Új privát üzeneted érkezett!

helló mindenki

én is örültem a hírnek, de még csak halkan, mert hogy lehet végleges otthon, ha a nyírő szülészetét megszüntették, most meg odaköltözik valami másik...nekem az egy kicsit magas

kíváncsi vagyok a fejleményekre

nov végén megyek a dokimhoz, akkorra tuti ki kell derülnie valaminek

Kép
manó-v-29

Sziasztok!

Most nyitottunk egy webáruházat, ahol használt angol, márkás babaruhákat kínálunk!

Ha érdekel titeket, látogassatok el oldalunkra!

http://www.angolbabaruha.extra.hu

KépKépKép
bogyra

Hello mindenki!!!

Dr.Herczeg Szabolcs is a Schöff-Mérei-Ágost Korházban dolgozott,de mivel a kórházat bezárták vagy öszevonták másikkal,és szeretnék hozzá menni,nagyon jó orvos,de így nem tudom,melyik kórházban találhatom???
Ha valaki tud,segítsen!!!

Lehet kicsit zavaros amit írtam,de azért érthető remélem!!!
bernibebe

Sziasztok,

Nagyon el vagyok keseredve a hírek hallatán, ugyanis nem sokkal szülés előtt vagyok. (33-34 hét)
Nem túl jó érzés, hogy nem tudom, hol fogok szülni.
Én a Schöpf-Mérei-ben szeretnék, mert az elsőt is ott szültem, és legalább tudom, mire számítsak.
Bár a dokim (Kósa doktor) még egy szót sem szólt emiatt. Mindig úgy beszél róla, hogy a Schöpf-Mérei-ben szülünk.
Majd nov.7-én megyek hozzá, és rákérdezek.

Bernibebe,
Herczeg doktor szerintem még a Schöpf-Mérei-ben dolgozik, mert kb. 3 hete még láttam őt köpenyben tevékenykedni.

Üdv,
Judit
angel068

Sziasztok!

Bernibebe

Herczegh doki még mindig a Schöpfibe van. Én is úgy tudom. Szerintem ott megtalálod. Ha nem találnád írj és küldök neked telefonszámokat.

Most már biztos, hogy elköltöznek????
Még mindig nem beszéltem a doki bácsimmal. Alig van időm. Nem hiába itt az évvége. Sokasodnak a teendők.

Üdv Mindenkinek!

Erika

PHPBB kód:
Kép

PHPBB kód:
Kép
banyanszki

Sziasztok!

Ma voltunk Árpival a kórházban, semmi jele a pániknak, költözésnek, megkérdeztem a szülőszobán a nénit, hogy mi a hír. Azt gondolom, hogy nem mernek semmit mondani, mondtam neki, hogy a neten azt csiripelték, hogy a Nyírőbe költöznek, ő azt mondta, hogy nem biztos, hogy a Nyírő a végállomás, de biztos, hogy költöznek...na most furdalhat a kíváncsiság amíg valaki megtud valamit.

Szép napot!

Kép
manó-v-29

Köszönöm szépen az infókat,akkor továbbra is ott keresem őt!!!!
bernibebe

Sziasztok!

Ma voltam bent a kórházban és sikerült beszélnem az orvosommal, aki pont az értekezletről jött. Sajnos rossz hírem van! A KÓRHÁZ KÖLTÖZIK. Elvileg még november 15.ig biztos maradnak. Azt hallottam, hogy valamilyen magán intézménybe költöznek.... :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
znikusz

szia Znikusz itt is! Ki a dokid?
Hát sajnos egyre kisebb az esély hogy a saját dokimnál szüljem meg a következő porontyom....hogy hol fogok szülni...? Foggalmam sincs :roll: :cry:

KépKép
KépKép
akíra

Szia Akíra!

Dr. Arnold László. Én szertnék nála maradni, de persze ez attól függ, hogy hová mennek tovább és kell - e fizetni az ellátásért. Pedig már megbeszéltük a férjemmel, hogy marad a Schöpfi :cry: :cry: :cry: :cry:

Neked ki az orvosod? Tapasztalatok?
znikusz

Sziasztok!

