Új privát üzeneted érkezett!

Arivirág,
Azért nálunk sem fenékig tejfel az élet :) Adél napközben nagyon ritkán alszik és akkor is csak kb. félórákat. Szerintem tegnap a front miatt húzott ennyit :?
De azért annak örülök, ha napközben nem is, de este rendesen alszik, 9-10 órákat, sőt ma 12 órát aludt :shock:

Mimi,
Tyű, azért kemény lehet még mindig hajnalban kelni a szopi miatt. Adél hamar felhagyott az éjjeli ébredésekkel, 3 hónaposan átkerült a saját ágyába és onnantól kezdve végigaludta az éjszakát :) Bár mondjuk biztos az is közrejátszik, h nálunk a cumi használata elég erős, ritkán aludt el pl. cicin.

Judit,
És tényleg milyen igaz az, h csak addig jönnek szó nélkül, ameddig újdonság a dolog. Mikor Adél megszületett, akkor mindenki itt sertepélt, most meg úgy kell rábeszélni őket, h vigyázzanak a gyerkőcre, mert el szeretnénk apával vhova menni. És az a vicc, h anyós előbb feljön 200 kmről, mint anyám 60 kmről :?

Kép Kép
curse

Néha ki nézzek, hogy ráfagyott-e a férjem a ház falára, majd levakarom, és küldöm, csinálja tovább!!! :lol: :lol:

Nem, köszönöm, inkább húzom magam után a csajokat minden hová, de őket a közelemben nem szeretném!!! :x
Amúgy anyum, jön bármikor ha kell, és ez így nagy segítség!!!

Voltunk az előbb a Patikában, majd megfagytunk, és a tetejére értelme sem volt menni, mert a csodaszert, amitől állítólag majd hízni fog a lányom, nem ismeri még a nagyker sem!!!! :roll:

Hozzánk vasárnap jönnek vendégek, :D tök jó, ekkora kupit még úgysem láttak nálunk, legalább tudok valami újdonságot mutatni :P , majd befogjuk őket dolgozni, így gyorsabban haladunk!!!
:P :D
arivirág

Sziasztok!

Na, az alvás nálunk a gyenge pont, jó a téma :wink:
Balázsom a maga 5 évével alig aludt még át éjszakát, de persze vele azért már könnyű, egy pillanat aladt visszaalszik, de magától nem. Ja, és velünk alszik mindkét kölök :oops: Most reménykedünk a költözésben, Balázs nagyon készül rá, hogy emeletes ágya lesz, és alul Gergő fog aludni. / a mostani szobájukba nem fért el a két gyerek, és Balázs is odaszokott hozzánk, gondolom, irigyelte Gergőt/.
Gergő is szopizik még éjjel / meg nappal is :D /, de általában hajnalig hagy aludni, akkor viszont egyfolytában cumizik rajtam, onnantól csak bóbiskolni tudok. Amíg cumizott, sokkal egyszerűbb volt, de 10 hónapos kora körül egyszercsak kiköpte.
Nyilván ha tehernek érezném, nem hagynám :) igaz, azt sem tudom, hogy vetnék véget neki :)
Balázs 3 éves koráig szopizott, de már csak alváshoz, és szépen meg lehetett vele beszélni :)

Nálunk mindkét nagyi 300 km-re van, és inkább az én anyukám ugrik, ha kell :) Most is ha minden jól megy a költözésünk az őszi szünetre jön ki, és akkor lazán tud jönni segíteni/ óvónő/.

Nem semmi, amit a kiskamaszokról írtok! Húgom kislánya 10 éves, és még olyan kislány, el sem tudom róla képzelni, hogy hamarosan ő is ilyeneket csinál majd :) De nyilván elkerülhetetlen, és normális is :wink:

Kép

Kép
jucc33
Érd

Jucc, jelenleg nálunk is így van, mindkettő csajszi velünk alszik, és hallani sem akarnak külön alvásról, nem tudom mikor tudom erre rávenni őket??? :shock:
Nagy nehezen Biankát külön szobába raktuk olyan 2 évesen, de ahogy megszületett a hugi, és látta, hogy a mi szobánkba van, márt nem volt maradása a saját szobájában!!!
arivirág

Sziasztok!

Meglepő dolgokat irtok, eggyütt alvás. Én mindeggyiket egy éves korukban átraktam a gyerekszobába. Csak reggel bujcizni jöttek az ágyunkba. Mondjuk nincs is nálunk kis korkülömbség átlag 5év.
A cicizést fél éves korában abbahagyta magátol, mert nem volt már elég neki és potolni kellett táppal és rászokott az üvegre. Nagyon rosz volt amikor etetni akartam sirt és lökött el magátol. Még egy honapig lefejve adtam neki.

