Új privát üzeneted érkezett!

Dezsi,
Stimu alatt az első UH lesz, viszont aznap kell mennem, amikor az utolsó gonalt is be kell adnom magamnak. Úgyhogy szerintem még lesz egy, hacsak ....
Vendég

Dezsina
Hát igen a lóherék....de akkor neked is kell sikerülnie, mert Téged utánoztalak :lol:
Akkor viszont lehet kéne nekem is tesztet rendelnem Csibétől, hogy az is meglegyen, mint Neked :lol:
Mindig gondolj Apacsékra, ha 5, akkor legyen 5, de ikrek :wink: SEMMI DEPI :evil: :!: :!: :!:
Vendég

Kata 79.drukk a picurkáknak hogy utolérjék egymást!

....hm...vonalzó :lol: nem megy béndzsa vagyok
lanyané

mnzsani

Kék farmerban barna csizmában és barnás-narancsos pulcsiban voltam és velem volta a párom is. Én ma kezdtem a Suprefact orrsprét és a menses második napján kell mennem, ami Kb 1hét múlva lesz.

buborék
buborék5

Mnzsani!
:lol: Azért csak finoman az utánzással... Csak a pozitiv példát szabad utánozni! :lol: próbálom a no depit 8)

Bella!
Reméljük a legjobbakat! :wink:

Lanyané!
segítsek? leírjam? Úgy örülnék, ha Neked is lenne!

Kis-csillag még nem válaszolt! Picit izgulok, mert reggel kérdeztem mi van Velük! Továbbra is drukkolunk Nekik!
dezsina

Buborék
Hát akkor nem valószinű, hogy megint egyszerre megyünk :?
Rajtam piros cipő volt, farmer, piros felső + drapp kardi, piros táska, barna rövid haj :lol:
Rémlik, hogy ki lehettél :roll:
Vendég

Zsani,
biztosan sikerülni fog nektek is - ez a babásodó-széria tutti sokáig tart majd!! :P
Heni,
köszi a drukkot, minden pozitív energia elkél! :D
Apacs,
olyan papírt kellett alá írnom, hogy betartom a diétát(fehérje, zöldség, gyümi, omega3-zsírsavas étel), és az ikrekkel max.14 kg-t hízok.... :roll: Hát, nem tudom, hogy sikerül -e ez a semmi szénhidrátosdi, de igyekszem...pláne, hogy azóta folyamatosan pizzákat látok magam körül, és muffinokat, amik szállnak lelki szemeim előtt.... :shock: még akkor is látom magam körül ezt a szénhidrátos-csapatot, amikor csukva a szemem...gondolhatjátok... :evil: de nem baj, ez egy igazi akarat-próba is, meg nem mellékesen a babák, és az én érdekemet szolgálják.
Az első terhességemnél 15kg-t híztam, és nehéz volt utána leadni, akkor bántam, hogy annyi édességet ettem, szóval erre gondolva oszlanak ama fent említett pizzás-muffinos képek a lelki szemeim előtt..

Ki tud valamit kiscsillagról?
Dezsikém, hogy vagy?

kata790313

Lanyané,
a babafalva.hu-n olyan könnyű vonalzót csinálni!!!Próbáld meg, ha nekem sikerült a humán fejemmel :? , neked is fog, tutti!

kata790313

Dezsi:
elhiszem, hogy izgulsz, mi is izgulunk érted

Zsani:
de jó, hogy közénk álsz

Bella:
te mennyi gonalt kapsz?

