Új privát üzeneted érkezett!

harmadik gyerkőc és az eddigi kettő is császár volt. az első császárnál meg majdnem meghalt, edta komplikáció két napig kómában volt de teljesen rendbe jött szerencsére.
Hát csak bővítés saját ház építésre nem lenne sajnos pénz anyuéktól megvettük atetőteret, és ez lesz bővítve.

Kép
Kép
Kép
domicsenge
 
 


de így és nagy és szép lesz és ez megér mindent.

Kép
Kép
Kép
domicsenge
 
 


Domicsenge!
Képzeld, hogy valaki itt a fórumon mesélte nekem, hogy volt olyan anyuka, aki a harmadik gyerekét normál szülhette a két császár után. :shock: Nekem már most a másodiknál sem javasolta a dokim az előző császár miatt. :( De hát a gyerkőc épsége és egészsége az első!! :)
szilbee
 
 

 
 

Anikó :)
Szia!
Persze, hogy emlékszünk rád. Tehetnél fel majd pár képet is.
Igen tudom , hogy nem szabad türelmetlennek lenni.
Próbálok-próbálok. :) Néha könnyebb, néha nehezebb, de most próbálom mindenfélével elfoglalni magamat.

Képzeljétek elvittem tegnap Domit babaúszásra. Mi csecsemő korban nem hordtuk, de valszeg ha tudtam volna erről a klassz helyről beneveztem volna. Egy fittnesz központban van, ahol egy igényesen kialakított környezetben van egy medence a többit már nem is sorolom, szauna, masszázszuhany stb.......
Igaz nem olyan olcsó, de el fogom hordani.

Dominak hihetetlen nagy a mozgásigénye. Nálunk egy játszóterezés úgy néz ki, hogy egyik játéktól a másikig folyamatos rohanás van. Így gondoltam valahogy le kell Domi mozgásigényét kötni. Ezért vittem el babaúszásra. Hétfőn kipróbáljuk a babatornát is.
Nálatok is ilyen mozgékonyak a picik?

Igen a munka nagyon klassz lesz. Rendezvényszervezés. Ez lesz igazán nekem való. Szilvi talán emlékszel, hogy már a suliban is nagyon aktív voltam ilyen téren. Tovább is tanultam ilyen irányban. Ez most csak egy kis feladat, de nagyon örülök neki.

Kép

Kép
pkagi
 
 


Lanyok,

Arik vagytok, megigerem irok is, de most nehany kep emlekeztetobe rolunk Kép igy nezek ki kozelrol duzzogva es megbuntetve, a sarokban Kép aya, ha igy nezek a baratnomre mit szol majd??? Kép vagy igy inkabb?? Kép na es hozzam mit szolsz anya, ha en igy nezek?? Kép jatszom otthon Kép medencem is van am, de a strandot is nagyon kedvelem am!!

csak ennyit most, de igerem irok majd!!
megyunk nemsokara a baratnem ket hetes kisfiat latogatni, mar alig varom!!!

Aniko

KépKép
KépKép
aniko47
 
 


Sziasztok.
Én is vagyogatok néha.
Nem vagyok éppen a toppon.
Domival megint orvostól-orvosig jártunk folyamatosan. Már annyi orvossal találkoztam, hogy néha az volt az érzésem, hogy az összes sebésszel találkoztam már az országban. Nagyon sokan vannak és nincs olyan hogy fogadott, hanem aki épp van. Na mindegy.
Ma végre jutottunk valahova. Július 11.-én fekszünk be a kórházba és kivágják neki a csomót, majd ez az egészet elküldik szövettanra és csak reménykedhetünk a legjobbakban.
Előtte külömböző laborvizsgálatokat csinálnak neki és egy altató orvossal is beszélni kell.
Lányok ilyenkor illik valakinek pénzt adni. Mert műteni az fogja, aki épp ott lesz, de nem tudom, hogy működik ez. Igaz már egyszer volt egy kisebb műtéte itt, de akkor csak maszkkal altatták, most meg csövet fognak neki ledugni és azt mondták ez rendes műtét lesz.
Biztosan rossz lesz amikor a kis testét kitolják a műtőből mindenféle zsinórral. Húúú azért egy kis para van ám....... :(

Képzeljétek a mai orvos azt mondta, hogy fejlődési rendellenesség. Csak azt nem értem, hogy akkor miért nem születésétől kezdve van ez. Nem tudom, a szövettan után okosabb leszek.