Vannak olyan kislányok a lányom osztálytársai között is akiken még látszik hogy délutánonként még babáznak. Minden gyerek más.

Arivirág
Nekem meg olyan orrsprét irtak fel ami nem létezik. Ezeket ugy hivják fantom gyogyszerek. Csak az árak leszoritása miatt léteznek. Akkor most mit fog kapni a lányod?

Sziasztok
Vendég

Judit, nem tudom, majd felhívom az orvost, hogy most akkor végülis mit adjak Dominikának?

Tavasszal kész lesznek a szobák a tetőtéren, és akkor már nincs kecmec, mennek saját szobába a csajok! :D
Bianka 2 évesen hagyta abba az éjszakai szopikat, és ez így azért könnyű volt nekem, hogy ott volt velünk egy szobában, hát így történt, hogy ennyire oda szoktak!! :oops:
Még most is ébrednek éjjelenete, föllég Dominika, ilyenkor simogatom kicsit, és visszaalszik!
:D
arivirág

Sziasztok!

Arivirág!Bizti volt róla szó,csak én nem olvastam.Dominikának akarsz vitamint ugye?Miért mekkora?
Egy szintén Érdi barátnőm kislánya,kb 10kiló volt 10évesen.És mára szép arányos 11éves lett belőle,tök áttlagos gyerek.

Alvás.Hát a Szabi kb 5-6hós koráig mellettünk aludt.Nem köztünk,hanem a kiságy a mi ágyunkhoz volt tolva,és ott az ágyunk szélén volt neki megágyazva.Ez nekem így tök kényelmes volt.
Sokáig egy szobában volt velünk,és ennek megvolt a hátulütője.16hós koráig kb 2óránként kelt.Azt jött a védőnő,rámnézett és közölte,na akkor itt az ideje,hogy a Szabi különszobába költözzön.Azóta 1x max 2x ébred éjszaka.20h körül lefekszik aludni,és előfordul,hogy 12körül ordibál,hogy ajjjaaa nini.
Majd ezután hála égnek alszik reggel 7-ig,kis szopi és még húzza utána a lóbőrt 9-10-ig :D

Jucc.De jó,nem érzem magam egyedül az éjszakai szopival.AMúgy a lányom 3hónaposan már átaludta az éjszakát.Tök mások a csajok.

Curse.A Szabi is cumizik de,nem is akárhogyan.Kb 5db cumi van mellette alváshoz.Hála égnak ez csak a kiságyba kell neki,és ha felébred szépen otthagyja.
Ő sem aludt el sosem a cicin.De igazi cicifüggő pasi :D

mimi12

Mimi, a lányom 19 hónapos, és 9.5 kiló, a védőnő szerint nagyon sovány, :( egy hónapig „hizlaltuk” de pár dekát még fogyott is, :( akkor a Normaflore-t kellett neki adni, most kaptunk valami új vitaminkészítményt, ami úgy látszik annyira új, hogy nincs is!!
Mindig kivizsgálással „fenyegetnek” ha nem hízik!
10 évesen, 10 kiló?????? :shock:
Az nagyon kevés!!

Voltunk ovistáncon, egy pillanatra kimentem a kocsihoz, amíg táncolt Bianka, na és persze pont akkor jött ki, :evil: na volt nagy sírás, hogy itt hagytam őt, győztem vigasztalni!!!
De már van sok barátnője, és szeretik is, és ő is szeret oda járni, ennek örömére, ma a tánc tanár bejelezette ha továbbiakban is ilyen kevés ovis fog járni, feloszlassa az ovis csoportott!!!
:x :?
arivirág

Szia Arivirág!

Mondtam nekem amikor belekezdtél, mindig ki fognak találni valamit. Vagy ünnep van, vagy rendezvény van, vagy csak nem érnek rá. De hogy be is szünteti. Akkor a nagyokkal lesznek a kicsik?
Szia
Vendég

Nem tudom, hogy lesz tovább ez a tánc :evil: ha majd több szülő lesz, akkor fogja megbeszélni velünk a tanár, hogy tanítja tovább a kicsiket vagy sem :roll: de úgy láttom, csak púp a hátán az ovis csoport :( :(
arivirág

Sziasztok!

