Új privát üzeneted érkezett!

Kép
arivirág

Szia Arivirág!

Szép foglalkozás! :lol:
Olyan arik!
Remélem hogy melleted még sokáig gyakorolhat!

Bárcsak 20éves fiam is tudná végre mi szeretne lenni. Csak még ne apuka! :lol:
Vendég

Sziasztok Lányok!

A nagyfiam ma 20éves! Kép
Vendég

Sziasztok!
Judit,Nagyon boldog szülinapot a fiadnak! :D

Arivirág,nagyon helyesek a lányaid :D
Mindig ilyen jó tesók? :D

Ja,Arivirág,míg el nem felejtem.A hugom középső lánya,szeptemberben volt 6éves.Pont most mesélte,hogy megnézte a nagylányának a paramétereit,hogy melyik mekkora volt 6évesen?
És a nagylánya 5kilóval,és 10cm-rel volt nagyobb 6évesen,mint most a középső :D
Úgyhogy ne aggodj Dominika méretei miatt,a Renike is hasonló súlyban volt ennyi idősen.Amúgy a hugom 6évese(a Reni),kb 16-18kiló de,mondjuk alacsony is.És kevesebbet beteg,mint a nagyobbik :D

mimi12

Szia Mimi!

Köszönöm a szülinapos nevében a jókivánságot!

A te gyerekeidről mikor láthatunk képeket?
Nekem ma sikerült egyedül lekicsinyiteni és feltenni. Mindig a férjem kinlodott vele orákig.

Szia Kép A fiaim
Vendég

Sziasztok!
Mivel babát tervezünk, ezért rég óta kerestem otthoni munkát, amit a kicsi mellett is tudok csinálni. Találtam egy otthoni internetes munkát.
Ha valakit érdekel, az küldjön e-mailt az alábbi címre, és küldök neki tájékoztatót:
uvme.mn@gmail.com
(freemail-es emberkék nem tudják megnyitni a válaszomat)
uvme

Sziasztok!

Elég jó tesók a csajok, nem panaszkodhatom, imádják egymást! :D
Kár hogy nekem nincs tesóm, soha nem tudtam meg milyen is a testvérszeretett! :(
Pedig vágytam volna egy testvérre, de anyuék csak egy gyereket akartak vállalni! :(

Próbálok nem aggódni Dominika súllyá miatt, csak a védőnőnk stresszel, hogy nagyon nem hízik, ki kell vizsgálni stb…..
Minden hónapban megyünk súlymérésre! :roll:
Húgod kislánya sem egy nagy súlyú lányka, Bianka 4 éves, és már 20 kiló!

Judit, volt ünneplés??
Én is, mégegyszer Boldog születésnapot kívánok a fiadnak!!!
arivirág

Sziasztok!

Örülök,hogy rátok találtam (elég hamar mondhatom,mert kb.1 éve egy másik helyre irogattam :evil: )

Csatlakozhatnék? Egy 6 hónapos kisfiam van.Majd csinálok vonalzot,persze ha sikerül :lol:

Kép

Gabi
gabibi

Szia Gabibi!

Örülök hogy irtál! Gyere máskor is!
Nekem nem sikerült vonalzot csinálnom mert mindig más kort irt a gyerekeimnek.
Te melyik részén laksz Érdnek?
Szopiztok még?

Szia

A saját vonalzom:
--------------------------------------------
20, 14fél, 10, 1évesek a gyerekeim
--------------------------------------------
Vendég

Jó reggel mindenkinek!!

Nekünk nagyon vacak éjszakánk volt, Dominikának nől a foga, és sírt rengeteget, és mutatja szegényke, hogy fáj-fáj... :cry:

Üdv köztünk Gabi!!! :D
Hogy hívják a kisfiad??
arivirág

Jó reggelt!

Mi a Stop Shop közelében lakunk.Nem valami pénztárca kimélő helyen ,mert gyakran lejárunk bolt,gyogyszertár stb. és akkor persze,hogy bekel néznem a ruházati boltokba is.Imádok vásárolni :lol:

Sajnos már a korházba potolni kellet a tejcsimet utána mire hazajöttünk még küzdöttem fejéssel,de nem sikerült beinditani.A hormonommal van baj ami ezért felelös.Kivizsgálták.Nagyon fájt a dolog!De már nem baj egy gyönyörűséges,egászséges kisfiam van!

