Új privát üzeneted érkezett!

Boniko, Angel!!!
Naaaaaaaaaaaa??????? :lol:

Okr!
Enyém gyerek sosem firkált semmit. Kedrült, hogy utálja a ceruzát és minden hasonlót... :roll: Az oviban csak zsarolással vették rá a rajzolásra. Most sem megy neki az írás (de legalább 4éves kora óta olvas. szerintem több könyvön van túl, mint én :oops: ). Mondjuk valszeg könnyebben menne, ha odanézne, de nem. :lol: Szóval majd jussak eszedbe, mikor hazahozza az első piros pontot írásból... :wink: De lehet, hogy híres grafikus lesz és szégyelni fogod magad, hogy ilyen kicsinységek miatt majdnem derékba törted a karrierjét! :mrgreen:
Viccet félretéve, ez elég kellemetlen. Muszáj zárni tőle a cerkát, filcet stb. Csak szülői felügyelettel használhatja... :lol: vagy nem tom...

Anyapoc! A tieid nem csináltak ilyet?
...hú, mennem kell.... :shock:

Livi

Gergő (13), Nándi (6),Nóci(ca) (4)
bali78

Sziasztok!

Látom,nem nagy a forgalom,de érdekesek kérdések merültek fel :wink:!

Kriszti

Nahát,ritkán hallani iylen türelmes kismamit :wink:!Én azt kívánom,hogy akkor jöjjön Dorottya,amikor neki is és neked is a legmegfelelőbb :D!!!!
Féltékenység:hááát,ez érdekes.Én is hallottam ezt a szöveget...
Most tanultunk szakpedagógiát,és abban pl volt szó a testvér kapcsolatról...Nagyon sok pozitív hatását említettük(ha gondolod,leírom...).Bár ennek sok köze most a féltékenységhez nincs :roll:...de az biztos,hogy nagyon fontos és jó hatásai vannak a kicsire és a nagyra nézve is...
képek vannak,de rólam csak a gyerekeknek :D!Ha felteszik őket a netre(tudod,iwiw profil,"ez az új barátnőm" :lol:),akkor majd teszek fel :).

Bali

Dehonnem,pont pár hónapja azzal küzdöttem,hogy Villő firkálmányát(toll) hogy tüntessem el a textilbőr garnítúráról.Kb fél percre sikerült félrenéznem,akkor kb 1 nm-i felületet totálisan összefirkált.... :shock:
Mindenféle kencét,stb kipróbáltam,semmi eredmény.Aztán már belenyugodtam,hogy iylen,vagy áthúzatjuk...és egyszer csak-ahogy használtuk a kanapét- elkezdett kopni...pát hét alatt teljesen eltűnt róla :shock: :shock: ...
Azért azóta nagyon figyelek,hogy a csaj hova firkál.Mondjuk jutott már ceruzból a laminált padlóra, a szg klaviatúrára....
Egyébként az én fiam sem nagy firkász,most kezd többet rajzolni... :roll: Nagy meglepetésemre az 5 éves státuszon olyan tuti embert rajzolt,hogy csak na :).Meg is nyugodtam :D!
Nahát,hogy Gergő már ilyen régóta olvas???Nem semmi!!!!
Viszont szt az írásra nagyon oda kell figyelned,mert ha rosszul szokja meg,akkor később gondok lesznek.Alsóban még foglalkoznak azzal,hogy szépen írjon,de később :?.... Aztán úgy leromlik az írásképük szegény gyerkőcöknek,hogy nekem is totózni kell néha,mi van odaírva :?.... Ráadásul ugye itt a szg.... hát no comment...

Na menek,holnap megint suli... :roll:

anyapoc

Szaisztok!

Nekem a péntek reggeli tesztem negatív lett(de előtte este már volt pirosas cuc is

igazából nem sok van, de van. mivel végig nagyon alacsony volt ahőm, leehet PÉ SEM VOLT, CSAK A KÉPZELETEM JÁTSZOZZ VELEM :?

