Új privát üzeneted érkezett!

Kép Kép
arivirág

O,Arivirág,azt hiszem a kislányodnak akadt egy udvarlója :D

Amúgy miért gondolog,hogy 4-5év múlva öreg leszel?Hány éves vagy?
Mert én bizony mindjárt 36, :oops:
De ettől nem érzem magam öregnek.Sőt,a kicsifiam mellet,(bár természetesen kinézetre már nem 25éves vagyok de,)belűlről megfiatalodtam :D
Ismertem olyan hölgyet,aki 29évesen szülte az első gyerekét,majd gyorsan jött a kistesó is,adigra 40múlt.És bizony én akkor voltam kb 25éves,és nem nézett ki nálam 15évvel idősebbnak,max 5-el.

mimi12

Én most vagyok 30 éves, de mindkettő terhességem veszélyeztetett volt, :( csak inzulinnal tudtam kihordani a csajokat, félek minél idősebb, leszek, annál nagyobb a kockázat, :? ezért lenne jó mostanában szülni, de most viszont kicsit sok lenne egy terhesség 2 gyerekkel itthon, és semmi segítségem nincs, férjem dolgozik egész nap, nagyszülők meg Pécsen élnek!

Majdnem egy idősek a gyerekeink, csak 2 hónap van köztük!!! :D
Te melyik kórházban szültél??
Én Szent Imre, :D meg a Péterfy :?
arivirág

Én a Shöpf-Méreiben szültem a fiamat,a lányomat meg a Délpestiben.

Cukros vagy?Vagy a terhességgel jött a cukrosság?
Meg kell kérdezni a dokit,hogy ő mit mond?Lehet nincs nagyobb kockázata késöbb szülni,mint fiatalabban.De ezt passzolom

mimi12

Sziasztok!

Kicsit irigykedve olvasom azokat az anyukákat, akiknek a nagyik a közelben laknak. Régen mi úgy gondoltuk, úgy lesz a legjobb, ha jó messze lesznek, nem szólnak bele mindenbe, és nem lógnak a nyakunkon. De most már nem lenne rossz a több segítség. Mi az Őrségben nőttünk fel / a párom is, én is/, onnét költöztünk fel Budapestre már 16 éve / te jó ég! / . És most végre kertesházba költözhetünk Érdre :D De a nagyszülők 300 kilométerre vannak tőlünk, és aktívak. Igaz, anyós+após év végétől nyugdíjas, de mivel nekik nagy a gazdaság, nem tartok tőle, hogy túl sokat fogjuk őket látni...
Ezért is volt annyira vonzó az, hogy Érden laknak sógoromék is, így legalább nem leszünk teljesen elveszettek :)

Én is 29 évesen szültem az elsőt, és nagyon szeretnénk még legalább egy babát :) Örültem volna, ha 35 éves koromra eljutok idáig, de ez már nem fog összejönni. Sebaj, én nem érzem magam öregnek :wink:

Nagyon szép képeket tettetek fel a gyerkőcökről :)

Kép

Kép
jucc33
Érd

Tehességeknél jött elő a cukrosság, :( aztán mindig elmúlott ahogy megszültem a lányokat! :D
arivirág

Jucc, mért nem fog összejönni a baba 35 éves korodig?
Nekem még egy sógornő sincs a közelemben, :( sőt sógorunk sincs egy darab sem, egykék vagyunk a férjemmel!
:( :(
arivirág

[quote="arivirág"]Jucc, mért nem fog összejönni a baba 35 éves korodig?

Arivirág :D
Nézd meg,Jucc írta,hogy 29évesen szülte a nagyobbik gyerekét.Ha jól látom akkor ő most 5éves múlt :D
Szóval nem számolgatok de,úgy gondolom Jucc kb 1évvel fiatalabb nálam :D

mimi12

Sziasztok lányok!

