Sziasztok Csajszik!
Bár már mindenki elköszönt, azért írok még egy záró üzit.
Pumukli üdv minálunk, reméljük jól fogod érezni itt magad, és egymás után fognak záporozni a zebrás tesztek.
Akkor mi ketten leszünk Pumukli a szűz babavárók.
Abban is hasonlitunk egymásra, hogy én is egy ,,érdekes" kapcsolatban éltem sokáig, aminek válás lett a vége. Na de most én is nagyon boldog és elégedett vagyok, végre megtaláltam azt az embert, akit megérdemlek, és ő is maximálisan odáig van értem. Bár mégcsak 8 hónapja alkotunk egy párt, de már régebb óta ismerem, és nagyon szeretem. Annyira, hogy vele akarok családot alapitani.
Szia Kriszta!!!!!!Örülök, hogy te is idetaláltál!!!!!!!!Kár lett volna azért a jó kis csapatért.
Mártika, hajrá!!!!!Tudod ám te is, hogy kell apát levenni a lábáról...forró fürdő, igaz?
Ja és köszi azt a cikket, mondott még számomra új dolgokat.
Manó, a vonalzóm magáért beszél, ezért nem irom le külön, hol tartok ebben a hónapban.
Amúgy a doki, akit kinéztem magamnak, egy 40-es, aranyos, jó szakember, akiről már sok jót hallottam. Van sztk-s és magánrendelése is. Hátránya, hogy nagyon sok nő így gondolja, és tele van a rendelője, már az sztk-sra is időpontot kell kérni.
Na de a baba érdekében megéri jó orvost választani, nemigaz? Majd olvasgatok várakozás közben. Kár hogy nincs laptopom, addig is irogathatnék nektek!
Asszem a mensim elmúlta után megyek is, nincs mire várni.
Csubi, a korommal már rég nem foglalkozom. Azt úgyis tudom, hogy hiába voltam 20-25 éves, nem vágytam gyerekre, nem volt mellettem egy olyan társ, mint most. Nem vesztettem semmit, mert most értem oda, ahol mindig is tartani akartam.
Ja és a médiasztárok is későn szülnek, és mégis egészségesek a gyerekeik, nem? Lásd Marsi Anikó, Szulák Andrea, Csisztu Zsuzsa...
Amúgy sem látszunk annyinak, nem?
Rám legalábbis mindig azt mondják, max. 24-nek nézek ki.
Na visszarobogok a párocskámhoz, meg csinálok valami kajcit is neki, aztán fürcsi és......
Holnap majd jövök valamikor, addig is szép álmokat, vagy jó reggelt!!!!
Puszika mindenkinek!!!