Új privát üzeneted érkezett!

Dominika 19 hónapos, és 9.5 kiló, ugyhogy keresztlányod is lekörözte az Én lányom!! :cry: :cry: :cry:
arivirág

És étvágy van rendesen? Szerintem az a lényeg!!! Nagyon idegesit ett már téged is vagy csak ahogy a dr-nő megijesztett?
Ráadásul most,hogy sokat hányt biztos megint veszytett a sulyából :evil:

Kép

Gabi
gabibi

Bocs hogy néha mellé nyulok,csak nem magyar a bilentyüzet és keresgélni kell a betüket

Kép

Gabi
gabibi

Sziasztok!

Gabibi, az jó lenne ha raknál fel képet a kisfiadról!!! :P
Dominikának van étvágya, de nem igazán eszik mennyiségeket, általában csak csipeget!

Hétvégén Pécsen csavarogtunk barátnőimmel, és már boltokban olyan Karácsonyi hangulat van, imádom!!! :D
Már agyalok, hogy kinek mit vegyünk!
Bianka már írt levelet a Mikulásnak, hiába mondom, hogy ez kicsit korai még!!!
arivirág

Sziasztok Lányok!

Az igért tortás képeim. Két oldalrol lett fényképezve mert, 2szám volt rajta. Szép kerek számok! Kép Kép
Vendég

szuper a torta!! :D
Nálunk a Férjem és Dominika született majdnem egy napon, Férjem 16.-án, Dominika 18.-án :D szülinapi ajándéknak szántam Dominikát, csak kicsit késett :P
arivirág

Szia Arivirág!

És még finom is volt fekete erdő izü. A Robikát is szülinapra kapta az apukája. Az övékét is eggyütt tartjuk. Én meg az anyukám is egy napon születtünk és a névnapunk is ugyanakkor van. Jo mi?

Szia
Vendég

Én is várom már a karácsonyt.Első karácsonyunk lesz a kisfiammal :D (már rég óta akartunk babát,és olyan jó,hogy már együtt karácsonyozhatunk :lol: )

Jaj most jól megkivántam valami habos édességet,pedig fogyoznom kéne,még van rajtam felesleg :evil: Ráadásul jönnek az ünnepek ajaj....(az a gáz,hogy 1 helyen van felhalmozódva a felesleg a csípőmöm).

Tudtok valami jó helyet ahova lehet vinni a gyereket?Nincs játszótér itt érden.Kettöt tudok(kaszinónál,lakótelep),de az elég messze van(nekem).Bejött ez a hülye szeles esös idő és nem lehet kimozdulni :evil:

Kép

Gabi
gabibi

Mi nem járunk nagyon játszótérre, mert mindegyik olyan messze van tőlünk, hogy csak kocsival lehet oda jutni, így inkább Budaörsre a Mc Donaldsba szoktunk menni, ott van játszóházféleség, jókat szoktak ott játszani a csajok, szeretnek ott lenni nagyon!!
Egyszer láttam, hogy a Posta környékén is van itt Érden egy játszóház, nem tudom meg van-e még!?
Volt már valaki ott??

Most valami Vitacolan nevű vitamint kaptunk, a nem létező vitamin helyett!!!
arivirág

Sziasztok,

Köszönöm csajom nevében a bókokat :)

Judit,
Igen, már bútorok között nagyon jól lépked, de attól még fél, h mi tartsuk a kezünkkel. Mondjuk ő elég későn állt fel, persze mihez képest, de azóta javarészt állva nyomja, annyira megkedvelte :lol:
Tyű és milyen jól néz ki az a nyami torta :D Hol csináltattátok? Nálunk is úgy néz ki, fekete erdő torta lesz.

Arivirág,
Azér szuper, h javul Dominikád, de azért a hányás :( Jaj, szegényke :(

Súly: Adél sem született azért olyan kicsinek 3900 grammal, az első hónapokban pakolta magára a súlyt rendesen, aztán nyáron jött egy kis folyadékhiányos időszak. Nem volt hajlandó vizet inni, a tej meg nem bizonyult elégnek. És érdekes módon azóta, alig hízik, pedig, ha vkinek van étvágy az Adél. Bármit adok neki mindent megeszik. Egy nap 5x és akkor is ilyen 400 grnyi kajákat, ráadásul este meg reggel cicizés is van pluszba. Az ebédes cicit is egy két hete hagytuk el. Külsőleg sem néz ki olyan vékonynak, vannak hurkák rendesen, meg már alig bírjuk apjukkal.
És most voltunk a dokinőnél a betegsége miatt, akkor már úgy volt vele, h megcsinálja az egyéves státusz vizsgálatot is és 8520 gr és 80 cm. Utóbbi mérést ugyan nem értjük, mert itthon lemértük a csajt és mi csak 72 cm mértünk :? Szóval az elmúlt két hónapban mindösszesen 250 grt hízott. Mondjuk állandóan azt mondják, h ilyenkor már nem híznak látványosan, mert h sokat is mozognak mellette, de hát én akkor is kevésnek találom, de ameddig a dokinő nem mondja, h gáz van, addig próbálok vele nem foglalkozni.