38éves vagyok és egy éve szültem! Szerintem nekem a korkülömbség miatt volt nehezebb a terhesség és a szülés is, mert mindenünk visszarendeződik. Ne félj Arivirág a cukor első babás fiatal lányoknál is van.

Sziasztok
Vendég

Ja, tényleg, ennyire nem néztem meg Jucc írását, hogy hát ezért nem fog összejönni a baba 35 éves koráig! :roll:

Judit, nekem az idő haladtával csak rosszabbodott ez a cukor mizéria, ezért parázok sok időt várni egy következő babával!
De lehet, hogy kinövőm még!!
:D :wink:
arivirág

Sziasztok!

A kisfiam szeptember 25.én volt egy éves és tegnaptól önálóan járkál a lakásban. Még feltartja a karját, és eggyensúlyoz, küzd a küszöbökkel. Nagyon ari.

Sziasztok Kép
Vendég

Judy,
Hú, biztos nem lesz könnyű visszarázódni a melóba :( És ugyanabba a munkakörbe mész vissza?

Judit,
Komolyan?:) És ki volt/van a dokid? Én most kénytelen vagyok váltani, mert a dokim se szó se beszéd elment nyugdíjba. Magánba még biztos rendelni fog, de azt gondolom, h ha már ilyen korban van, lehet, h nem rá kéne alapoznom :?
Robikád zabálnivaló :D Éljen az önálló járkálás :D

Akkor én bele sem kezdek, h merrefele laktam eddig :lol: Én születésem óta 9x költöztem (és még nem vagyok 29) a legutóbbi állomás Csepel volt, mondjuk itten elég hosszan, 5 évet.

Arivirág,
Szép csajok :D Terhességi cukor tényleg nem jó dolog, de egy-két ismerős azt mondja, h eléggé karbantartható a dolog :? Vagy nálad nagyon drasztikus volt a dolog? :?

Nálunk sincs sajnos sok segítségre lehetőség, anyósék 200 kmre, anyámék meg 60km laknak :roll: Bár most szóbakerült, h esetleg nagyanyámmal összeköltöznének itt Érden, de eddig nem nagyon találtam megfelelő házat, pedig a szemközti ház is eladó, de ők meg nagyon sokra tartják.

Mimi,
És neked a délpesti mennyire jött be? Nekem egyszer kellett befeküdnöm egy éjszakára, de azt hittem, h nem élem túl. Akkor pont az a kórház volt ügyeletben.

Kép Kép
curse

Olyan jó, hogy van egy kis élet itt végre :D

Arivirág :) Az nem lehet könnyű, hogy ennyire nincs senki a közelben :(
Bizony, januárban már 35 leszek, a férjem meg nyárig hallani sem akar újabb terhességről, ez a magyarázat :)

Curse :) Budapesten belül én is nagyon sokat költöztem / meg az országban is még kicsi koromban/, Csepelen mi 7 évet időztünk :D Most Erzsébeten lakunk még, remélhetőleg már csak nagyon rövid ideig!

Judit :) Az én kisebbikem szeptember 29-én született két éve, de október végéig eszében sem volt a járást megpróbálni sem :wink: Robikád nagyon ügyi! És édes!

Kép

Kép
jucc33
Érd

Szia Curse!

A 3. 4. gyerekemet Dr. Szántó Józsefnél szültem. Maszekba jártam hozzá a magánredelőjébe, a tanácsadóba meg Érdre. Igy csak egy honapba egyszer kellett pestre menni.
1987-ben még szörnyen éreztem magam a Tétényibe. Minden gutószallagon történt, és a korház ramaty volt.
1997-ben már volt az ikea szoba, de én sajnos nem láthattam mert futó látogatást tettem a szülőszobába, a kislányom negyed ora alatt született a beérkezéstől számitva.
Tavaj meg azért nem mentem be mert a férjem nem jött be és ugy nem akartam. Telefonon tartottuk a kapcsolatott, amikor felsirt azt is hallodta. Teljesen más mobilal korházba lenni, olyan közel éreztem az othoniakat. Amikor bejöttek az fárasztobb volt.

