ui.: Kislány !! Anyósommal nem is foglalkozom , csak azért megütötte a fülemet, hogy így beleszól , amikor tényleg nem neki kell ott laknia , de szó szerint mindenbe belekötött :
Nagy a telek , ráadásul saroktelek , nagy a ház , hogy foglyátok ezt télen fűteni ???? Minek 5 szoba ???? hát gondoltam majd jól leszúrjuk azt a ki terveztette , hogy mi a nyavajának neki 5 szoba !!!! De az is egy megoldás , ha befalazzuk , nem ????
De kb. olyan beállítással mintha mindenről én tehetnék .
Mindezt azért , mert megemlítettem , hogy igen én nagyon örülnék egy + szobának , mert sosem lehet tudni mikor lesz rá szükség.
Erre kijelentette , hogy ő biztos otthonba megy ha történik vele valami .
Jól van , de az én anyukám nem biztos , hogy szeretne otthonba menni . ???? Hozzáteszem érszükületes , az Y erét már kicserélték és a jobb szemén zöldhályog van (nem lát evvel a szemével) a bal szemére meg jött egy szürke .
Akkor majd összehúzzuk magunkat !!! Erre már nem szóltam , pedig szívesen megkérdeztem volna , hogy ő megkérdezte -e erről a Merci véleményét ,( mert ő volt egyszobába a dédikével mikor beteg lett 2 évig) HOGY MÉG EGYSZER SZERETNÉ -E ÖSSZEHÚZNI MAGÁT ???
(bocsánat , nem tudom tömören röviden leírni , ilyen béna mérleg vagyok , midíg úgy szeretném leírni a dolgokat, hogy mindenki értse, pedig lehet nem is kéne .)
puszzz ,