Anikó
Szupik a képek!!!

Kép

Kép
pkagi
 
 


sziasztok!
én nem tudom illik-e ilyenkor adni. De Ági mit is találtak?
Anikó tök jók aképek.
Nálunk kedden lekapőták a tetőt építik az újat mi meg imádkozunk hogy ne legyen eső.

Kép
Kép
Kép
domicsenge
 
 


Agi,

Sajnos nem kovettem az irasaitokat, de mi ez a somos dolog Domival?? Milye van neki???
Nalunk is Mutik Mattot, de "csak" a kis kukijaval -rutinmutet- nekik lehet, nekem elszorul a gyomrom miatta, julius vegen lesz mutve!! Ezert is megertem, hogy aggodhatsz!!

Domi
Remelem, hogy nem fog esni nalatok!!! Ko munkat!!

Aniko

KépKép
KépKép
aniko47
 
 


aniko!Mekkora már a pici te jó ég és a nagy is!!!!
Szép a kertetek!! :lol: :lol: :lol:
Tényleg jöhetnél gyakrabban jó,hogy itt vagy!

Mi teljesen leáltunk a babagyártással csúnya szóval élve
szeptember elejével megy a Levi bölibe idősebb gondozója lesz,de nagyon aranyos voltunk bent körülnézni melyik csoportba fog járni már jelünk is van autó lesz ha már nem foglalta le valaki alig tudtam elcibáni kicsit játszott a gyerekekkel szerintem nem lesz gond a beszoktatással csak az alvásra leszek kíváncsi,mert úgy alszik el,hogy énekelni kell neki!Na majd meglátjuk!
Meló ügyben jövő héten megyek le azt meglátjuk.De a kétműszak reggel 6-tól nem fog menni és a 8-óra sem szal nem tudom mi lesz!Már előre félek!

Ági!Ez nagyon jó!!Szupi meló lehet ha két hóval megkeresed az "évre valót"!!!!Örülök neki a baba meg majd jön ha úgy gondolja!Kicsit pihensz-e téren kikapcsolsz aztán majd összejön!
Vendég
 


Ági!Lehet lemaradtam,de mivan domival?

Anikó!Mi is úgy voltunk,hogy Levi kukacából műtét lesz,de hál isten felszakadt neki!!!
Vendég
 


Sziasztok!

Start - anyák és idősek, munkára fel!
2007. 07. 06.

Már élnek azok a kedvezmények, amelyek a Start kártyás kismamák és 50 fölötti, képzetlen munkanélküliek alkalmazása esetén megilletik a cégeket.

A szaktárcánál értékelés készült arról, hogy az elmúlt pár évben felteltette a munkaadók érdeklődését a Start nevű program, melynek kártyája több mint ötvenezer pályakezdő érdekeit szolgálta sikerrel. A folytatást két további réteg javára kínálják, a kismamákat és az 50 év felettieket a Start egy-egy új alprogramja teszi lehetővé, hogy jobb eséllyel és szabályosan vállalhassanak munkát. E hónaptól már "működik" az a támogatás, amelyik a hölgyeknek nyújt kedvezményt, ha már nem jár nekik gyermekgondozási segély, s el akarnak helyezkedni.

A munkaadó élhet ebben az esetben is azokkal a jogokkal, amelyek kevesebb közteher megfizetését engedik, ha a munkát kereső kismamát felveszi. Nem kell bizonyos járulékokat átutalni az államnak, ha a gyermek egy éves kora után, és az ápolási díj megszűnését követő egy éven belül ismét dolgozni akaró édesanya lesz az alkalmazott a cégnél. Hasonló ellenszolgáltatást ad az állam akkor is, ha a vállalkozás felvesz hozzá bekopogtató, leghátrányosabb helyzetűnek számító jelentkezőt, aki elmúlt ötven éves, alacsony iskolai végzettségű, s persze ennek megfelelően tartják nyilván, mint tartós munkakeresőt.

Akár kismamáról, akár a munkanélküli idősebb emberről van szó, a jogszabály azt mondja ki, hogy a cég két évig mentesül a tételes egészségügyi hozzájárulás megfizetése alól. Sőt, az első évben bruttó 15 százalék közterhet fizet a munkaadó, a másodikban is csak 25 százalékot a kedvezményt "hozó" kismama után. A képzetlen öregebb munkavállalók alkalmazása pedig azzal jár, hogy utánuk az első 12 hónapban nem kell közterheket fizetni, a második esztendőben pedig a bruttó kereset után csak 15 százalékot.