Vannak új információim!!
Tegnap voltam a Herczegh doktor Úrnál és felvilágosított, hogy kb 2 héten belül átköltöznek a Schöfiből (most már teljesen bezár, állítólag nagyon magas volt a bérletidíj a szinvonalhoz képest!)
a Nyírő Gyula KH 1 emeletére. Azt mondta szinte mindenki megy oda és bérelni fogják. Elmondása szerint nagyon szinvolnalas lesz a hely és megnyugtatott, hogy ő csak olyan helyre menne, ahol minden adott a szüléshez.

bernibebe: ha érdekel még elküldhetem neked az elérhetőségét a dokinak! Jelezd ha még nem tudtad meg!

Kívánok mindenkinek további szép napot! :D
forsika

Sziasztok!

De akkor fizetős fog maradni ugyanúgy! És vajon drágább lesz vagy ugyanannyi? Ezt nem tudod véletlenül?
Znikusz nekem is a Herczeg a dokim és nagyon szeretnék nála maradni! Hát majd meglátjuk az anyagi helyzetünket jövőre, hogy megtehetjük-e! :? :roll:

KépKép
KépKép
akíra

Szia akíra!

Fizetős maradt, bár nem vagyok benne biztos, de szerintem ugyanannyi, mint a Schöfiben. A mostani árat megkérdeztem tegnap a Herczeg dokitól, nem akarom itt leírni, ha érdekel megírom neked.
A fizetősség kicsit bosszantó mert több millió Ft TB-t fizetek évente és mégis magán úton kell megoldanom a szülést... De a biztonságérzet nekem fontosabb.
Amúgy nem tudom ti mit gondoltok, de korrektebbnek tartom, hogy megmondják: x Ft-ot fizess ki a KH-nak, és nem kell azon forgatnod magad, kinek mennyit hogyan adj... bár ez csak magán vélemény, remélem nem veszi senki magára...

További jó babázást Mindenkinek! :roll: :lol:
forsika

Sziasztok!

Én is azt tudom, hogy fizetős marad, de ugyanannyi, mint volt. Az épület bérleti díjja kb 8milla volt, ha 80 szüléssel számolunk, mert mostanában a hírek szerint kb ennyi volt, a bérleti díjat nem tudták kitermelni.

Kell a ház valakinek!!!! gusztustalan!!!!

tényleg jobb, ha konkrétan megmondják mennyi, egyetértek, előre tudok kalkulálni, és félretenni

én se hagynám el a dokimat

vajon a nevük megmarad?

ha valakinek aktuális a gyerekosztály is költözik velük, megmaradnak az orvosok is...sztem ez jó hír!!!!

Kép
manó-v-29

Nem semmi! :shock:
Lassan minden jó kórház megszűnik.
Első babát itt szültem,akkor még nem volt magánkézben.
Ezek szerint nem sokan szülnek itt 150.000ért. :?
Szerencsémre a dokim még időben átigazolt a Szent Imrébe.A következőt majd ott szülöm elvileg. :)

Kép
Kép
Kép
boszibaba1980
Budapest III. kerület

Ma voltam Szőnyi dokinál aki megnyugtatott, hogy egyenlőre nem költöznek és én biztosan még a Söfiben szülök (dec vége-jan eleje)
Azért a dolgozók hangulata állítólag nem valami jó és kicsit tanácstalanok is...
gucci

sziasztok
bocs hogy idepof de én is oda járok,Villányihoz,és tényleg igaz a hir sajna,16.-án költöznek :cry: Gucci,én is kb akkor szülök majd,és ezt a költözést én 100%osan tudom :oops: :oops:

bibar

Bibar,
Gondolod megnyugtatott volna tegnap Szőnyi doki?
Mellesleg hova költöznének ennyi idő alatt? Ne viccelj már..

Szőnyi doki mondta első kézből, hogy végre kiiródott a pályázat. Szóval nyilván nem eldőlt dologról van szó, de mindenképp egy hosszabb folyamatról...
gucci

