Új privát üzeneted érkezett!

Szöszi :)
Ismételten hatalmas gratula! Örülök, hogy minden simán megy, maradjon is így! :wink: Jó nagy baba lett Matyi! :D
Majd képet dobj már, ha van időd! Nagyon sok boldogságot nektek! :)

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Sziszmosz: Gratula a Matyihoz. Szép nagy baba lett. :)

Kép
csucsu05

Szöszi! :) hatalmas gratula, szép nagy babát sikerült produkálni :) sok tejecskét kívánok meg türelmet kitartást és sok segítséget :) ÉS igen igen majd fotókat.

Balázs rögtön 62es mérettel kezdett annó, Zsófi sem várható kicsire így mi csak 62es rucikat gyüjtögettünk, 56os nincs is, na és fürjecske készül a női lélek teljes megfejtésére, miszerint Zsófi már csak azért sem fog hamarabb kibújni mert nincs egy gönce amit felvegyen :) Megvárja míg megnő 62esre :)
Nekem még 2 hetem van a császárig, amúgy 3 hét, addig minden nap alszom Balázzsal.
Ó ó lányos anyukák magyarázzátok már el léci nekem hogyan kell egy kis puncit kitisztogatni. Mit lehet meddig, mi van ha a folyós kaki belemegy egyáltalán belemegy-e, bekenni szabad-e és milyen részig, és nem csípi-e ki a kaki pisi neki, és ha popsitörlőztem akkor utána úgy nedvesen hagyom vagy szárazra törlöm vagy mit csinálok? Léci úgy mondjátok mint aki sose csinálta mert sose csináltam :) köszönöm szépen.
Erika
hurki

Gratulálunk :)

Erika :)
mosolygok ezen a méret témán. Enyémek meg mindig kicsik, a fiúk is ugye, és Lili is csak 50 cm volt, úgyhogy mi 50es ruhával kezdtünk, most hord 62est.

alsófertály: nekem is ki kellett okosodnom. :wink:
Folyós kaki 90%ban nem megy, mert a nagyajkak annyira összefekszenek, hogy nem jut át, ha mégis bemegy, akkor fentről lefeké törölve - én ezt bő vizes vattapamaccsal szoktam, miután kívülről letörlöm popsitörlővel a sok cuccot, szóval vattapamaccsal letörlöm belül is, utána meg én szárazra szoktam törölni.
(de marha pici a hely ahol törölgeti kell, majd ne lepődj meg)
Kenni csak akkor szoktam, ha piros, viszont a fiúkkal ellentétben Lilinek többször is volt már piros a popsija és a puncija. Kenem a nagyajkakat kívülről ill. ahol összeér a kettő ott (ott szokott pirosodni).

Orsi
KépKépKép
icsilya

Gratulálok!! :D
Éreztem én, hogy már csak szülés után jelentkezel! :wink:
Sok boldogságot, tejcsit kívánok, és a fotókat én is nagyon várom!! :D

Neked indulnak drukkjaim, hogy időben odaérjenek! :lol:

Puncitisztogatás infókat én is bezsebeltem! :wink:
Gondolom, hogy nem bonyolultabb, mint a kukac, gyorsan belejön az ember, de azé' csak más, hna... :lol:

Voltunk Uh-n a héten, Noncsi baba szépen növöget odabent, és tényleg annnyira, de annyira csajszli, hogy mostmár elkezdem venni a nőcis cuccokat! :lol:

a végére hagytam, pedig fontos!!
Szülinaposoknak nagy-nagy szülinapi puszik!!! :D :D :D

Kép
Kép
zituska28

Orsi, nagyon köszi a tisztogatóinfókat, tényleg olyan ötlettelen voltam mint annó "mit csináljunk huzogassuk-e a kukit" témában. :D

Azért közvéleménykutatnék kinek mi jött be? Mi huzogattuk picikorától és sosem volt gond vele, nem volt sosem begyulladva bepirisodva és egy icipici összenövésünk van a fityma peremrészénél, de tökéletesen feljött, nem volt szűk, ez a pici összenövés meg egy ügyes gyorskezű sebész lesz majd amikor már meg lehet vele beszélni, mert most kicsit sem közreműködő megerőszakolni meg nem akarjuk.
Többiek nektek mi volt a tapasztalat mit csináltatok és sikerült-e?
Erika
ui: csak nehogy fiaink zokon vegyék hogy kibeszéljük a kukijukat :)
hurki