Vasárnap kezdem el a clostyt, 22én Uh és utána repiszzuri és otthoni spontán babacsinálás! :lol:
Vendég

"Hőmérős topikból KAtica30 üzenete: most beszéltem Szirmi férjével skype-on:
megszületett Ede baba! 2620g 50cm.
császárral született, elvékonyodott az előző műtét heggje, és a doki nem engedte tovább.
gratulálok!

kati
"

ISTEN ÉLTESSE EDE BABÁT KÉTSZERESEN IS! HISZEN MA VAN A NEVE NAPJA IS!
Vendég

sziasztok!

rakok képet fel ede babáról! még egyszer itt is gratulálok a szirmi-családnak! :lol:

Kép

kati
katica30

Hahó!

Naon gyors kell legyek, apa szigorú tekintettel vár az ajtóban. :?
HAzajöttem, voltam havi kontrollon, elvileg 28+3 vagyok ma, sokat keményedek, gyakice egyfolytában, vannak néha jóslóim is, ma néztek uh-n, a méretei rendben vannak, már egy kilós a tökimanó, csak nagyon lent van a feje és nyomja a méhet, emiatt a keményedések meg a még mindig kissé aktív méhtevékenység, ezért seduxen napi 3szor + egy kis húgyúti fertőzés, antibigyót kapok rá, fekvés ezerrel egész nap, már kezdek depis lenni komolyan, egész nap egymagam otthon ágyban... áááááááááááá őrület! Irigylem azokat, akiknek gondtalan a terhességük... :oops:
Egyébként a várva-várt uh nagy csalódás volt, az átalakítások miatt nincs tévé, így pont én nem láttam az egészből semmit, és nyomtató sincs, szóval mindjárt elbőgöm magam, annnyira vártam már ezt a rohadt uh-t!!! Persze a kecskeméti 4D uh-t le kellett mondanom, nem utazhatok ennyit...

Sziromnak nagy-nagy gratula Ede babához!!!

Ja otthon még mindig nincs net, de mivel egyfolytában ki vagyok bukva az egyedüllét miatt, ezért hétfőn megpróbálja párom elintézni, hátha minél hamarabb be tudnák kötni...

Puszi mindenkinek!

Kép
szilcsi

Szilcsikém, de sajnálom, hogy ennyi baj van az életedben mostanában, de vígasztaljon, hogy nemsokára a karodban tarthatod a kicsibabádat, aki annyira leköt majd, hogy iszonyú sebességgel elfelejted a mostani bánatos korszakot!
Jobbulást! Egyébként ha otthon vagy, akkor valszeg csak a férjed által kaphatsz "pisis" fertőzést, nem?
Remélem, sikerül beszereltetni hamar a netet!

Pusz

Kép Kép Itt épp dumál. :lol: Kép
Vendég

Szirom!

Hatalmas gratula Ede babához!!!!

Kép

anyapoc

Bocsánat, hogy kicsit elvesztem!

Természetesen drukk Angel-nek és Kókusznak!!

Junko???

Bee-éknél remélem, minden jól alakul és nem lesz semmi gond!

Mi jól vagyunk, szépen növekszik, gyarapszik Zsombi.

Kép
Kép
zsazsóka73

Húúú milyen hatalmas már a babyd Athiz! És milyen kis jókedéjű! :lol:
katica_75

Szirom
Hát beelőztél!!!Pedig azt hittem egyszerre szülünk :D :D
Nagy-nagy gratuláció!!!! Kép

Bali
Ada sem volt nagy rajzos,inkább mostanában.Azért a firkálás tiltott helyre mindig nagy kedvenc volt.