Forrás: http://www.piacesprofit.hu/?r=15062
szilbee
 
 


Sziasztok!

Jól eltűntem. Bocsi. :oops:

Dominak az eredetileg pókcsípésként diagnosztizált kis csomót vágták ki, de mál túl vagyunk rajta. Semmi komoly. Szép lett nagyon a sebe.

A munkámmal is végeztem most ezért sem tudtam jönni.

Babaügyben semmi.

Most pár napig voltunk kikapcsolódni Kőszeg-Ausztria. Dobok fel egy pár képet.


Többiek mi van veletek??? Ti is elvesztetek ám!

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
pkagi
 
 


Rég néztem be ide, de látom nem maradtam le semmiről, más sem írt. :cry:

Még nem írtam meg a nagy hírt: ismét babát várunk, 18 hetes terhes vagyok. Ezúttal elsőre sikerült legnagyobb megdöbbenésünkre.. (vagy inkább nulladikra, még nem is nagyon terveztük). Nagyon nehéz a terhességem, voltak napok, mikor minden kijött belőlem, még most is sokat hányok.

Ági, mi is arrafelé nyaraltunk (Sárváron) és mi is voltunk Bécsben , de Dóri nélkül, ő addig a szüleimet boldogította. Domi így bírja az utazást? Dóri utál autóban ülni, a legnagyobb nyaralási élménye az utca végén lévő szökőkút volt. Oda kellett kivinni napjában többször :lol: Kicsit sem untuk.. azóta is a szökőt emlegeti. Már nagyon sok szót tud, mondatokban beszél, de sokszor nem értjük mit akar. Sikerült elválasztanunk, így terhesen nagyon fájt már a szoptatás.

Többiekkel mi van?
Zafír

Kép
Kép
zafír
 
 


Zafír!! :D

Kép
szilbee
 
 


Zafír :)
Gratulálok! :D
Csinálj azért vonalzót. Kisfiú vagy kislány lesz tudjátok már?

Domi nagyon jól bírja az utazást. Egyhelyben simán leüli a 300-400 km-s utat. Pont beszélgettük a párommal, hogy mostmár egy nagyobb nyaralásra is simán elmennénk vele, mert vacsorázni is lehet tőle, szót fogad (na nem mindig). Szóval nagyon kis alkalmazkodó ő is. :)

Szilvi :)
Megvan már a nevetek?

Kép

Kép
pkagi
 
 


[color=darkblue]Ági!
Igen, megvan! Dávid Andor lesz, ha valami oknál fogva mégis leányzó lenne (ami erősen kizárt), akkor pedig Anna Kata.
[/color]
szilbee
 
 


Szilvi :)
Soha nem lehet tudni :) Szép neveket választottatok. Pont múltkor a Szinetár Dóra nyilatkozta, hogy az ő fia mindaddig lány volt, amig ki nem bújt belőle, mert minden orvos azt mondta neki, hogy lány. :wink:

Kép

Kép
pkagi
 
 


Egyébként csak számomra hihetetlen milyen gyorsan repül az idő, még csak most mondtad Szilvi, hogy terhes vagy. :) Mikorra is vagy kiírva?

Kép

Kép
pkagi
 
 


Ági!
Hát tényleg gyorsan repül az idő. De hát gyerek mellett... tudod, te is hogy van ez... :wink: :lol: Csak most lassult le kissé, így a harmadik trim. elején. Most már nagyon várjuk, hogy megszülessen.... és hogy túl legyünk, az első összeszokós időszakon... Mert azért nem áltatom magam, nagyon húzós lesz!
November 19-re vagyok kiírva, pont a szülinapomra. 8)
szilbee
 
 


Zafír!
Hogy vagy? Rosszullétek elmúltak már?

Gabi!
Melóval hogy álltok? Sikerült valami jót találni?
szilbee
 
 


Szilvi

Szép kis születésnapi ajándék lenne. :)
Igen ez engem is foglalkoztt, mármint az összeszoktatás. Majd várom a tapasztalataidat.
Egyébként hogy lesz. Egy szobában lesztek a picivel, vagy külön szobába lesz, vagy együtt lesz a tesóval?

