Új privát üzeneted érkezett!

Minden betegnek jobbulást!!!!!!!!!!!!!!!

Kata

Kép
kateduo

Cat,

Boldog szülinapot a fiúknak! Nem is írtad, hogy miket fognak kapni. Vagy igen? Nem emlékszem...

Meme,

Köszi, de nem kell a koboldos Noddy, mert apa meglepte a skacokat vele! Úgyhogy mostmár teljes a Noddy-sorozat :lol:

Baba,

Amit írtál, eléggé szörnyű lehetett :cry: Én szerencsére olyan vagyok, hogy abban a pillanatban, amikor történik a baj, akkor nem borulok ki, de utána...

Mi még mindig betegen, illetve Ambrus egész jól van, Bernát viszont még mindig köhög. Rólam nem is beszélve, úgy fáj a torkom, hogy nem tudok beszélni - sokak örömére.

Ovisok, bölcsisek,

Ti mind a két gyereket otthon tartjátok, ha csak az egyik beteg? Én attól félek, hogy nem éreznék jól magukat a másik nélkül, főleg, hogy még csak most kezdenek beszokni.

Kata,

Most kezditek ti is a bölcsit? Visszamész dolgozni? Hány órába?

D.

KépKép
kiliman

Detti!

Igen, most kezdjük, végül is nem hétfőn, hanem kedden, mert végre valahára mehetünk vérvételre Gergővel a lisztérzékenység miatt. Egyenlőre nem megyek vissza dolgozni, mert nem tudom mire számíthatok a bölcsivel, bírják e vagy sem...stb, na meg gondolom sokat lesznek betegek is. A munkahelyem nem volt túl jó sem anyagilag, sem munkaidő szempontjából, sokszor este 1/2 8-kor értem haza. Nekem ez nem éri meg, főleg hogy alig fizettek. 6 órás meg nem tudom lenne e... Mindenesetre most még nem dolgozom, a fiúkat meg délben elhozom a bölcsiből. Egyenlőre csak délelőtt fognak járni. Ha minden jól alalkul, akkor viszont jó lenne keresni valami normális 4 órás munkát a gyes mellé, de szerintem ez már ebben az évben biztos nem valósul meg. Szóval még nem tudom.... Voltunk a doki néninknél az orvosi igazolás miatt, hogy egészségesek, erre mondta, hogy akkor mostantól gyakori vendégek leszünk nála.... :shock: :shock: Jó házzáállás. Kiváncsi vagyok.
Úgyhogy minden a fiúktól függ majd, hogyan alakul.

Baba!
Félelmetes ,, amit írtál, elolvastam Cat linkjeit is......, hát nem tudom..., biztos nagy jelenlét kellett hozzá. Nem csodálom, hogy utána ott zokogtál.

Kata

Kép
kateduo

Sziasztok!

Cat, Vikóka,
Isten éltesse a gyerekeket, és mindenkinek jobbulást kívánok!
:)

Vikóka,
tappancsod? :lol:

Kép
baba888

Sziasztok!

Októberben Nyugdíjas Hónap az állatkertben

Idén nem csak a nyugdíjasoknak, az őket kísérő unokáknak is kedvezményes a belépés! :)
A Fővárosi Állat- és Növénykert ezúton értesíti minden kedves nyugdíjas látogatóját, hogy az előző évek sikereire való tekintettel idén hosszabb időtartamra szóló kedvezményes belépési lehetőséget biztosít állatkertszerető szép korú vendégeinek.
http://www.zoobudapest.hu/

Eri
simones

Detti!

Én nem viszem a másikat, ha beteg az egyik. Egyrészt eddig mindig a másik is lebetegedett. Másrészt, csak úgy tudnám hazahozni a másikat is, ha vittem volna a beteget is magammal. Egyszer volt, hogy apa vigyázott Zolira, Vikivel dolgoztunk. Délben telefonáltak, hogy Viki lázas lett. Persze másnapra már semmi baja sem volt. Fordítva még nem volt, de Zoli valószínűleg nem lázasodott volna be. ;)