Anyapoc
Textilbőrből a kék jól kopik,de a pirossal vigyázz,az sehogy nem jön le.(nappaliban lévő ülőnk sajnos csupa minta)
Nekünk a az ágytakaró tele van piros csigabigával. :wink: Mondjuk még megpróbálom párszor kimosni,hátha kopik,mert az szerencsére textil.
Na és most már a fal is "szép" :evil:

Szilcsi
Nagyon sajnálom,hogy ennyi gond összejött.Remélem azért apa már többet tud otthon lenni.Kitartás,és sok-sok türelem!!! Kép

Angyalka,Kokusz
Rajtatok avilág szeme,és egy topik drukkja!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Kép

Boniko
:( :( sajnálom :( :( Pedig nagyon kétcsíkos kimetelnek látszott.

Holnap megyek suliba! :wink:

KépKép

KépKép
okr

OKr no problémo, ma elkezdtem a clostyt, aztán hajrá spontán baba!
Vendég

Sziasztok!

Szirom, gratulálok Ede babához, minden szépet és jót kívánok nektek!

Kókusz, Angel drukkhegység!

Boni, hajrá spontán baba :)

Kriszti most már te jössz nincs mese :lol:

Kép
Kép
robcsi03

Sziasztok

Köszi a drukkokat, majd még fog kelleni. Ez most nem sikerült, de nem törtem le, nem is sírtam. Egy hős vagyok :)
kokusz

Sziasztok!

Kokusz???,Angel????? Itt izgulok ma egész délelőtt,tessék jelentkezni!!!!!

Kriszti

Áááá,nemhogy pirosat,kéket sem adok már a kezébe!!!Én voltam amúgy a ludas,mert elől hagytam a tolltartómat :?...
Ennél jobb volt,amikor egy érettségi dolgozatot sikerült kidekorálni a csajomnak :oops: :oops: ...pirossal szép nagy karikákat rajzolt egy oldalra.Nem győztem a fiútól elnézést kérni :roll:...de jót mosolyogtak rajta és lefényképezte a telcsijével emlékbe... :) De amúgy minden látszott a dolgozaton,szl belekötni nem lehetett... :roll:
Most már csak ceruzát kapnak szigorúan....Abból sem hegyeset :lol: !
Ennyi idős "terhesen" én már babáztam :wink:!Jaj,de hiányzik :cry: :cry:
Jaj,egy szakmai: Ti hogy tanultátok, az előbél meddig tart?????

Boni

Sajnálom.... :( Closty hajrá!!!!Ikrek,hajrá!!!! :)

Athiz

Szép nagy már Endre bébi :)!

Zsóka

Szia :)!

Szilcsi

Drukk,hogy minden OK legyen,tényleg nyugton maradj!Ugrálhatsz majd még eleget a babához,ha már kint lesz :D!No tudom,sovány vígasz,de már "csak" pár hét... :roll:

Pusztok,menek tanúúúúni :roll:

anyapoc

Sziasztok!

Képzeljétek, mi megúsztuk Szilivel az ilyen firkálós kalandokat, bár azért ő is bepróbálkozott, de szerencsére nagyon szófogadó gyermek, így inkább nem firkált, hanem picit leszaggatta a tapétát, de azt sem ő kezdte, hanem csak folytatta. :lol:

Zsóka, tehetnél portrét is a "nagyfiúról".

Tonti és a többi anyuka és kismami fény- és UH-képét is szívesen fogadnám csemetéikről.

Mindenkinek pusz
Vendég

kokusz!

Semmi kétség, igazi hős vagy! :cry: :cry:

Livi

bali78

Kokusz

Most látom...
Hát tényleg egy hős vagy... :roll:
Előre a sárgaköves úton :)!

anyapoc

Sziasztok Csajok!

Köszönöm mindenkinek a drukkokat, a dolog nem rajtatok múlt...

A HCG-m egy NAGY NULLA!!! :( Persze a hóttnega teszt után már nem is vártam nagyon mást... :roll:

Ennyire igazán biztató tünetekkel teli ciklusom még soha nem volt :? ezek szerint a hülye Duphaston művelte a dolgokat (a múltkor semmi ilyen nem volt tőle).

