Sziasztok!
Köszi a kedves fogadtatást! Márti, igen, jól emlékszel, a 2008 szeptemberi babaprojektes topicba is irok.
Én is szeretem az újabbakat, mert a régebbiekben nem látom át a dolgokat, meg nem is úgy állnak az emberhez...
Az tényleg durva lenne Márti, ha ikrek sikerülnének, főleg, ha 3
Anyum szerint nálunk is vannak ikrek, de az üknagymamák között, és eddig nem lett több iker a családban. Remélem, nem én töröm meg a csendet.
Manó, nekem ez a 3. ciklus, hogy nem szedek gyógyszert. Érzem, hogy alakul a helyzet odabent, az elmúlt mensim jó erős volt. Ma vagyok a 7. ciklusnapomon, de görcsölget a hasam, nem tudom, miért.
3 éve is abba kellett hagynom a gyógyszer szedést, de akkor betegség miatt, és úgy vettem észre, hogy a 4. mensi volt normális.
Igazából januárban akartam élesben nekiállni a babó gyártásnak, de a Jónás naptár szerint december a kislányos hónapom, és apa szeretné, ha kislány lenne, igy....
Bár én nem nagyon hiszek benne, ki tudja.
Azért nem igazán bizom benne, hogy elsőre összejön. Annyi rosszat olvastam már itt.
Egyébként hőmérőzöm, 3. hónapja. A lényege, hogy a ciklus első felében alacsonyabb a hő, aztán ovulációkor leesik, majd felugrik 0,3-0,4 fokot. A ciklus második felében pedig magasabb. Mensi előtt szintén leesik. Ha nem, akkor reménykedés a babára.
A hőfokok egyénenként változnak, nincs megkötés, mennyinek kell lenni. Fontosak a szabályok is, hogy kb. ugyanakkor mérd, aludj legalább 5 órát, belső hőt mérj,(hüvelyben, végbélben, szájban).
Ja és hogy én hogy állok, a vonalzómon látszik. Szerintem jó dolog, tudjuk mikor kell szurkolni. Ti nem akartok?