Babakocsi:
Nekem a harmadik van jelenleg
Az első amit vettem az ROAN volt, de még az akkor fajta, szerettem de meguntam
A második Graco LX, na ezt nem szerettem, nekem nyiklett nyaklott az egész, és ahog ynéztem az összes graco ilyen volt... ezt is eladtam..
A mostani már másfél éve megvan - nálam nagy szó!!
- ABC Desing, 3 kerekű... na ezt szeretem, nem átcsapható a foggantyúja, de a teteje igen, így amíg pici-fekvős, szemből lehet tolni a babát.
Végülis mindhárom könnyen összecsukható volt, de talán ezt lehet a legkisebbre csomagolni, pl nyaralásnál a csomagtartóba
Az üléshordózoson én azért nem gondolkoztam soha, mert nekem a gyerekülés fix be van kötve olyankor ( hordozó) és nem sűrűn szedem ki a kocsiból, ha mentem is valahova babakocsit ugyis vittem , és sztem kényelmesebb a kicsinek visszintesen feküdni, mint a hordozóban kicsit meggörnyedve aludni. Persze nem kell hogy így legyen
Ez csak az én véleményem.
viszont barátnőm Roant vett, teljesen más mint az enyém volt, és elég jónak néztem
Lynn
Én a bady-ból azt szerettemmindkét lányomnál, aminek a nyakánál kétoldalt patent van és a lába között szintén patentos. nem tart semmiből beledugni a kis kezeiket, viszont amikor az elölkapcsos volt rajta és hason akart feküdni zavarta nagyon, ez meg semmilyen modon nem zavarja:o) Rugit én is kaptam bőven de nekünk inkább nagyobbakat hztak, de 2-3 db egy mérteből bőven elég volt.
Vasalni én ülve vasalok, immár több mint 3 éve
Mikor nem vagyok pocakos akkor is
Sokkal kényelmesebb, de nem vettem hozzá széket, álványt alacsonyra állítom, és leülök a kanapéra, ennyi
ritee
Én még csak 1 kilot híztam eddig
egész jól is érzemmagam lelkileg emiatt
Knérita
Hát hogy sikerült a cukor ivás??
Tavaly Noémi születése után másnap meg kellett csinálnoma korházban lévén 5000gr-so lett a lány, és erre gyanakodtak leginkább, na nem igazán jött be az eredményem jó volt.
Most ennél a terhességnél, immár 2szer csináltatta meg a dokim, hogy bizti legyen, figyel nagyon ..Neked is 4szer vettek vért? Nekem eddig mindig így csinálták.. 1.éhgyomri--cukorivás- 2.3.4 vérvétel óránként... a végére szédelegtem mindig
és sztem nem uszom meg,lesz még egy
Ditti
nekem kívánkozott kifelé nagyon
óóó...én csak 4 óra mulva ehettem-ihattam:-/ a reggeli kávém hiányzott nagyon
Evelyn
) KÖSZÖNÖM!!!
Miért tartasz annyira Toxo-tól????
Evelyn, köszi a csajok nevében
Mikro küldöm a Mindenkit választom, és hát aki van a címeim között megkapja
Ugye nem baj, de ha igen kiabálj!!
-- szelektált címjegyzék
--
Most be is kell fejeznem, mindjárt ébredés van, és még addig zuhanyozni szeretnék, Apával lelépünk csvarogni egyet
Puszi Mindenkinek!!
HAjni
25+0