Erika :D
mi hozzá sem nyúltunk, 1szer sem. Kontrollon 1.5 évesen voltunk, akkor Mátéét meg sem lehetett mozdítani, Levié ici picit húzható volt.
Most Levié totálisan jól működik, sem letapadás sem szűkület, Mátéé 80%os,d e a doki szerint a maradék letapadás is oldódni fog.
Most kezdtük húzogatni.
szóval nekünk bejött a ne nyúljunk hozzá technika.

Orsi
KépKépKép
icsilya

Mi nem nyúltunk hozzá és kicsit le van tapadva. Állítólag a körömvirágkenőcs csodákat művel. :wink:

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Mi is nagy gratulát és rengeteg boldogságot küldünk :)

Mi Bálintnak null napos korától tisztítgattuk, még le van tapadva (kb a makk feléig lehet visszahúzni), de a sebész szerint magától fog oldódni, mi ne is nyúljunk hozzá, gyerek minden este a fürdőkádban kukucskáltassa ki a fütyit a bőr alól, mi csak annyit tegyünk, hogy mondjuk még jobban dugd ki a fejed te fütyi!
Milánnak egyszer sem nyúltunk hozzá, kb 14-15 hós volt, mikor először úgy döntöttem, hogy hátrahúzom és azt hittem elájulok, amikor teljesen hátracsúszott.

Szóval, hogy ez egyébként is alkati dolog lenne-e vagy sem, de én egyértelműen a nem húzogatósra szavaznék.....(majd húzogatják nekik nagykorukban a csajok :lol: )

Edit
Kép

Kép
reditke

Mi huzogattuk nekik finoman, ennek ellenére Olié letapadt. Neki 2 évesen a Bethesdába megcsinálta egy doki. Azóta gyönyörüen olajozottan jár. Samué 2 éves koráig rendben volt, most neki is hátrahúzható de a végén nagyon szük, lehet végül sebésznél kötünk ki vele is. Elötte azért Ftorocorttal bepróbálkozunk, Oli is ezt kapta.

Én a folyamatos huzogatás híve vagyok. Nem eröszakosan, csak óvatosan tágítva.

Cat
Kép
cateye

Ja ez a folyamatos huzogatás, ez heti egy alkalom fürdésnél, tehát nem minden nap. :D

Cat
Kép
cateye

Tök jó szóval mindenkinek tényleg más jön be kukiügyben... :D
Nekem úgy tűnik, hogy Balázsnak ez a pici összenövés annyira összenövés hogy ez nem fejtődik már szét magától. Hány éves korig van rá esély? Igaz tényleg picike de azért mégiscsak...

Voltunk nst-n. Megint alukált, nem baj maradjon nyugiban vasárnapig mert akkor jön haza a doki szabiról. Szerencsére a csajszi valamit átrendezett odabenn, mert sokkal kényelmesebb mint volt, nem fáj annyira.
Erika
hurki

Hurki :)
Már nagyon a finisben vagy, főleg így, hogy van egy tuti dátum. :)
Nagyon drukk! Már biztosan izgatott vagy! :wink:
Dobok nektek képet a hercegeimről. 8)
Kép Kép

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Egcsi olyan cuki ez a lapocka-hurka :D
Bercinek meg micsoda kis válla van hmmmm ez igen
Jaja egy hét múlva kell bemenni hogy mindent kivizsgáljanak a csaszi előtt, ne kérdezzétek igazából mi szükség erre mert sztem semmi mindegy, legalább pihenek egy jót :) Balázzsal mikor voltam a párom mindig jött megitta helyettem a kórházi teát, én nem szeretem, megette a fincsi kórházi ebédkét nekem meg hozott helyette mást. Mondtam ma neki, hogy majd befizethet a "hotelba" all inclusive ellátásra, sőt nem csak engem magát is hiszen ő eszi a kosztot :)
Erika
hurki

Berci tiszta apja, alkatra is. :) Bence már nem egészen rá hasonlít. :wink:

E.