Ez van. Majd március.

Kókusz, látom a híreidet, sajnálom :(
angel37

Sziasztok!

Sajnos látom a hétfő nem tudja megcáfolni magát.

Kókusz, Angyal!
Elmondhatatlanul annyira sajnálom.... :( fene ebbe a világba.
Pedig én tényleg azt hittem...:( :( :( :(

Lányok nektek majd egy kicsit később írok.
Puszi mindenkinek
Vendég

Angel........
Én ezt már nem értem....
:( :( :( :( :( :( :( :(

anyapoc

Kókusz, Angel nagyon-nagyon sajnálom :cry: :cry: :cry: :cry:

Kép
Kép
robcsi03

Kókusz, Angel :cry:
Vendég

...én is azt hittem, sőt azt is álmodtam... :cry: :cry:

Livi

bali78

Angyal, Kokusz: Hat, most nagyon szomoru vagyok!!! :cry:
Nem ertem miert nem sikerul! De tovabbra is bizok!!!

Tegnap ejjel borzalmasan aludtak a babak, vagyis nem aludtak. :lol: :roll: Kb. 3 orat aludtunk Apaval. Alex 130-140-et eszik es amikor keltenenk 3 orankent nem akar enni mert annyira alszik es mert nem ehes meg, Anna viszont annyira lassan es keveset eszik hogy 2 orankent enne es igy a ket baba nem egyszerre ehes igy az egyikkel allandoan szenvedunk. Annanak kifolyik a tejcsi a szaja mellett barhogyan is probalom pedig kisluku a cumi. Meglatjuk milyen lesz a mai ejszaka es ha ez nem valtozik Apa marad Alexel az egyik szobaba es O eteti en meg Annaval egy masikba es igy nem kell egyszerre enniuk es talan minket is hagynak egy kicsit aludni.
Alex eleg sokat sir nappal, nem akar aludni hanem nezelodni es velunk lenni na meg egyfolytaban kezben lenne. Nem korai ez meg?

KépKép
KépKép
tontica

Athiz: tessek lassek:

Nyuzott Anyu pizsomaban (gondoljatok van idom atoltozni?! :lol: ) alvo Annaval, nezelodos Alexel es vigyori Rateval:
Kép
SZEGYJETEK LE ROLAM!!! OOOOOOAAAAAAAAAAAAAA!!! :shock: :lol:
Kép

KépKép
KépKép
tontica

Angyal
Pedig én is azt álmodtam... :cry: :cry: Úgy sajnálom!!!! :cry: :cry:

Kokusz
Tényleg hős vagy!Én bizti bőgtem volna! :( :( Nagyon sajnálom!Olyan igazságtalan egy helyzet.. :evil:

Anyapoc
Előbél:vhol a biológia könyben van csak róla szó,de azt most per pilanat nem is tudom hol van.Azt az egyet tudom fejből,hogy a velőcső a 7. hét körül záródik,és a szervtelepek már a 7-8.héten megjelennek.

Tontica
Ez nem hangzik vmi jól! :x Remélem hamarosan ki tudjátok aludni magatokat,a babák pedig összhangba kerülnek etetésileg.
Egyébként pedig gyönyörűek.Rate??

KépKép

KépKép
okr

Tonti,kívánom,hogy tudjál egy jót aludni!
Vendég

Angel, Kokusz! :cry:

Tontica! Édik a babák!

Képet később teszek, csak idő, idő.....

A nem kötelező védőoltásokról van valakinek véleménye?

Kép
Kép
zsazsóka73

Igen, iszonyú drágák, de a gyerekdokink ajánlotta a rotavírus ellenit+a streptococcus ellenit. Kb. 18,000Ft/db. :x
Vendég

Tonti, nagyon drágák vagytok! Nekem azt mondogatják, hogy ha hulla vagyok, hogy majd pihenek a koporsóban. :shock: :lol:
Vendég

GRATULALOK SZIROMNAK EDE BABAHOZ!!!
Ezt (szegyenlem) de tegnap elfelejtettem.

