Sziasztok!
Huuu, de reg voltam itt!!!!
Bocs, de majd´3 het termeset nem tudom, sikerül-e behozni..talan inkabb csak egy par nappal ezelöttröl probalok megint becsatlakozni...
Hat igen , majus 28.-an mentünk le Anyuek hazat örizni Zanka mellett, aztan olyan fantasztikus lett az idö, hogy meg megtoldottuk egy "kicsit"!!!
Hat Rebecca nem viselte tökeletesen a környezetvaltozast:
5 perzenkent cicizett(szolodaritast vallalva az unokanöveremmel, aki egy masfel evest es egy üjszülöttet szoptat
)
es allandoan rajtam logott,szerencsere kendövel.Igy legalabb volt 1-2 szabad kezem...
De azert jo volt, nem is gondoltam volna, hogy egyedül idegen(ebb) helyen ket gyerekkel igy fogom birni öt napig!!!
Aaron mar bagyon megbaratkozott a vizzel, egyre batrabb!!
Es Rebeccanak is nagyon tetszett!!!Amikor mar csak elindultam vele a Balaton fele, mar ugy elkezdett kalimpalni a labaval!!
Mostanaban etetni lehetetlenseg, mindent maga akar csinalni, de ket kanallal sem megy, mert az egyik kanal allandoan a szajaban van, es igy nem lehet etetni.De megoldjuk, nem problema...megint puhara parolt darabosat kap, azt eheti maga!
Rebi is probal kapaszkodas nelkül acsorogni, hosszabb-rövidebb idöre sikerül is neki. Es neha igenyli, hogy fogjam a kezet es lepkedhessen!
Szeret integetni, ha ö akar..Mostanaban nagyon kezdenek tetszeni a kutyak, cicak, es madarak...
Azota ket fogacskaval lett több a szajaban...
Imadja a cseresznyet es ameggyet is..-eddig meg nem kapott.
Es ugy tünika kaki problema is megoldodott - amiota nem kapott köles pepet nem is volt kaki gond.Pedig valamelyik nap bevagott egy fel banant...-igaz ezutan csak a harmadik napra sikeredett, de szenvedes nelkül.
ketnyelvüseg
nalunk ketnyelvüek a gyerekek, AAronon mar erezhetö(es hallhato) Rebinel meg nem igazan.
En szoktam Aaronnal nemetül is beszelni, ha Ö vagy a környezet ugy kivanja.(ha nem vagyunk egyedül es szeretnem, ha többiek is tudnak miröl van szo.De ekkor ketszer szoktam elmondani, igy is es ugy is. Vagy ha Aaron engem nemetül kerdez, akkor is ketszer mondom el...annyit beszelek, hogy remes
)
DE problema mentesen, keveresek nelkül ment.Akkor voltam paff, amikor Aaron egyszer megkerdezte tölem, hogy hogy mondjak a tojast nemetül. Kb. ket es fel evesen.
MI az elejen a ket nyelvet nem nemetnem es magyarnak hivtuk, hanem "csak" azt mondtuk, hogy papa mondja (Wasser), es anyu mondja(viz).
Ha valakit valami gyakorti kerdes erdekel, szivesen valaszolok ezügyben!(Nem tudom, mar mi mindent beszeltetek erröl, nem jutottam hozza, atolvasni)
Szoval most akkor ennyi,
mar igy is jo sok lett!
Kryss&Rebecca