Eri
simones

Köszönjük szépen Lányok a köszöntést! Sajnos nem túl jól sült el ez a szülinap nekünk. Az ügyeleten kötöttünk ki, Samut csak saját felelősségre hozhattuk haza, mert be akarták fektetni. Laryngitise van, gégegyulladás, és az éjjel befulladt. Szerencsére volt itthon Rectodelt kúp, így nem kellett kórházba rohanni. Viszont tegnap reggel a biztonság kedvéért bevittem, mert nem használtak a gyerekorvos által felírt gyógyszerek. Állítólag erre nincs gyógyszertári forgalomban kapható szer, csak a Rectodelt, amiből max. napi 2 adható. Bent akartak tartani minket, de nem mentek abba bele, hogy bent vagyunk estig, addig "szipózunk" inhalálunk, és este hazajövünk, hanem több napig bent akartak fogni minket vérvizsgálatra, meg egyéb kínzásokra. Ebbe nem mentünk bele, már amikor meghallotta a kórházi bentmaradás esélyét, úgy felhúzta magát, hogy újból jött az ugatós köhögés, és sípolás. AItthon hidegpárásítottunk, és éájjel teljesen jól aludt. Mondjuk nyűgös, mert baromira fáj a torka.

Egyébként nagyon bunkó volt a rezidens dokinő a kórházban. Úgy beszélt velünk mint egy utolsó ronggyal. Mondtam neki a rendelőbe, hogy én nem szeretnék beleegyezni a gyerek benttartásában, de ezt meg kell Apukával beszélnem, aki kint vár az autóban az ikertesóval. Kérdezte, hogy az ikertesó nem beteg? Mondtam, hogy kutya baja. Mondták, hogy jöjjön be, és beszéljük bent meg a dolgot. Bentről felhívtam Zolit, hogy jöjjön be Olival, mert alá kell írnunk egy papírt. Erre a doktornő cinikusan: "Tudtam, hogy kislány az ikertesó, mert sokkal erősebb az immunrendszerük, strapabíróbbak, azért nem kapta el." Közöltem vele, hogy az ikertesó fiú és Olivér. Ja Ő Borit értett, mondta. Nagyon boldog Nagyon boldog Nagyon boldog Zoli utána hozzátette, hogy na ez is egy olyan rezidens volt, akit otthagyott a vőlegénye az egyetem alatt. :D

Meme :)
Ha Anyukám vigyáz a betegre, akkor megy az egészséges bölibe, mert Anyukám csak egyet vállal. Ez érthető is, mert a beteg elesett, az egészséges meg pörögne, menne játszózni stb. Ha én vagyok uitthon velük mint ma, akkor megsajnálom az egészségest, és marad velem itthon. Most is Oli itthon van. Igaz nehezebb a helyzetem, de sajnálnám bevinni, főleg szülinap után, amikor tele vannak új játékokkal. :D

A szülinap azért jól sikerült, még Samut is összekaptuk arra a pár órára, csak a beígért fürdőzés maradt ki. Majd dobok fel képeket az albumomba, ha lesz szusszanásnyi időm. :D

Cat
Kép
cateye

Most nézem, hogy valami hülye szöveg belekeveredett a hozzéászólásba, így elég kusza lett. :D Szóval a nagyon boldogokat vegyétek ki. :D :wink:

Cat
Kép
cateye

Cat

Hétvégén nem tudtam fellépni a netre, így utólag kívánok Boldog Szülinapot a fiúknak! Samunak jobbulást! Jó szar lehetett a kórházasdi. Mikor Niki kiesett tavaly a kiságyból, minket is bent akartak tartani a Madarászban. Én eleven nem nagyon akartam, mert nem volt semmi baja. De aztán Robi rábeszélt. Már megvolt a szobánk is, de mikor úgy vitték el az 1 éves gyereket tőlem, hogy bejött a nővér felkapta és odavetette, hogy vérvételre viszi, az betett nekem. Szegény Niki úgy ordított, hogy az egész kh zengett tőle és nem engedtek be vele. Na, abban a percben kerítettem elő Robit, hogy írja alá a papírt és megyünk haza. :twisted:

Vikóka

Nektek is nagyon Boldog Szülinapot kívánunk!!! MEg jobbulást a bokádnak! KÉpek? Milyen volt a torta? Megérte formásta venni? ÉS miket kaptak a gyerkőcök?

Lilla

Kép

Kép
cicamica

Sziasztok!