Mi meg hétvégén a Camponába voltunk csizmát nézni Adélnak és hihetetlen, de olyan tömeg volt, rögtön rám tört a karácsonyi hangulat :lol: pedig még semmi sincs feldíszitve meg ilyenek és mégis.

Nálunk meg Adél az én szülinapi ajándékom lett :D Nem így volt tervezve, okt 31-re voltam először kiírva, aztán a doki el kezdett varriálni, h mégis csak nov. 5. aztán a csajom úgy döntött, h még akkor sem kiváncsi a világra, így 12-én érkezett meg :lol:

Gabi,
Hát én nem vagyok a játszóterek szakértője, itt a környéken nincs is, ahol mi lakunk, sajnos :( Viszont mi most progiként a tücsök zenét gondoltuk ki, most állítólag novemberben újra indul. Vhogy azt látom a csajomon, h nagyon igényelné a társaságot, úgyhogy muszáj vmit kitalálni.

Tegnap gondoltam, h mi is elmegyünk vhova, mert olyan szépen sütött a nap, aztán meg közbe jó erős szél fújt :evil:

Jaj, bocsi lányok, h ennyire hosszú lettem..... :oops:

Kép Kép
curse

3900g? Az se semmi!! Már hallottam másoktol is ezt a tücsök zenét,de mi is ez pontosan :oops: És hol lesz? Milyen korosztálynak? Bocsi :oops:

Nincs még abba a korba,hogy mászokázna csak legalább lenne hova menni(ha nem is mostanába akkor késöbb).Szeret kint lenni a levegön nagyon.Nekem se ártana egy kis séta,de egyszerüen nem lehet sehova menni.Hát nem marad más ha nagyobb lesz akkor a kaszinos játszótércsak az se valami nagy szám addig meg a kert.

Kép

Gabi
gabibi

Curse, a Camponás játszóházat nem próbáltátok??
Biztos nagyon tetszene Adélnak, szerintem jó hely, és 1 éves korig ingyenes!!!
Ott aztán sok kis gyerek közt lehet, és Te is vele lehetsz bent!!

Nálunk Bianka 2800 g-al Dominika 2920g-al született, de őket is pont elég volt megszülnöm, így is volt mit varrni rajtam, :roll: :cry: mi lett volna ha közel 4kilósak?!
arivirág

Sziasztok!

Ne visszaolvasgattam.Nem igazán jutottam gép közelbe,mert suliszünet volt,és a lányom és a párom fia,felváltva hadakoztak,hogy ki netezzen :?

Remélem Dominika már jól van!
Amúgy én nem igazán értem,ha ilyen hányásos betegsége van(ami álltalában vírosos),akkor arra miért antibiotikumot írnak fel?
Tudod sokan nem értenek egyet ezzel.
De az antibiotikum tönkreteszi a bélflórát,és a vírus nem az antibiótól gyógyul.Mellesleg,agyba főbe nyomják a gyerekekbe az antibiotikumot,hasraütés szerüen,hogy na hátha majd ez segít.Közben meg ki kéne tenyészteni,hogy milyen antibiotikum kell a betegségre,mert nem éppen mindegy.
Szóval szerintem ha vírusra adják,akkor többet árt mint használ :(
Én még nem adtam a Szabinak antibiót,ha lehet akkor inkább homeós cuccot adok neki.
Nálunk is bizony előfordulnak megfázások,meg hasmasis vírus,és társai,hisz a lányom hozza haza a sulibol.De ezeket az antibiotikum nem gyógyítja,hisz az csak a bakteriális fertőzésekre jó.
Amúgy a SZabi is beteg volt.A párom nagyfia már betegen jött,naná,hogy a Szabi is elkapta tőle.2napig volt elég magas láza és érdekes,mert ő épp,hogy csak köhécselt,az orra pl nem is folyt.
Lehet valami ilyen vírus van,mert a hugomékon is végig ment,és persze,ők is voltak nálunk.

Arivirág.A B.örsi Mekibe mi is sokat jártunk a lányommal.Ott lakik az anyukám a meki mögötti utcában,ahol a MédiaM van :D
Hát azért pár éve sokkal jobb volt ám,ott a játszóház.Volt légvár is,és nagyobb is volt a játszó,csak átvariálták az egészet.Mi is sokat jártunk anno.A Szabival még nem nagyon voltunk,mert utána még futkározni kell a játszóházban,és oda max a lányom fér be vele.De ő is már éppcsak :D

A Szabi 3900-el született,37hétre :D
Hát nekem mondta is a csecsemős,hogy örüljek,hogy 3héttel korábban született,mert tuti 4500felett lett volna :D
Hízás,na megnéztem gyorsan.6hósan 8kiló felett volt de,utána már kb 2,5kilót hízott 1éves koráig.