Azért valljátok be, egy kissé túlreagáljátok ezt a kórházragaszkodási témát..... Más kórház nincs, ahol szülni lehet??? Vagy csak fizetős mivoltából ragaszkodtok hozzá??? Mert fizetni lehet máshol is, magánkórházakban, ahol még a környezet is olyan, hogy érdemes fizetni érte.. De itt??? Több, mint lepukkant, a személyzet tartja a markát, ha nem kap, akkor sz..nak a kismama fejére. Ez olyan jó?? Csak itt vannak jó orvosok? Én azért elgondolkodnék, miért szült vajon annyi mindenki itt amikor még nem volt fizetős kórház.... csak azért mert ide tartoztak, vagy tévedésből olyan orvost választottak, aki utána a rengeteg pénz ellenére magasról tett rájuk, a személyzettel együtt. Kissé érdekes, de ahogy fizetni kell a szülésért, rögtön olyan minimálisra csökken a kismamák száma, hogy nem tudják fenntartani magukat.... talán mert ilyen ellátásért ilyen környezetben csak az fizet érte, aki más kórházig el sem lát..... Szerencsére nem ők vannak többen, és szivből remélem, hogy a föld szinéről is eltörlik a kórházat!!!!!
Vendég

Bocsi pumpóka, de szerintem rossz helyre tévedtél...
Itt azok vannak akik valamiért mindezek ellenére a SM-t választották és ezért nem nagyon kíváncsak az ilyesfajta véleményekre..
Mellesleg ha Te kíváncsi vagy miért is választottam pl én a SM-t hát lásd:
Mert ott dolgozik az orvosom akitől semmi pénzért nem válnék meg. Mert nekem fontos a kedvessége, a szakértelme, igényessége és mert nem uccsó sorban még nem volt ilyen "finom kezű" dokim soha.
Másodsorban mert megnéztem a kórtermeiket (sőt volt szerencsém 1 napot bennt is feküdni) és nagyon meg voltam elégedve a többi kh kórterméhez képest. Ugyanis nagyon tiszták, tágasak, jól felszereltek és nyugisak voltak. Csend és béke volt az egész 3. emeleten. (lehet a fizetős mivolta miatt) Nekem ezek nagyon fontos tényezők.. lehet másnak nem. Az ebéd is nagyon finom volt..
A nővérek a bizonytalan helyzet ellenére is hihetetlenül kedvesek voltak. Mindegyik bemutatkozott és hihetetlenül segítőkész volt..
Nem uccsó sorban pedig hála istennek van lehetőségünk kifizetni ennyi pénzt a kh-nak ha nem is vigyorogva..
Spec én drukkolok, hogy fennmaradhasson és megvalósíthassák a fejlesztéssel kapcsolatos álmaikat, hogy aztán a köv. babánkat még jobb körülmények között hozhassuk a világra!
gucci

Jah és még mielőtt megkérdeznéd miért nem megyek a Telkibe..
Mert messze van és olyannyira nincs szakértelem, hogy olyan mintha otthon szülnék ami meg persze eszembe se villant!

de ízlések és pofonok... mindenki ott szül ahol jól esik neki vagy amit meg tud fizetni...
Spec én mindegyik kh fennmaradásáért csak drukkolni tudok ilyen várakozási lista és tumultus idején...
gucci

Sziasztok!

Mélyen egyetértek veled gucci!
Pumpóka, lehet te rossz orvost fogtál ki! Hát én ha megtehetem a következő gyerekemet is nála szülöm! Ha a Schöpfibe ott ha máshova megy ott! Nekem speciel a gyerekem életét mentette meg, ugyhogy bocsi de nekem fontos a szakértelme! Én egy fillért se adtam a nővéreknek és a csecsemősöknek, és mégis körbenyalogattak! Tehát nem a markukat tartják! Te borzasztó rosszakat mondasz de szerintem alaptalanul!
Na mindegy, csak itt tényleg azok vannak akiknek még számít a kórház! Vagyis most már csak a dokik, nővérek!
Nem azért mert nem tudjuk máshova tenni a pénzünket! De valljuk be alig van olyan korház Pesten ahol szülnék!
Ja, és én nem oda tartozom, hanem a Jánosba, de ha megölnének se szülnék ott! Tehát én már akkor is fizettem mikor még nem volt fizetős...vajon miért! :roll:
El lehet gondolkozni!