Lanyané:
próbáld meg a vonalzót, nem nehéz, nekem is ment pedig én is nagyon béna vagyok az ilyenekhez

Puszi Tündi és Heni
Kép
szalai heni

Heni,
150 ml 6 napig.
Vendég

Heni
Tényleg jó, hogy mehetnek már a szurik is. De még fújnom kell a suprefactot is. Én az első nap 187,5 ml-t kapok, aztán 3 napig 150-et.
A Mátéval én nagyon keveset híztam, igaz elötte jó sok feljött a hormonoktól. És persze semmi nasi nem volt, de tényleg nem csokiztam meg ilyenek. Szigorúan betartottam az evést is...na jó néha fagyiztam, a mekis fagyit kívántam :lol:
Vendég

Ja a vége a Katának ment :oops: :lol:

Dezsina
Hiszen most csak azt fogsz nekem mutatni, mivel elöttem jársz :lol:
Vendég

Bella:
a hugi az előzőnél 11 napig kapta a gonal, ő is 150 NE-t
akkorra lettek jók a peték keddi nap kapta az utolsót, szerdán kapta a tüszőrepesztőt és pénteken volt a punkció
most is valószinüleg így lesz, tehát jövöhét pénteken számíthatunk a punkcióra

Zsani:
de jó, akkor kb. mikorra várható a punkciód?

Puszi Tündi és Heni
Kép
szalai heni

zsani,
könyörülj rajtam, és ne emlegess Mc-is fagyit :oops: :wink: Késő:....most már az is köröz lelki szemeim előtt... :?

kata790313

Heni,
Köszi, akkor elvileg, ha kedden minden rendben lenne, akkor szerdán kapnék tüszőrepesztőt és nekem is pénteken lenne a leszívás. Hozzáteszem, ha kedden OK-t mond rá a doki.
Vendég

Bella:
hát ezt én nem tudom megmodani, attól függ, hogy érnek a peték, ha elég nagyok akkor nincs kizárva, de szerintem még fog kelleni, mert szerintem kevés lesz, de ez csak az én véleménye, és magunkból indulok ki, kedden már több mindent fogsz tudni
én meg majd holnap

Puszi Tündi és Heni
Kép
szalai heni

ja meg a 6. napon mindenkinek van ellenőrző uh, nekünk ez elcsúszott két nappal, mert tegnap lett volna, de a dokim nem ért rá, de mondta, hogy így sem baj

Puszi Tündi és Heni
Kép
szalai heni

Igen nekem is a 6. napon kell menni, majd kiderül, hogy mi újság odabent és rá kell-e húzni. Reménykedem, hogy ha kell is túl sokat nem, mert akkor nagyon elhúzódik a dolog.
Egyébként meg nem biztos, hogy kevés, attól függ ki hogyan reagál rá. A shortnak elvileg ez a hivatalos ideje, na de ember tervez isten végez.
Vendég

Heni,
Most hogy utánaszámoltam rájöttem, hogy nem a 6. napon megyek UH-ra, hanem a 7-en, addigra már beadtam az összes gonalt magamnak.

Akkor most holnap mentek UH-ra?
Vendég

Heni
Kb. 2 hét a leszívás és gondolom +3 a visszaülti. Szerintem elöttem leszel pár nappal, de attól még tesztelhetünk majd együtt, mert én a tesztelősök táborát gyarapítom :roll: :oops: :lol:

Kata
Na elküldted apucit munkából hazafelé egy kis mekisfagyiért :?: :lol:
Vendég

Belle:
igen mi holnap megyünk és a hugi is holnap 7. napon lesz, majd meglátjuk, én a multkoriból indultam ki és a doki is mondta, hogy valószínűleg megint ugyanúgy lesz, de holnap mindent megírok

Zsani:
de jó, most én is szeretnék tesztelgetni, aztán meglátom hogy lesz, mert a dokim mind a két beültim után már a 9. napon behívatott vérvételre, az elsőnél megismételték a 14. napon, mert kértem, a másodiknál kimondták a 9. napon, hogy nem sikerült
most megbeszélem vele, ha nem is várjuk ki a két hetet, de ne hívjon be ilyen korán

Puszi Tündi és Heni
Kép
szalai heni

[img]http://babafalva.hu/tickers/jhp.png" alt="babafalva.hu vonalzó" border="0"/>
[/img]
lanyané

Csak próbálkozás volt.....
lanyané

Sziasztok Lányok!