Jotikának becézzük a drágámat,Panajotisz a rendes neve.Apukája görög azért ez a neve.

Kép

Gabi
gabibi

Sziasztok!

Én is a Stop Shop kinaiába járok ha kell valami, ha nincs végül ugyis valamelyik butikba kötünk ki. Mi a vizes nevü utcáknál lakunk.

Nagyon szép neve van a fiadnak! Feladtátok a leckét az ovonéniknek és a tanárnéniknek mire megtanulják szolitani.

Arivirág!
Most mikor mentek táncra? Figyelj mert csütörtök halottak napja! Pénteken meg sokan nem dolgoznak.

Sziasztok
Vendég

Sziasztok!
Szia Gabi,üdv itt köztünk :D

Judit megpróbálok képet feltenni de,sajni max csak nyári képet tudok jelenleg,mert a párom fia itt van,és az ő gépe megy jelenleg.Ezen meg nincsnek képek,csak internetes játékok :D

ÁÁÁ,nem megy.
van egy képtáram de,nem tudom megnyitni.De azért ide rakom,hátha másnak sikerül
http://kep.tar.hu/lisztesnoemi

De majd azért rakok fel friss képet is,ha vissza szerzem a sz.gépünket :D

mimi12

Tudtok valami jó csodaszert, ami használ is fogzásra???
Dominika szegény nagyon szenved, Panadolt adtam neki, de semmi hatása nem volt!! :?

mimi, én meg tudtam nyítni a képtárat, csak képeket nem tudtam megnézni :( meg mikor rákatintottam összeomlott az egész!

Gabi, én is imádok vásárolni!!!!! :D :D
arivirág

Hát nem sikerül a vonalzó!!!
Nem tudom miért!?

Kép

Gabi
gabibi

Szia Mimi!

Nekem sem sikerült megjeleniteni a képtáradat. Várom a képeket ha lessz géped.

Arivirág!

Dentinox foginyecsetelő azt a Robika még kéri is hogy még. Egyszer fájt a fogam és még nekünk felnőteknek is lezsibbasztja az inyünket.

Gabibi!

Mondtam hogy a vonalzo nekem sem jött össze, ha valaki leirná azt én is megköszönném.

Sziasztok
Vendég

Én megtudtam nézni a képeket.Milyen jó kis csúzda!! Biztos élvezi!!
A fog dologhoz nem tudok hozzászólni,még nem tartunk ott.De ezt a Dentinox ecsetelőt megjegyzem.Ma fél 7-re megyek fogorvoshoz.
UTÁLOM!!!

Kép

Gabi
gabibi

Na elhajtottam a kölköt a géptől :D

Vonalzó.Azt a kódót kell bemásolni,ami úgy kezdődik,hogy url=http
az egész kódót be kell másolni.Vagyis nem csak a http-vel kezdődőt,hanem az url-től kezdve az egészet.
Fogzás.Én mindent kipróbáltam ami fellelhető a patikákban.Volt viburcol kúp,homeos bogyó,dentinox,..stb.Nekem csak a türelem ami bejött :D
Amúgy esetleg a panadol helyett nurofen.Ezeket lehet úgy adni,hogy 3óránként.Vagyis panadol,és 3óra múlva(ha minden kötél szakad)nurofen szirup.De én csak akkor adnám ha minden kötél szakad.
Képtárat nekem meg sem nyitja a gép.Gondolom valami rendszerhiba lehet :?
Amúgy képet kb 1hónapja nem is lehet feltölteni rá.

mimi12

Köszi a segítséget!!

Igy leeset mit csináljak :oops:

Kép

Gabi
gabibi

[quote="gabibi"]K írta:gabibiöszi a segítséget!!

Igy leeset mit csináljak :oops:

Szivesen :D
Én is hasonlóan kezdtem. :lol:

mimi12

Judit,
Édes a szakmát választó fiad és a legnagyobbnak pedig utólag is nagyon boldog szülinapot! :D

Arivirág,
Csajaid nagyon arik :D Milyen jó is a tesószeretet :D
Fogakhoz kitartást!!! Sajna én nem vagyok szakértője a fogzásnak, eddig Adél úgy növeszti a fogait, h észre sem vesszük.