KépKép
KépKép
akíra

Szia Akíra,
Te kinél szültél?
mellesleg barinőim Jánosba szültek és a második babát is ott fogják szülni. Mert oda tartozik a dokijuk..
Temészetesen fizetnek Ők is az egy ágyas kórteremért, hogy civilizált körülmények között lehessenek.
Mellesleg az egyik említett barinőmet felvittem a SM 3 emeletére egy vizygálat alkalmával és megéztük vele is a kórtermeket. Nézett nagyot, hogy valóban milyen nyugis és komfortos. Azt hiszem Ő sem sajnálná a pénzt ha épp oda tartozna a dokija..
gucci

Szia Gucci :)
Én a Herczeghez járok! Továbbra is a magánrendelőjébe hozzá fogok járni, csak a második terhességem lehet nem nála lesz, de ezt majd meglátjuk attól függően, hogy hova mennek és mennyi lesz ott a szülés!
Hát igen a János rémes! Nekem megér minden pénzt a dokim és a kultúr környezet!
Neked a Szőnyi ha jól emlékszem!? :roll:

KépKép
KépKép
akíra

Igen Ő.
Megkérdezhetem, hogy a második babátokat miért nem biztos, hogy Herczegnél fogod szülni? Nem mintha ismerném..
SM-ben csak Villányihoz volt még szerencsém a genetika miatt..
gucci

Sziasztok!

Teljesen egyetértek az előttem szólókkal.

Pumpóka

Látszik, hogy szerencsés vagy és egyből összejött a babaprojektetek. Ja és nem volt semmi gond a terhességeddel. Azért volt ebbe a kórházba régebben annyi szülés, mert sajnos itt vannak azok a dokik, akik akkora szakértelemmel rendelkeznek, hogy a problémákkal küzdödőknek tudnak gyereket csinálni. Máskülönben köteles volt a kórház mindenkit befogadni, mert anyavédelmi központ volt. Biztos ez elkerülte a figyelmedet.

Én speciál a dokim után jöttem és maradok is nála, még ha Piripócsra is megy.
Szerintem egy nő nem sűrűn váltogatja a nőgyógyászát. Vagyis én így vagyok vele.

Azért kíváncsi lennék, hogy miért írsz ilyeneket. Inkább örüljél, hogy nem kellett a rohammentőnek SM-be szállítania. Mert sajnos nagyon sokan vannak, akik így kerültek ide, és mégis itt maradtak.

Üdv.

PHPBB kód:
Kép

PHPBB kód:
Kép
banyanszki

Huhh Pumpóka ez a hozzászólás egy kicsit "okoskára" sikeredett... :x :x :x
Tudod, ha én annak idején 2003-ban nem váltok dokit és nem jövök át innen a Szabolcs utcai kórház egyik dokijától ma nem lenne két gyönyörű kisfiam és valószínű már petefészkeim sem lennének!
Én teljes mértékben úgy érzem, hogy a két gyerekemet közvetetten az orvosomnak és a kórháznak köszönhetem, s bizony nekem is vérzik a szívem, amikor ilyen híreket hallok a kórházról és annak bezárásáról csak azért mert valakinek erre a szuper helyen lévő épületre fáj a foga, és ma Magyarországon azért be kell zárni egy ilyen gárdával rendelkező kórházat mert lehet, hogy valaki ott tegyük fel szállodát akar létesíteni... Szégyen!!! :cry: :cry:
És papolhat nekem bárki a Telkiről meg a "nívós" magánkórházakról. Sz...rhatja az ember a rendkívüli körülményeket, meg az étlapról való kajarendelést, ha nem áll rendelkezésedre mindig a legszuperebb szakembergárda. A Schöpfiben én a dokimon kívül is bármelyik dokira rá mertem volna bízni az életemet és a gyerekemet is, mert mindegyik tudja, hogy mit csinál. Ezt tapasztalatból mondom, mert nekem a Villányitól kezdve a Garamvölgyiig, a Szőnyin át a Nyékyig mindegyikel volt dolgom.
Hát ennyit erről és a "hozzászólásodról"....
norani

hááááááááááááááát

azt kel mondjam lányok kinyílt a bicska a zsebemben!!!!!

a nevét se írom le...nincs jobb dolgod, mint ide írogatni ilyeneket?????

olvassál már vissza jópár oldalt, és keressél olyan történeteket, aki a gyermekük életét, létét köszönhetik a kórháznak!!!!

örülj neki, hogy te olyan vagy, aki apára ugrik, amikor éppen úgy szottyan, oszt babás lesz!!!!

sajnálom, ha el kell menni innen, de kis hazánk határain belül én sem válok meg a dokimtól, túl sokat köszönhetek neki

ha minden hír igaz a nyírőbe mennek

neked meg "kedves" idegen kívánom, hogy soha ne ismerd meg őket, mert találkoznál EMBEREKKEL, hagyd meg őket nekünk, akiknek jelentenek valamit, és tartsd meg a véleményedet magadnak...

remélem ez volt az első és utolsó beszólásod itt!!!!

erika!

helló, mi lett az állás eredménye? én még mindig az erkölcsire várok, a fene a tetű postáját!