Mimi!
A második gyerekemet a Délpestiben szültem akkor ott már rominig volt, nagyon tetszett. Az ágyak mindenhol szörnyűek.

Sziasztok!
Vendég

Én 2003-ban szültem a Szent Imrében, szuper volt, új volt minden, kedvesek voltak, jó volt ott szülni, :D a Péterfyre sem lehet panaszom, csak ott a fizetős szobában lehet jó körülmények közt lenni, a nem fizetős szobáknak a folyosó végén van egy közös wc, zuhanyzó! :x
Most az István nagyon felkapott hely, ahogy hallom!
De ha majd az lesz, hogy csak ott lehet szülni ahová tartozunk, akkor Érd a klinikához tartozik, ha jól tudom, nem??
arivirág

Arivirág :) Olyan nem lesz, hogy nem lehet bárhol szülni. Ezt akarták, de kivitelezhetetlen. Legalább ez megmaradt :) Én a Mávban szültem kétszer, és remélem, a mostani hatalmas átalakulások miatt sem lesz olyan, hogy váltanom kelljen! Talán, mire a harmadikat várom, már kialakulnak a dolgok ott is.

További szép hétvégét!

Kép

Kép
jucc33
Érd

Remélem igazad lesz!! :D
Akkor Én maradok a Péterfyben!
arivirág

Jucc,
És miért nem akar párod hallani egy újabb pocaklakóról? Persze csak, ha nem vagyok indiszkrét :oops:
Én egy ideig egyébként erzsébetre jártam suliba, van egy-két rész azért, ahol nem laknék hosszú ideig :lol:

Judit,
És te megvoltál elégedve Szántóval, mert mostanság annyi rosszat hallottam róla? Negyed órás szülés rulez, de szívesen cseréltem volna :lol:

Arivirág,
Igen, szerencsére olyan nem lesz, h ott szülünk, ahova tartozunk, erre már rájöttek a nagyokosok ott fent. Mert pl. mi van akkor, ha épp a Szent Imre előtt sétálsz és elfolyik a magzatviz vagy ilyesmi, akkor azt mondják, h menj át a Sotéra? Szóval ebből azt akartam kihozni, h egy szülés ilyen szempontból egyáltalán nem tervezhető. Egyébként Érd a Sotéhoz tartozik állítólag :?

Hétvégén megjártunk anyósékat és persze a csajom meg mindig idegen helyeken alkot :lol: Megtanultunk lépcsőzni fel-le, meg az ágyról való letolatást is :lol: Olyan büszek vagyok :D

Kép Kép
curse

Sziasztok!

Tegnap voltunk védőnőnél, beszélgettem egy anyukával, decemberben lesz 3éves a kislánya, és januártól mehet oviba, mert felvették, pedig ő is otthon van a kisebbik gyerekével, minket meg azzal utasítottak el, hogy 5 évesekkel betelt az oviban a létszám!! :evil:
Akkor ez hogy is van??

Judit megkaptuk a tagsági díjról szóló papírt, negyedévente kell fizetni!!

Curse, ügyes a kislányod!! :D
Olyan aranyosak mikor megtanulnak letolatni az ágyról!!
arivirág

Sziasztok lányok!

Nagyon lelassult a topik!
Én nagy pakolásban vagyok de nemsokára készvannak a szobák teljesen és tudok veletek dumcsizni.

Hiányolom az Érdligeti kismamákat. Pedig sokan vannak.

ÉRDLIGETI KISMAMÁK IRJATOK BÁTRAN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Sziasztok
Vendég

Mamik
Nyitok egy új topikot ahova szeretném összegyűjteni a véleményeket tapasztalatokat, hogy hova érdemes költözni Budapest környékére... hol milyen lehetőségek vannak? Milyen az iskola óvoda?

http://www.babanet.hu/tarsalgo/index.html

Itt a topik gondoltam, jobb ha egy helyen van és minnél több embert meg tudok kérdezni...