Gabi,
Üdv itt és gratula a 6 hós kisfiadhoz :) Szép neve van nagyon :)

Mimi,
Nekem sikerült megnyitni :) Nagyon szépek vagytok és hogy milyen jól sikerültek a szülőszobás képek, bezzeg nekünk :lol:

Kép Kép
curse

Szia Mimi!

Most megtudtam nyitni a képtáradat!
Na feladtad a leckét, elhalmoztál képekkel. Nagyon aranyosak a gyerekeid, majd ha lessz több időm végignézem. Köszi

Szia Kép Gyerekeim
Vendég

Szép Jó reggelt Mindenkinek!! :D
Sajnos Dominika beteg lett, alig bírom levinni a lázát,( 39 fok), ma megyünk dokihoz :( na megyek is, mert itt sír mellettem, hogy AANNNYYYAAAA
arivirág

Sziasztok!

Remélem nincs komoly baja Dominikának :!:

Enyém gyerek most beverte a szúnyát ugyhogy gyorsan nekiállok fözni. Alig lehet csinálni valamit mellette annyira igényli a társaságot.Jó nevelés :D

Kép

Gabi
gabibi

SZiasztok!

Jaj szegény Dominika.Jobbulást neki!Remélem semmi komoly,csak valami átfutó vírus.
Arivirág,nem tudom szoktad e hűtőfürdőzni a gyerekeket?
Csak egy jó tanács,állítólag adig míg felfelé megy a lázuk nem ér semmit.Ha már nem megy fel a lázuk,akkor kb 38fokos vízbe a gyereket,és kb 10perc alatt lehűteni(na jó ezt mindenki tudja).De eközben ajánlatos valami dörzsissel maszírozni közben a kezeket lábakat,hogy az erek táguljanak.Ugyanis a hüvös víz hatására összeszűkülnek az erek,és úgy nem hatásos a hűtőfördő.

Judit,nagyon helyesek a gyerekeid :D És tényleg olyan jó rájuknézni.

mimi12

Na nekem is sikerült megnyitni a képtárat.
Csak a félreértések elkerülése végett
Ő a kislányom,és a Szabi :D
Kép

mimi12

Sziasztok!

Arivirág
Sajnálom a kislányodat. Nemcsak a foga miatt volt nyügös ezek szerint szegényke.

Curse
Tőled mikor látunk képeket? Köszi a jokivánságot.

Gabibi
Én is akkor tudok valamit csinálni ithon amikor a kicsi alszik, mert most tanult meg mindenre felmászni csak lejönni nem tud :lol: Vagy csak fejjel lefelé.

Mimi
Mi is szoktuk alkalmazni a hűtőfürdőt, meg a nagyoknál is ha sehogyse megy le a lázuk. Szépek a gyerekeid eggyüt.

Jucc
Mi van veled? Megvan a kéményseprős papir? Legalább pár sort irjál!

Sziasztok
Vendég

Sziasztok!

Dominika elég beteg még, de kicsi javulás már látszik az antibigyó megteszi talán hatását!
Olyan rossz, még nem láttam ennyire betegnek őt! :(
Már tiszta parás vagyok egy-egy betegségtől, legutóbb mikor Bianka volt beteg, a kórházba kötöttünk ki, ahol azt mondták örüljek, hogy még él a gyerekem!!! :cry: :cry:
Azóta egy náthától is kikészülők!!

Mimi, de szép ez a kép a gyerekekről!!!
arivirág

Szia Arivirág!

Örülök, hogy egy kicsit jobban vagytok,és hogy legalább kaptatok gyogyszert. Manapság már semmilyen betegséget nemszabad félválrol venni. Az a tuti ha egyből viszed az orvoshoz és ő majd megnyugtat. Gyogyulgassatok!
Azért küldtem este azt az üzenetett hogy egy kicsit felviditsalak.

Szia
Vendég

Judit, jó volt, tetszett :D
arivirág

Sziasztok lányok!

Mi ez a nagy csend?

Kép Elviszlek egy körre!
Vendég

Sziasztok!

Arivirág! Örülök,hogy jobban van Dominika!!Nekem még nem volt ilyenbe részem ,de tuti én is agyon izgulnám magam.Nagy parás vagyok én is.Ha egy kicsit melegebb Jotika homloka már azt gondolom,hogy biztos hőemelkedése van :lol:

Judit! Egyszerüen cuki ez a kép!Biztos mindenki(sajnos)a temetőket járja azért van ilyen nagy csend.Mi is nemrég jöttünk meg.Szerencsére volt ki vigyázzon a Drágámra.
Majd én is próbálkozok képpel!