Játszótér van a mi utcánkban.Csak sajni mi elég messze vagyunk mindentől.A környékbeliek járnak ide,vagy olyan aki kocsival ide tud jönni.
De amúgy mi is inkább a kertben járszunk,hisz az is tök izgi :D

mimi12

Na megkaptam a kis képeket :D Kép Kép Nem értette mit röhögök rajta :lol: Kép

Kép

Gabi
gabibi

Nem is olyan kicsik ezek a képek.Bocsi

Kép

Gabi
gabibi

Jaj de,édes :D
Amúgy tök egyszerű lekicsinyíteni a képet.
Belépsz a Paint-ba,azon belűl a fenti fülecskék közt a szerkesztés,és fájl beillesztése.
Ekkor elvileg fel kell,hogy ugorjon,az a dokumentum is,ahol a képek vannak elmentve.Kiválasztod a kicsinyíteni kívánt képet.
Majd ha ez megvan,és berakta a progi a képet a Paint-ba,akkor a fenti fülecskék közt,a Kép feliratura kell klikkelni,majd a nyújtás/döntés feliratra.Itt felugrik egy táblácska,és pl 80-80%-ot kijelölni(beírni) de,csak a nyújtás feliratocskánál.Ekkor elvileg ha ráklikkelünk az ok gombra akkor kisebb lesz a kép.
Én úgy szoktam,hogy elmentem más névvel a dokumentumokba,és ha nem jó a mérete,akkor kicsinyítem tovább,adig míg jó nem lesz :D

mimi12

Sziasztok!

Gabibi
Ti mióta laktok Érden? Hova jártok dr. nénihez, a Duna utcára? Miért nem lett elöbb babátok? :oops:
Nekünk a kaszinoi játszotér van a legközelebb, bár az is 20perc séta. Tényleg nem egy nagy szám de majd nyáron találkozhatnánk ott.
Mi minden nap sétálunk az iskolába és vissza, ha esik ha fuj. Kb.1orát vagyunk igy levegőn.

Arivirág
Még emlékeim vannak a Budaörsi játszoházrol. Nagyon féltettem a lányomat mert csak a fiaimmal tudott bemenni. Ez már jo régen volt.

Curse
A tortáról! Vettem kettőt és prózai egyszerüséggel egymásra raktam őket. Amikor csináltattunk soha nem azt kaptam amit vártam. Nagyon fini volt.

Mimi
Vége a szünetnek, mostmár gyere sűrűbben.

Sziasztok
Vendég

Szia Gabibi!

Tündéri a kisfiad, nagyon jo kisbabát látni!

Szia
Vendég

[quote="halmai judit"]
írta:
halmai judit

Mimi
Vége a szünetnek, mostmár gyere sűrűbben.

Sziasztok

Jaja,így igaz :D
Bár spec épp romeltakarítás folyik.Hisz a szünet alatt,iszonyat mennyiség szennyes termelődőtt,1 nap alatt.itt volt a párom nagyfia is.Hát én azt hittem,hogy a lányomon senki nem tesz túl,öltözködésileg.Tévedtem :D A napi ketőő zuhanyzás a minimum volt,és ezzel együt a tiszta ruha is :D
Most próbálom kivasalni,meg elpakolni ami már megszáradt.

mimi12

Szia Mimi!

A 14éves fiam is ilyen. Minden nap tiszta pulcsi farmer is.

A száritás most rémálom! Vagy van géped?

Szia Jo munkát!
Vendég

[quote="halmai judit"]S írta:halmai juditzia Mimi!

A 14éves fiam is ilyen. Minden nap tiszta pulcsi farmer is.

A száritás most rémálom! Vagy van géped?

Szia Jo munkát!

Van gépem.De az a helyzet,hogy lent van a garázsban,ott meg valami elektromos gebasz van.Ha bekapcsolom a szárítot,akkor leveri az áramot :(
De ha valami nagyon kell,akkor az ablakon egy hosszabítot felhozok,és abba dugom be a szárítógépet :D
De azért ez így eléggé macerás.
De már szóltunk a villanyszerelőnek,és csak idő kérdése és megoldja a dolgot.(talán még idén :D )

mimi12

Szia Mimi!

Tavaj én is szerettem volna, mert elromlott a mosogép, és egy moso-száritott akartam venni. De a férjem beszélt egy szakival és a gázosat ajánlotta. Remélem nemsokára lessz nekem is.
Nekem áram gondjaim nincsennek mert a férjem eredeti szakmája villanyszerelő. Amikor ideköltöztünk az összes vezetéket kicserélte.