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Egcsi: Szép két herceged van :) Nagyon tündériek :)

Kép
csucsu05

Sziasztok!

Szöszi! nagy gratula Matyi babához! :lol:
Orsi! Boldog szülinapot a fiúknak! :D

Péter összeszedte az első ovis betegséget pénteken. Torokgyulladás lázzal együtt. :cry: Tegnap már Ábel is elkezdett köhögni, igy ma de. vele voltunk dokinál. Szerencsére Ő nem lázas, vidám, nyugodt. Sokkal jobban viseli, mint a nagy. :) Talán a tejci segít egy kicsit, hogy annyira nem lett nála vészes a dolog. Viszont ezentúl ez mindig igy lesz??? Több gyerkőcös anyukák, nálatok ez hogy van?

Egcsi! Bence milyen jó súlyban van. :roll: Nálunk eléggé lelassult a hízás, most 7 dkg-t hízott csak Ábel egy hét alatt. A védőnéni nyugtat, hogy ne aggódjak, mi sem vagyunk túl nagy darabok, de én idegeskedem, hogy a 4 hós oltásnál a doki nénink a hozzátápit fogja javasolni, s annyira nem szeretném. :(

Kép Kép
Kép[/url]
pandi28

Andi :)
Nyugodj meg, az utolsó hónapban Bence is lassabban hízott, kb.úgy mint Ábel. :wink: Nálunk nem volt 3 hós mérés, mert itt nincs oltás akkor, de én lemértem és el is szontyolodtam. Még 3O dekát sem hízott. :?
Ha jókedvű, pisi-kaki van rendesen, akkor nem kell aggódni. :)

Orsi :)
Boldog szülinapot a Nagyfiúknak!

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

sziasztok :D
okkal tűntem ám el :D
okt 16-án írtam, hogy nyugi van. Másnap reggel az ovinál kiszálltam az autóból és kicsit "bepisiltem". de csak kicsit. Aztán itthon szg elől felállva ismét, és megint de mindig csak kicsit. Aztán bejártam az összes patikát magzatvíztesztért de sehol nincs, szülésznő telefon, hogy ez mi, hát ha fenn repedt meg a burok akkor csordogálhat így a víz, vagy tényleg bepisilek :oops:
Párom hazarendeltem, minden programját lemondva, mamit nem ugrasztom Egerből még, csak a segítőnket, oviba rohanás Balázsért, mindenki egyszerre érkezik haza. Balázs felnőtt komolyságával fogadta, hogy megyünk a kórházba. KÓrházban mondtam, hogy én csak vizsgálatra jöttem (13 ó), de ők már benn akarnak tartani megnéznek. A hüvelyi vizsgálattal képtelenség eldönteni de az Uh egyértelmű, alig van víz a szép folyamatos kicsit-bepisilés eredményeképpen. Ebből ma gyerek lesz...ekkor kezdtem csak elhinni :oops:
Aztán telefon a szabin levő dokimnak...nem jön :? . Önmagamon rettentően meglepődvtem, mert úgy gondoltam nem baj egyáltalán. Ügyeletes orvos jött, ő fog műteni nincs mit tenni, és tényleg nem is értem magam de kicsit sem aggódtam. Azt mondta várunk fájásokra, higgyem el, hogy úgy sokkal jobb lesz. Kérdem kinek :?
Szülésznőnek telefonáltak, az jött is, örültem mert legalább őt ismertük, és aranyos volt. 16,30-tól kb kezdődtek fájások, ezek állítólag gyerekfájások voltak, de én már szorongattam Robi kezét, (had érezze hogy szülünk :D ), de voltak kellemetlenek, le a kalappal a hüvelyi szülősök előtt nekem ez elég kibírhatatlannak tűnt, mondjuk úgy nem volt őszinte a mosolyom.
17,20 megérkezik az anesztes, hajlandó egyből spinálissal kezdeni, nem mint múltkor az eda-val, ez is annyira pozitív. Csak mi voltunk a szülőszobán, műtő üres, nyugi van, alapítványi szoba üres nagy gyönyörű, nyugis tempó valami eszményi körülmények. 18,10-kor kivették, befoltoztak kitoltak, magamnál voltam mindenre elmékszem, nem mint múltkor amikor a kétféle érzéstelenítő agyonvágott engem is és Balázst is.
Robi végig velem volt a műtőben is, késő estig is, babáztunk, tartotta Zsófit hogy szopizhasson, hihetetlenül ügyesen szopizott első pillanattól. Ja ja 55 cm 3480 g. Olyan picike Balázshoz képest és csodaszép, és úgy örülök neki, hogy ilyen picike, na jó ez nem mindenkinek picike de Balázs több mint 1 kg-al több volt :D
Teljesen egészséges, anynira örülünk, hogy nem dőltünk be a pocsék afp értéknek.
Tegnap érkeztünk haza, valami fantasztikus a külünbség ahogy most felépülök, ahogy járkálok felkelek, a tejem is sokkal hamarabb jött és több is. Ezerszer jobban vagyok mint Balázzsal voltam.
Zsófitól el vagyunk ragadtatva, fotót apája majd kicsinyít és teszek fel előbb utóbb.
Rohanok (na jó ez erős túlzás) fürdetni :D
Erika
hurki

sziasztok :D
okkal tűntem ám el :D
okt 16-án írtam, hogy nyugi van. Másnap reggel az ovinál kiszálltam az autóból és kicsit "bepisiltem". de csak kicsit. Aztán itthon szg elől felállva ismét, és megint de mindig csak kicsit. Aztán bejártam az összes patikát magzatvíztesztért de sehol nincs, szülésznő telefon, hogy ez mi, hát ha fenn repedt meg a burok akkor csordogálhat így a víz, vagy tényleg bepisilek :oops:
Párom hazarendeltem, minden programját lemondva, mamit nem ugrasztom Egerből még, csak a segítőnket, oviba rohanás Balázsért, mindenki egyszerre érkezik haza. Balázs felnőtt komolyságával fogadta, hogy megyünk a kórházba. KÓrházban mondtam, hogy én csak vizsgálatra jöttem (13 ó), de ők már benn akarnak tartani megnéznek. A hüvelyi vizsgálattal képtelenség eldönteni de az Uh egyértelmű, alig van víz a szép folyamatos kicsit-bepisilés eredményeképpen. Ebből ma gyerek lesz...ekkor kezdtem csak elhinni :oops:
Aztán telefon a szabin levő dokimnak...nem jön :? . Önmagamon rettentően meglepődvtem, mert úgy gondoltam nem baj egyáltalán. Ügyeletes orvos jött, ő fog műteni nincs mit tenni, és tényleg nem is értem magam de kicsit sem aggódtam. Azt mondta várunk fájásokra, higgyem el, hogy úgy sokkal jobb lesz. Kérdem kinek :?
Szülésznőnek telefonáltak, az jött is, örültem mert legalább őt ismertük, és aranyos volt. 16,30-tól kb kezdődtek fájások, ezek állítólag gyerekfájások voltak, de én már szorongattam Robi kezét, (had érezze hogy szülünk :D ), de voltak kellemetlenek, le a kalappal a hüvelyi szülősök előtt nekem ez elég kibírhatatlannak tűnt, mondjuk úgy nem volt őszinte a mosolyom.
17,20 megérkezik az anesztes, hajlandó egyből spinálissal kezdeni, nem mint múltkor az eda-val, ez is annyira pozitív. Csak mi voltunk a szülőszobán, műtő üres, nyugi van, alapítványi szoba üres nagy gyönyörű, nyugis tempó valami eszményi körülmények. 18,10-kor kivették, befoltoztak kitoltak, magamnál voltam mindenre elmékszem, nem mint múltkor amikor a kétféle érzéstelenítő agyonvágott engem is és Balázst is.
Robi végig velem volt a műtőben is, késő estig is, babáztunk, tartotta Zsófit hogy szopizhasson, hihetetlenül ügyesen szopizott első pillanattól. Ja ja 55 cm 3480 g. Olyan picike Balázshoz képest és csodaszép, és úgy örülök neki, hogy ilyen picike, na jó ez nem mindenkinek picike de Balázs több mint 1 kg-al több volt :D
Teljesen egészséges, anynira örülünk, hogy nem dőltünk be a pocsék afp értéknek.
Tegnap érkeztünk haza, valami fantasztikus a külünbség ahogy most felépülök, ahogy járkálok felkelek, a tejem is sokkal hamarabb jött és több is. Ezerszer jobban vagyok mint Balázzsal voltam.
Zsófitól el vagyunk ragadtatva, fotót apája majd kicsinyít és teszek fel előbb utóbb.
Rohanok (na jó ez erős túlzás) fürdetni :D
Erika
hurki

Zsófi 1 Kép napos
Kép [/img]
hurki

Zsófi 1 Kép napos
Kép [/img]
hurki

ó nem tudom hogy lett kétszer feltéve....
biztos olyan szép, hogy a rendszer megduplázta :D
Hormontúltengős Erika :D
hurki

De örülök, hogy bejöttem :)
Nagyon nagy gratula és jó olvasni, hogy minden pozitív.
A kép kétszer feltevésben igazad lehet....csoda gyönyörű a kisnő :D
Puszi

Edit
Kép

Kép
reditke

GRATULÁLUNK!!! Gyönyörű ez a pici lány :) :)

Orsi
KépKépKép
icsilya

Nagyon nagy gratula! :) Gyönyörű a leányzó! :) Gyors volt a szüléstörténet is, köszike! :wink:
Sok boldogságot, egészséget, tejcit! :)
Balázs hogy fogadta? :)

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Nagy grat Szöszi családnak és Hurkicsaládnak is!

Sok boldogságot és jó egészséget kivánunk!

Kép
Kép
Kép
minyu

Erika: Nagyon sok boldogságot a kicsi lányhoz. Gyönyörű baba :)
De jó :)
Belépek mondom úgyis olyan szomorú idő van ésmit látok ? Ezt a jó hírt. Tök jó még az időt is szebbnek látom :))

Kép
csucsu05

Hurki-Erika, én is gratulálok!! Éppen idöben kérdezted még a cunci takaritást,mire felvilágosultál már itt is a lány! :D

Szöszi, nektek is gratula!! :D

Azért egy lányt én is elfogadnék még, bár néha égnek áll a hajam a fiaimtól, és tutti a lányom sem lenne egy könnyü alkat :lol: ...Úgyhogy ilyenkor jut eszembe,milyen jó,hogy csak ketten vannak.
Danim most beteg, virust nyalt be, sugárban hány,mert inni iszik sokat, csak a köhögés kihozza amit lenyelt. Már nem is számolom hányszor cseréltünk ruhát, ágynemüt, stb...

Ádámra pedig tegnap azt mondta az ovónéni,hogy dumaláda!! Mármint angolul dumál annyit,hogy be nem áll a szája. Szóval egy év alatt jutott el ide mindenféle eröltetés, és itthoni angolul beszélés nélkül..Kis ügyes...

Nekem sulim van ismét, lassan a záróvizsgám jön,utána kis pihi (olajipari könyvelés) Ez az elsö szint, ha eléggé ki akarok tolni magammal, akkor mind az 5 szintet elvégzem,mert akkor kapok róla végzést...Szóval még van idöm szivatni magam...

Megyek is, csak beugrottam gratulálni a friss kismamiknak!!

Barbi

Kép
Kép
barbi

Barbi :)

De régen voltál! :roll: Jöhetnél kicsit gyakrabban is! Tegyél képeket a csibészekről. :D
Daninak jobbulást! :?
Ádám tényleg ügyes, remélem Berci is könnyen veszi majd az ovit, kicsit féltem. :?

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Sziasztok!

Most nyitottunk egy webáruházat, ahol használt angol, márkás babaruhákat kínálunk!

Ha érdekel titeket, látogassatok el oldalunkra!

www.angolbabaruha.extra.hu

KépKépKép
bogyra

Szia Egcsi, köszi ,hogy irtál...Az az igazság, nem szoktam sok vizet zavarni itt, ha irok sem igazán kapok reagálást..De ennek ellenére azért jövök ahogy tudok, meg hagynak a srácok.
Szerintem ne félj az ovitól, azt hiszem a te fiad már jobban tud-ért angolul,mint tavaly ilyenkor Ádám tudott...És még sem volt semmi gond, soha egyszer sem volt sirás az oviban, pedig egy mukkot sem értett abból ami körülötte folyt. Mégis mindig örömmel ment és megy a mai napig.

Képek vannak, remélem nem húzom szét a topikot...
Most megyek, föznöm kell, és sajnos Dani még mindig beteg,szóval elég matricás...

Barbi
Éppen szeretgetik egymást...
Kép
Dani filccel rajzolt...
Kép

Ádám kirándulni volt
Kép

Kép
Kép
barbi

Filctollas kép :lol: Gondolom örültél, hogy sikálhatod a gyereket. 8)
Gyönyörű helyen laktok! Már mondtam a férjuramnak, hogy megyünk majd mindenfelé, ha Bence nagyobb lesz. Yellowstone Park az egyik uticél. Annyira nem volt lelkes, de ő lesz a sofőr, jönnie kell. :lol:
Remélem nem lesz gond az ovival, köszi a nyugtatást. :)

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Hurki!

Nagyon gratulálok! :):)
Ahogy a többiek is mondták: gyönyörű baba!! :):):)
Remélem a pelusozás-akadályt is sikerült venni (én is kértem segítséget a kórházban két gyerek után is: mondtam, hogy én ilyet nem töröltem még, a fiúknál ez kicsit egyszerűbb.)

Barbi!

Hát az én lányom és a pici fiam sem egy "leteszem a sarokban és csöndben ottmarad" típus. és most mind a visítozást gyakorolja (nem épp most :D:D, most már alszanak végre). És a pici is úgy kifejezi az akaratát a maga 10 hónapja ellenére (és nem sírással, hanem visít, nyög, kiabál :D)...
De hát én akartam kislányt is, és négy gyereket is... :)
Azért időnként írj egy-egy sort. Szerintem sokan vagyunk, akik csak olvasgatunk, de érdekel, hogy mi van veletek (és mindenkivel).

Pont a napokban talátam egy adag képet egy taliról, és rögtön eszembe is jutott: mi van sokakkal? Edi? Orsoly? Doris? Bogár? Marcsi? (Nem akarok senkit kihagyni, csak épp ők jutottak most eszembe, de nem teljes a lista...)

KépKép
KépKépKép
beszti

Sziasztok!
Köszönjük szépen a gratulációkat.
Balázs várakozáson felül jól viselte Zsófi érkezését, csak bezizzent. Rohangászott puszilgatta simogatta, próbálta óvatosan de úgy fel volt pörögve. Most már csak akkor zizisedik meg ha sír Zsófi. Olyan furi óriási nagyfiú lett 5 nap alatt amig a kórházban voltunk :D
Zsófi eszik alszik baba, de olyan ölbebaba, hogy ha csak megközelítem a kiságyat pedig mélyen alszik és bele merészelem tenni ébred és nyávog. Szabad vagy nem szabad 3 óra folyamatos beteszem elaltatom kiveszem visszaaltatom után magam mellé vettem az ágyba és elveimet félretettem :D
megyek jön a szopitime :D
Kép
hurki

Hurki :)
Én is ezt éreztem, hogy amíg kórházban voltam, Berci hirtelen "megnőtt" :)
Ismered a mondást: "Voltak elveim, de most már gyerekeim vannak." :D
Tündi-bündi Zsófi és nagyon klassz a rugija! :)

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

sziasztok!

hat mivel ezer eve nem irtam (de olvastam am), ugy gondoltam itt lenne az ideje:) eloszor is gratulalok mindenkinek aki azota szult, babas lett, akarmi:)

nalunk annyira nem jo az ujsag, de van: valunk a ferjemmel, majus ota egyedul nevelgetem itthon a fiukat. Most mentem vissza dolgozni mult heten, eddig ugy tunik, jol vesszuk az akadalyokat, en a melohelyen, fiuk az oviban hosszitott ottmaradasban:)

majd igyekszem tobbet irni is, nem csak olvasni:)

orsoly
orsoly

Orsoly :)
Sajnálom! :( Azért remélem a férjed segít a fiúkkal, mert a válás nem jelenti azt, hogy nem az apjuk tovább. :? Sok erőt kívánok neked és a fiúknak is! :)

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Sziasztok!
Bocsánat, hogy a topicotokba befurakodok, de egy nagyon klassz koncertre hívnám fel a figyelmeteket!
Köszönöm, hogy elolvassátok.

Muzsikával az újszülöttekért
- jótékonysági gálakoncert a Gólyahír Egyesület javára -

Időpontja: 2007. november 03. szombat - 16h

Helyszíne: Otthon Művelődési Ház - Bp. XXIII. kerület (Soroksár)
Szitás u. 112.
(a Hősök terei Templomtól egy percre)

Műsorunkban felejthetetlen dallamok hangzanak fel
egyebek mellett Puccini -A bohémélet, Gounod-Faust, Donizetti -A szerelmi bájital
és Donizetti -Don Pasquale című operáiból!

Fellépnek a Magyar Állami Operaház művészei:

Cecília Loyd, Boross Csilla, Csák József, Szvétek László, Vághelyi Gábor, Ghillány Márta
Németh Mónika, Szentidai Szilvia, Töreky Katalin, Angyal Enikő, Czira Judit, Réder Katalin
Zongorán közreműködnek: Katona Anikó és Köteles Géza
"Szívből reméljük, e nemes cél érdekében sokan döntenek majd úgy, hogy részesei kívánnak lenni e remek szórakozást ígérő koncertnek, és adomány-tartalmú jegyeik megvásárlásával segítik a Gólyahír Egyesület munkáját!"
Jegyek 2007. október 1-től válthatók 2000 Ft-os áron az Operaház jegypénztáraiban, vagy elővételben a Gólyahír Egyesületnél, számlára befizetve a jegy árát 2000Ft/fő
név megjelöléssel, (a jegyek a koncert előtt a helyszínen vehetők majd át).
Érd és Vidéke Takarékszövetkezet: 64800073 – 10705005

Bocs, ha már olvashattátok!

Kép
Kép
ggabszi

Sziasztok lányok!

Először is elnézést kérek az "ismeretlen" topiclakóktól, hogy benyitottam hozzátok....de,
nosztalgiáztam a babaneten, és felfedeztem néhány régi ismerősömet....Barbi, Orsoly, Beszti.... :) :)

Eddig rossz helyen kutakodtam :lol:

Orsoly!
Úgy látom, nem vagy túl könnyű helyzetben.. :( ráadásul most kezdesz melózni is...hűűű :roll:

Beszti!
Gratulálok Simon érkezéséhez - tudom, késői a gratuláció :oops: - a négy gyerkőc külön-külön világa jó lehet. Na, jó gondolom nem mindig. Visításkor pl. :lol:

Még jövök, megnézlek benneteket :)
Puszi mindenkinek,
Ancsi és a fiúk

KépKép
KépKép
régiancsi

Orsoly!

Nagyon sajnálom a történteket. Publikus, hogy miért?
Mikorra érsz értük az oviba?
Kérünk képeket!
Nézd, mim van:
Kép
(Nátán nem sokat változott, de gondolom Boti azért igen.)

Ancsi!

Üdv az elveszett barikának! :):)
Hogy vagytok? Mindig eszembe jutsz ám, amikor megyünk anyósomékhoz Füzesabonyba...
De Barni nem most lett egy éves, ugye?
Köszönöm a gratulációt, nem vagy elkésve, ezzel nem lehet elkésni! :D:D

Hurki!

Nagyon szép a kislányotok! :)
Hát igen, nagyon furcsa volt mindig a "kicsi", akiből hirtelen "nagy" báty vagy nővér lett.

KépKép
KépKépKép
beszti

Barbi :D
a filces kép nem semmi.... :shock: :shock:
te hogy reagálod ezt le?

sajnálom. Írj azért sűrűbben magatkról, hogy hogyan telnek a napjatok!

Beszti :D
jó a kép :)
teveztek még gyerkőcöt? :wink:

Orsi
KépKépKép
icsilya

Sziasztok!
Mivel babát tervezünk, ezért rég óta kerestem otthoni munkát, amit a kicsi mellett is tudok csinálni. Találtam egy otthoni internetes munkát.
Ha valakit érdekel, az küldjön e-mailt az alábbi címre, és küldök neki tájékoztatót:
uvme.mn@gmail.com
(freemail-es emberkék nem tudják megnyitni a válaszomat)
uvme

Orsoly,
hát ez elég nehéz helyzet, sajnálom, hogy ilyen gondjaitok vannak. Sok erőt kívánok Neked.
Erika
hurki

Orsi, nem voltam valami túl jó kedvemben...Ott ültem velük amig rajzoltak, PAPIRRA, aztán hallottam,jött egy e-mail (ugat a kutyuska), átmentem a számitógépszobába, és 5 perc múlva igy fogadott mind a két gyerek :evil:
Az a szerencse, hogy lemosható filctoll, igy "csak" körömkefével kellett súrolgatni, de lejött elég jól. (mondjuk fájt nekik, úgyhogy ennyi volt a büntetés)
HAsonlóképpen elintézték magukat sárral, pár nap különbséggel, és ruhástul beleültek az udvari szökökútba (akkor szeptemberben már csak 2 fok volt, és vizesen ültek a vizben :evil: )

Ilyenkor örülök igazán, hogy csak ketten vannak...

Ma van Halloween, ÁDám jelmezben ment oviba,és este megyünk "házalni" trick-or-treat járás van itt mindenfelé.

Megyek is, amig alszanak ki kell használnom az idöt!!

Barbi

Kép
Kép
barbi

ahogy olvasom, hogy Halloween, meg Ádám jelmez...hű nincs úgy kicsit hideg? :) aztán újraolvastam :)
erika
hurki

Erika, egyébként ezek nagyon jó vastag jelmezek,alá egy rendes nadrág pulcsi, és nem fáztak. Mindjárt rakok képeket is!

Oviban:
Kép

Ajtó elött várakozva

Kép

Családi kép
Kép

Megyek is, sziasztok!

Barbi

Kép
Kép
barbi

Nagyon klasszak a jelmezek!

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Baromi klasszak a jelmezek! Jól néztek ki! :D

Kötelezö ez a házallás? Én biztos nem mennék, küldeném az apjukkal öket. :lol:

Sajnálom a válást! Mondjuk elég talpraesett nöci vagy Te, nem féltelek! :D

Cat
Kép
cateye

Lassan velem lesz teli a topik...
IGy jár az aki elmarad, igaz?
Cat, nem kötelezö, de le tudnád beszélni a gyerekeidet, amikor MINDENKI ezt csinálja???
Tavaly voltak elöször,apástul, akkor ÁDám meg sem akart szólalni.
Idén azért voltunk együtt,mert kocsival a barátainkhoz mentünk el, és oda "én is " kellettem. És most már szépen hangosan mondja, hogy Trick-or-treat, és meg is köszöni amit kap...
Az utcai sima mászkáláshoz nem mennék, de igy már jó volt, jót nevettünk a barátainkon,akik szintén beöltöztek. (felnöttek is szoktak..)
Csak mire hazaértünk, nálunk már befejezödött, mindenki hazament, és itt maradt a nyakunkon egy halom kiscsoki, amit azért vettem,hogy majd én is tudjak a hozzánk csengetöknek mit adni.
IGy aztán most az esti program, hogy rájárunk apával a csokikra, mert a gyerekek elött nem eszünk :wink: ...

MEgyek, mert az egyik autónk eltünt (a tizmillióból), és ez óriási problémának tünik Daninak.

Barbi

MEllesleg a tegnapi Született feleségekben (azaz Desp. Housw-ban is pont Halloween buli volt, :arrow: majd amikor vetitik otthon, és látjátok, jussak eszetekbe :wink: :D )

Kép
Kép
barbi

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?