Lanyané!
Csak próbálkozz! sikerülni fog!!! :lol:

Mnzsani, Bella, Heni és Lanyané!
Látom többen is fogtok egyszerre babásodni!!!
Kihagytam valakit??? :oops: :?: :?
dezsina

Igen engem :wink:

Kép

csibe
csibe32

Tényleg lányok Ti ma mentek tűszőnézőbe?

Kép

csibe
csibe32

Csibe!
Na, most nagyon elszégyeltem magam :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:
Természetesen Te is az idén a bebabásodók közé tartozol! Szigorúan!!! :D Vajon teszted van már? :lol:
Pedig tegnap kibontottam a kicseket, amit hoztál nekem és ha nem lettem volna reggel annyira de annyira álmos, akkor teszteltem volna egyet! Annyira szurper, hogy annyit tesztelhetek, amennyit akarok! És milyen izgi ez az LH tesztes pakk!!! Azt ki sem mertem nyitni! Az egy komoly csomagolásos dolog! Alig várom, hogy a hétvégén (vasárnap) nyugodtam átolvassam a tájékoztatóját!
dezsina

kicseket=kincseket
dezsina

Dezsi:
igen ma voltunk tüszőnézőben

minden jól megy, legközelebb vasárnap lesz újabb uh, azt mondta doki, hogy valószínű pénteknél előbb nem lesz punkció
vannak már szép petikék, a legkisebb 10*10, a legnagyobb 15*17, inkább a picik vannak többen, bal oldalon vannak a nagyok, kb. 10db van összesen
szóval jól haladunk
vettek vért is tőlünk, ösztradiolt és lh-t néznek
ja és azt említettem, hogy nem a dokim fogja csinálni a punkciót, már azt is tudjuk, hogy ki fogja, Krizsa doki

Csibe:
neked már lehet tudni, hogy mikor lesz a beültetés?

Képzeljétek, ahogy vártunk, pont ott volt Bella is, ő szólított le és beszéltünk pár szót, nagyon aranyos lány

Puszi Tündi és Heni
Kép
szalai heni

most látom Csibe kértdezte

Deszi:
azért te is benne lehetsz a csapatban, méghozzá spontán, nagyon drukkolok

Puszi Tündi és Heni
Kép
szalai heni

Bocsi, de nincs időm most írni, csak annyit, hogy Kis*-ról nincs hír Dezsina???
Vendég

Mnzsani!
Sajnos nem válaszol Kis-Csillag. Nincs is még bekapcsolva! Annyira aggódom értük! Pedig olyan megnyugtató volt,a mikor írta, hogy minden rendben van! Remélem nincs semmi bajuk! Ahogy válaszolt, azonnal írok Nektek!

Heni!
De jó :D Találkoztatok! Nagyon drukkolok Nektek, mindannyiunknak! De jó lenne, ha mindannyiunknak sikerülne!
Jónak tűnnek a tüszőcskék!!!
dezsina

Dezsina
Mi lehet Vele/Velük, hogy nem ír Neked :?
Köszi rendi vagy, csak úgy aggódunk itt értük.

Na meyek, mert 2-kor jelenésem van angolon :twisted: :roll: :oops: Majd este jövök.
Vendég

sziasztok!

nyulasz: merre jártatok vidéken?

heni: eredmények kb. 2 hét múlva lesznek. drukk neked++++

kata79: gratulálok az ikrekhez :lol: :lol: :lol:

vikimi: lassan kibújik a picur. drukk az nsthez, uhhoz++++

bella: ügyes vagy a szurival!

zsani: drukk a szurikhoz+++

kis*: mizujs veletek? hogy vagytok?

kismamik: hogy vagytok?

mindenkinek mennek a drukkok+++++

rólam: várjuk az eredményeket. betegségem még mindig érdemben nem javult, újabb vizsgálat vár rám. közben szedem a gyógyszereket. jó hír, hogy talán mégsem kell kivenni a mandulámat.

katica
katica30

katica!
nekem kivették 28 éves koromban.
A gyerekek jobban tűrik a műtétet, a felnőttek nem annyira. Nem a műtét rossz, hanem utána fájdogál még kb 2 hétig. Az egy nehezebb időszak, de félni nem kell tőle, (látod, én is itt vagyok) Azóta még sohasem volt még csak torokgyulladásom sem, ennek pedig már 7 éve!!!
dezsina

Sziasztok!