Most van a Club tv-én a vásott kölykök, mindenkinek van benne megoldás a problémáira. Nekem az étkezési probléma, a cicizésrol leszoktatás, a saját szobába szoktatás. :!:

Sziasztok
Vendég

[quote="arivirág"]
írta:
arivirág10 évesen, 10 kiló?????? :shock:
Az nagyon kevés!!

Bocsi.Elírtam :D
2évesen volt kb 10kiló :D És most 11éves múlt,és teljesen áttlagos kislány lett belőle.
Emlékszem a barátnőm is aggodót mindig.kb 8,5kiló volt 1évesen a kislány.Tényleg ő is nagyon picike és vékonyka volt.De ő ilyen volt,hiába tömte az anyukája nem igazán hízott.
Van ilyen gyerek,szerintem ha nem beteges,és jókedvü akkor ne aggodj :wink:

mimi12

Huhh, egy kicsit jólesik olvasni, hogy nem vagyunk ufók ezzel a cicizéssel, meg együttalvással :) Meg az éjszakai ébredéssel. Az ismerőseim gyerekei már ezer éve alszanak, mint a tej...

Nekünk nincs Club tévé, a megoldás elmarad :( :wink: De én tartok tőle, hogy nem a tévéből tudnám meg a megoldást, úgy érzem, minden lehetséges irodalmat elolvastam, és a legjobban az jött be: fogadjuk el a helyzetet úgy, ahogy van, a megoldás meg magától jön :)

Kép

Kép
jucc33
Érd

Sziasztok!

Nekünk sincs klub tévénk, :( viszont sokat-sokat olvastam gyereknevelés ügyben, de semmi hasznát nem vettem, a például, hagyjuk sírni a gyereket, nekem soha nem sikerült!!
Bianka olyan rossz alvó volt, hogy elvittük alvási tanácsadóba, ott is ugyanaz volt a válasz, hagyjam sírni, ne szoptassam, és aludni fog!
Nem hagytam sírni, szoptattam, :D és mára alszik is úgy ahogy kell!!!

Délelőtt voltunk vásárolgatni, vettünk bambusz rolót, hát nem tudom, hogy fog beválni, eddig redőnyeink voltak, szerintem ez a közelébe sem fog érni! :(
Biankát játékboltba vittük, hogy kiszemelje a Névnapi ajándékát, és most azon gondolkodik, hogy laptopot vagy öltöztetős-beszélős babát kérje! :roll:
Amúgy mindkettőt szeretné!!!

Igen, így azért már jobban hangzik, hogy 2évessen 10 kiló!!
Én is mindig sovány gyerek voltam, most is éppen csak 50 kiló vagyok, lehet hogy Dominika is ilyen lesz!?
arivirág

Az előbb becsönget egy asszony, :? :roll: hogy ő régóta figyeli a babakocsinkat, és ez neki kell, adjam oda a gyerekeinek, :twisted: laza nagyon :D
arivirág

Sziasztok lányok!

Mimi!
A te lányod melyik iskolába jár?

Arivirág!
Nem semmi milyen pofátlan emberek vannak.
Amiota mindenki itthon van nemgyőz tátogni a kisfiam, mindenkitől egész nap koldulja a falatkákat. Örülök neki, mindig valaki eteti.

Jucc!
Mi van veled? Pakolsz?

Sziasztok IRJATOK!
Vendég

Judit :) Igen, pakolok ezerrel. Most is csak pihenés képpen ültem ide, már nagyon unom. Hamarosan vacsizunk, aztán ha alszanak, újra nekiesek :roll:
Tegnap voltunk a háznál, festettek a mesterek, nagyon klassz lesz :) Ma a parkettázás is majdnem kész lett, holnap azt is befejezik. Vásároltunk is, megvannak a kapcsolók, de még mindig kell egy csomó minden. Eszméletlen pénz rámegy egy ilyen felújításra :(

További jó pihenést mindenkinek!

Kép

Kép
jucc33
Érd

Jucc,
Tyű, minden elismerésem, h Balázsod 3 éves koráig szopizott :) Nekem már időnként terhes a dolog :( Ráadásul vmelyik nap még rá is tett egy lapáttal a csajom, akkorát harapott a bimbóba, h ömlött a vér belőle és még mindig fáj, ha szopizik :( :roll: Egyszerűen nem tudom leszoktatni a harapdálásról, ha rászólok (erélyesen teszem) csak nevet. Azt hiszi vicces.
Most már ott tartok, h a délbeni szopit is próbálom elhagyni, és akkor már csak a reggeli és az esti maradna még egy ideig. Magamnak másfél évet adtam, de lehet, h előbb feladom :roll:
Pakoláshoz kitartást!!! Bár még befelé hagyján, de kifelé. Én ez utóbbit utálom.