Szia
Vendég

Köszi Mimi le is irtam,hogy legközelebb tudjam :lol:

Judit! Mi is 20-25 percre lakunk a kaszinótól :lol: A Balogh Éva a dokink.Igen majd megbeszélhetnénk 1 talit. nekünk csak lombikkal jött" össze" Jotika :evil: Ráadásul kicsit félrekezeltek ezért korházba is kerültem(hematoma stb.),majdnem elvetéltem.A szülésig ágyba voltam :evil:
DE sikerült ez a lényeg :lol: :lol: :lol: :lol:
(Van aki a lombik dolgot titkolja,mert sokan nem értik meg és furcsán néznek a gyerekre azt hiszik más mint a "normális".Hát én nem!!!Aki nem érti meg az magára vessen és csak sajnálni tudom.És stb stb...,gondolom tudod mit akarok irni)

Kép

Gabi
gabibi

Gabi,
Zenés foglalkozás, féléves kortól 4 éves korig és a művházban van. A honlapjuk: http://www.tucsok-zene.hu/ Jotikád nagyon édes, a második képen jót nevettem :lol: és egyébként az is elég, ha a képre ráállsz (amit szeretnél feltenni) és jobb egér klikk, azon belül szerkesztés (vagy megnyit painttel) és többi ugyanúgy, mint ahogy Mimi leírta.
Lombik dologról meg aki úgy gondolkozik, az olyan ember is :evil: Szerintem a lombik bébi is ugyanolyan baba, mint bármelyik másik :D

Arivirág,
Camponásat még nem próbáltuk, de most nem is ugrik be, hogy hol is van pontosan a Camponán belül :oops:

Mimi,
Húh, akkor tényleg szerencse, h előbb érkezett Szabi :o :D Én is nagyon féltem attól, h mekkora lesz Adél, mert a dokim egyfolytában ezzel stresszelt, h jó nagy baba lesz Adél. Szerencsére 4 kiló alatt maradt, ugyan nem sokkal :lol:
És antibigyóban teljesen egyetértünk. Én sem értem időnként a dokikat, h ha vmi baj van, rögtön rávágják, h vírusos és már írják is az antibigyót, holott azokra a dögökre nem azt találták ki.
Ilyen szempontból nekem szerencsém van, mert a mi dokink egyáltalán nem olyan, h rögtön antibigyót ír. Inkább homeó.

Judit,
Tortaötlet nagyon tetszett :D most nekünk Adél keresztanyukája hozza a tortát a nagy bulira. Kb 20-an leszünk :shock: nem is tudom, hogy hogyan fogom kivitelezni :? A hármasbani ünnepre pedig rendelünk a patakyból, elég egy 8 szeletes.
És pöttyös kérdésedre elfelejtettem válaszolni :oops: Szóval a testén és nyakán voltak apró pöttyök, de most már el is tűntek :D

Nekem a jövőbeli álmom egy olyan mosógép, ami időzíthető és tud szárítani is :lol:

Kép Kép
curse

Gabibi, gyönyörű a kisfiad!! :D
Haematóma???? :? :shock:
Jaj, de ismerős, nekem is volt, jó sokat voltam kórházban, és kaptam utrot, Te is kaptál?
Én nem nézek másképpen egy lombik vagy egy nem lombik babára, és hülye az akinek furcsa, :roll: vagy másnak gondolja!!

Judit, nagyon ügyes a lányod, azon a képen amit küldtél, nem hiszem, hogy valaha az Én lányom ilyen ügyi lesz, ma olyan „laza” volt a táncon :roll: :oops: , semmit nem csinált amit mondtak neki, tökre elkeseredtem már! :cry:
Lehet elviszem ovis judóra, láttam van itt Érden, ott talán kitombolja magát!!

Nekem is van egy villanyszerelő Férjem, csak ő villamosmérnökként dolgozik az Emlüben, így kedvezményes áramunk van!!! :P
arivirág

Szia Gabibi!

Ugyanahoz a dr.nénihez járunk. Tudtad, hogy kedden is van tanácsadás? Mikor költöztetek Érdre?

Sajnállak hogy csak ennyi szenvedés árán kaptad meg a kisbabádat. Más lombikos anyukával is levelezek és semmibe sem külömböznek a többi gyerektől, ő sem titkolja. Sőt büszke rá, mert soknak még igy sem sikerül. Most nemrégen volt egy lombikbaba találkozó és nagyon sokan voltak, láttam képeket rola.

Szia
Vendég

Sziasztok!

Curse
Azért kérdeztem a pöttyöket mert nekünk is van. Olyan mindha melegkiütés lenne. Remélem nem a mosopor vagy öblitö okozza.

