Sziasztok!
Készülök holnapra a zsúrra,délután meg megyünk megvenni a tortát az Árkádba. Gyorsan bekukkantotttam,mert nagyon leült a fórum.
Olyan csend van,hogy ez már kibírhatatlan.
Réka elaudt.
Tegnap nem voltunk oviba,de reggel már szeretett volna menni.
(azt mondta legalábbis)
Angolon jött egy új kisfiú,kiegyenlítödtünk,ami a nemek arányát illeti. Nem vettem észre változást az ovi miatt még rajta.(Azt hittem bújósabb vagy hisztisebb lesz-gondolom majd később) . Most így furcsa,hogy egyik nap megyünk,a másik nap meg nem.Szerdán kezdtünk,csütörtökön angol miatt nem voltunk,pénteken/ma megint mentünk,holnap nem.
Remélem nem fogja megzavarni.
Szerdán egyszer sírt állítólag,mert összeverekedtek egy "szép" kislánnyal,de elvolt,igaz a reggelit nem ette meg és elvonult egy külön asztalhoz,de az ebédet már úgy falta. Pisilni nem akart a többiekkel,de a kezét megmosta. Ennyi infóm volt róla,ő meg nem mesélt. Kérdeztem tőle,hogy hogy érezted magad,azt mondta:
nem jól délre mentem érte,még akkor ebédeltek és ették a tortát (őket ünnepelték egy másik kislánnyal) aztán az ovónő kihozta,én meg megláttam,és kitört belőlem a sírás.
csak ölelgettem és folytak a könnyeim.
Egésznap olyan rossz kedvem volt és a sírás kerülgetett,de ott mikor megláttam,kitört mint a vulkán,és nem tudtam visszafogni magam
mindenki engem nézett.
de ma nem tiltakozott ,hogy nem megyünk. Reggel még az ajtóba bújt egy kicsit,de az óvónéni szólt neki,hogy gyere megnézzük az autókat,és el is ment .Igaz amikor visszanézett rám,olyan fura volt az arca.
aztán lehet,hogy csak bemesélem. Lehet,hogy tiltakozna,ha annyira nem lenne kedve hozzá,de nem sírt vagy toporzékolt,hogy nem megy.
Jucu! Örülök,hogy jelentkeztél,Bálint tényleg sokat nőtt.Dius meg igazi kis büszke növér
Judit!
Köszi.
Nagyon édes a kreatív Benci!
nagyon komoly fejjel rakosgatja a puzzle-kat.
Dávidnak is az egyik kedvence a memória,
Már látom az őszt a háttérben
És tényleg micsoda segítség.
nem panaszkodhatsz.
Tortát a CBA-ba vettem,Eszterházy.
ez a felnőtt rokonoknak lett szánva.
Majd holnapra akarom a formatortát, a gyerekeknek.
Sütni nem vállakoztam,gondoltam holnap délelőtt még valami sütit összedobok,de rájöttem,hogy nem lesz időm,mert holnap pótoljuk be az egyik elmaradt angol óránkat,és apa is dolgozik déleőtt,nem tudja helyettem elvinni Dávidot.
Edit!
Köszi. A konyha már kész van,de az ebédlőbe és a nappaliba még hiányzik egy két bútor.
Mátéval se lesz gond szerintem az oviba,ha már ilyen bátor most.
Oltás
Nem volt kötelező oltás,mert csak azok kapnak,akik okt.1-e előtt születtek,így megúsztuk.
A Prevenart viszont megkapták a combiba. Dávidot ketten fogtuk le apóssal(A doki nem nézte ki belőlem,hogy egyedül is meg tudom tartani a kis kezét meg a lábát,
tiszta disznóvágás fillingje volt persze vísított is,mint a kismalac. (Csak a szúrásnál,nem a lefogás miatt)Aztán el is felejtette. Kérdeztük tőle később hogy fáj a lábad,de nem fájt neki.
Aztán Rékát én fogtam meg egyedül,ő is sírt, neki be is csomosodott és be pirosodott másnapra,pedig borogattam.
Novemberben kapja másodikat.
Láz nem volt,csak egy kis levertség másnap délelőtt. Azt hittem már lappang benne valami,de a délutáni alvás után olyan eleven lett,hogy egyből tudtam,hogy az oltástól volt.
Jó sok mindent kell szedned a pocidra,de legalább ezek természetes szerek,reméljük csodát teszenk! Szorítunk!!!
De azért még próbálkoztok vagy most hol tart a projekt?
Évi!
Hogy van Flóra?
Nem értem a dokikat,eddig a meleg volt jó a fülre
(lsd. Somi Ildikó féle fülmelegítő sapi pl. hogy csak a legismertebbet említsem)
vagy a sós meleg zokni. Akkor most miért nem jó?
Magyar eü. egyre szarabb!
Jó sokat írtam,legalább elment az idő... nemsoká mehetek az én kis babócámért,úgy hiányzik!!!Nem fogom ezt kibírni
Ildikó