Kép
manó-v-29

Sziasztok,

Na Pumpóka ezt megkaptad...
A nevedet már nem merted aláírni...
Lehet negatív véleményed a kórházról és az ott dolgozókról, de az írásodból úgy tűnik, nem sok dolgod volt velük... Undorító, amit és ahogyan írtál, ne csodálkozz, hogy neked ugrott mindenki.
Egyébként mások is szoktak ide negatív véleményt írni, és elfogadtuk (ugye lányok ?), de amit Te írsz, az elfogadhatatlan.

Mellesleg mivel én is szülés előtt állok a második babámmal, pontosan 1 hónapom van hátra a kijelölt időpontig, én is utánanéztem a Telkinek.
700000 forint mindennel együtt.
Azért valljuk be nem mindegy, hogy 150 vagy 700.
Nem írok a kórház és a személyzete védelmében már semmit, mert az előttem szólók ezt nagyjából megfogalmazták.
Egyébként jelenleg tele van a kórház, és ezt a saját szememmel láttam, mert ODA JÁROK.

Azért Mi kívánunk neked is problémamentes terhességet.

Ui:
Ez neked ugye meg sem fordult a fejedben, pedig vagyunk itt többen is, akik éppen babát várunk, és ebben a kórházban szeretnénk (szerettünk volna) szülni.

Üdv,
Judit
angel068

Szia Angel,
Ne izgulj..Te még egész biztos ott szülsz ha csak a dokid nem pályázik el nagyon gyorsan.
Írtam..még én is ott fogok szülni pedig nekem még 2 hónap!
gucci

Gucci
én is igaznak hiszem amit neked mondtak,ahogy te is,ezért ne haragudj rám :oops: :oops: én pontosan a laboratorium vezetőjétől és az igazgató helyettestől hallottam hogy 16.-án költöznek,igy aki 4 hét mulva szül/egy ismerösöm/neki már azt mondták hogy nem ott fog :oops: szóval nem vicceltem,csak ahogy ti is én is leirtam az infómat,de nagyon hamar kiderül kinek a dokija mondott jót.

Pumpoka irása szerintem is felháboritó,nem is reagálok rá :shock:

bibar

Sziasztok!

Gucci! Sajnos az anyagi körülményeink változtak ez alatt az év alatt... :roll: És ez az oka a jelenlegi bizonytalanságomnak, hogy nem tudom, hogy nála tudok-e szülni! De reménykedek benne, hogy megoldódik minden, és jövőre ha belekezdünk a babaprojectbe már rendbe leszünk anyagilag, és be tudjuk vállalni :wink:
Én nagyon remélem, mert ragaszkodnék a dokimhoz! Nagyon!
Kiváncsi vagyok akkor most mikor zár be végleg itt és költözik át! Hozzátok majd az infókat, jó?

KépKép
KépKép
akíra

pumpókaka :mrgreen:
te nem véletlenül horváth ágnes csatlósa vagy :?:

Hol az a rengeteg hely ahol szülhetünk, a majdnem felére csökkentett ágyszámú zsúfolt szülészeteken?? A szakértelemről nem is beszélek hiszen a lányok már mindent leírtak előttem...és persze orvost is hetenként váltogatunk!!

az utolsó mondatodért kiváltképp szégyeld magad :!: :!:

Kép
KépKépKép
mzille

Akíra drukkolok nektek nagyon! :-)
Ugye azt tudod, hogy részletekben is lehet asszem fizetni..
gucci