Arivirág,
Szerintem ha a kőcök egyszerre mennek a saját szobájukba, úgy biztosan hamarosan meg fognak barátkozni az új helyzettel :? Legalábbis sok ismerősömtől ezt hallottam.
Szerencsére Adél nálunk minden probléma nélkül átszokott a saját ágyába. 3 hónapos lehetett, amikor úgy döntöttem, h ha elalszik a csaj, akkor átviszem az ágyába. Így is lett, és akkor aludta át először az éjszakát és semmi probléma nem volt. Szerintem sokkal jobban érezte magát a saját ágyában, mégis csak nagyobb hely van neki ott. Bár mondjuk nem tudom mit történne, ha lenne tesó :? Biztos ő is átszokna hozzánk.
Szupi, h lányodnak ennyire bejön a tánc :) de azért a megszüntetés elég kiakasztó :roll:

Mimi,
Ejha 5 cumi :o Nálunk csak kettő van, de az egyik defaultként a táskába, ha elmegyünk vhova és leejti a másikat és nem tudom megmosni. Egyébként most már túlnyomó többségben nekünk is csak az alváshoz kell, napközben zavarja a dumálás közben :lol:

Lányok,
Megnéztem a Tücsök-zenét (fent van az érd-online-on is, csak most nem tudom beszúrni linket, mert épp nem működik)
Szóval novemberben indul újra a művházban. 6 hónapos kortól 4 éves korig. 10 alkalom 5e Ft (Bp-en 7e Ft) az első ingyenes. Van testvérkedvezmény is.
Magáról a foglaklozásról a link:
http://www.tucsok-zene.hu/index1.html
Nincs kedvetek jönni?

Kép Kép
curse

Sziasztok!

Most nyitottunk egy webáruházat, ahol használt angol, márkás babaruhákat kínálunk!

Ha érdekel titeket, látogassatok el oldalunkra!

http://www.angolbabaruha.extra.hu

KépKépKép
bogyra

Curse :) A végén már nagyon zavart a szopi, de csak azért, mert közben terhes lettem, és iszonyúan érzékeny lett a cicim. Úgyhogy ez vetett véget a dolognak. Ha ez nincs, nem tudom, meddig húzzuk, asszem, azért ennél tovább nem nagyon kellett volna amúgy sem :wink:
Ha Neked már teher, akkor nincs értelme erőltetni. A szopi csak addig jó, amíg mindkét félnek megelégedésére szolgál. Ha már nem, akkor lelkiismeretfurdalás nélkül abba lehet hagyni, gondolom, a baba is érezni fogja, hogy komolyan gondolja az ember :) A harapás elég rosszul hangzik :( Nálunk is volt mindkét fiúnál ilyen időszak, de abbahagyták. Viszont amíg csinálták, addig ők is azt hitték, viccelek. Így aztán, ha újra jött a harapás a rászólás után is, akkor fölálltam, és otthagytam a porontyot, és mondtam is, hogy miért. Ez bejött :)

Érdekes, nekem a bepakolás esik inkább nehezemre, szívesebben pakolok ki az új helyen. De azért az is nyomasztó tud lenni, amikor még hetek múlva is akad kibontatlan doboz, és csak kerülgetjük.

Nekem szimpi ez a Tücsökzene :) Balázzsal annak idején annyi helyre jártunk, Gergővel meg sehova, ha Bazsi elkezdi az ovit, végre Gergőnek is jutna a jóból :) Most én nem látom, mikor kezdődik, gyanítom, hogy az elsőkre nem tudunk menni, de meglátjuk. Amíg Balázst beszoktatom, nem tudok eljönni az oviból, de terveim szerint nem húzzuk el sokáig :roll: Figyelmeztetnél, hogy ne feledkezzek meg a dologról?

Ma is voltunk a háznál, szép a parketta is, a falak is, szinte minden kész :)

Kép

Kép
jucc33
Érd

Sziasztok Lányok!

Imádja a kisfiam a szobáját, van éjjeli fénye is és azota amiota ott alszik egyszersem kelt fel éjszaka.