ÉLETMÓD----HOL ÉRDEMES ÉPÍTKEZNI?

nem enged linkelni valamiért...

Kép
Kép
Kép
mamacka

Mamik
Nyitok egy új topikot ahova szeretném összegyűjteni a véleményeket tapasztalatokat, hogy hova érdemes költözni Budapest környékére... hol milyen lehetőségek vannak? Milyen az iskola óvoda?

http://www.babanet.hu/tarsalgo/viewtopi ... 21&start=0

Itt a topik gondoltam, jobb ha egy helyen van és minnél több embert meg tudok kérdezni...

Kép
Kép
Kép
mamacka

Arivirág,
Hát ez az ovis dolog tényleg durván hangzik :evil: Állítólag, aki becsókoltatja magát az óvónőknél, akkor azokat előbb felveszik. Meg lehet, h már jó rég felíratta magát a várólistára és talán azért, de ezeket csak tippelem, bár hallottam már csókos anyukákról :roll:

Judit,
Nekem felmentésem volt, mert egész hétvégén anyóséknál voltunk és ott nem volt net :wink: :lol: és hétfőn már jöttem is :wink:

Volt esetleg vki itt a parkvárosi közösségházban tücsök-zene foglalkozáson? Én most nagyon gondolkodom rajta, h menjünk, de ahogy elnéztem, lehet, h létszám függő a megszervezése :?

Kép Kép
curse

Sziasztok!

Én is vagyok, de ezerrel dobozolnom kell, lassan költözünk! Nagyon elkezdtek pörögni a mestereink a háznál, lehet, hogy a héten készen lesznek a nagyjával. Én meg sehol sem vagyok a pakolással.

Curse :) Nem vagy indiszkrét :) A férjemnek az a mániája, hogy kell egy nagy adag rákészülés két babázás között, ilyenkor, amikor már egy kicsit könnyebb a gyerekekkel, akkor ki akarja élvezni a nyugisabb időszakot, aztán jöhet a következő csöppség. Egyébként most én is egyetértek vele, de én az anyagiak miatt. Ez a házprojekt most kivesz mindent a zsebünkből, ráadásul iszonyat sokat kell melóznia is, jó lenne, ha többet lenne itthon, amikor már három kölök lesz.

Kép

Kép
jucc33
Érd

Szia Jucc!

Megnéztem a térképen hogy hova költöztök, és ugyanolyan messze van egy másik ovi és isi is. Miért ezt választottad? A másik uton busz is jár. Igy két vasuton kell majd mindig átmennetek.
Én most végeztem a pakolással.

Irjatok bármiről ami történik veletek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Curse!

A Szántonak van egyfajta stilusa meglehet szokni. A fizetős betegeivel nagyon barátságos. 9éve járok hozzá.

Ti már behoztátok a muskátlikat? Nekem ki kéne ásni. :roll:
Vendég

Sziasztok!

Nekem még kint vannak a virágaim, de ma lesz a napja, hogy mennek telelni a kazánházba, mert jönnek a fagyok!

Jucc, én is így gondolom, most jó lenne egy kis pihi, és utána jöhet a 3. csöppség!

Cruse, én is néztem már a tücsök zenét itt Érden, de soha nem jutottam el odáig, pedig szívesen megnézném!
arivirág

Judit :) Nem én választottam, ide tartozunk, ide vették fel Balázst. Olyan oviban szóba se állnak az emberrel, ami nem a lakóhelyileg illetékes :( De jó lesz ez, csak tényleg nincs közel, szombaton kocsival lemértük, kicsit több, mint 1 km háztól-házig. Ehhez mindenképp kell bicaj, nem várhatom el reggelente és délben a két kölöktől ezt a nagy sétát. Mondjuk szakadó esőben és hóban-fagyban jó lesz bringázni...

Muskátlik nekem most érzik magukat a legjobban, gyönyörűen virágzanak :) De nálam nem a földben, hanem az erkélyen vannak most a harmadikon.

