Sziasztok!
Újra itt vagyok
Most van egy kis időm,úgyhogy leírom,hogy miért született előbb a babám.
Az egész történet 2005.december 25-én kezdődött.Eddig minden rendben ment a terhességemmel,leszámítva az állandó folyásokat,ami a VOLT(a történtek után orvost váltottam) doktornőm szerint természetes ilyenkor!Ezen a napon,viszont elkezdtem egy picit barnázni,s rettentően megijedtem. Kicsit kellemetlenül éreztem magam,hogy pont ünnepek alatt kell zavarnom a doktornőt,de felhívtam telefonon,s elmondtam Neki,hogy valami gond van
Ő annyit felelt,hogy 27-én este!!!
menjek el a rendelőjébe,s megnéz!Én azt mondtam,hogy reggel szeretnék menni,mert nagyon aggódom.Nagy nehezen beleegyezett.A vizsgálat szerint minden rendben volt.A következő nap azonban már színtelen folyadék csordogált.Ekkor megint telefonáltam.Az Ő válasza csak annyi volt,hogy a vitamin miatt van a folyás!Ekkora butaságot régen hallottam
Felháborítónak találtam a választ,s fogtam magam és bementem a kórházba!Itt órák után találtam egy ügyeletes orvost,aki hajlandó volt megvizsgálni.Azt mondta, minden OK,menjek haza,s pihenjek.Így is tettem.A csordogálás elállt,viszont 30-án újra elkezdődött.Egy-két csepp volt csak,de azért újból visszamentünk a kórházba.A doktornőt már meg sem próbáltam felhívni.Megint vizsgálat,minden OK,menjek haza.Na ekkor már olyan ideges lettem,hogy azt mondtam az orvosnak,hogy én innen haza nem megyek,mert tudom,hogy valami nincs rendben.Befektettek a kórházba!Mondanom sem kell,hogy senki sem foglalkozott velem.Ja közben értesítettem a doktornőt is!Felesleges volt,mert nem jött be megvizsgálni
Január elsején délután 4 órakor/pontosan megjegyeztem/ elöntött a magzatvíz.Szóltam a nővérkének,s ő azt mondta,hogy mindjárt hívja a dokit.Kb.3 óra telt el mikorra a nővér visszaért,ekkor már harmadszorra cseréltem fehérneműt,s közben felhívtam a doktornőt,s elmondtam Neki,hogy elfolyott a magzatvíz,s senki nem hajlandó foglalkozni velem.Erre Ő:honnan tudom,hogy a magzatvíz folyik
Azt hittem szétrobbanok a dühtől!Ennek a tetejébe még bejött a nővérke,s közölte,hogy pihenjek,az orvos mindjárt jön.Eltelt egy óra,s már véreztem,s görcsöltem.Nagyon dühösen kirohantam a nővérpulthoz,s követeltem az orvost!A vizsgálat alapján már 3 ujjnyira ki voltam tágulva!Gyorsan hívták a mentőt,s átvittek a SOTE II-re!Megpróbálták késleltetni a szülést,kaptam tüdőérlelőt/amit már a Szent Istvánban kellett volna kapnom/,de már nem volt mit tenni,meg kellett indítani a szülést,mert a picimnek már rossz volt a szívhangja
Január 2-án megszületett a pici.Az egészben az a szörnyű,hogy a SOTE-n azt mondták, hogy még épp időben értem oda,mert ha picit később megyek nem tudták volna megmenteni a babámat
Végülis azt mondták,hogy egy fertőzés volt a koraszülés oka,s ha ezt időben felfedezi a doktornő,akkor lehetett volna kezelni,s a babám időre született volna!!!!
Szóval ez az én szomorú történetem
Bocsi,hogy ilyen hosszúra sikeredett,s remélem,nem bánjátok,hogy mindezt leírtam!
Nati