Egy kép a szobájárol: Kép
Vendég

Sziasztok!
Judit! A lányom Budaörsre jár suliba.Ott laktunk,és ott kezdte a sulit.1éve költöztünk Érdre,és nem igazán volt szivem 5.-ben kivenni a suliból,átiratni egy másik suliba.No meg a párom reggel kirakja Budaörsön munkába menet,és hazafelé felszedi.Így még nem is kell nekem ingáznom.Persze azért néha szoktam :D

Szoptatás.Hát megmondom őszintén,én néha kezdem úgy érezni,hogy nagyon elrontottam valamit.
Tök jó,hogy mindenhol az folyik,hogy igény szerint szoptassunk,csak arrol nincs szó,hogy ez kinek az igénye.Mi jelenleg ott tartunk,hogy a Szabi bár sokszor átalussza az éjszakát de,bizony rendszeresen felébred éjszaka.És nem jó neki,ha vizet adok inni,áll az ágyban és torkaszakadtábol üvölt,a cici után.És sajni mielött megjön a mensim,érzékeny is lesz a cicim,és így nem túl kellemes :(
Próbálom leszoktatni a cicizésről de,csődőt mondtam.Egyszerűen nem megy.Napközben szinte eszébe sem jut a cici de,éjszaka ha felébred,adig hisztizik,míg meg nem szopiztatzom.
Harapás.Az nálunk is volt,és nekem is az vált be,hogy rászoltam a Szabira,hogy ezt nem szabad,és befejeztük a szopit.Elég gyorsan megtanulta,ha harap akkor nincs szopi.

mimi12

Sziasztok

Van egy Álomvirág légzésfigyelőm, amire már nincs szükségem, és nagyon elégedett voltam vele. Azért írok ebben a rovatba, mert a közelség miatt személyesen is át tudnám adni.

Új ára 23400,- volt tavaly. Én adnám 14000,- ft-ért.
telefon:30/3100056

Érd
g.erika

Szia g.Erika!

Jo hogy irtál, remélem eltudod adni.

Gyere máskor is. Neked mekkorák a gyerekeid? Örülünk ha egy földink csatlakozik hozzánk. Jo olyan kismamákkal levelezni akikkel még az utcán is összefuthatsz.

Szia

------------------------------------------------------------------
Zoltán 20é, Ádám 14é, Vivien 10é, Robika 1éves.
-----------------------------------------------------------------
Vendég

Jucc,
Okés, akkor majd emlékeztetlek :wink: És szupi, h már majdnem minden kész!!! Akkor kb mikor költöztök? Lehet, h már írtad, csak figyelmetlen voltam :oops:

Judit,
Nagyon hangulatos Robikád szobája, nem csodállom, h szereti :)

Mimi,
Szerintem az igény szerinti szopi abszolút a bébiről szól. Hiszen meghajol az anyuka a bébi igénye előtt, akkor kap cicit, amikor éhes és nem akkor, amikor az anyuka akarja (mondjuk 3-4 óránként).
Egyébként nem lehet, h Szabidnak azért kell a cici éjszaka, mert vmi tartalmasabb kell neki a víznél? :? De csak tényleg tippelek és hülyeséget írok :oops:

Szopi ügyben meg most totál kész vagyok :( Eddig is éreztem úgy rendesen, még akkor is, ha nem szopizott, de ma megint megharapta ugyanazt a cickót :( Most már aztán tényleg fáj :cry:
Baromi lelkifurim van, de nagy valószínűséggel abbahagyom :cry: egyszerűen ezek a dolgok nem hiányoznak nekem :cry: Sajna nem vagyok egy ősanya típus, el kell fogadnom :cry: Még az elején tök hősies voltam, mert akkor is rendesen kisebesedtek a cicik és volt olyan, h Adél úgy szopizott, h közben vérzett, de akkor sem fájtak ennyire a melleim, mint most a megharapott cickó:cry:

Kép Kép
curse

Sziasztok,jó reggelt!

Curse,a Szabi 13kiló :D ,és lasan 2éves.
Hát nem éppen egy vékonyka gyerek :D
Nála már rég nem arrol van szó,hogy az éhség ébreszti fel,ez már inkább megszokás.
Persze lehet olvasni a neten,iszonyatosan okos dolgokat,hogy miért ébred egy ennyi idős gyerek éjszaka.Lehet ennek több oka,félelem,rossz állom,szomjúság,..stb.
De szerintem ez gyerek függő is.A lányom 1évesen már rég végigaludta az éjszakát.Lehet a fiuk ilyen cicifüggők :D
Ja és próbáltam már neki mást is adni,pl tápszert cumisüvegből de,szó szerint földhöz vágja a cumisüveget :D.
Sőt kb 1éves kora körül,volt,hogy lejöttünk éjszaka,és megetettem valami bébipéppel de,ugyan úgy felébredt.Szóval tuti nem az éhség kelti fel.