Kép

Kép
pkagi
 
 


Majd megírom, hogy viseli el egymást a két fiú. :)
Az első időszakban, míg kialakul a napi ritmus és megszokjuk az új helyzetet mindannyian, addig a mi szobánkban lesz Dávid, utána Leventével akarjuk majd együtt altatni. Nem tudom pontosan mikor jön el ez az idő... remélem mihamarabb,mert Leventénél is bevált a külön altatás. Így könnyebben megtanult egyedül elaludni és mai napig ha álmos / fáradt, akkor elmegy aludni. :)
szilbee
 
 


Szilvi
Oké. :) Tényleg kíváncsi vagyok.

Többiek merre jártok??? Jó lenne néha hallani rólatok egy ici-picit.

Kép

Kép
pkagi
 
 


sziasztok!
Zsófi gratula bár ugye én már nagyon rég óta tudom.
Szilvi hogy megy az idő, lassan szülni fogsz. remélem bár gondolom te kevésbé szeretnéd ráhúzol egy pár napot kés az én szülinapomon szülsz. (anyu velem ugynígy 19-re volt kiírva.)
Ági te még dolgozol, ha van kedved mesélj hogy miket csináltál, persze ha publikus.
Mi jól vagyunk Domi ovis Csongi hamarosan bölcsibe megy, én meg iskolába járok továbbra is. Nagyon elfáradok heti 600 km vezetés azért sok, meg a házi is rengeteg.
Házunk is lassan kész márcsak pár apróság van rajta.

Kép
Kép
Kép
domicsenge
 
 


Sziasztok!

Én is csak egy gyors jelentkezésre.... :)

Már mi is a vége felé járunk, mint Szilviék. :) Mi nov. 24-re vagyunk kiírva. Botond bébink lesz. Én is nagyon türelmetlen vagyok így a vége felé, várjuk, h. megszülessen. Kész a baba szoba, a kis ruhácskákat most fogom mosni majd....ha lenne egy kicsit jobb idő.... :D

Teszek pár képet magunkról:

Ő Zsófi nagylány, 2évesen:
Kép


Kép


Ő pedig a pocakkoma. :)
Kép


Látom, mindenkinél zajlik az élet. :D

Kép

[url=http://www.nagyonbaba.hu][img]http://www.nagyonbaba.hu/tickerek/2-50-1-2007_11_21-Boti_0B2bi.jpg
birolili
 
 


Lili!
Látom neked is szép nagy pocid van! :D 8)
Nekem is neki kéne látnom a babaszoba rendezésnek, de még várjuk Levente új bútorait, mert ugye a régibe rakjuk a kicsi cuccait.

Hogy érzed magad? Te hogy bírod gyerkőc mellett??
szilbee
 
 


Szia Szilvi!

Igen, nagy nagy, meg nehéz is a pocak. :) Én jól "viselem" a terhességet, Zsófi néha kiakaszt, de ennyi. :) Most kezd hárpiásodni.......olyan kis HP néha......de vannak nagyon jó napok is. Te hogy vagy? Baba mellett?
Nálunk a babaszoba kész, csak mosnom kellene.

Kép

[url=http://www.nagyonbaba.hu][img]http://www.nagyonbaba.hu/tickerek/2-50-1-2007_11_21-Boti_0B2bi.jpg
birolili
 
 


Lili!
Köszi! Nagyjából megvagyok, csak nehezen mozgok, mert mindig valamim görcsöt kap. Múltkor a hüvelykujjaim görcsöltek be egyszerre... :shock: :lol: Kicsit se éreztem magam hülyén!
Nekem is nagyon nehéz már ez a has. Biztos azért is, mert nem nagyon van megállásom így csemete mellett.
Szerencsére minket még elkerült a hiszti. Még csak az kéne... de ami késik nem múlik. :wink:
Türelemmel én is híjján vagyok. Már nagyon várom a terhesség végét, pedig akkor nem lesz ilyen egyszerű az élet... gondolom...

Ági!
Nektek mikor lesz a köv. inszem?
szilbee
 
 


Sziasztok!

Lassan már lehet izgulni Liliért és Szibee-ért.. De furcsa, mintha most lett volna, hogy Zsófi megszületését vártuk. (Nagyon édes nagylány lett!)Nagyon kíváncsi vagyok majd, hogy hogy telnek az első hetek, én el sem tudom képzelni, milyen lesz két gyerekkel.