Kép

Kép
jucc33
Érd

Sziasztok!
Hu,kicsit lemaradtam :D

Jucc,én kisdiák koromban,zömében gyalogosan jártam suliba.Kb 3km-re volt a suli,sétálva kb 15percre.Ezt naponta megtettük oda vissza.Lehetett busszal is menni,kb 6-800m-re volt a buszmegálló de,úgy is kb 15perc volt a suli.Aztán kikerülve az álltalánosból,Pestre jártam Budaörsről,kb 1óra volt az út a suliig bkv-val.Szerintem ez szokás kérdése.Aki eleve hozzá szokott a távolsághoz,annak nem ügy,aki viszont úgy nőtt fel,hogy 3percre van az ovi suli,annak bizony nehéz megszokni a távolságokat.

Cruse!Nekem a lányom született a Délpesti korházban.Az 12éve volt :D
Hát akkor még minden korház hasonló volt.4-en szültünk egymás mellet de,akkor ez nem igazán zavart,meg nem is volt nagyon választás.Ha jól rémlik akkor még a Tétényi úti korházban volt csak az IKeás szoba,és majd mindenhol alakulóban voltak a külön szülőszobák.

mimi12

Judit,
Én már múlt hétvégén bevittem minden virágomat.

Arivirág,
Nincs kedved megnézni? Mondjunk mehetnénk együtt, mit szólsz? :wink:

Jucc,
Örülök, h nem voltam indiszkrét :) Akkor ezek szerint Nálad nagy segítség Párod, ha ő ezért nem akar egyenlőre következő bébit. Nálunk sajnos nem így néz ki, mert h párom nem sokat segít, szóval, ha ezt az a dolgot az ő szájából hallanám.....

Mimi,
Így már értem :)

Kép Kép
curse

Sziasztok!

Cruse, én benne vagyok, megnézhetjük, még 2 hétig megy az építkezés, és utána jobban ráérek!
Az a „baj” hogy ha jól emlékszem a tücsök zene 0-tól 3 éves korig van, nem?
Mert Én csak úgy tudok menni hogy mindkettő lánykámmal, és Bianka már 4 éves!
Majd megnézem pontosan, hogy is van!
Esetleg többiek is csatlakozhatnának!?
Ha jól tudom a Műv házban van, nem?
Hétfőn voltunk ott táncon, és mintha ki is lett volna oda írva!?

Nekem eddig rengeteget segített a férjem a gyerekek körül, de most reggeltől estig építkezik, egész fura, hogy teljesen minden rámszakadt a gyerekek körül!
arivirág

Ezt még gyorsan elmesélem, mert olyan jópofa volt a lányom délelőtt, :D kint vagyunk a lányokkal az udvarban, játszanak a kutyával, én meg néztem őket, egyszer a kutyánk trüsszentett egyet,
Bianka tök természetesen, mondja neki, várj van nálam zsebkendő-és :D
fogja megtörli az orrát, majd visszateszi a zsebébe a zsepit!
Úgy kellett nevetnem!

:D
arivirág

[quote="arivirág"]E írta:arivirágzt még gyorsan elmesélem, mert olyan jópofa volt a lányom délelőtt, :D kint vagyunk a lányokkal az udvarban, játszanak a kutyával, én meg néztem őket, egyszer a kutyánk trüsszentett egyet,
Bianka tök természetesen, mondja neki, várj van nálam zsebkendő-és :D
fogja megtörli az orrát, majd visszateszi a zsebébe a zsepit!
Úgy kellett nevetnem!

