Sziasztok!
Ermoni: Tündéri Janka a képeken
Kutyfül: Nekem is vannak ilyen fájdalmaim a combom tövében. Nem is tudom, hogy hívják ezt a csontot, szeméremcsont? Mintha lovagoltam volna két napot és úgy maradt volna a csontom
De ez már kb. egy-másfél hónapja így van. Én rákérdeztem a dokinál, mert persze rámjött a koraszülés pánik és mondta, hogy ez a 30-as heteknél már gyakran előfordul. Persze meg is vizsgált a parám miatt, de szerencsére nem találta indokoltnak a félelmemet. Szóval azóta is fáj a csontom ott lent.
Nyulcsi: Nem lehet, hogy a nyákdugó ment el?
Én Vivinél nem találkoztam vele, úgyhogy fogalmam sincs róla, hogy milyen. Csak a neten talált infóim vannak, amiket a lányok is leírtak, hogy lehet akár fehéres, akár barnás, rózsaszínes, kicsit véres is, és lehet elég híg is, meg kocsonyás is, szóval kismama legyen a talpán, aki ebből tudja, hogy mikor ment el a nyákdugója
Megvolt ma az első ctg-nk
Babóca kb. 8-9 alkalommal egyértelmű helyzetváltoztatást végzett, de különösebben nem érdekelte a dolog
Viszont uh-n mondta a Hajdu dr-nő, hogy árnyalatnyilaval kevesebb a magzatvíz, de ez nem gond. Vivinél is szülés előtt kevesebb lett, akkor mondta is a doki, hogy szülés előtt ez jellemző, úgyhogy lelkileg már készülök, hogy hamarosan szülök.
Csajok, hogy mennyien voltak uh-n
Majdnem a wc-ig állt a sor ott lent az alagsorban és totál tömött volt a sor, szóval millióan. Még jó, hogy én voltam az első. Inkább az elején vártunk egy kicsit, mint abban a tömegben. Ennyi embert még sosem láttam itt. Viszont vérvételre át kellett mennem a Honvédba. Hááát, elég szar a rendszer, de nem akarlak untatni titeket ezzel. Honlap meg mehetek a leletért.....