Athiz: :lol: egyenlore meg nem szeretnek a koporsoban pihenni!!! :lol:

Na, megyek a piacra.

Van valakinek bebihintaja? Szeretnek venni, van valami marka amit tudtok ajanlani?

KépKép
KépKép
tontica

Szióka!

Tontica
Nekünk nem volt ilyen hinta.Piacozol? Kép

Egész nap a kórházközelben járkáltam.Jól elfáradtam.
Hízás:10 kg eddig :wink: ,pisi negatív (hogy ezt minek hetente??!!)NST jó,fájás 0. :wink: Az UH szt nagy babám lesz.Persze súlyt nem mértek,csak BPD,Femur,és Thorax mérteket.Fel is hívtam a dokimat,sztem meg 3 kg sincs a baba,ezen adatok alapján.Na hétvégén bennt lesz a kórházban,megyek is hozzá,hátha ő végre megméri.

KépKép

KépKép
okr

Okr, gratula a 38. héthez, nagyon totyog előre az a maci! :D
Ne aggódj, ha nem is lesz nagy baba, majd megnő szépen az anyatejcsidtől, ha végre kibújik, az pedig már mindjárt itt van.
Egyébként tuti pont jó a súlya meg minden, tudod, tökéletes baba! :wink:

Tonti, nálunk bébihintát elektromosat is lehet kapni, huszon-harmincezer Ft-ért, ülőset meg még ugyi korai lenne venni nekik.
Vendég

Athiz
Köszike!
Nem attól félek,hogy kicsi lesz :lol: ,inkább attól,nehogy 4 kg körül legyen,mert hát vhogy ki is kéne nyomni,attól meg én köztudottan rettegek. :oops: :wink:
Tejjel hogy állsz???

KépKép

KépKép
okr

Köszi, rendben megy a szopival minden (kopkop).
Ügyi vagy, tuti gyorsan kipréseled babót. :wink:
Vendég

Sziasztok!

Csak gyorsan,mert a végemet járom... :(

Védőoltások:Én egyedül a meningococcus ellenit adattam be nekik,egy éves koruk után.Akkor csak 1 oltás kell,de a dokinéni előbb felírta,mert 1 éves kor előtt8amikor 3 kéne) olcsóbb.
Ezt azért adattam be,mert igazán veszélyesnek tartom.Bár erre is azt mondta a dokinénink,hogy igazából a rossz szociális körülmények között élőknél lehet fontos.

A pneumo és a rota elleninek szt akkor van értelme igazán,ha a gyerek közösségbe megy,vagy ha van nagyobb gyerek,aki közösségből hazahozza.De szt ezek a betegségek leginkább olyan családokban veszélyesek,ahol nem figyelnek eléggé a gyerekre és már későn viszik orvoshoz.

Nálunk rota egyszer volt,amikor Bulcsú kicsi volt,egyszer hányt reggel és utána semmi baja nem volt.bezzeg én 2 napig fel sem tudtam kelni :?....

Azért az ár horror,még jó,hogy lehet kapni :twisted: !

Tontica

Hajrá alvás,szt jó ötlet,ha elkülönültök éjszakára.Én inkább ringatószéket vennék,bár azt mozgatni.Azt mondjuk rate is tudja...Mizu a féltékenységgel?Mert aztán nem regaáltál asszem... :roll:

Kriszti

Pisit nem a toxémia miatt néznek?Ilyenkor gyakoribb a terhesség végén.Bár én nem emléxem,h nálunk hogyé vóóót.
Hát köszi a beles infot :D
Az út ki van már járva nálad,nyugi,ki fog jönni Dorottya :D!
Hízásban ügyi vagy :).Pocakfotó????

