Vvviki
kibékülős szexnél nincs jobb
Hátha az hozza majd meg az eredményt egy ilyen kis alvóbabát
Párodnak sikerült már munkahelyet találnia?
Tegnapelőtt úgy kiakadtam ismételten az egészségügy jelenlegi formáján. Párom elment háziorvoshoz, ugye szeretne munkahelyet váltani, kellett hozzá pár orvosi papír. Az, hogy egy kis papírra rányomtatták, hogy semmiféle fertőző betegségben nem szenved, ez 3000ft, igaz vizitdíjat külön nem kértek
Mondtam neki ha már megy irasson fel Algopirynt is, hát aláírattak vele egy papírt, hogy visszautasított egy olcsóbb gyógyszert amit a doki ajánlott
állítólag januártól nem is variálhat ilyennel, hanem a doki ír valamit beteg hallgat
Ment a tüdőgondozóba, tüdőszűrés (ill. nálunk csak átvilágítás van) meg ugye épp aktuális volt az allergia-gyógyszerek felíratása. Ott közölték, hogy egy nap két féle ellátást nem igényelhet, gyógyszert felíratni menjen másnap
Tegnap ahogy én ugye mentem gyógyszert felíratni, itthon jutott eszünkbe, hogy a sportorvosit megcsináltathatta volna. Akkor mondja, hogy igen nem voltak sokan, és, hogy egy EKG vizsgálat 1000ft.-ba kerül, + ugye vizitdj. Én nem értem tényleg akinek erre a vizsgálatra többször is szüksége van, de nincs pénze mit csinál, mert valljuk be nem egy olcsó "szórakozás"
Na ismételten kipuffogtam magamat
Tegnapelőtt végre megjött a mosógépen. Szépen mos, de valamit majd kell csinálnunk, mert meg van süllyedve a fürdő betonja, és nem lehet vizszintbe tenni a gépet, az meg olyan hangos, és vándorol mosás közben
Ha engedi a kispocok kicsinyítek képet és rakok fel
Mindenkinek szép napot!!!és elveszetteknek tessék jelentkezni!!!!
Takidó, Mamen, Zsizsik, Hoppá, Vikike, Ti már nagyon régen írtatok ide.
Musz
olyan jó lenne, ha Te is visszatérnél közénk Eszterkével, ha olvasol minket, gondold át
Sziszi
remélem Te is jól vagy. JÓl viseled a terhességet. Időközben 4 éves Tominak boldog szülinapot. Bocsi pontosan nem tudom mikor volt
Nika, Icus, Málna, Candi
remélem az ünnepek alatt Ti is tudtok jelentkezni.
Mi majd előreláthatólag vasárnap megyünk le anyuékhoz. Szombaton akartunk, de Adri végülis egész nap suliban lesz, nem csak 1 óráig
Akkor meg este lemegy misére (ugye tavasszal első áldozó lesz, úgyhogy mennie kell)
Anna
a Te Ádámodat még nem is láttuk
ha tudsz jelentkezz Te is.