Mi jól vagyunk, csak nagyon kevés az időm, dolgozom, suli, s persze főleg Dórival vagyok, meg még építkezünk is. Megtudtuk, hogy ismét kislányunk lesz, Lillának fogjuk hívni. (Dóri már mondogatja a pockomra mutatva, hogy "itt a víjababa" :lol: A l betű még nem megy..) Január végére vagyok kiírva. Már várom a terhesség végét, mot valahogy minden nehezebb, mint Dórival volt, állandóan fáradt vagyok, de látok a többiek is így vannak vele.

Tényleg Ági, Ti most jártok valahova tesó-ügyben?

Zafír

Kép
Kép
zafír
 
 


Csináltam vonalzót a Kicsinek is.

Kép
Kép
zafír
 
 


Muzsikával az újszülöttekért
- jótékonysági gálakoncert a Gólyahír Egyesület javára -

Időpontja: 2007. november 03. szombat - 16h
Helyszíne: Otthon Művelődési Ház – Soroksár
Bp. XXIII. Ker. Szitás u. 112
(a Hősök terei Templomtól egy percre)

Műsorunkban felejthetetlen dallamok hangzanak fel
egyebek mellett Puccini - A bohémélet, Gounod - Faust, Donizetti - A szerelmi bájital
és Donizetti - Don Pasquale című operáiból!

Fellépnek a Magyar Állami Operaház művészei:

Cecília Loyd, Boross Csilla, Csák József, Szvétek László, Vághelyi Gábor, Ghillány Márta
Németh Mónika, Szentidai Szilvia, Töreky Katalin, Angyal Enikő, Czira Judit, Réder Katalin
Zongorán közreműködnek: Katona Anikó és Köteles Géza
„Szívből reméljük, e nemes cél érdekében sokan döntenek majd úgy, hogy részesei kívánnak lenni e remek szórakozást ígérő koncertnek, és adomány-tartalmú jegyeik megvásárlásával segítik a Gólyahír Egyesület munkáját!”
Jegyek 2007. október 1-től válthatók 2000 Ft-os áron az Operaház jegypénztáraiban, vagy elővételben a Gólyahír Egyesületnél, számlára befizetve a jegy árát 2000 Ft/fő
név megjelöléssel, (a jegyek a koncert előtt a helyszínen vehetők majd át).
Érd és Vidéke Takarékszövetkezet: 64800073 - 10705005

Kép
Kép
koko
 
 


Birolili Szilbee es Zafir

Hatalmas gratula az uj pocaklakokhoz, a hatalmas hasakhoz! Jezusom, valoban meg csak most eltuk at az elso babak szuleteset!

Mi jol vagyunk, szombaton utazom vegre haza Magyarorszagra, viszem haza anyum, aki mar harom honapja kinn van nalunk es alig varja, hogy hazamenjen :lol: :lol: .

Millio puszi lanyok
Aniko

KépKép
KépKép
aniko47
 
 


Sziasztok!

Most nyitottunk egy webáruházat, ahol használt angol, márkás babaruhákat kínálunk!

Ha érdekel titeket, látogassatok el oldalunkra!

http://www.angolbabaruha.extra.hu

KépKépKép
bogyra
 
 


Zafír!
Nagyon szép nevet választottatok a kicsi lánykának!
Hát tényleg nem egyszerű gyerek mellett a várandósság... különösen az elején (ha vannak rossullétek), meg a végén... :? És utána ha megszületik csak még nehezebb lesz... :lol: és még gyönyörűbb,mikor látjuk majd a két csemetét együtt játszani vagy együtt veszekedni... :wink: :lol:
szilbee
 
 


Anikó!
Köszi! :D
szilbee
 
 


sziasztok!
szilbee lassan itt a szülés ideje nálad.
Zafír nagyon szép a név amit választottatok. anikó üdv Magyarországon újra.

Kép
Kép
Kép
domicsenge
 
 


Orsi, Szilbee örülök, hogy tetszik a név, én néha elbizonytalanodom, hogy jó-e.

Orsi, ez nagyon diszkrét közlési mód.. :lol: Amúgy gratulálunk!

Szilbee, Lili hogy vagytok?

Kép
Kép
zafír
 
 


Sziasztok!

Nagy itt a pangás! :?

Domicsenge!
Én jól el vagyok maradva... a gratulációval. :oops: :D
Mikorra vagy kiírva?
Nem semmi... tanulás + építkezés... Hogy haladtok egyébként a házikóval?