Na megyek,mert zűűűűr van :roll:

anyapoc

Ja igen, el is írtam, szóval Pneumococcus, nem strepto. :lol:

Hát nem tudom, mi oltatjuk-e ezekkel a bébiket, nagyon drága, és lehet, hogy jobb, ha túlesnek rajta. Bár fene tudja. :roll:
Vendég

Hello csajok!

Anyapoc!
Végedet járod? :shock: :? Sajnálom! :(
Írásügyben úgy érzem mindent megteszünk (sőt talán sokat is izélgetem :roll: ), meglátjuk....

:?

Athiz!
Én is a Meningitec vakcinát adattam be, csak egy éves kor előtt. Azt mondta a dokker, jól jöhet, ha közösségbe járó nagy tesó van... Viszont nem 3, "csak" 2oltás... Hála az égnek a szeme sem rebbent... 4ezervalahányszáz volt a kettő.
Mondjuk akkor senkinek nem kéne beadatni, mert akinek futja rá, az nem él rossz szociális körülmények között, tehát... :roll: :lol:

Kriszta!
És hogy vagy, drága?? :lol: Tudom, csak a fránya kitolás ne lenne! :lol: Nem akarok kötekedni, de ha azt mondja a doki, hogy 3.80, fogyókúrára fogod? :lol: :lol: :lol: Tutira mondták most, hogy csaj?????

Tontica!
Nekünk sem volt hinta. :roll: Vissza-visszajárok megnézni a kölköket... :lol: :lol:

Livi

bali78

Oltás:na igen,aki ki tud adni 10 ezreket,az nem a rossz szociális körülmények között élő :wink: Lehetne olcsóbb is,szó se róla!

Én a bárányhimlő ellenit adattam be.Dokinéni többet is javasolt,de akkor pont költöztünk,és dokit váltottunk.... :roll:

Balikám
Megvagyok.Hulla fáradtan így estére. :roll: Holnap meg megyek felétek,ha bírok.Mondjuk muszály lenne,mert gyakorlat lesz,és onnan nem lehet hiányozni. :wink:
Tuti csaj!Megkérdeztem,és láttam is a punit! :D
Fogyókúrára nem fognám.Végülis igazából úgysem tudok mit tenni,akármekkora is :lol: :wink:

Anyapoc
Toxémiához minimum 2 tünet kell,a "mesterhármasból"Én nem oedémásodom (csak ha egész nap ülök,akkor van némi bokakörüli,de Adával ennél jóval durvább volt),a vérnyomásom meg jó.
Pocakfotót nem tudok tenni,mert még mindig apa telóján a kép,és nem tette fel a számítógépre :?
"út ki van már járva " Kép

Athiz
De jó,hogy már nincs gond szopiügyben. :lol:

KépKép

KépKép
okr

Jó estét :)!

Kényszerből még itt vagyok,pedig megy a vészhelyzet... :roll:

Bali

Akkor ne nyüstöld a gyereket :).nem lehet fifikásan,hogy mndjuk megkéred,hogy neked ezt-vagy azt a receptet másolja le,mert kellene és így legalább gyakorol is :).És megkéred,szépen próbálja írni,mert ha rosszul olvasod,akkor nem lesz jó a süti .wink:!
A dokinénink csak annyit mondott,hogy általában ott üti fel a fejét ez a betegség,ahol rosszak a körülmények.Arról ugye viszont már enm szól a dolog,hogy az olyan gyerek merrefelé viszi... :roll: De tény,hogy ők veszélyeztetettebbek(hűűű,de hülye szó,alig bírtam leírni...).
Viszont mivel bölcsizünk mindkettővel,én beadattam...A mostani csoportból kiindulva jól is tettem :? ...
Egyébként nálunk volt,hogy az önkormi felvállalta az oltást és a dokinéni javasolhatott kb 200 gyereket,akiket ingyen oltottak az ő körzetében.Gondolom, a többiben is....
Amúgy szt van lehetőség rá nekik,hogy kérjenek erre támogatást az önkormitól...

