Sziasztok!
Bocsi Csajok a hanyagolást,de nem sok időm van mostanában.Az elmúlt napokban szinte be se kapcsoltam a gépet.
Köszi,hogy hiányoltatok,elég rég írtam.Minden okés velünk,Dorkával ovinézőben voltunk.Kicsit tanácstalan vagyok.Ő nagyon szeretne menni,de pont január 2-től kéne beszoktatni és akkor már nem bizti,hogy bírni fogom.Mondjuk mindenképp csak délelőttre vinném el,nehezen alszik el délután és nem hinném,hogy ezzel kéne ott nyaggatni...épp elég "trauma" lesz neki a kistesó érkezése. Ami persze épp január közepére esedékes.Lehet apának szülinapi ajándék lesz.
Jó lenne....
Hédivel minden okés.November 12-én megyünk újabb 4D-s Uh-ra,kiváncsi vagyok mennyit fejlődött.Legutóbbi Uh-n (21.hét) még csak 400g volt.
Sokat mocorog,nehézek már az éjszakák.Ha jobb oldalon fekszem az a baj,ha a balon akkor az...
Még bő 10 hét...
Húúú,mintha most csináltam volna a tesztet.
Anikó
Botond nagyon Édes kisfiú (nagyfiú).Hihetetlen formás baba.
Remélem sikerül eladnotok a lakást mielőbb.Tegyél még képeket a gyerekekről.Bius hogy viszonyul az Öcsihez???Féltékenység?Durcáskodás????Én annyira félek ettől.
Timi
szuper,hogy van netetek.Meló hogy megy???Akkor most teljesen elvetettétek a tesóprojektet????
Szilvi
Pár hónap és olyan rutinszerűen megy majd a munka,hogy csak na.
Simán meg tudod oldani a gyerekek mellett a bejárást???
Anyós....
Kitartás...
Éva
Kérjük a képeket.
Akár mind a 38-at.
Fiúk jól vannak???
Brigi
Nálad jön az AFP,majd a genetikai Uh...Húúú,de szépen haladsz Te is.
Remélem lassan kiderül a neme is.
Andi
Sajnálom a történteket.
Szörnyű lehetett az a pár nap. Örülök,hogy jobban vagytok.
Heniről annyit...én tartom a kapcsolatot Velük.Dominik bölcsibe jár,nagyon aranyos kis csibész.Dani pedig lassan az év sportolója címért pályázhat.
Nagyon ügyes kissrác. Volt kitől örökölni...Heni is babérokra tör a futásban...minden versenyen rajthoz áll.
:):)
Na és akkor kérésre egy pocakfotó...Ez kb 1 hetes...