Ajda: Koszi hogy megirtad.
Valamikor regen meg tanultam is ezeket, de most annyira laikusnak erzem magam es amiota nem dolgozom a szakmaban sokat felejtettem.(hivatalosan rontgenasszisztens vagyok) Szoval az biztos mar elso percre feltunt, hogy az uh gep amivel vizsgalnak eleg regi es nem egy nagy teljesitmenyu...ennel meg otthon az uzsokiban is sokkal jobb gepekkel dolgoztunk tavaly.
Pedig ez itt Amerika
Persze nem a legjobb resze!
Pankimanki: Florida legdelibb kis szigeten elek ...egy karib gyongyszem
....a motto elni es elni hagyni. 1,5 eve jottem ki az elejen meg miami mellett laktam, egy csaladnal voltam babysitter. Aztan megtortent a nagy csoda az eletemben es decemberben megismerkedtem az interneten egy alom pasival
(o is magyar)
Aprilisban hozza is koltoztem, ide erre pici szigetre es most meg jon is a baba, szerelmunk gyumolcse.....tavasszal mi hazamegyunk, nem akarunk itt szulni.....oszinten nem szeretem amerikat.....sot.....de errol hosszan tudnek meselni.
Ha tenyleg erdekel a tapasztalatom akkor irok majd priviben egy szep hosszu levelet rola.
Henka: szivem szerint en sem dolgoznek, de sajnos muszaj. Raadasul en takaritok egy szallodaban, ami nem a legjobb a vegyszerek miatt.
De probalok vigyazni es a kollegaim is rendesek segitenek....a cipekedessel nincs nagy baj, mert en elotte is rendszeresen kondiztam, es most is, sot akarom csinalni mig olyan nagy nem lesz a hasam, hogy mar nem ferek be a gepek ala
Persze csak lazan, lejjebb vettem a sulyokat es egy ora helyett csak fel orat nyomok egy nap.
Ti sportoltok valamit? Szerintem nagyon fontos a rendszeres testedzes!
Tudod a gyerekek meg sokkal nyitottabbak a spiritualis dolgokra....szerintem van ilyen, hogy megerzik a nagy valtozasokat
Dunyi kislanya is erzei
Csak hat valaki orul a tesonak, van aki nem......
Na jo varakozast mindenkinek....