:D

:D De édes

mimi12

Mimi :) 3 km-t 15 perc alatt? Az igen! Nekünk a két kölökkel eddig a buszmegálló és a ház közötti kb. 200 méter volt 10 perc :shock: Persze ők nem iskolások, lehet, hogy addigra változik a dolog. Amúgy mi nagyon sokat sétálunk, mászkálunk, nem ezzel van a baj. De azért az más, ha az embernek időre kell rohannia valahova. És mi megyünk reggel az oviba mondjuk 9-re, egyből a kétévessel jövünk is vissza. Ez kapásból két kilométer neki. Aztán kábé két óra múlva megint lenyomunk kettőt vele. De nem akarom ám sajnáltatni magam :D

Curse :) Az én férjem segít :?: :shock: NAgyon félreérthető volt valami az írásomban ezek szerint. Nem, semmit nem segít, alig látjuk :( Ha még fürdés előtt beesik, akkor övé a játék, fürdés, mese, de ennyit segít. Háztartásban semmit. Neki azért nehéz az újszülöttes időszak, mert kevesebbet kap ő belőlem, nehezebben tudunk együtt kimozdulni. Most, hogy Gergő is nagyobb, több időm lenne Apára is, ha itthon lenne néha...

Arivirág :) Ez nagyon édes volt :lol:

Kép

Kép
jucc33
Érd

Sziasztok lányok!

Arivirág!
Nagyon anyáskodo a kislányod, még a kutyával is. Nagyon ari!!!!!!!
Curse a Parkvárosi müvházrol beszélt.

Viszholyagos a tenyerem, egész nap ástam. Kiástam a muskátlit még mindig gyönyörüen virágzik. Beültettem ládába majd megy telelni a pincébe. A hagymás virágot is felsztedtem, és ha már a fél kert fel volt turva felástam az egészet. Tavasszal befüvesitem.
Robikámat átválalták a szüleim és igy ment a munka.

Én az iskolába 30p-ig gyalogolok, 10p szuszi és vissza megint 30p. Még jo hogy van babakocsi, majd ha nem lessz akkor bisztos meg leszek akadva.

Mi most az apukánkat 4napig alig látjuk. 2szer éjszaka se jön haza, 2szer meg amikor már alszik a kisfia. Már nagyon várjuk a hétvégét mer szombat reggel jön haza. Bár szombatan iskola van de legalább a kicsi látja.

Sziasztok
Vendég

Arivirág,
Szuper lenne :) bár most tényleg Nektek melyik esik közelebb a parkvárosi vagy a Szepesi Gyula Művház? Ha van társam, akkor szívesen elmegyünk a messzebbibe is, még mindig jobb, mintha bemennék mondjuk Pestre :wink:
Biankád csudaédes :D

Jucc,
Ne haragudj, biztos én értettem vmit félre :oops: Most már értem mire gondoltál, így tényleg nem könnyű Neked sem és teljsen megértem párodat is.

Judit,
Le a kalappal, nem semmi vagy!!! :) Nálunk is újra kéne füvesíteni, de itt annyira vacak a föld, arról nem is beszélve, h nagyon sziklás. Mi jövőre földet hozatunk, mert az idén abszolút eredménytelen volt a füvesítésünk :roll:
Mivel foglalkozik párod, h ilyen keveset van veletek?

Kép Kép
curse

Muzsikával az újszülöttekért
- jótékonysági gálakoncert a Gólyahír Egyesület javára -

Időpontja: 2007. november 03. szombat - 16h
Helyszíne: Otthon Művelődési Ház – Soroksár
Bp. XXIII. Ker. Szitás u. 112
(a Hősök terei Templomtól egy percre)

Műsorunkban felejthetetlen dallamok hangzanak fel
egyebek mellett Puccini - A bohémélet, Gounod - Faust, Donizetti - A szerelmi bájital
és Donizetti - Don Pasquale című operáiból!