Athiz

Szt ez leginkább attól függ,mennyire fosik az ember... :roll: Magamból kiindulva...minél kisebb a gyerek,annál jobban :D!Szl vársz még pár hónapot és rájössz,hogy a Te vasgyúró fiaid nem is lesznek betegek :D!

Kriszta

Hát akkor csak kőőő a píííz a labornak :D!Vagy nincs jobb dóóóguk.
Na szép,már régen járni fog a gyerek,mire látunk rólad utolsónapos-hetes felvételeket :D!

na menek,mert este van...és megy a vészhelyzet :D!

anyapoc

VAzze elaludtam a Vészhelyzetet! :lol:

Mindenkienk szép NApot!

Okr már nagyon a finisben vagy :wink:
Vendég

Sziasztok!

Én Rékának úgy, mint Anyapóc 1 éves kor után adattam be az agyhártyagyuszi ellenit, nálunk is mielőtt betöltötte felírta a dokinéni, aztán mikor betöltötte az 1 évet megkapta. Én adattam még neki bárányhimlő ellenit, meg most a nyáron kapta meg az első 2 kullancsos oltást.

Jövő héten megyünk megnézni egy ovit, ahol van ismerős ovónéni, mert lehet hogy mégiscsak menni fog a leányzó úgy február környékén. Persze még meg kell bundázni, hogy felvegyék, de talán az nem lesz probléma. kíváncsi vagyok mit fog szólni hozzá.

Pénteken leméricsgéltük a picit, akkor lett 2 hónapos, megint sikerült híznia 1 kg-ot :lol: Holnap meg megkapja szegénykém a 2 hónapos oltást. Úgyhogy nekem holnap 1/2 1-ig (akkor kezdődik a tanácsadás) gyomorgörcsöm lesz hasmenéssel. Legalábbis Rékával így volt amikor ezeket az első kötelező oltásokat kapta :shock:

Tényleg most már a 4 és 5 hónapos oltás már csak 1 szuri, vagy maradt a 2?

Kép
Kép
robcsi03

Robcsi nagyon édesek a képek! :lol:
Vendég

Sziasztok!

Ratet elvittuk suliba, ket kicsi alszik igy most gyorsan irok amig fol nem kel az egyik.

Kriszti: 10 kg. az szuper, nagyon hamar lemegy majd Rolad utana, rajtam szerintem meg mindig van 10. :lol: Piacon gatyat vettem magamnak mert nem jonnek ram a regiek. :(
Baba merete tokeletes lesz, ne aggodj, bar kitolasnal jobb ha kicsi de utana viszont sokkal konnyebb egy nagy babaval mert tobbet es jobban tud enni es tobbet alszik.

/Kozben Anna folkelt de a nagyim megeteti. :D /

Anyapoc: kipihented Magad? Miert nem nezted a veszhelyzetet? Tok jo volt!!! :D
KOszi kerdesed, Rate mar sokkal jobban viselkedk par napja, szoval azt hiszem megoldodni latszik a dolog. Allandoan puszilgatja a babakat meg akkor is amikor alszanak :evil: igy sokszor az idegbaj kerulget mert folkelti Oket. Sokat foglalkozunk Vele es meglatszik az eredmenye, en viszem a suliba es Apa hozza.

Na, folkelt Alex is, mennem kell, majd jovok kaja utan.

KépKép
KépKép
tontica

Robcsi, 5 hósan már nem lesz szuri, összevonták. :wink:
Vendég

Na, ettek most mehetek en is reggelizni.

Athiz: en is ilyen elektromos hintara gondoltam hogy amig az egyik eszik a masik hintazik, igy talan nem ordibal addig.

Robcsi: remelem folveszik Rekat az oviba, szerintem nagyon jo ez a gyerekeknek, nagyon szoktak szeretni, Rate is most mar (hala Istennek) vidaman megy a sulielokeszitobe, jokat jatszanak ott es jol erzik Magukat. Szegeny Adrien baba, de ne aggodj nem szoktak nagyon megszenvedni az oltasokat, legalabbis nalunk ar perces sirasok voltak mindig Rateval csak.