Nem próbáltad kenegetni a cicidet?Meg ha teheted próbáld meg sokat szabadon hagyni,hátha hamarabb meggyógyul.
Jujj,nagyon sajnállak.Nekem ilyen sosem volt(hála égnek,kop-kop).Azért ennyire nem harapott a Szabi.
És ne legyen lelkismeretfuldalásod.Van aki 1hónapig sem tud szoptattni.Adél lasan 1éves lesz,a lányom mikor született,kb ennyi idősen már,nagy szó volt,hogy még mindig szopizik egy gyerek
:D

mimi12

Curse :) Köszi! Nem tudtam eddig még írni, hogy mikor költözünk, most az a terv, hogy a hónap legvégén mindenképp, de a kéményestől függ igazából. Nagyjából egy hét :D
Nagyon sajnálom a szopi-kálváriát :(

Kép

Kép
jucc33
Érd

jaj, de izé vagyok, a legfontosabbat meg elfelejtem:

Arivirág :) Biankának nagyon boldog névnapot kívánok!

Kép

Kép
jucc33
Érd

Biankának mi is boldog névnapot kívánunk! :D

mimi12

Sziasztok!

Köszi lányok a Névnapi gratulát, Bianka nevében is!!!!!!!!!!! :D

Olyan rossz hangulatban vagyok most pár napja, :( azért nem is írtam, talán ez az idő is, hogy ilyen semmilyen, közre játszik! :x

Majd később még jövők és írok!!!
arivirág

Sziasztok!

Jucc!
Ha a kéményestől függ a költözés az idén nem költöztök. Nekünk lehet hogy 5éven belül se lessz lakhatásink, mert nagyon szőrszálhasogato ember. Mi a felujitáskor mindent megterveztettünk gáztervezővel, a tigáz is átvette, de a hozzáépitési terveknél már beleköttöt a kéményes. Amit fél évvel ezelött mindenki szakszerünek talált. Ha azt akarjuk hogy átvegyék ki kell bontanunk még a tetőt is.
A jövö.
Remélem neked egyszerübb lessz.

Sziasztok
Vendég

Szia Judit!

Én is üdvözöllek. Van egy 15 éves lányom, és egy 11 hónapos pici lányom. Nagyon nagy boldogság látni, ahogyan játszanak, vagy pótmamát játszik a nagyobbik. De ezt Te is átérzed, mert nálad is nagy a korkülönbség.

Szia!

Erika
g.erika

Szia Erika!

Jo hogy irtál!
Én csak a 10éves lányomnál látom hogy szeret potmamáskodni a fiukat annyira nem érdekli. Bár a kicsi most kezdi megtanulni a felkéreckedést és a fiuk is kénytelenek vele foglalkozni. A nyakbaülést nagyon szereti. Nemsokára a te kislányod is elindul, az én fiam 13honapos és rohan, és pakol.
Miért lett ilyen nagy korkülömbség a lányaid között? :oops:
Csak nem te is elváltál? Mert én 3gyerekkel váltam. Melyik részén laksz Érdnek? Itt a legtöbben Parkvárosiak.

Szia
Vendég

Szia Erika!

De jó!Nekem meg egy 12éves lányom van,és egy lasan 2éves kiskrapek :D
Tényleg nagyon jó látni őket,és én spec iszonyatosan élvezem a kismamaságot ennyi idő elteltével.Valahogy sokkal jobb :D

mimi12

Szia Judit!

Igen, válás után vállaltam Vikit. Páromnak Ő az első csemetéje, úgyhogy hab a tortán, hogy én ajándékozhattam meg. Mindig szerettem volna a nagy lányomnak egy testvért. Viki már tesz pár lépést egyedül, úgyhogy nagyon szép időszak a mostani. Minden nap tartogat valami meglepetést. :lol:

Nagyon szeretek Érden élni. Közel vagyunk a Tesco-hoz.

Szia!
g.erika

Szia Mimi!

Én is jobban élvezem a kismamaságot, mint "fiatalon". :wink:
Megdöbbentő az is, hogy mennyivel korábban csinálnak mindent a babák, mint anno. A párom szeretne még egy tesót a picinek. Annyira tetszik neki a kispapaság. De mivel este fél hétig nincs itthon, tehát minden rám hárul, ezért rám bízza a döntést.
Ti merre éltek?

