Sziasztok!
Szépen ránkjár a rúd mostanában. Hogy mikor lesz már ennek vége???
Kedd este apa elment bulizni Beatrice koncertre, ő volt az egyik főszervező, és nagyon korán, fél 3-kor már otthon volt. Kiderült, mindent kihányt, úgy támogatták el a taxihoz a többiek, iszonyat gyenge volt, pedig csak egy sört meg két kis bacardikólát ivott. Tegnap reggel már ment a hasa is, egész nap, aztán bement valahogy a melóba, onnan telefonált ötkor, hogy beszélt anyuval, indulnak értem, hoznak haza hozzájuk, mert ő egyre szarabbul van, estére már be is lázasodott. Most megy dokihoz, valószínűleg elkapta az egyik kollégájától a fosós-hányós vírust. Már hétfőn mondta, hogy bent van egy srác, aki nagyon beteg, és mondta is neki, hogy menjen haza, nehogy ő hazahozzon nekem valami vírust, de a főnöke nem engedte haza a beteg srácot.
Na itt az eredménye, én most megint egy hétig itthon leszek párom nélkül, ő betegen egyedül van otthon... Hál istennek nekem semmi bajom, ha elkaptam volna, már kijött volna rajtam is szerintem...
Angel, Kokusz a francba is!!! Annyira de annyira szorítottam nektek!!! Sokat gondoltam rátok otthonról!!! Kitartás, próbáljatok mindig csak előre nézni és ne visszafelé!!! Hamarosan sikerülnie kell nektek is!!!! +++++++++++++++++++++++++++++++
Védőoltásokról nem tudok nyilatkozni sajna, majd hamarosan én is beleásom magam a témába, ha a tisztelt védőnő-banya képes lenne eljönni hozzánk, merthogy tegnap reggel 9 óta vártam... Se egy telefon, se semmi...
Net még mindig nincs otthon, ilyen frissek a t-online-nál...
Tonti, nagyon édes kis családod van!!! Nem lehet könnyű, hogy a két babának ennyire különböző az életritmusa, nade hátha szép lassan összeszoknak... Nem? Jó, hogy apa így segít. Rate szereti a tesókat?
Athiz, nyilván a tejcsivel nekem sem lesz gondom, már most folyik szó szerint, és nem csak a sárgás előtej, hanem sűrű fehér rendes tejcsi is van már néha. Így remélem, a szopival nem lesz gondunk, bár sosem hittem el, hogy nem a mérettől függ, de úgy tűnik, tényleg nem...
Robcsi, nálunk az oltásokat apa fogja intézni, már megbeszéltük...
Én nem bírnám ki tutira...
Bali vérnyomásod hogy van??? Tünetek? Voltál 12 hetes uh-n?
Okr nemsokára te jössz!!! Van már valami? Jóslók? Hogy érzed???
Ja Ceni volt nálunk, csinált pocakképet rólam, majd felteszem, ha átküldi mélben.