Arivirág
Mit szolt a képekhez a lányod? Ne csüggedj, az én lányom is valamikor menni se akar sehova. Amikor meg megfüzöm ,akkor nagy élménnyekkel jön haza, hogy milyen jó, hogy ment és tök jó táncot tanutak. Két év kellett neki, hogy az egykezes cigánykereke megtudja csinálni.

Sziasztok
Vendég

Bianka nagyon lekes mikor menni kell táncolni, csak ma.... :roll: :roll: össze vissza ugrált, nem csinálta azt ami a feladat volt, inkább csak ugrabugrált :roll:
arivirág

Örülök,hogy ti igy álltok a dologhoz :evil:

Nagyon tetszik ez e tücsök zene és féléves kortol van,de nem kicsi még egy ilyenhez egy ekkora baba? De azt hiszem megnézem magamnak :wink:

Arivirág!Utroro :evil: Már a beültetés után elkellet kezdenem,ráadásul a hüvelyit.

Judit igen keddenként járok most is megyek azthiszem 20.-án.Lehet,hogy tök közel lakunk egymáshoz :lol:
Én most tértem csak rá a baba mosoporra,meg az öblitőre,mert az én fiam is televolt pöttyökkel csak nekünk brutális volt és kiderült,hogy ekcéma.Most jött rendbe alergiás volt valamire (nem tudjuk mire) és a biztonság kedvéért mososzappant használtam.

Jó éjszakát!

Kép

Gabi
gabibi

Sziasztok!

Gabibi, Én is hüvelyi utrot kaptam! :x

Nekem a védőnő azt mondta, ne használjak öblítőt, inkább egy csepp ecetet tegyek az öblítő helyére!
Végül úgy döntöttem, hogy ecetet inkább kihagyom, :oops: de öblítőt sem használok a lányok ruháihoz!
arivirág

Sziasztok!
Hú mennyit írtatok :D

Gabi,szivesen!
És nem mondod komolyan,van aki furán néz a lombikos babákra??
Én nem is értem az ilyet :?
Hisz semmiben sem különböznek a többi gyerektől.Viszont,sokkal többet kellett értük szenvedni,és sokkal de,sokkal több szenvedésen ment át az anyuka.Erre nem furcsán kéne nézni,hanem büszkén,hogy igen van ilyen is,aki/akik,mindent megtesznek azért,hogy gyermekük szülessen.
Én netezek más fórumon is(ott többet),és van olyan hölgy,aki 3év után,most tart az inszemnél,ha ezek sem sikerülnek,akkor utána jön majd a lombik de,az még jó idő,és drukkolok azért neki,hogy arra ne kerüljön sor.
Én csak a fejemet hajtom elötte,a kitartásán,az akaratán,és azelött,hogy havonta tud a megjött mensi után,optimistán előrenézni,és arra gondolni,hogy mikor folytatják a kezelést.Nem pedig magábaroskad a hölgy,hogy na most sem sikerült.
Nekem az a véleményem,hogy azok akik furán néznek gondolkodnak,azok még nem kaptak igazán nagy pofont e téren az élettől.
Utrot nekem is kellet.Nekem a Szabi elött volt egy vetélésem,és persze,hogy azért ne menjen simán a Szabival a terhesség,elől és lent tapadt a lepény.Kb a 8.héttől vérezgettem a 16.hétig.Nem állandóan meg nem is nagyon de,ilyesztő volt egy vetélés után.A 12hétig kellett a hüv utro.Nagyon nem szerettem de,ha kell akkor kell.
Tényleg Gabi,hogy kezeltek félre?Ez érdekelne.Meg hová jártál,..stb?
Mi a véleményed a különböző Meddőségi centrumokról
.Bocsi a sok kérdést.Csak az előbb említett netes ismerős csajnak hátha tudok valamit segíteni.
Curse!A pöttyök lehetnek tényleg a 3napostol is.Volt a Szabinak is,kb 1éve.3napig magas láza volt,és utána tele lett kiütéssel.ha jólrémlik,főleg a hasa háta,vagyis ahol fedve volt ruhával.De ennyi volt,semmi más tünet.
No és mosó szárítógép.Azt tessék elfelejteni.AZok nem jók.Nem szárítja meg rendesen a ruhákat,és úgy összegyűri,hogy szinte vasalhatattlan lesz.
A mosógépnek lukacsos a dobja.A Szárítógépnek meg zárt dobja van.Pont azért,hogy jobban magában tartsa a meleget,és könnyebben gyorsabban száradjanak a rucik.Én ha kiveszek egy adag ruhát a szárítóból,az majdnem olyan,hogy szinte vasalni sem kéne(de azért én kivasalom),és olyan finom puha lesz minden.
A mosó szárító a lukacsos dob miatt nem tud így szárítani.
Mellesleg egy szárítógép kb 50-60e ft,egy mosó szárító a duplája(persze van olcsobban de,az olyan is).Az a lényege,hogy a mosógép legalább 8-900fordulaton centrizzen,és akkor gyorsan megszáradnak utána a rucik a szárítóban.

