Sziasztok lányocskák!
Hűha, biztos mindenki a szabadban van, hát igen, szép az idő.
Tegnap csináltam egy kis kutatást a hőmérőkkel. 3 különböző hőmérőt használtam, 3 különböző helyen. 5 percig mértem. Az eredmény:
A 2 higanyos szájban ugyanazt az értéket adta, hónaljban volt 0,1 eltérés a 2 féle hőmérő között.
Digitálissal a szájban mért megegyezett a higanyosokkal, hónaljban ez is más értéket adott.
Hüvelyben mindhárom hőmérő ugyanazt az értéket adta ki. Viszont ez a szájban és hónaljban mérteknél 0,2 fokkal magasabb volt. Míg szájban, hónaljban általában 36,8 -at mértek, hüvelyben mindhárom hőmérő 37,0-et mutatott.
Összegzés: A hőmérő mindegy milyen, de a hüvelyi érték a legpontosabb!
Bocsi, ha fárasztó vagyok, de volt egy kis időm tegnap este, mert apa filmet nézett.
Én mindig blamában vagyok a hőmérőkkel, hogy jól mérem-e, mert elég cikkcakkosak a görbéim. Na de most egy kis bizonyosságot kaptam, hogy jó helyen mérem.
Nati, látom a babás vonalzódat is a lilypie-n csináltad, akkor a ciklus vonalzó is menni fog!
Ugyanott kell csinálni, csak a ciklusosat kell. Van 28 napos, meg hosszabb is. Egy régebbi hozzászólásomban részletesen leírtam, hogy kell pontosan csinálni. Nézd meg, ha van időd!
Natasa, ez jó, hogy felteszed a görbéd, legalább okosodunk. Aki vezeti, néha felrakhatná, hogy lássuk, ki hogy működik. Ha beírja a pé-met, én is felteszem.
Mártika, én megcsinálom a táblázatot, ha gondoljátok. Az adatokat beszéljük meg, mi legyen benne, és akkor ha mindenki elküldi, akár ide, akár priviben, megcsinálom.
Natasa, Márti, reméljük tényleg jól érzitek, és baba van a dologban.
Drukkolok, mint mindenkinek!
Jók legyetek, majd még bekuksizom később!