Szia!
g.erika

Szia Erika!
Mi Parkvárosban,és annak is a legvégén :D A napközis tábortól 2utcányira.Vagyis ha az autóp.ról lejössz,akkor nem a centrum felé,hanem balra fel a dombon :D
Mi is szeretnénk kistesót.Sőt :D
Csak nem akar sikerülni de a Szabi még szopizik,és valószínü ez az oka.De ráérünk.
Az én páromnak már van egy 15éves fia :D .Úgyhogy a Szabi nem nagyon van ám,elkényeztettve.

mimi12

Szia Mimi!

Én annyira nem érek rá, mert 36 vagyok, de azért még van 1-2 évem hogy belevágjunk. Én 8 hónap próbálkozás után lettem újból terhes, már el mentünk egy vizsgálatra. Mire meglett az eredmény, már a teszt is kimutatta, hogy jön a Viki.

Szia
g.erika

[quote="g.erika"]S írta:g.erikazia Mimi!

Én annyira nem érek rá, mert 36 vagyok, de azért még van 1-2 évem hogy belevágjunk. Én 8 hónap próbálkozás után lettem újból terhes, már el mentünk egy vizsgálatra. Mire meglett az eredmény, már a teszt is kimutatta, hogy jön a Viki.

Szia

Erika,én 71.10.24.én születtem :D
Úgyhogy énmár elmúltam 36 :oops:
De megmondom őszintén,nem érzem magam idősebbnak,mint mikor a lányom született,hiába látszik rajtam is,hogy nem huszonéves vagyok :D

mimi12

Szia!

Én pedig 71.08.29.-én
Én is kb 18-nak érzem magam, de akkor is, mire ők 20 évesek lesznek, már nem leszünk fiatal anyukák. Én erre szoktam gondolni, és nem a mostani állapotomra. Mindig előre látó voltam mindenben. Jó érzés fiatal anyukának lenni a 15 éves lányom mellett. De ugyanezt már nem mondhatom el, ha Viki akkora lesz.
Ez zavar egy kicsit. Lehet, hogy majd elmúlik.
Szia
g.erika

De jó,akkor én vagyok a fiatalabb :D
Amúgy nekem is néha megfordul a fejemben,hogy mennyi idős leszek,mikor a Szabi 21éves lesz.De ilyenkor eszembe jut a nagymamám,aki 78éves,és aktívan túrázni jár :D
És olyan szeretnék lenni mint Ő.
Amúgy szerintem nincs időnk idősődni,hisz a gyerekek,a nagyok is,állandó elfoglaltságot adnak.

mimi12

Sziasztok lányok!

Én 37fél évesen szültem a közös kisfiunkat. Ha nem vágok bele a párom utodnélkül maradt volna. A lányomat 3éves kora ota neveli de egy baba az teljesen más. Az anyosom is nagyon boldog mert igy van aki viszi a nevüket tovább.
Mi a vizes nevű utcáknál lakunk. Végre valaki aki felém lakik!

Sziasztok
Vendég

Sziasztok!

Jó olvasni, hogy 30 fölött is igen csak lehet babát vállalni, én meg itt parázok, hogy már 30 vagyok, és lassan kifutok időből!!!

Mimi, én még nagyon aktívan szoptattam Biust mikor újra terhes lettem, még egyszer így nem vállalnák terhességet, mert iker terhesség volt, majd egyik baba elment, :cry: :( és egyik napról a másikra el kellett választani Biankát, nehogy Dominikának is baja essen!
Eléggé megrázta a kis lelkét akkor!!
arivirág

OO Arivirág sajnálom :(
Én sem szivesen szoptatnék terhesen.Bármennyire is a csapból is az folyik,hogy már miért ne lehetne?De azért már én sem vagyok mai csaj.A Szabi elött volt nekem is egy ikervetélésem,így veszélyeztettet terhes is voltam.Azért valjuk be,hiába érzem magam 20évesnek a testem már nem az,és a jó ég tudja,hogy reagálna,ha terhesen szoptatnék.
Én próbálom a Szabit leszoktattni de,nagyon makacs egy kiskrapek :D

mimi12

Akkor én nem is panaszkodhatok, nekem legalább a 2 bébiből egy megmaradt, és ezért nagyon hálás vagyok!
Akkoriban elég kevés esélyt láttam erre! (rengeteget véreztem)

Valóban a csapból is ez folyik, lehet szoptatni terhesen, és Én ezért is gondoltam, hogy na majd akkor Én így csinálom…hát nem jött össze!
arivirág