Ma voltam a kórházban mert szerda óta keményedek és szúró fájdalmat érzek az méhszájam már megrövidült kaptam egy marék gyogyit ha holnap is ilyen akkor befekszem a kórházba koraszülés veszélye miatt. Nem érzem hogy javulna valamit fáj a pocim és kemény :( volt uh Dóra jól van szép nagy rengeteget mocorog! Ő jól van ez a lényeg remélem még a pociban marad. Ha jobb lenne holnap akkor maradhatok itthon de végig gyogyikat kell szednem és csak feküdhetek szigorúan.
Vendég

Pandácska vigyázz magatokra, lehet, hogy a rengeteg időváltózást nem birod?

Heni, ma beszéltem a dokimmal, 5-én megyek tüszőnézőbe. Megpróbáljuk spontán hónapot, ha lesz tüszőérés, akkor 15-e körül lesz a beülti, ha nem lesz peteérés, akkor a következő ciklusba felépitünk egy ciklust.

Kép

csibe
csibe32

Pandus!

Nagyon vigyázz magadra! Ne kövesd a példám! Tudom, hogy tudatosan nem lehet befolyásolni az eseményeket csak fizikailag! Ilyenkor az a legjobb ha megemelt csípővel fekszel és csak akkor kelsz fel ha a szükségleteidet végzed el! Ez egy nagyon hülye helyzet, mert a pocinak kéne a magnézium, viszont a méhszájnak ez most nem hiányzik, ezért ezzel is óvatosan! Azért időnként jelentkezz, hogy mi van veled, vagy kérj meg valakit, hogy tudjunk rólad! Aggódom értetek!
Vendég

Grönland,
Fekszem most is az ágyból írok de még mindig keményedik. A kórházban mit fognak velem csinálni?

Csibe,
Nem tudom szerintem azért az már nem az időjárás :roll:
Vendég

Pandcska!
Nagyon szorítok és drukkolok értetek! Mindent maradéktalanul tarts be, amit a doktorbácsi mond!
Reméljük, pár nap múlva elmúlik és újra jobban leszel! 8)
dezsina

Pandácska
Én is szorítok, hogy minden rendben legyen! Remélem jobb lesz holnapig, de ha mégis bemész a korházba, akkor gondolj arra, hgoy ott biztos kezekben leszel és minden rendben lesz Veletek!

Katica
Még egy óra és adja a férjem a szurit. Már tudom mire számítsak, igy nem félek tőle. Remélem jó nagy tüszőket nővesztenek majd. Ja és kedden nem lesz sajna az én dokim, remélem a másik nem fog megint túlstimuzni :twisted:
Jól elhúzodik ez a betegség nálad. Az jó hír, hogy nem kell kivenni a mandulád, bár Dezsinának abban igaza van, hogy hosszabb távon lehet mégis a kivétel lenne jobb :? A lényeg, hogy most már gyógyulj meg hamar :wink:
Vendég

Lányok!
Jó hírekkel jövök!
Kis-csillag végre jelentkezett :) A hallgatás oka: ellopták a kórhzban a telefonját! Enyje! Ezek a lopósak! Nem elég, hogy az ember lánya kórházban van és idegeskedik, még ez is plussz rátesz egy lapáttal!
Szóval jól vannak, már csak barnázgat! Jövő szerdán UH, majd remélhetőleg az ünnepekre hazaengedik!
dezsina

Pandus!

