kb 50-60e ft,egy mosó szárító a duplája(persze van olcsobban de,az olyan is).Az a lényege,hogy a mosógép legalább 8-900fordulaton centrizzen,és akkor gyorsan megszáradnak utána a rucik a szárítóban.
Arivirág,az ecet tényleg jó az öblítő helyett.Én már próbáltam,és nem lesz tőle büdi a ruha.De azért nem 1csepp kel,hanem kb 0,5dl.Ugyan olyan puha lesz tőle a ruha.De pl én a piacon szoktam venni folyékony persilt(ott sokkal olcsobb,és nem is hazai)és ehez ha nem rakok öblítőt akkor is puha lesz a ruha,és jó illatu.
AMúgy van egy ismerős akinek a kisfia nagyon kipattogott a mosószertől.Ő a folyékony Arielt használta,és ecettel öblített.
Judit!Milyen az a gázos szárító?Én még nem is hallottam ilyenről,hogy létezik.