Mimi,
Tyű, akkor nem szóltam egy szót sem cicizés ügyben, Szabid szép méretekkel rendelkezik :D
De kenegetem, szerencsére maradt még aventes mellápoló, amit még le sem kell mosni szopi előtt. Most úgy néz ki, h használt, meg gondolom az is, h most csak egy nap 2x kap a csaj cicit. Kénytelen voltam visszavenni, mert egyszerűen nem bírtam, annyira fájt. Most már lényegesen jobb, szerencsére :D
És nagyon boldog szülinapot utólag is, most látom a dátumodat :D

Arivirág,
Biankának mi is nagyon boldog névnapot kívánunk utólag is :D

Jucc,
Akkor drukkolok, h a kéményseprő nem tököljön :wink:

Erika,
Üdv itt és gratula a lányaidhoz :D
Párom nagynénje 40 évesen szülte harmadik gyerekét (apuka akkor volt 60 éves) neki is második házassága van. Amikor Janóka megszületett a nagyok már jócskán túlvoltak a húszon. Imádják a kisöccsüket és párom nagynénje is azt mondta, h nem bánta meg, h megszülte Janókát. Sokkal jobban érzi Janókát, mint a nagy srácait anno, megérett rá, vagy h is fogalmazott :?
Szóval szerintem soha sem késő, ameddig a testünk és a közérzetünk engedi :wink:

Mimi, Arivirág,
Babát elveszteni :cry: :cry: :cry:
Adél előtt én is elvesztettem egy babám, amit a nemhozzáértő orvosoknak köszönhettem, de szerencsére rövid időn belül Adél pótolt mindent :D
De ezt meg ki mondja, h a terhesség alatt lehet szoptatni???? Ez egy majdnem mondtam egy csúnyát hülyeség!!! A szoptatásnak méhösszehúzó hatása van!!!

Kép Kép
curse

Sziasztok,jó reggelt!
Curse!Köszönöm szépen :D

Curse,hogy ki mondja,hogy terhesség alatt lehet szoptatni??ÓÓ rengetegen.
Pl van egy nagyon okos csaj,aki blogot ír.A sok első gyerekes anyuka szent írásnak veszi az írásait.Na ő most pár hetes terhes a második babával,és nagyban szopizik a nagyobbik,aki kb másfél éves.Ő leírt egy rahedli okosságot a netről,hogy ez nem probléma.No ezek után,ne csodálkozzunk rajta,ha sokan el is hiszik,hogy ez így tökéletes.
Na ja,tény van akinél semmi gondot nem okoz.De pár ember nem statisztika.
És azokat akiknek gondot okozott a terhesség alatti szoptatás,esetleg vetélést,azokat meg sem halgatja senik.Csak legyintenek az okosok,hogy ááá tuti nem attol volt :?
Pedig bizony a szoptatás nagyon is méhösszehúzó hatásu.

Vetélés.A Szabi elött sajni nekem a hüv uh-tol volt.A Kútvölgyibwen voltam,az uh után már 1órával nem stimmelt valami,vissza mentem,és a doki még csak meg sem vizsgált :(
Még annyit sem mondott,hogy akkor pihenjek,és feküdjek,csak felírta az utrogesztán kúpot.
Aztán,mikor elöntött minden akkor egy másik dokihoz mentem a Shöp Méreibe,és ott derült ki,hogy ikerterhesség.Nekem is az egyik még élt de,sajni 3nap után már nem :(
De aztán hamar jött a Szabi,és kárpótólt minket :D

mimi12

Sziasztok!

Nekem is sokszor bekattan, vajon ha nem szoptatok, akkor most 2 kicsi babám van?
Hogy alakult volna?
Nekem ahol volt a baba aki elment, ott keletkezett egy haeamtoma (vérömleny) ami csak nőt, nőt volt hogy nagyobb volt mint Dominika, akkor jött pár napos vérzés, kicsit kisebb lett, majd újra csak nagyobbodott!
Valami 4-szer voltam kórházba a 20.hétig, addig mindenki csak vonogatta a vállát, arra a kérdésemre, hogy ezek után mennyi esély van arra, hogy Dominika megmarad, illetve egészséges lesz!!!
arivirág

Sziasztok lányok!

Mi ez a csend miért nem irtok?
Kép Robika gondolkozik hogy mi legyen ha nagylessz
Vendég

Sziasztok!

Judit, az Én nagyobbik lányom már tudja mi lesz, ha nagy lesz!!!!!
ANYUKA :D :D
arivirág

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?