A te eseted azért nem olyan vészes, mint az enyém! Szerintem úgynevezett koktélt kapsz, amitől megnyugszol, nem keményedsz tovább és van benne egy csomó vitamin, tüdőérlelő(felkészülve a legrosszabbra)ami a babának jót fog tenni! Mivel te még nem nyíltál ki, szerintem nem fognak megemelt lábbal fektetni, de ha igen, nem olyan vészes! Viszont ha megrövidült a méhszájad és be kell feküdnöd, nem hiszem, hogy szülés előtt hazaengednek! Tudod, hogy nem ijesztgetésből írom, ugye? Olyan rossz ezeket leírni, de jobb ebben a tudatban lenni, mert akkor nem ijedsz meg nagyon! Közben azért átkukkantottam ide is és láttam, hogy szép nagy már Dórkád, emiatt sem aggódj, ha esetleg rosszra fordulnak a dolgok! Nagyon szóritok nektek és bízom benne, hogy nem lesz semmi gond!
Vendég

Hellóka

Pandácska nagyon szorítok,hogy mihamarabb minden a legnagyobb rendben legyen!

Kis csillag jól megijesztett minket,megnyugtató,hogy jól vannak!

Katica megint csak jobbulást!már nagyon sokáig tart,elég lesz! :)

Szalai Heni!jó kis tüszőcskék ügyik vagytok,csak így tovább!Drukkkk :D

Csibe szépek a vonálzók!és bizony összefogunk és mindannyian babásodunk akár így akár úgy ugye Dezsina? :D :D :D :D :D

M.zsani hajrá a férjecskéd ügyi enyém rosszul van mikor beadom magamnak :D én meg mostmár csak röhögök,ja és megvan az első kék foltom-hi-hi még tetszik is

Rólam:Béndzsa vagyok mint állat hát nekem ez a vonalzókészítés nem megy,mondjuk számítógépes dolgokban abszolut béna vagyok ide is csak úgy jövök,hogy könyvjelző és itt is vagyok.mondjuk vicces mert a Szerelmemet az interneten ismertem meg egy társkereső oldalra berakot a barinőm és egy hét múlva hopsz ajándékba kaptam az életem párját úgyhogy szeretem az internetet csak nem értek hozzá,kicsit mondjuk bossszant a saját bénaságom :evil:
voltam a Dokinéninél még amíg meg nem jön a piroska addíg 20egység suprafact kb 2nap és megjön onnan a 3.naptól 10egység suprafact és 150gonal minden nap a 8.napig és akkor tüszőnéző utttrahang,szeretem a Dokinénit bízom is benne csak én meg halál kiváncsi vagyok hogy mi várható,mi hogy leszz töttöröttö......de Ő nem aza fecsegős tipus é meg nem akarom szétsokkolni gondolom van elég zakat a fejében ezren várnak kint és mindenki ugyanazt akarja :D :D :D
kicsikét hosszú lettem sorry ha valakit untattam
üdv:Lanyabanya :D
lanyané

M.zsani most látom csak a privit!De nagy Királylány vagy :D :D köszikösziköszi megpróbázom
lanyané

Lanyane
:lol: :lol: :lol: csak ügyin :lol: :lol: :lol:
Vendég

Sziasztok!

Dezsina! Köszönjük a jó híreket, már nagyon aggódtunk kis* miatt, most pedig Pandácska miatt… Dezsi mikor tesztelsz?? Nem mára mondtad?
Heni! Krizsa doki fantasztikus! Jó kezekben lesztek! Én nagyon hálás vagyok Neki.
Pandácska! Nagyon vigyázzál magatokra! Kitartás!
Többieknek pedig ezer +1 drukk ! Csak pozitívan és az álmok valóra válnak!

Üdv
Apacsné

Kép
apacs

Kép
lanyané

Tátárá-rárá
lanyané

Na csak azt nemtudom hogy fog ez mindíg nekem minden beszólásnál megjelenni?
Szió Apacsné meg Pocaklakói :D minden jót
lanyané

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?