ŐŐŐ.
Az az igazság,hogy én is a Shöpfiben szültem.Ide jártam vizsgálatokra,uh-ra,mindenre.
Nem azért választottam ezt a korházat,mert olyan húde szupi a kinézete,hanem azért,mert itt dolgozott az orvosom.
Az igazság az,hogy spec nekünk nem volt pénzünk,megfizetni a fizetős szobát.
Így nekem volt szerencsém ott tölteni pár napot szülés után,az akkoe még nem fizetős szobában.
Bár Baba-Mama szobában voltam,és az jól felszerelt volt,és fogjuk rá az ö ágyához képest tágas is,és tiszta.
de legyünk őszinték,az első emelet mikor még nem fizetős volt a korhát,amga volt a kész borzalom.
Sajni volt szerencsém egy csúnya vetélés miatt is a korház vendégszeretetét élvezni a 2.-on.
Na ott az intézeti lopós buta csajoktól kezdve mindenki megfordult.Az ott kész horror volt.
Ja és spec mikor én szültem,akkor katasztrófálisan mocskos volt a korház,pl a mellékhelyiségek.Hétvégén akkor nem takarítottak,és a kaja sem volt valami tápláló.Mellesleg,frissen szült anyukáknak a borsófőzelék,meg a karfiol leves,azért eléggé,,had ne mondjam.

De mind e mellet,ma is oda mennék,ha nem lenne fizetős.
És az orvosok,és nővérek viszont nagyon is kedvesek rendesek és segítőkészek voltak.És nem mondanám,hogy tartották a markukat.

mimi12

forsika
Köszönöm,de ha minden igaz,akkor sikerült megtalálnom egy telefonszámot,és egy címet,ahol a magánrendelője van!Ha máshol nem,ott bizti elérem remélem!!!
bernibebe

Sziasztok!
Orsi vagyok, 30 éves. Szeretnék csatlakozni Hozzátok. A Schöpf-Méreiben szeretnék én is szülni. Már 1 éve próbálkozunk a babával, sajnos eredménytelenül. 1 hete élveztem a kórház vendégszeretetét 1 éjszakára. Fizetős, 1 ágyas szobában voltam, és nagyon meg voltam elégedve. Elkeseredve olvastam, hogy költözik a kórház. :(
Ti melyik dokihoz jártok?
orsholy

Pumpókata!

Nem semmi vagy! Lehet mert neked volt egy - tapasztalatod,akkor még nem kell egy egész kórházat leírni! Én speciel annak örülnék,ha sok kórház megmaradna,nem szünne meg!
Én is azért szültem itt,mert a dokim itt dolgozott,de előtte is már csupa jót hallottam róla! És ezt személyesen is megtapasztaltam! Babás szobában voltam és tényleg nagyon jó volt!
Az én dokim már átment a Szent Imrébe,itt vállalkozóként van még! Én biztos,hogy ott fogok szülni,ahol ő dolgozik. Nem bízom akárkire a gyerekem életét!
Sajnálnám,ha egy ilyen kórház,mint a Schöpfi megszünne! :(

Kép
Kép
Kép
boszibaba1980
Budapest III. kerület

Sziasztok!

Anett

Nem adtam be az önéletrajzomat. Még várok egy kicsit. De mint hallottam, igen sűrűn cserélődnek a pénzügyesek, mert dilis a fő-fő. De neked sok sikert hozzá. Remélem, megkapod és majd ha odakerülök, akkor segítesz nekem is egy nyugis helyet találni.

Üdv. Erika

PHPBB kód:
Kép

PHPBB kód:
Kép
banyanszki

sziasztok

Én is itt szültem amikor már fizetős lett, na nem a kórházi körülmények miatt, hanem mint a legtöbben, az orvosom miatt. A kórházi körülmények nagyon fontosak, na de talán ennél is fontosabb, hogy az ember biztonságban érezze magát és a babáját, ami erről a szakorvos gárdáról és nővérekről abszolut elmondható. Mi 4-en voltunk egy szobában, ami nem fizetős volt, nem mondom, jól esett volna, ha jobban szétszednek minket, mert volt üres kórterem bőven, de mindegy, legalább tapasztalatot cserelhettem a másik 3 kismamával, ami első gyerekes lévén igen jól esett. Ami viszont még jobban esett, hogy az egyik kismama orvosa minden nap tőlem is megkérdezte, hogy vagyok, tudta a problémámat, amivel küzdöttem, az altatóorvos is minden nap meglátogatott a napi viziteken kívül!! Azt hiszem az mindent elárul, hogy az orvosok nem kizárólag a saját kismamájukkal voltak elfoglalva és nem csak irántuk érdeklődtek nap mint nap, hanem a többiekkel is. A nővérekről szintén csak és kizárólag jót tudok írni, nagyon szuperek, segítőkészek voltak, pedig nem kaptak semmi pluszt.
Mindenkinek jó babázást vagy babavárást.
tavasz76