Rólunk:
Péntekre írtak ki császárra, hacsak a pöttöm úgy nem dönt, hogy hamarabb érkezik.
szilbee
 
 


sziasztok!
szilbee megy a drukk, építkezés kész márcsak apapírokra várunk suli megy. remélem acsúszós utakat elkerülöm.

Kép
Kép
Kép
domicsenge
 
 


Sziasztok.
Nagyon eltűntem a héten még dolgozok de azután jövök.

Jól látom Szilvi megszületett Andor?

Gratulálok!!!!!

Kép

Kép
pkagi
 
 


sziasztok!
remélem szilvi nem haragszik meg de a szülészetek topikban találtam képet róluk a szolnoki hetényi kórház topikban.
Nagyon szép akisfiú, gratulálok.

Kép
Kép
Kép
domicsenge
 
 


Sziasztok!
Köszönjük a gratulációkat! :)

Csak egy gyors bejelentkezést tudok megejteni!

Tegnap engedtek minket haza! minden rendben van! Dávidom szépen gyarapszik! Tejem van dögivel!

A tesók tegnap láthatták először egymást.

Hát tegnap este Levente jobban örült Dávidnak, mint nekem! :shock: :D Úgy rohant hozzá, nagykabátban, bakancsban, ahogy épp megérkezett a bölcsiből. :lol: Rögtön nekiállt játszani vele. Mesimogatta, megitatta pohárból, a hordozóban elkezdte ringatni. Tüneményesek voltak. Dávidtól kapott ugye egy puzzle-t is, de nem elvonult a játékkal, hanem Dávidot nyözgette, hogy játszon már vele. Olyan drága volt. Azon se volt megrökönyödbe, hogy Dávidot szoptatom. Viszont míg oda voltam, nagyon szófogadatlan lett... de hát ez érthető... majd visszazökken ő is a régi kerékvágásba... no meg én is az újba... :roll:

Teszek néhány képet, aztán húzok aludni, mert az első éjszakánk, kicsit fárasztóra sikerált...

Kép Kép
Kép Kép
Kép Kép
szilbee
 
 


sziasztok!
szilbebe gyönyörű a fiad. a z az igazság a szülkés utáni képeket is meglestem.
És egy hír remélem Lili nem haragszol meg érte:
egjött a Gólya LILIÉKHEZ!!!(nov 21)
Megszületett Botika!!!
3800 gramm és 52 cm! reggel 8 óra körül, majd pontosít Lili!!!!

Kép
Kép
Kép
domicsenge
 
 


Szilbee!

Csodaszép, formás baba Dávid! Nagyon jó volt olvasni, hogy ilyen jól fogadta Levente a tesót és tündériek együtt! Gondolom nagyon el lehetsz havazva, de ha tudsz majd írj, annyira érdekel, hogyan telnek az első napok itthon a két kicsivel.

Lili, gratulálunk! :lol:

rólunk: elég betegek voltunk, elkaptuk Dóritól az infulenzát, szerencsére lázam nem volt. Már kezdünk kilábalni. Voltunk uh-n, úgy néz ki Lilla elég nagy baba lesz, ellentétben Dórival.. Na de majd meglátjuk.

Kép
Kép
zafír
 
 


Lili!
Sok boldogságot a picúrhoz!


Zafír!
Influenza terhesség alatt?!! :( :( ÓÓÓ... Remélem gyorsan rendbjöttök!!
szilbee
 
 


Kép
szilbee
 
 


Mindenki nagyon el van tűnve...

Zafír!
Hogy vagy? Egyben vagytok még??

Lili!
Hogy van a pici? Tennél róla képet?!

Ági!
Babaproject mikor indul újra?
szilbee
 
 


sziasztok!
örömmel tudatom veletek hogy ma megszületett2,30-kor Zafír kislánya Lilla. ha öcsém smsből jól vettem ki akkor 3,4 kg-mal. ha majd tudok többet írok, vagy majd Zsófi ha hazaér.
Mi jól vagyunk vizsgák lementek, pocak növekszik gyerekek is jól vannak.

Kép
Kép
Kép
domicsenge
 
 


Zafír! Gratulálunk! Remélem azért majd ide is teszel képet! :)

Domicsenge! Akkor most már te is szusszanhatsz egyet! :) Köszi a híreket!!!! :)
szilbee
 
 


Kedves mindenki!


Érdi anyuka vagyok, és szeretném eladni a kislányom hordozóját ( Pierre Cardin) , amit 4X használtunk.

Ár: 10000,-Ft

tel: 30/3100056
Kép
g.erika
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: