Sziasztok!
Hajrá Andi!
Ha Te most nem is, de mi helyetted is izgulunk, hogy hány csíkod lesz reggel!
Marcsi!
Mikor mész Uh-ra?
Továbbra sem szeretnétek meglesni?
A terhesség elején én is a meglepire szavaztam anno, aztán amikor a 18. héten megkérdezte a doki, hogy na? szeretnék tudni? Akkor kapásból azt mondtuk, hogy: Igen!
A másodiknál meg majd szerintem azért akarom majd tudni, hogyha mégis fiú érkezik, akkor Apának legyen ideje feldolgozni, hogy két tökösünk lesz.
Első LH tesztadagunkat ma megvettük. Kicsit kikerekedett a szemem, amikor a gyógyszertáros nő kérdezte, hogy melyik fajtát? Mondom: Nem tudom, nem használtunk még, úgyhogy nem tudom, hogy miből lehet választani. Erre hozott egy Gabriel és egy Expect márka névre hallgatót. Kérdeztem én: És melyk mit tud, ugyanis az egyik 5x akkora dobozban mint a másik és az ára is több mint a duplája. Válasz: gyakorlatilag semmi, azt leszámítva, hogy az egyik 4 , a másik 5 tesztet tartalmaz. Maradtunk az olcsóbbnál (Expect).
Ti melyiket használtátok?
Most jöttünk haza babanézőből.
Barátnőm Dorkája 21 hónapos, Pannája pedig 3. Tőle megkaptam kölcsönbe az ovulációs mikrószkópját is, így azt is be tudjuk vetni.
Viszont egy kicsit elbizonytalanodtam
Hogy bírkózik meg az ember lánya egyszerre két (sőt mégtöbb) gyerkőccel? Nekem néha Balázs még így egyedül is sok, ha nagyon behisztizi magát.
Vagy ha már adott a helyzet, akkor felnő a feladathoz az Anyuci? Kicsit beparáztam.
Normális ez? Vagy még nem nőttem fel a második gyerkőc vállalásához?
Nálatok ez hogy volt?
Puszi: Timi