Sziasztok!
Gergő tegnap megkapta az első Prevenar oltását.
Úgy döntöttem, h. ennyit megérdemel!
Remélem legalább olyan hatásos, mint amilyen drága!!!!
Meglepő módon nem is sírt nagyon.
Pláne a velünk együtt behívott, vele egykorú kislányhoz képest, aki csak mérésre jött, mégis már a doktornő látványától akkora hisztit csapott, h. el is szürkült!
Affektív apnoe.
Gergő is dolgozik a kifejlesztésén, de egyenlőre még sikertelenül, úgyhogy most inkább a hangerő fokozására hajtott rá. Így az egész környék tudja, h. mi mikor sétálunk!
Ha ugyanis a kettőnk elképzelése eltér az útirány tekintetében, akkor a gyerek előbb leül, majd hanyattdobja magát és üvölt, mint a sakál.
Ilyenkor egy kicsit távolabb leülök és megvárom, amíg magához tér és feltápászkodik. Onnantól tárgyalóképes.
Ha nagyon sietnék vhová, akkor nem hagyom összerogyni, hiába megy ki alóla a lába, hanem reszelem pár méteren a cipőjét (közben a ded 120 dB-lel szórakoztatja a nagyközönséget
), amíg vhogy rájön, h. nem vagyok vevő a műsoros estjére és visszaköltözik az erő a lábába. Onnantól hajlandó haladni, de a zajszinten nem változtat.
Ugyanakkor már egész jól alszunk!
Mióta kiüldözött minket a nappaliba és egyedül bitorolja a hálószobát, azóta csend van és béke éjjel!
A nappali alvását összevonta egybe, és fél 2 és 5 között alszik 2-3 órát. Minden hiszti nélkül megy aludni ebéd után! Sőt! Ő hozza a kistakaróját (kicibálja a rácson keresztül), h. menne aludni!!
Persze időnként felsír, de simán visszaalszik.
Nem tudom, h. a fogzás mennyire fogja megkavarni, mert már átlátszanak az ínyén a tejörlők csücskei.
Az tény, h. nap közben rettenetesen nyűgös, de ez lehet a hidegfronttól is.
Be kellett vezetnem egy 4. étkezést is (tudom elvileg 5 kéne, de nálunk eddig 3 volt, mert vhogy úgy jött ki és eddig a gyerek is elégedett volt), mert elkezdte igényelni.
Reggel 9-kor kel. Reggelizik. Utána babakocsizunk. 1-re haza kell érni. Akkor ebéd. Fél2- 2 körül alvás, 4-5-ig. Akkor uzsi. Utána gyaloggalopp a játszótérre v. a Spárba (kb. 1,5 óra oda-vissza az a 300 méter a fentebb említett okok miatt
). 7-kor vacsi. Játék apával. 8- fél9-kor fürdés. 9-kor alvás.
Addigra hulla vagyok!
Nem lehetne a dedekhez alanyi jogon feliratni speedet?
Még jó, h. rám ütött és nem az apjára alvás ügyben, mert már csak az hiányozna, h. 6-kor keljen!!!!!
Meg az sem egy utolsó dolog, h. nagyjából önállóan tud enni, így nekem is van végre időm reggelizni meg ebédelni!
Vagy éppen mosogatni, mosógépet berakni, ha nincs jobb dolgom!
Na lépek, mert felébredt!!!