Arivirág,az ecet tényleg jó az öblítő helyett.Én már próbáltam,és nem lesz tőle büdi a ruha.De azért nem 1csepp kel,hanem kb 0,5dl.Ugyan olyan puha lesz tőle a ruha.De pl én a piacon szoktam venni folyékony persilt(ott sokkal olcsobb,és nem is hazai)és ehez ha nem rakok öblítőt akkor is puha lesz a ruha,és jó illatu.
AMúgy van egy ismerős akinek a kisfia nagyon kipattogott a mosószertől.Ő a folyékony Arielt használta,és ecettel öblített.

Judit!Milyen az a gázos szárító?Én még nem is hallottam ilyenről,hogy létezik.

mimi12

Mimi, nagyon jó hogy az akivel a neten levelezgetsz ilyen jól tud hozzá állni, ahhoz, hogy 3 éve próbálkoznak baba ügyben!!
Nekünk Bianka olyan 8-9 hónapig nem jött össze, én már annyira szomorú voltam minden hónapban, hogy megint nincs baba, :cry: nem is tudom, hogy bírtam volna évekig várni!
Tényleg minden tiszteletem az ővé, és remélem mihamarább sikerül is nekik!! :D
arivirág

Szia Mimi!

Ezt a moso-száritó dolgot nekünk is elmagyarázták, azért nem vettem. A férjem munkahelyén gázzal működő van és gazdaságosabb és gyorsabban kész a ruha. Én sem hallodtam elöte senkitől.

Szia
Vendég

Sziasztok!

mimi! rossz megfogalmazás volt,hogy" félre kezeltek",hanem egyszerüen sok hormont kaptam un.:hyperstimuláciom volt.Ami benne van a pakliba,ez nem is lett volna baj CSAK a dokinak már a punkció(petesejt leszívás) után mondtam,ogy tudom,hogy fájnia "kell" egy kicsit,de nekem nagyon fáj és nagyon nagy lett a hasam.Azt mondta ez normális.
Az embrió transzfer után(beültetés) után pár nappal már felkellet hivnom,hogy szerintem valami nem stimmel mert akkora a hasam mint egy 5-6 hónapos terhesnek és alig kapok levegőt.Na akkor azonnal behívott és ínfúzió rögtön!Ez ment pár napig mikor ez se segített akkor már "komolyan vettek"Leszívták belőlem a felgyülemlett vízet,(hüvelyen keresztül fájdalomcsílapítás nélkül,mert akkor már bennem volt a kisfiam ,de még nem tudzuk,hogy megtapadt-e) mert azért nem kaptam levegőt mert nyomta a tüdőm.Na ez ment pár napig.Aztán jobban lettem,és elengettek a saját dokimhoz mondván talán egy kicsit vérezhetek mert vérőmleny van a méhembe,de nem lesz baj!!!!!Azon a héten pénteken már korházba voltam és felvilágosítottak ,hogy ekkora hematomát még nem láttak és 2 narancs nagyságu cisztám is vanÉs ha bekövetkezik a legrosszabb kikel teljesen "pakolniuk és akkor egyáltalán nem lehet saját babám.A vetélésbe biztosak voltak!!!!És láss CSODÁT itt a kisfiam :lol: De én nem sírtam egész életembe annyit,mint ott a párommal együtt!!!!!És rengeteget imátkoztam.

Én a Kaáli intézetbe voltam.Ennek ellenére Nagyon jó helynek tartom,mert az én dokimon kivül mindenki nagyon prófi komolyan!!!!Van itt fent a babaneten egy hely ahova irogatnak én is a tagjuk voltam.Ők is szuperek.Ott a barátnőd kérdezhet bátran biztos,hogy válaszolnak.Abarátnóm is a Kaáliba jár most csak neki szoltam kihez kell menni. :lol:

A barátnódnek mond meg a hormonkezeléssel kapcsolatos dolgokat nagyon tartsa be és inni,inni,inni 5-6l-t egy nap mert az mossa ki belóle a hormont és sok fehérjét kell enni,de remélem ők nem jutnak el idáig.

NAGYON BOCSI?HOGY ILYEN SOKAT YRTAM?DE NEM MENT RÖVIDEBBEN :oops: igérem nem irok ilyen sokat többet

Kép

Gabi
gabibi

gabibi, írjál csak ennyit, vagy akár többet is! :wink:

Milyen nagy haeamtomád volt?

Kiesett a lányom fülbevalója, nem találtam sehol, majd feladtam a keresést!
Most meg porszívózók, és egyik pillanatban meglátom a fülbevalót, de későn vettem észre, mert már beszippantottam a pórszívóval, úgyhogy most megyek pórzsákba turkálni! :roll: :x
arivirág

Arivirág,jó turkálást :D

Gabi,nem baj,hogy sokat írtál.Majd szólok az ismerősnek,hogy olvasgasson itt is.Bizti tud hasznos infókat összeszedni.