Bocsi ha ossze-vissza irok, koma vagyok, alig aludtam. :roll:

KépKép
KépKép
tontica

Ezt a hintat szeretnem:
Kép
Mondjuk jo nagy, nem tudom hova rakom, keresek egy kissebbet.

KépKép
KépKép
tontica

Tonti, én is ilyet szerettem volna, de nagyon drága, így inkább a pihenőszék mellett döntöttünk. Ez is jó, rezgeti a popsiját, van játék rajta, tudja magát hintáztatni.

http://www.brendon.hu/ProductSearch/bro ... os%20hinta

Itt van webáruház is, meg tudod rendelni, ha akarod.
Vendég

Sziasztok!

Szépen ránkjár a rúd mostanában. Hogy mikor lesz már ennek vége???
Kedd este apa elment bulizni Beatrice koncertre, ő volt az egyik főszervező, és nagyon korán, fél 3-kor már otthon volt. Kiderült, mindent kihányt, úgy támogatták el a taxihoz a többiek, iszonyat gyenge volt, pedig csak egy sört meg két kis bacardikólát ivott. Tegnap reggel már ment a hasa is, egész nap, aztán bement valahogy a melóba, onnan telefonált ötkor, hogy beszélt anyuval, indulnak értem, hoznak haza hozzájuk, mert ő egyre szarabbul van, estére már be is lázasodott. Most megy dokihoz, valószínűleg elkapta az egyik kollégájától a fosós-hányós vírust. Már hétfőn mondta, hogy bent van egy srác, aki nagyon beteg, és mondta is neki, hogy menjen haza, nehogy ő hazahozzon nekem valami vírust, de a főnöke nem engedte haza a beteg srácot. :twisted: Na itt az eredménye, én most megint egy hétig itthon leszek párom nélkül, ő betegen egyedül van otthon... Hál istennek nekem semmi bajom, ha elkaptam volna, már kijött volna rajtam is szerintem...

Angel, Kokusz a francba is!!! Annyira de annyira szorítottam nektek!!! Sokat gondoltam rátok otthonról!!! Kitartás, próbáljatok mindig csak előre nézni és ne visszafelé!!! Hamarosan sikerülnie kell nektek is!!!! +++++++++++++++++++++++++++++++

Védőoltásokról nem tudok nyilatkozni sajna, majd hamarosan én is beleásom magam a témába, ha a tisztelt védőnő-banya képes lenne eljönni hozzánk, merthogy tegnap reggel 9 óta vártam... Se egy telefon, se semmi... :twisted:

Net még mindig nincs otthon, ilyen frissek a t-online-nál... :roll:

Tonti, nagyon édes kis családod van!!! Nem lehet könnyű, hogy a két babának ennyire különböző az életritmusa, nade hátha szép lassan összeszoknak... Nem? Jó, hogy apa így segít. Rate szereti a tesókat? :D

Athiz, nyilván a tejcsivel nekem sem lesz gondom, már most folyik szó szerint, és nem csak a sárgás előtej, hanem sűrű fehér rendes tejcsi is van már néha. Így remélem, a szopival nem lesz gondunk, bár sosem hittem el, hogy nem a mérettől függ, de úgy tűnik, tényleg nem...

Robcsi, nálunk az oltásokat apa fogja intézni, már megbeszéltük... :oops: Én nem bírnám ki tutira...

Bali vérnyomásod hogy van??? Tünetek? Voltál 12 hetes uh-n?

Okr nemsokára te jössz!!! Van már valami? Jóslók? Hogy érzed???

Ja Ceni volt nálunk, csinált pocakképet rólam, majd felteszem, ha átküldi mélben. :wink:

Kép
szilcsi

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?