Sziasztok,

Tegnap voltam a dokimnál és nekem a következőket mondta a kórházbezárással kapcsolatban:
Valóban költöznek a Bakáts térről, csak nem tudják pontosan, hogy mikor. Hivatalosan nov.16-án kellene, de nem tudnak máról holnapra "bezárni".
Az új hellyel kapcsolatban pedig azt mondta, hogy oda, ahová ő megy, csak néhányan mennek. Hogy konkrétan ki, azt nem tudom.
De az én orvosom és szülésznőm biztosan oda mennek.
Az ő új helyük a XIII.ker. Kartács utcában lesz egy új 40 ágyas magánkórházban, ami jelenleg még készül, tehát ezért nem tudják a pontos időpontot. Mivel én dec.2-re vagyok kiírva, még nem tudom, hogy a Bakáts téren vagy a Kartács utcában szülünk e.
Az ár marad, tehát a szülés 150.000 forint.
Annyi a változás, hogy az orvos "munkadíját" nem a zsebébe adjuk, hanem ezt is az új kórházban kell fizetni, számla ellenében.

Hát én ennyit tudtam meg.

Üdv,
Judit
angel068

Sziasztok!

Régóta olvasgatom már a topicot, de úgy érzem most eljött az ideje, hogy én is megosszam veletek az információimat.
Én is a napokban hallottam a Kósa doktortól, hogy ő tuti a Kartács utcába megy majd, és, hogy az ár nem fog változni. Én február közepére vagyok kiírva, remélem addira rendeződnek a viszonyok és napól-napra többet tudhatunk majd a kórház sorsáról.
Én nagyon meg vagyok elégedve a dokival, szerintem egy nagyon jó szakember, szeretnék nála szűlni, de nekem egyenlőre fix árakat nem tudott mondani, csak annyit, hogy nem lesz drágább, mint a kórház lett volna. Hát, nehezen tudom ezt elhinni, ha ez egy vadi új magánkórház lesz, mert sajnos nem elhanyagolható az anyagi része a szülésnek. Elég kilátástalannak látom ezt az állapotot, pláne azon szegény kismamák szemével nézve, akik az elkövetkezendő hetekben szűlnek majd.

Judit,
esetleg a te dokid is a Kósa Zsolt?

Üdv
Kriszta
k.krisztina78

[quote="k.krisztina78"]S írta:k.krisztina78ziasztok!

Elég kilátástalannak látom ezt az állapotot, pláne azon szegény kismamák szemével nézve, akik az elkövetkezendő hetekben szűlnek majd.

Judit,
esetleg a te dokid is a Kósa Zsolt?

Üdv
Kriszta

Nem azok szemével nézve kilátástalan a helyzet,akik meg tudnak fizetni 2-300ezer ft-ot a szülésre.Inkább az olyan áttlag embereknek kilátástalan a helyzet,mint pl amilyen én is vagyok.
A fiam a Shöpfiben született,ott dolgozott az orvosom.Normális szülés,áttlag fizetéssel.
Szeretnénk kistesót.No de,kérdem én,honnan a pikliből szedjek elő 2-300ezret a szülésre,mikor az 50 is sok,ha havi 200-bol kell megélni??

No meg gondolok azokra a babákra is,akiknek az életét pl a Shöpfiben mentették meg.Velük ezután mi lesz?Ide oda dobálják majd őket?

Hát a fiam besárgult szülés után.És a koraosztályon volt lámpa,így bejáratosak voltunk oda is.
Nagyon sok aprócska baba volt ottNem 5-6,hanem 10-20közötti.Ők hová kerülnek ezután??
A Shöpfi erre is fel volt készülve.Nem tudom,hogy a többi korház mennyire készült fel,hogy mostmár több korababát kell ellátniuk?
Erről kéne beszélni,nem arrol,hogy melyik magánkorházba fizetünk többszázezret a szülésért...

mimi12

Szia Kriszta,

Igen, én is a Kósa dokihoz járok.
Annyit tudok mondani, hogy konkrtéan rékárdeztem, hogy mennyi az annyi. 150000 ft + az ő munkadíja.
Sajnos arra, hogy az ő munkadíja mennyi lesz, már nem tudtunk kitérni, mert elhívták egy szüléshez.
Ha esetleg valakinek van erről friss információja, azt köszönettel veszem, priviben természetesen.
Ugyanis én jelenleg csak a 2 évvel ezelőtti tarfiáját ismerem.