Kép

Gabi
gabibi

Már van is jogsija Robikának? :D
arivirág

Sziasztok!

Nem tudom mi volt éjjel,de az én fiam hajnal fél 2-kor ugy döntött,hogy köszöni szépen Ő már kialudta magát :evil:
Egyszerüen nem tudtam vele mit csinálni.Ráadásul itthon volt apuka és az ő kicsi fiának nem szabad sirnia.Végül persze közöttünk köt9tt ki a drága.Na és meddig volt fent :?: Fél 6-ig :evil: :evil:
Ehez tudni kell,hogy én mormota vagyok,imádok aludn.[/url]

Nem tudtam képet feltenni.Gyanitom,hogy a méret nem megfelelő.Sajnos nem értek hozzá :oops:

Kép

Gabi
gabibi

Szia Gabibi!

Nekünk is nehezen ment tegnap a lefekvés. Lehet hogy megint éreznek valami frontott a gyerekeink. Észrevettem ha ilyesmi van akkor valami időjárás változás szokott lenni. Az én kisfiam a szelet előrre megérzi.
Csak ugy tudsz képet feltenni hogyha lekicsinyited, még az iwiwnél is kissebbre. Én is most tanultam meg egyedül feltenni.
Legalább neked a vonalzo sikerült, ügyes vagy.

Szia
Vendég

Nekem az iwiwes is ugy sikerült,hogy a majdnem keresztapámnak elküldtem az eredetit email-be,és visszakülte a kicsinyítve.Most volt itt nemrég megkellet volna kérnem,hogy mutasa meg.Mert ha már megmutatják akkor már ok :lol:

Kép

Gabi
gabibi

Szia Gabibi!

Nekem is magyarázta a férjem de nem értettem. Legközelebb jegyzeteltem, neked is ajánlom.

Szia
Vendég

Kiváncsi vagyok a mai alvásra! Egész nap nyügös volt Jotika.Most is nyümmög :evil: Azzal próbálkozom,hogy késóbre tolom az alvását.Hátha igy végig alusza az éjszakát,mert már 2 hete felkel éjszakánként csak idáig light-osabb kiadásba tette.

Jó éjszakát mindenkinek :lol:

Kép

Gabi
gabibi

Szia Gabibi!

Amikor az én kisfiam is ennyi idős volt, nála is voltak néha ilyen időszakok. Lefeküdt rendesen este és 12-kor kipattantak a szemei és orditott. Semmit sem tudtam vele kezdeni, megetettem, megitattam, tisztába tettem, és sirt tovább. Én is elkövettem a hibát hogy végül magunközé fektettem, de akkor nem sirt. Kb. nálunk két orán keresztül tartott nála ez a dolog. Megnyugtatlak kinövi. Különben nekem is hobbim az alvás imádok aludni.

Szia és nyugodt éjszakát kivánok!
Vendég

Sziasztok!

Judit, aranyos vagy, hogy keresel! Igazából nem papír kell a kéményhez, hanem a kéményt kell becsövezni az új gázkazán miatt. Úgy volt, hogy hétfőn kész, de nem tudták megcsinálni. Most hétfőn mindenképp ki kell költöznünk, úgyhogy beüzemeli a fűtésszerelőnk a régi kazánt, aztán amint ráér a kéményes ismerőse, megcsinálja végre a kéményt. Remélem, lesz valamennyi fűtésünk addig is...
Szóval most vagyunk a finisben, kezdek begolyózni a pakolás miatt, közben a házat is kell takarítani, nem tudom, hogy leszek kész.

Jelentkezem, ha már az új házban beüzemeltük a netet, remélem, hamar!

A kisbetegnek gyógyulást!

Judit

Kép

Kép
jucc33
Érd

Szia Jucc!

Drukkolok, hogy minden simán menjen, és még fűtés is legyen. :lol:

Szia
Vendég

Judit, Mimi,
Gyerkőceitek nagyon szépek :D

Arivirág,
De jó, h egy picit jobban van Dominika :D Kórházas dologhoz no comment :evil: Én nem értem miért kell ilyet mondani egy anyukának, amikor amúgyis kétségbe van esve. Nálunk Adél először tavaly karácsonykor volt beteg, pont Szenteste. Kénytelenek voltunk kihívni az ügyeletet, h nézzék meg a csajt. Hát, akkor is hogy mit kaptam a fejemhez az ügyeletes dokitól és ráadásul milyen stílusban, inkább le sem írom :shock: :evil: :roll: Nem értem, h az ilyen emberek minek választják az orvoslást :?