Juj,azért rossz volt ám olvasni amit leírtál.Mármint olyan téren,hogy nagyon sajnálom amin keresztül mentetek.de ,azt hiszem,az eredményért megérte az a sok szenvedés.

Azt nem tudod,a ciszta nállad mitől alakult ki?Lehet ez is a túlstimulálástól,vagy pco?

mimi12

Szia Gabibi!

Nagyon sajnálom hogy ennyit kellett szenvedned. Ilyenkor az jut eszembe hogy ti mindent megtettetek hogy legyen babátok. Nekünk meg el kellett döntenünk hogy válaljuk a negyedik gyereket vagy nem. Kép A negyedik: Robika

Szia
Vendég

Arivirág! Na meglett a fülbevaló :lol: Már pontosan nem emlékszem mekkora volt csak amikorultrahangoztak teljesen kórbevette a burkot és szegény fiamnak alig volt "helye" olyan látvány volt.

mimi!
Szerintem a tulstimutol,mert azelött és azóta se(lekopogom) volt ilyen próblémám.

judit! Ma voltam a stop shpba és emlékeztem,hogy neked nagyon kis szöszi fiad van és láttam egyet az anyúkájával.Átfutott az agyamon lehet,hogy te vagy az,de igy hogy most látom a te fiadnak barna a szemeHa jól látom) nem te voltál.Na ezt valahogy nem sikerült jól megfogalmaznom,de remélem értetted :lol:
Tegnap egy kicsit elszámoltam maga tölünk nem 25 perc a kaszinó,mert az orvosi rendelő annyi plussz onnan még azon a hosszu uton ki.....

Kép

Gabi
gabibi

Szia Gabibi!

Szerintem ezért jo hogy az ember helybéliekkel levelezik. Akár az utcán is összefuthat az ember. Arivirággal is itt a topikban ismerkedtünk össze és mostanában még skypen is beszélgetünk. Személyesen még vele sem találkoztam. 20.-án mikorra van időpontotok a rendelőbe?

Rakok fel képet magamrol ha láttok valahol nyugodtan szolitsatok meg.

Kép
Vendég

11 órára lell mennem.Miért nektek is kell menni?
Rólam egy fénykép sincs amin türhetó lenne a fejem,annyira nem vagyok fotogén,hogy szörnyű :evil:

Kép

Gabi
gabibi

Szia Gabibi!

Csak ha arra járnánk ne menjünk el egymás mellett. Nekem minden kedden 11.40-re kell a suliba érnem a lányért. Az még 2hét. De megjegyzem.

Szia
Vendég

ok :lol:
Fiam elaludt mos eszek egy KIS :wink: sült gesztenyét.Imádom :lol:

Jó éjszakát

Kép

Gabi
gabibi

Sziasztok!

Csak gyorsan bejelentkezem: jelentem, hétfő óta ténylegesen érdiek vagyunk :) A költözés viszonylag zökkenőmentesen lezajlott, lassan elájulok a fáradtságtól, de a netet még beüzemeltem :) Hatalmas még itt a káosz, de remélem, nem tart hónapokig, míg minden a helyére kerül :)

Lombikbabák: sokáig féltem attól, hogy nem lehet babám, szerencsére alaptalanul. De mindig felnéztem azokra, akik végigcsinálták ezt a rémes tortúrát, mert annyira szerettek volna babát. Nem is értem, hogy lehet rájuk másképp nézni :?: Minden tiszteletem a lombikos/ és egyéb mesterségesen szülővé tett/ szülőké!

Antibiotikum: nagyon egyetértek mimivel! Én egyik gyerekemnek sem adtam még soha antibigyót, pedig azért voltak már betegek. Mi is a homeopátiát választottuk, szerencsére eddig megtaláltuk a megfelelő orvost is ehhez. Most egyelőre maradunk a csepeli dokinéninknél, aki vállalta, hogy kijön, ha betegség van, de ha netán túl gyakorivá válnak ezek az esetek / mondjuk az ovi miatt/, akkor átbeszéljük a kérdést.

Curse :) Nem tudni még, mikor kezdődik a tücsökzene? Nem mintha olyan nagyon ráérnék :wink:

Kép

Kép
jucc33
Érd

Szia Jucc!

Húrrrááá!!!! Végre Érdi lettél!!!!!!!!!!! :lol:

Mostmár ráér a pakolás, nem ugy mint amikor bepakolni kellett.