Fellépnek a Magyar Állami Operaház művészei:

Cecília Loyd, Boross Csilla, Csák József, Szvétek László, Vághelyi Gábor, Ghillány Márta
Németh Mónika, Szentidai Szilvia, Töreky Katalin, Angyal Enikő, Czira Judit, Réder Katalin
Zongorán közreműködnek: Katona Anikó és Köteles Géza
„Szívből reméljük, e nemes cél érdekében sokan döntenek majd úgy, hogy részesei kívánnak lenni e remek szórakozást ígérő koncertnek, és adomány-tartalmú jegyeik megvásárlásával segítik a Gólyahír Egyesület munkáját!”
Jegyek 2007. október 1-től válthatók 2000 Ft-os áron az Operaház jegypénztáraiban, vagy elővételben a Gólyahír Egyesületnél, számlára befizetve a jegy árát 2000 Ft/fő
név megjelöléssel, (a jegyek a koncert előtt a helyszínen vehetők majd át).
Érd és Vidéke Takarékszövetkezet: 64800073 - 10705005

KépKép
KépKép
kelimoni

Szia Curse!

Muszájbol ástam, mert nyáron gazolni sem tudtam olyan kőszikla a föld. Beleremeget a fejem amikor megprobáltam kiszedni a lohere rengeteget. Már nagyon elszaporodott a lohere, valakinek szerencsét hoz nekem nem. Kb 7éve nem volt felásva a virágoskert. Itt is tiszta kő minden.
A férjem egész nyáron itthon dolgozott a házon csak minden harmadik nap ment 24-be. Most hogy kész vannak a szobák, többet kell dolgoznia mert a kölcsönünket is fizetni kell. A foglalkozása: tűzoltó.

Szia
Vendég

Sziasztok!

Nekünk is kellene hozatni földet az udvarunkba, mert olyan agyagos, hogy nem fejlődik benne nagyon semmi! :(

Melyik a Parkvárosi Műv ház?
Mert Én csak a Szepesit ismerem!?

Ha nem írok egy darabig, akkor ám nincs semmi baj, csak elmenekültem itthonról, :D Dominikánál elkezdődött a dackorszak, és úgy visít ha valami nem tetszik neki, hogy vízhangzik a környék!!!
:cry: :D
arivirág

[quote="arivirág"]
írta:
arivirág
Dominikánál elkezdődött a dackorszak, és úgy visít ha valami nem tetszik neki, hogy vízhangzik a környék!!!
:cry: :D

Ez a lányomnál még mindig tart.Augusztusban volt 12éves :D
Bár ő már nem visít de,duzzog ezerrel.

mimi12

mimi, ne ijeszgess :D
arivirág

[quote="arivirág"]m írta:arivirágimi, ne ijeszgess :D

Eszem ágában sincs.Ez a frankó :D
Úgyhogy gatyát felkötni :D
Áá azért nem olyan vészes a helyzet.Csak a tipikus kamaszkor.
Meséljek? :D

mimi12

Szia Arivirág!

A Parkvárosi Közösségi Ház a Bajcsy Zs. u. 206-208-ba van.

Mész ma megnézni a táncot?

Szia
Vendég

Nem is tudom menjek-e megnézni a táncot, ezen töröm a fejem egész délután!
Nincs nagy kedvem elindulni, :shock: pedig most van kocsim is, pedig rá kellene szánnom magam :!:
A patikába is el kellene mennem, mert megrendelték azt a vitamint a Dominikának, amitől majd hízni fog, :? de olyan nehéz elindulni…. :oops:
arivirág

Azért az vmilyen szinten megnyugtató, h nemcsak ezen a részen rossz a föld.

Judit,
Mi a tujákat tavasszal úgy ültettük el, h csákánnyal vájtuk ki a gödröket :roll: A sziklakerthez lazán meglett az alapanyag :lol: És milyen nemes munkája van párodnak! :) Elég kemény lehet ennyit talpon lenni, nem semmi!

Arivirág,
Látom te is hasonszörű vagy, mint én :) Időnként nekem is olyan nehezen megy a kimozdulás.

Ma a csajom olyat alkotott délután :) 4-től este 8-ig aludt :shock: , kihagyta még az uzsiját is. És meglepő módon elég korán elaludt, olyan 10 óra körül. Mert egyébként nálunk ez nagy szám. Hiába próbáljuk 9 körül altatni, jó esetben 10-11 körül alszik el, viszont cserébe reggel 8-9 között kel :D

Kép Kép
curse

Sziasztok!