Sajnos nálunk is volt vmi :( Kedden meg szerdán lázas volt Adél, aztán csütörtökre mintha elvágták volna :D Ma meg tele lett pöttyökkel, hirtelen azt mondanám, h 3 naposon vagyunk túl, de akkor nagyon nem stimmel vmi :? Mindenesetre a keddi láz után én sem vacakoltam, irány a dokinő, hosszú hétvége előtt nem merek kockáztatni. Mi amúgy is ilyen szerencsések vagyunk, h mindig ünnepek alatt történik vmi.

Judit,
Vezető Robikád :lol:

Gabi,
Hú ez a éjszakai ébredés elég gáz :( Szerintem is közrejátszhat az időjárás, nálunk is akkor vannak ilyen események. És én is mormota típus vagyok :wink:

Jucc,
Drukk, h mielőbb meglegyen a becsövezés és várunk vissza, ha már van újra netetek :D

És képzeljétek, azt hittem, h eddig a csajom 3 fogat növeszt egyszerre, de nem 4-t :shock: Hihetetlen, h ilyen nyugisan viseli :shock:

Kép Kép
curse

És Judit kérésére :wink:
Kép Kép

Kép Kép
curse

Szia Curse!

Tidéri kislányod van. Már igy lépeget kapaszkodva? Nemsokára futhadsz utána. Nekem csak egy honapja megy a fiam de már annyi rosszaságot csinált, hogy nem lenne elég egy oldal hogy leirjam hogy miket.
Milyen pötyeitek vannak?

Szia
Vendég

Sziasztok!

Itt vagyok már Én is, most jöttünk haza Pécsről!
De jó volt otthon!!!! :D
Most pakolok el mindent, a mosógépnek esélye sincs hogy megálljon!
Egyik barátnőmtől kaptunk egy zsáknyi gyerekruhát!! :lol:

Curse, GYÖNYÖRŰŰŰŰ A KISLÁNYOD, KOMOLYAN MONDOM!!!!! :lol:

Dominika már jobban van, eddig szinte minden nap hányt, :? alig evett valamit, most aztán biztos nem fog hízni!!!
:cry:
arivirág

Én is egyetértek a többiekkel,tündéri Adélka!!!!!
Alig várom,hogy az én fiam is mászon ,mert nem birom már cipelni a segét 8kg :lol:

Szegény Dominika!!De már csak jobb lesz ahogy lábal ki ebből a csúnya betegségből.

Kép

Gabi
gabibi

Gabibi, Lassan lekörözi kisfiad súly ügyileg az Én lányomat, :cry: :( pedig aztán van köztük korkülönbség!!!
arivirág

Szia Arivirág!

Már hiányoztál, aggodtam miért nem irsz.
Hát ez a csúnya betegség nem hiányzott a lánynak. A vitaminra mit mondtak amit nem lehet kapni?

Szia Gabibi!
8kg a fiad? Az enyém is, de mi 13honaposak vagyunk. Nekünk is kaja gondjaink vannak mint Arivirágnak. Neked bisztos jo evő a fiad.

Megtartottuk a születésnapokat majd rakok fel képet a tortárol.

Sziasztok!
Vendég

Nekem nagyon jó :( egyik gyerekemet azért kell figyelnem, ne egyen éjjel-nappal, mert elhízik, a másikat azért, hogy egyen, mert nagyon sovány!!

Vitamin ügyben holnap telefonálok az orvosunknak!
arivirág

3700g-mal született :D Teljesen természetes uton fájdalomcsillapítás nélkül.Képzelhetitek. Amikor mentünk a 4 hós oltásra a dokinő kivolt akadva,hogy olyan szép nagy mint ehy fél éves :lol:

Mi is mindig nevetünk mert a keresztlányom 17 hónapos és 11kg :shock: Ugyhogy Arivirág ne idegeskedj a kilókon :!:

De különben nagyon szép formás a fiam egyáltalán nem dagadék nehogy azt higgyétek.64-65cm.
majd ha valahogy sikerül teszek fel képet.

Kép

Gabi
gabibi

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?