A mi doktornénik arrol hires hogy homeopátiával kezel. Én nem értek mindig ezzel eggyett. Egy honapja beteg volt a lányom meg a pici egysszerre, és a lány kapott gyogyszert és meggyogyult egy hét alatt a picinek csak egy hétmulva irt gyogyszert. És igy két hétig szinte alig evett és nagyon nyügös volt és igy az egész család is.
Most is megfázott a pici éjszaka lázas volt.

Szia
Vendég

Sziasztok,jó reggelt!

Judit,Robikának jobbulást!
A Szabi is beteg volt,pénteken,szombaton jól belázasodott.
Mostmár kezd helyrerázódni de,még nem az igazi.A kedve jó,csak még az étvégya nem a régi.
Amúgy a homeópátiával,én csak adig értek egyet,míg nem kell antobiotikum.Egy mandulagyulladásra pl. már nem elég a homeóbogyó,arra már kell az antobiotikum.
De egy influenzáz megvetegedésre,vagy bármilyen vírusos betegségre viszont,bőven jó a homeóbogyó.
Csak sajni olyan kevés orvos van,aki ért is hozzá,és tudja is,hogy mit mire lehet kell adni.No és a mennyiségről ne is beszéljünk.

Jucc!Jo pakolászást nektek.Nyugodj meg,sosem lesz elpakolva rendesen :D
Mikor a SZabi született,a párom pesti 35nm es lakásában laktunk.Ott mindennek megvolt a helye,minden elfért.
Itt meg 60nm alap a lakás,lent van a nappali konyha+1szoba,és fent 2szoba+fürdő.Van alattunk egy 60nm-es garázs.Ne tudjátok meg.A garázs(me, is garázsnak használjuk,inkább pince) még mindig tele van dobozokkal,és mindenféle csetressel.Egyszerűen a nagyobb térben rengeteg dolognak nem találom a helyét :D

mimi12

Judit,
Pöttyökkel kapcsolatban még az jutott eszembe, h esetleg lehet ételallergia is :? Nem kapott akkor vmi újat esetleg? És eszméletlenül jól nézel ki, simán letagadhatsz 3 gyerkőcöt :wink:

Mimi,
De jó, h leírtad ezt a mosógép-szárítós dolgot, fogalmam sem volt róla :? Akkor ilyen egybe cuccot nem fogunk venni.

Gabi,
Egyáltalán nem baj, h sokat írtál :) Csodállak a kitartásodért!!! Nagyon nagy nehézségek árán sikerült megszületnie Jotikádnak :( De szerencsére itt van most már és csak ez számít :D :wink:

Jucc,
Szia :) Ez gyorsan ment, de jó :D Tücsök zene ügyben beszéltem ma a csajszival és igen van a műv házban. Keddenként 9:30-kor és 10:00-kor, két csoport. Az első alkalom ingyenes. Azt nem mondta, h be kell jelentkezni, tehát gyanítom, h jóval a létszám alatt lehetnek. Mi megyünk kedden, csak még azt nem tudom melyikre, mert Adél újabban 9-10 óráig alszik reggel :shock: Csatlakozik még vki? :wink:

Mi holnap megyünk anyósékhoz, talán szombaton érkezünk. Megünnepeljük párom új melóját :D Nagyon jó hétvégét Nektek!

Kép Kép
curse

Helló!

Itt vagyok Én is, mindjárt visszaolvasom mit írtatok! :D
Mai napot a Tűzoltó utcai klinikán töltöttünk, :( semmi komoly, csak kontrollon voltunk, mert tavaly februárban nagyon beteg lett Bianka! :cry:
Most néztem be iwiw-re is, hú micsoda változás van ott, eddig nem is láttam az új arculatott!
:shock:
arivirág

Én szivesen mennék erre a tücsök zenére,de szerintem még picik vagyunk hozzá.Ahogy elnéztem a képeket a nagyobbaknak jó,mert tudnak rá ugrabugrélni.Na meg ezekbe a rossz időkbe nem is tudom,hogy elmerjek-e indulni ,mert ugyebár a joksim disznek van a kocsink meg jól érzi magát a garázsba,nehogy megfázon szegényke :D
Viccet félre téve pont a terhességb elött tettem le a joksit és még nincs akkora rutinom(na meg tök rég vezettem),hogy gyerekkel vezessek.A párom azt mondta ha többet :wink: lesz itthon majd gyakorlunk.

Kép

Gabi
gabibi

Nekem is van jogsim, tudnák is menni :D bár a Pesti forgalmat nem igazán kedvelem, :? de itt Érden szívessen megyek bárhová, na de kocsim nincs :x !!!
Mert minden reggel a Férjem azzal megy dolgozni, nekem meg max, marad a babakocsi :?
arivirág

Ma kaptam ezt a kisfilmet egyik ismerösőmtől, gondoltam ide is felteszem, egy beteg kislányról szól akinek segíteni kellene, aki nem szeretné ne nézze meg!

http://www.lapi.hu/help
arivirág

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?