Jaj, de szép idő van!!!
de. teljesen kifárasztottam a lányt, voltunk bandázni a haverjaival, volt nagy motorozás (most ez a nagy szerelem...). ki is dőlt, de egy kicsit hisztis volt az altatás, mert szerintem túlpörgött.
du-ra is valami kinti programot kell kitalálni, amíg lehet!!!
a barátnőmmel, akivel egy házban lakunk, elkezdtünk a calanetics tornát, már három napja, és ma este is tervben van. nagyon jól esik, vannak benne mindenféle nyújtások, meg a gerincre is nagyon jó, olyan jókat nyögünk közben!
remélem nem múlik a lelkesedés, állítólag 10 alkalom után már látszódik valami... nagyon kiváncsi vagyok!
Évi
jó, hogy leírtad, én is a beültetésre gondoltam...
és azt lehet tudni, hogy miért kell ezt csinálni??? mi ilyenkor a baj?
ha túl indiszkrét vagyok, akkor szólj!
én ismerem ezt a táblát, szerintem is nagyon jó, egyszer voltam a brendonban, és láttam ott egyet, de valami 10 ezer körüli ára volt, hát majdnem dobtam egy hátast, ezért aztán nem is vettem meg...
pedig tényleg jópofa, meg nagy előnye, hogy semmi sem lesz tollas, vagy filces!
de azért ennyiért talán mégsem... akkor inkább figyelek, és takarítok!
majd nézem, hátha máshol van olcsóbb is. ehhez mondjuk voltak ilyen nyomdák is különböző mintákkal.
viszont vettem a tesco-ban fa sínt vonattal 999-ft-ért!!!
az viszont nagyon olcsó!
és vannak hozzá kiegészítők is, pl. híd, meg állomás, meg elágazások, mert ez csak egy kör, ezek meg db-ja 500-ért, úgyhogy szerintem ez lesz a karácsonyi ajándék. meg amit még szeretnék, az egy mini takarító szett, felmosó vödörrel, meg seprű, mert erre is rákattant teljesen, és a méretében mégis csak kényelmesebb...
csak ezekkel meg úgy megvárnám már a költözést, hogy nem kelljen még ezt is átvinni, de ha így megy tovább, akkor soha nem kap játékot... már tombolok néha, hogy még mindig itt dekkolunk...