Sziasztok!
Na most jutottam el oda, hogy talán normális tudok írni. Srácok mindegyike a saját etetőszékében (tényleg Nálatok még etetőszékben eszik a gyerkőc? Gondolok itt a 3éves körülitekre
), zsírkrétáznak. Illetve csak szeretném, mert Beni eszi, meg már ki akar jönni
, Marci pedig dumál és dumál és dumál (szétmegy a fejem tőle
)
Azt sem tudom, hol kezdjem!
Gigi!
Neked jobbulást!!! Valami homeos csodaszert nem akarsz kipróbálni? Nagyon sok mindenkitől hallottam, hogy az "mentette meg"őket. Konkrét szert nem tudok ajánlani, de a neten biztos találnál valamit.
Jaj, mit is akartam még Neked. Ja igen, az ajándékok! Köszi az ötleteket, tetszik ez a boltos, de ez szerintem már későbbre marad, vagy lehet, hogy átadom az ötletet a Hugoméknak. Nálunk most van Thomas őrület, de úgy, hogy mi "okoztuk" Marcinál. Nálunk nincs Minimax, így csak Anyuéknál láthatja a Thomas mesét, viszont most az MTV-n adják, és onnan is felvettem már egy csomót. Ja és DVD, meg mozdonyok, meg sínek, meg vasútállomás (na ezt fog kapni, meg még mozdonyt, meg síneket, meg dvd-t - tényleg nem vagyunk normálisak
)
Hogy sikerült a keresztelő? Milyen Keresztanyucinak lenni? Bár gondolom, hogy nem pont ez a vasárnap hozott változást a kapcsolatotokban, aztán lehet, hogy mégis
Marcit az elején biztos ebéd előtt/után hazahozom, de bízom benne, hogy nem lesz gond és marad egész napra (4-5-ig), majd elválik. Az 5 órás mizéria miatt kérdezed? Vagy nem? Én nagyon sok Anyukától hallom/olvasom, aki gyeden/gyesen van otthon, hogy ebéd után haza kell hozni a gyereket, nem lehet 5 óránál tovább az oviban. Én is elkezdtem parázni, de nálunk azt mondták, hogy csak a főállású anyáknál van ez. És épp a tv-ben láttam, hogy valóban, úgyhogy nagyon sok esetben, csak szemétkednek (bocsi) a gyeden lévő anyukákkal. Engem ez annyira bosszant!
Saxi!
Neked is jobbulást! Reméljük nem tart sokáig!!! Mikorra vagy pontosan kiírva? (biztos írtad már, csak ...)
Nagyon jók a képek! A dekoráció, a torta (hú, de megkóstoltam volna, épp ma van szénhidrát napom, úgyhogy még lehetne is
), na meg a Lányok és TE
Szerintem még nem köszöntem meg a vitaminos segítséget, 1-2 hét és elkezdem a turbózást, mindkettőét...biztos szükség lesz rá
Brigi!
Örülök, hogy Gergőd is jól van már!
Mica!
Csatlakozom a pletykás nyelvű fiúk táborába. Zsong az agyam, már most kora du., folyamatosan dumál és néha nagyon oda kell figyelni, hogy mit mond, néha értelmetlennek tűnik, aztán nem is az
Most is jár a szája, úgyhogy ha valami hülyeséget írok össze, akkor miatta van
Még nem mértem magasságra Marcit
Helyesek a Srácok!
Kata!
Veletek mi van?
Neked is elkezdődött a suli, ugye? Kemény?
Évi?
Györgyi!
Azé' mert 3 éves nagyfiú lett Norbika, tessék ám jönni! A lakás körül vannak tennivalóid ezerrel? Meló? Ovi? Mesélj!
Jaj, ha kihagytam valakit, akkor a hátam mögött tomboló kölkecek miatt van. Megyek, kiszabadítom Őket és megnézem a műveiket!
Egy-két kérdés (má' megint
):
1. Mennyire tudnak öltözködni a gyerkőcök? Gatyóval, bugyival, néha zoknival nincs baj. Cipőt is leveszi, de fel nem. Viszont a pulcsi, póló az sehogy sem megy, se fel, se le. Kéne már?
2. Itt már minden gyerkőc totál szobatiszta?
Mi még nem
Bár a kaki kérdés, úgy tűnik megoldódik, napok óta kéredzkedik a WC-re és nem a bugyiba megy (kop-kop!) Viszont a du-i alvásnál néha becsúszik a pisi, de akkor a mindene olyan. Emögött persze az is meghúzódik, hogy 1,5 óra is kell mire elalszik, aztán meg képes 3 órát aludni
Beni miatt nem hagyhatom, hogy ne aludjon, mert akkor Benit nem hagyná a ricsajjal, meg legalábbis addig is, ameddig el nem alszik, csöndben eljátszik az ágyában, mármint Marci. Éjszaka még mindig van pelus
Felkelnek és kéredzkednek pisilni, felkeltenek Titeket? Én annyira nem tudom, hogy csináljuk, de már igazán itt lenne az ideje. Szerintetek ez gáz?
Megyek!!!
Pusz: Melinda
ui: még szerencse, hogy vakon tudok gépelni