Üdv,
Judit
angel068

Sziasztok!

Noémi én egyet értek veled, sajos ez van az egész országban, de ha ragaszkodunk a dokinkhoz, akkor kénytelenek vagyunk fizetni. Persze a doki azt mondja lehet részletekben is fizetni, de hova tartunk, ha a szülésre is hitelt vesz fel az ember? Miért kell egy jó kórházat megszüntetni, ahol valóban sok-sok csecsemő életét mentették meg.
Én próbáltam más dokihoz átmenni még az elején, de nem sikerült, mert a doki azt mondta, az ő saját régi betegeit nem tudja hová fogja vinni szülni, annyira tele vannak a kórházak pláne ha front van. Szomorú ez a helyzet, de nagyon nem tudunk mit tenni..

Kriszta
k.krisztina78

Angel
a hétvégén költöznek a Kartács utcába,de én ugy tudom hogy az egész stáb együtt megy :oops: :oops: remélem igy lesz,mert nagyon kedvelek ott mindenkit.az árat én nem tudom sajna :oops: :oops: remélem nem lesz nagyon sok,mert én ragaszkodom a dokihoz :wink: az biztos viszont hogy hétvégén elmennek :oops:

bibar

[quote="bibar"]A írta:bibarngel
a hétvégén költöznek a Kartács utcába,de én ugy tudom hogy az egész stáb együtt megy :oops: :oops: remélem igy lesz,mert nagyon kedvelek ott mindenkit.az árat én nem tudom sajna :oops: :oops: remélem nem lesz nagyon sok,mert én ragaszkodom a dokihoz :wink: az biztos viszont hogy hétvégén elmennek :oops:

Szia! Ezek szerint ez már biztos. :? Én is remélem mindenki együtt megy. Ugyanúgy fognak működni? Mrmint, hogy nem olvadnak be senkihez, hanem önálló kórházként?
orsholy

Sziasztok,

Ezek szerint még mindig ellentétesek a hírek, amiket az orvosainktól kapunk.
Feltételezem, mivel ez csak egy 40 ágyas kórház lesz, nem tud mindenki átköltözni. (de ezt csak én gondolom, meg a dokim is ezt mondta)
Az biztos, hogy még nincsen készen a Kartács utca.
A szülésznőm is mondta, hogy nov. 30-ig még megvan a beosztásuk a Bakáts térre (de ez nem jelent semmit). Szombaton megyek hozzá CTG-re, majd akkor többet tudunk.
Kedden voltam a dokimnál a kórházban, és azt mondta, hogy jövő kedden is oda menjek.
Tehát ennyit a költözésről, ezért is mondtam, hogy még mindig ellentétes híreket hallunk.

Orsholy,
A fentiek szerint még mindig nem biztos semmi sem.
Nem olvadnak össze más kórházzal, önállóan, magánkórházként fognak működni. Egyelőre ennyit tudok.

Üdv,
Judit
angel068

[quote="angel068"]S írta:angel068ziasztok,

Ezek szerint még mindig ellentétesek a hírek, amiket az orvosainktól kapunk.
Feltételezem, mivel ez csak egy 40 ágyas kórház lesz, nem tud mindenki átköltözni. (de ezt csak én gondolom, meg a dokim is ezt mondta)
Az biztos, hogy még nincsen készen a Kartács utca.
A szülésznőm is mondta, hogy nov. 30-ig még megvan a beosztásuk a Bakáts térre (de ez nem jelent semmit). Szombaton megyek hozzá CTG-re, majd akkor többet tudunk.
Kedden voltam a dokimnál a kórházban, és azt mondta, hogy jövő kedden is oda menjek.
Tehát ennyit a költözésről, ezért is mondtam, hogy még mindig ellentétes híreket hallunk.

Orsholy,
A fentiek szerint még mindig nem biztos semmi sem.
Nem olvadnak össze más kórházzal, önállóan, magánkórházként fognak működni. Egyelőre ennyit tudok.

Üdv,
Judit

Szia Judit!
Kihez jársz dokihoz? Szombaton mindenképp gyere a hírekkel!! :D
orsholy

Most olvastam vissza! Már látom ki a dokid! :-)
orsholy

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?