Bee nagyon-nagy gratula nektek! Remélem gergő feledteti majd veled a szenvedéseket! Várunk mielőbb.
Csakegy azért 12+ 2X3 óra alvás az 18 óra. ennyi hét hónaposan azért kis túlzás, ne lvárj ennyit lillától! Akkor mikormöntené neked ki az olajat, meg mikor feledezne fel?merthogy az evés is jópár órát elvesz az életükből...
Jujj honnan van ez a szupi dzsungeles bordűr??? Légyszi -légyszi áruld el!!! nagyon tetszik. rajzoló és festőképességem megakadt egy három éves gyerek szintjén. a gimiben mindig diszkrét röhögés kísérte a táblarajzaimat, de megengedtem...
jelentem ramival reggel tíztől délután 4-ig sétáltunk, meg a két baba, de gergő egy fél szál hisztit sem nyomott le!
csak akkor nyekegett, mikor nálam maradt, mert rambóka elment vásálni, de akkor érthetően és tisztán nyafogta hogy :ana, ana, inni, inni. mert szomjas lett a sós kiflire. úgyhogy ezt nem számolom, mert igaza volt.!
Lányok tábla jó ötlet, babák korával meg minden, de ki vállalja?
Ella súlygondokat sajnálom!
Írtad nem lehet éhes, nem tudom johanna sokkal többet evett...lehet mironnak is több kéne. egy idő után a reggeli és esti anyatejet nem számoltam kajának, mert látszott, ez már csak nasi és csócsa, de nem lakik tőle jól...
Lányok ! Taliban nagyon benne vagyok! nagyon kiváncsi vagyok, babákra, pocakokra! Ki ér rá? Hányan lennénk 27-én szombat kora délután?
merrt ha belefér a létszám, lehetnénk nálunk is, kényelmesebb lenne, a babák miatt, bármikor lehetne szoptatni, pelenkázni, mászni letenni a földre...sütit meg hozhattok a cukiból magatokkatl!
Mona gratula akislányhoz! kavics itt is gratula!!
ja még egy csajok. 5-6-7 hónapos babaának sztem éjszaka csak vizet. higgyétek el. nálunk nagyon bevált. ha cicit kap egy rossz szokássá rögzül. vízét megtanulja egy idő után nem érdemes felkelni. ha meg igen, akkor tényleg szomjas.
és minél előbb külön szoba, ha meg lehet oldani.
itt pécsen mikor johanna velünk alszik egy szobában, az első éjszakát még végigalussza, másodikon 3x kel, 5. éjszaka már magam mellé kell vennem, mert számolni sem lehet. otthon jópár nap, mire visszaáll, és megint egy mukk nélkül végigalusszaa 12 órát.
Rami gergője is azóta alszik, hogy külön szoba. és azt figyeltem meg, annak nem mvolt alvásgondja, aki nagyon korán külön tette a babát, pl. almodo, zsizsik.
én harmadik gyereknél ennyit fogok újítani, ha összejön, hogy 3 hónaposan külön szoba. vagy legalábbis gyerekszoba tesókkal, de nem a mi hálónk. a tesók nme fogják zavarni, a kisgyerekek alszanak mint egy darab fa.
Vöcsök hogy vagytok?
Én már megint beteg vagyok, ma már a hangom is elment.
Rambóka melyik blúzt vetted meg végül? vagy egyiket sem, marad a ruha gyöngyökkel? gergő nem kapta el tőlünk?