Szonja!
Sajnos 2 privit is kaptam, hogy talán mégiscsak be kéne néznem!
Bár megkértelek, hogy máson köszörüld a nyelvedet, de olybá tűnik, nem tudod féken tartani magad, ritka bunkó fajzat vagy!
Kiváncsi voltam, csak velem, vagy másokkal is.
Most már minden vili, több konfliktusod volt a fórumon, ez sok mindent megmagyaráz.
Meg az is, ahogy ezerrel (ha nem tízezerrel) nyomatod a homeopátiás bizniszedet, nyilván zavarom köreidet, ezt nyugodtan megírhattad volna priviben is.
Látom, hű csatlósod is minden topicba elkísér, hogy kontrázzon neked! Szép páros vagytok!
Az egetverő baromság az volt, hogy biztos nincs gyerekem. Sebaj, ezzel aláírtad a NEM VAGYOK ÉPELMÉJŰ nyilatkozatot magadról.
Egyébként ha csak egy picit is odafigyeltél volna, a honlapom tele van a gyerekem fotóival, a Tűzoltó utcáról írtak pedig nem az agyszüleményem, hanem amikor szirénázó mentőautóval vitték oda a gyerekemet, aki élet-halál között volt ("hála" az allopata gyógyászatnak és egy csaló homeopátiás dokinak), akkor heteken át volt szerencsénk bentlakásost játszani, és nagyon sok szörnyűséget láttunk és hallottunk. Többek között azt, hogy van, akinek fontosabb az új autó, meg a műköröm meg a 12-féle színű melír a Hajas szalonból, mint a tulajdon gyereke, akinek a műtétje idejére esett a műkörmöstől kapott időpont és az volt csupaszív anyuka hozzáállása, hogy "Hát úgysem én műtöm, meg úgyis alszik, nem igaz? Legalább ezt lerendezem!".
Hogy én min mentem keresztül lelkileg, azt szívesen kívánnám neked, hogy éld meg minden pillanatát, de tízszeres szorzóval... ha olyan gonosz lennék, mint Te. De nem vagyok, ezért nem kívánom. De hidd el, hogy sajnos nagyobb rálátásom volt az ottlakók életére (nevezzük inkább: agóniájára vagy haláltól való félelmére), mint neked, onnan fentről, a magas lóról, ahonnan az észt osztod, és mocskolsz engem szüntelen.
Az már meg sem fordult abban az egy bites agyadban, hogy a weblapomnak ez az egy oldala esetleg azért lett ennyire szókimondó, mert ilyen tapasztalataim voltak?!
Mit tudsz Te arról, milyen egy jóérzésű anya????????????????????
Olvastál már róla könyvben?!
Te is veszítettél már el gyereket?! Tudod, mi a legnagyobb fájdalom egy nő életében?! Tudod, milyen érzés félteni mindenki gyerekét?!
Imádkoztál zokogva teljes szívedből, hogy a második megmaradjon, engedje élni az Isten?!
Nem tudsz Te semmit, csak köpködni!
NAGYON, DE NAGYON-NAGYON SZÉGYELLD MAGAD, amiért sikeresen megríkattál és feltéptél többéves sebeket, s megbántottál valakit, aki már megszenvedte az egy életre járó penzumot, és jót akar az olyan idiótáknak, mint Te!
Remélem, boldog vagy!