Igen, mesélj mimi, mire számítsak a jövőben?? :roll:

Curse, nálunk 8-kor alszanak a lányok minden nap, :D ennek meg is van az eredménye, 5 vagy legkésőbb 6-kor kukérékolnak!!!!
:x :(
arivirág

Sziasztok!

Arivirág,azért nem olyan vészes a dolog.Mire kamaszodni kezdenek,hozzá szokunk mi is a stiklikhez :D
Egyébként semmivel sem másabbak,mint mi voltunk ennyi idősen.
Csak mint szülő,néha elszomorít,hogy már nem pelenkás a lányom,hanem 12éves kamasz.A maga életkorának megfelelő,iszonyatos fontos dolgokkal.Pl,nem mindegy mit vesz fel a suliba,a haja hullámos de,az olyan ciki,így hajvasalni kell:Az tök szupi,főleg,hogy alányomnak kb annyi a haja,mit 3embernek együtvéve :D Szóval egy heti 3x 1óra elfoglaltság(nekem).Már most reggelente,20-30percet van a fürdőben,..stb :D

Alvás.A Szabit este 8körül le kell fektetni,és most ébredezik :D Bár azért ehez az is hozzátartozik,hogy ő még sajni felkel éjszaka 1-2x szopizni :oops: (bár van,hogy sikerül végigaludni az éjszakát)
És nem tudom leszoktatni róla,ha hagyom sírni,akkor adig hisztizik,míg be nem megyek hozzá.De napközben viszont alszik 3órát,és ezért nagyon is hálás vagyok.Hisz ilyenkor rengeteg mindent meg tudok csinálni.

mimi12

Sziasztok!

Az alvással kapcsolatban, én azt vettem észre, hogy mostanában többet alszik de. is du.-tán is. De lehet hogy csak lemereriti az energiáit a sok járkálás és majd hozzászokik. Este mi 8-kor fekszünk és 8-kor kelünk. Ő cumizik éjszaka, oda kell neki késziteni a kiságyba és ha felébred ügyesen megkeresi.
A 10éves lányom ugyanugy viselkedik ahogy Mimi leirta. Sok szép ruha csak ithoni használatra van mert abban nem akar iskolába menni.

Ha valamelyikőtöknek szüksége lenni egy sportbabakocsra szoljon, és küldök képet rola.

Sziasztok
Vendég

Jaj Judit!
Azt nem akartam már írni de,leírom,hogy ezután jön majd a szörtelenítés.Mert ahogyan megjelennek a pihék a hónaljukon,úgy elkezdik borotválni,mert tök ciki :? és a lábukról ne is beszéljünk.

mimi12

De jó alvókái vannak a gyerekeiteknek, én örülők, ha délután alszanak 1.5 árát!! :?

Ma megint rájöttem, hogy ugyan nincs semmi segítségem, de ez így sokkal jobb, mintha a közelünkben élnének anyósék!!!!!!!!!!

:evil:
arivirág

Szia Arivirág!

Azért néha jöl jönne ha egy pár órára elvinnék sétálni az ép sikitozo kislányodat. Nem? Az anyosomat egy hete nem láttam pedig a szomszéd utcában lakik. Már nem vagyunk ujdonságok, mindenki csinálja a saját dolgát. De ha szolnék neki hogy vigyázzon az unokájára egy perc mulva itt lenne. Amikor ideköltöztünk akkor szinte mindig itt volt mind a két nagyszülő. Igy már jobb. Ma pl. az anyuék mennek a lányárt a suliba és nem kell a viharba sétálnunk. Főzök mert ma is jön a nagyfiam barátnője is. Holnap meg gyros lessz. Furcsa hogy szombat lessz és mindenki csak 2-kor jön majd haza.
A férjed még nem fagyott rá a házfalra? :lol:

Szia
Vendég

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?