Sziasztok!
Lafi!
Nagyon szép a gyerekszoba!!!
Én is alig várom, h. a gyereknek legyen egy külön szobája, amit babássá alakíthatok.
(Bár ha jobban belegondolok, most, h. kiüldözött minket a saját hálószobánkból már van saját szobája!
)
Rejo!
Nem hiszem, h. kimaradnál a jóból!
Ma az Árkádban etettem, én meg vettem egy gombás pizzát.
Hát ne tudd meg! Először azért üvöltött, h. neki is pizza kell.
Miután nem lehetett lerázni kapott a széléből egy darabot. Azt csócsálta egy ideig, majd úgy döntött, h. szomjas. Igenám, de ahhoz előbb le kellett nyelni ami a szájában volt, azonban nem rágta meg eléggé! Ha láttál olyan természetfilmet, amin az ökörbéka benyeli kisebb fajtársait, akkor tudod vizualizálni, amint a ded leküzdi a falatot és közben be-be húzódnak a szemei a fejébe.
Azonban valószínúleg kemény lehetett még a benyelt falat és végigkarcolta a kis falánk jószág torkát, mert azonnal olyan fülrepesztő sikításban tört ki, h. max a töksüket nagypapák nem néztek minket! Nem volt ciki!
Mivel semmivel nem lehetett megvigasztalni adtam neki a Cappy Icefruitomból. Hiba volt! Onnantól azért visitozott, h. neki az kell!
Szívem szerint szublimáltam volna a légbe vhogy gyerekestül, mindenestül!
Monee!
Az ember ilyenkor próbál nem látszani! Nem néz senkire és próbálja nem észrevenni a megsemmisítő pillantásokat!
A mai első sikítás a Citrom utcai üzletházban volt, amikor a boltból kijövet fel akartam öltöztetni a dedet és véletlenül becsíptem a cippzárral a nyakát. Hát ne tudd meg! Még a biztonsági őr is feljött a mozgólépcsővel a 2.-ra megnézni, h. kit nyúznak élve. Én meg próbálom túlkiabálni a dedet, h. : "Nem ölök, csak öltöztetek!!!"
Ergo nagyon tuti! Olyan, mint egy hátizsák, csatokkal, zsebbel. Majd megmutatom!
Én varrtam félvállas babazsákot, de nem sokáig használtuk, mert nagyon húzta a vállamat, meg a gyerek is nagyon össze volt csúszva benne! (ha oda jutsz, majd kölcsönadom kipróbálásra!)
Ella!
Mennyi idős most Miron? (Csak, mert nincs vonalzód, így nem igazán vagyok képben!) Gergő 5-6 hónaposan stagnált súlyban, mi akkor kezdtünk el komolyan hozzáetetni.
Homeopátiásat mi is próbáltuk alvásra, de nem vált be.
Miron tényleg nagyon aranyos!
Kir!
Ha még szoptatsz, akkor a magas prolaktin nem baj! Az LH-ra viszont kérdezz rá!
Kincs!
Én nagyon kétségbe voltam esve, mert a szülés után olyan volt a köldököm, mint egy csésze és azt hittem, h. sosem lesz a régi!
De jelentem már majdnem visszanyerte az eredeti formáját!
( A ded kedvenc szórakozása, h. sikongatva jön utánam, ha öltözöm és felrángatja a polómat, h. megkereshesse a köldökömet és ha megtalálja akkor nagyon örül és megmutatja, meg beledugja az ujját!
A sajátját még sosem látta, mert akkora a pocija, h. a köldöke az ekvátor alatt helyezkedik el!
)
Csakegy!
Mi a múltkor a kutya vizével jártunk így! Anyu felhozta a kutyát és adtunk neki inni egy tálban. Aztán elmentek, de a tál ott maradt, én is elfeledkeztem róla.
Másnap reggel kaja után szélnek eresztettem a gyereket és meg pakoltam az induláshoz. Egyszercsak arra figyelek fel, h. kinn van a konyhában, de nagyon nagy a csönd és valamit maszatol a földön.
Hát egy jó nagy tócsában ült és igyekezett a vizet még nagyobb területen szétoszlatni!
Tali miatt irigykedek!!!