Sziasztok!
Cristi!
Te milyen profi "cukrász vagy"
.Ez nagyon jól sikerült torta lett!!!Mi az, h nem szép...........
Márti!
A labirintus remek ötlet, jó hogy feltetted!Köszi!
Fanninak tutira be fog jönni!Kár, h eddig nem jutott eszembe.
Majd tologathatja a gépjármú parkját közöttük.
LA suli miatt ne aggódj, sokkal fontosabb dolgod van most.
Ayse!
Andris ezt a Minimaxon hallotta?
Merthogy anyósom is hallotta Fannitól ezt a múlt héten, és én csak sejtem, h ott hallhatta, mivel itthon nem használunk ilyen kifejezést a hétköznapokon:)
Kutya:(
Mi az ilyen ocsmány időben színezgetünk, rajzolunk, tanítgatok neki mondókákat, miközben hintázik,doktornéniset játszunk, gyurmázunk(szivárványt kell csinálnom), matricázás minden nap megy, csak győzzük venni hozzá az újabb matricákat.
Mostanában rákapott az építgetésre, mindenféle tornyokat készít az imádott kisautójának, egy vajszínű kombi Trabantnak.
Volt, h a Trabanttal aludt el délben.Azért elvettem tőle később.
A múlt hét nagyon durva volt ismét kajaügyileg, itt voltak apósom rokonai Németországból(jöttek új ruhák is) és anyósom építette az összes magyaros kaját.Gulyásleves, túrós csusza(ezer éve nem ettem-úgy ízlett), rántott zöldségek, majonézes kukoricasali, tört krumpli, csirkepörkölt, nokedli, ubisali, rétesek....na gondolhatjátok, h nem fogtam vissza magam.
Minden nap ott voltunk, amíg Fanni aludt segítettem, úgyhogy nem is volt energiám este már gép elé ülni.
Képzeljétek lesz Fanninak új kis unokatesója, a tesóm tegnap jelezte.A 8-9.-ik hétben lehet, úgyhogy valószínűleg még az ottlétünk alatt hozhatták össze.Úgy örülünk!!!!!!!!
Undorodik a kávétól, a tejszínes kajáktól és a gombától és állandóan hányingere van, még éjjel is.
Jeleztem neki, h remélem akkor lánya lesz, mert nálam szó szerint így volt.Pluszba még a mentolos fogkrémtől is felfordult a gyomrom.
Szeretne nagyon egy kislányt.
Szerintetek hülyeség olyan emeletes ágyat venni Fanninak, ami nem túl magas és alatta van hely az összes játékának?(Galéria jellegű.)
Asszem 120 cm magas, nekem olyan mellmagasságig ér.3 v 4 lépcsőfok van a földtől.
Ezzel kokettálunk, mert olyan praktikus lenne, csak kicsit tartok az emelettől.Bár szerintem meg lehetne neki tanítani, h nem ugra-bugrálunk ott a tetején.Van leesésgátló is hozzá.
Végülis a játszótéri csúszda sokkal magasabb és arra már régóta egyedül mászik fel.
legroszabb esetben a matracot kivennénk és a földön aludna-de akkor meg a praktikus jellegnek lőttek.