Túl vagyunk az első nap ovin. Nagyon jól sikerült. :wink:
Az ilyen kezdés után szokták mondani, hogy lesz ez még így se... Vagy ne legyek ennyire pesszimista, és bízzak gyermekeimben, ugye??!!
Olyan kis édesen mentek be reggel a csoport szobába, majd el bőgtem magam. Zsombi bátortalanabb volt, és látszott rajta az ismeretlen félelme, de az óvonénik szerint gyorsan leküzdötte. Amikor meg valami új dolog jött azonnal Zsófit kereste, aki "anyáskodva" segítette.

Cat!

Húúú, teljesen átérzem a hétvégéteket, mert anno mikor Zsombi 14 hónapos volt, mi ugyan így voltunk. Csak sajnos minket rectodel kúp ellenére a roham mentő vitt be, nem volt tiltakozási lehetőségem.
Lehet tudni, hogy vírus vagy baktérium?
Köhögése kezd felszakadni?

Meme
szinta

Sziasztok!
Szóval ezért nem leletelek ilyen rég titeket, mert én a két éves kor fölötti ikresbe irogattam mostanság, ti meg maradtatok.
A szülinaposoknak jó kívánságokat, a betegeknek jobbulást küldök.
Rólunk: a két nagy fiam sulis, (Dávid idén kezdte), az ikrek még nem mentek oviba, mert nem akartam, hogy egyszerre kezdjen mindenki vmi újat, így itthon vannak, és anyukám vigyáz rájuk, ha dolgozom. Oviba egy csoportba fognak menni, én szívem szerint suliba is úgy adnám őket, de majd meglátjuk. Csak azt nem tudom mit csinálok, ha Eszter esetleg iskérett lesz, Ádám meg nem, mire mennének. Na, majd ide is benézek néha, szép napot mindenkinek: Claire
claire

Nagyon köszönjük Mindenkinek a köszöntést!

Cat!
Szomorúan olvastam a szülinapi sztoridat. Remélem Samu már jobban van.

Ami a szülinapi ünneplést illeti, nagyon jól sikerült. Gondoltam csatolok egy pár képet, de egyszerűen nem tudtam szelektálni, úgyhogy most képhalmot kaptok. Bocsi...

A torta bejött, én sokkal kevésbé fincsire számítottam. Új fogalom született: vakatorta. Nagyon jó döntés volt, hogy a forma vezérelt minket, nem az íz. Jövőre majd újradöntünk....

Ajándékok: IKEA asztal és székek, takarítószett, képes-lottó kirakó, kisvakond kabalák és DVD-k, melegítők, pizsoma, fakirakó, Disney kirakó, zenélő könyv, benti mamusz (most ezek jutottak eszembe). Úgy néz ki minden bejött...

Kép Kérdeztétek mit kaptak...

Kép Aznap reggel...

Kép Bent a csőben

Kép Vízesést bambulva

Kép A Mester dolgozik

Kép Torták a sötétben

Kép A híres VAKATORTÁK!

Kép Van nekem lufim!

Kép Gyerekmunka 1.

Kép Gyerekmunka 2.

Kép Szerelmem

Kép Tortaevés a'la Bencus

A bokám is javuló félben van, muszály neki meggyógyulnia.

Üdv, Vikóka

Viki

KépKép
vikóka

Cat!

Boldog Szülinapot a fiuknak!!!

Minden kis szülinaposnak BOLDOG SZÜLINAPOT!!!

Szuper volt az egyiptomi kiruccanás,napi két merülés,35 fok,NYUGALOM!
A repülön mikor láttam néhány gyereket kicsit elbizonytalanodtam,hogy jól döntöttem-e de aztán mikor üvölteni kezdtek.....
Nem zavart,csak jó volt hogy nem nekem kell megoldani.

Második hete ovisak a lányok és nagyon tetszik nekik.
Ma negyed órát álltam a kertben néztem hogy játszanak és észre se vettek.
Már van barátnöjük is.Külön-külön.
Volt ma balett ora is és egész este a spicc-pipát gyakoroltak.

Nekem a mai napig nagyon veszélyesnek tünik az utcai séta.
Szigoruan fogniuk kell a kezem!

Rita
bellissima75

Sziasztok!

Cat!
Urólag is sok boldgoságot a fiúknak!
Szerintem is jól döntöttél,hogy nem maradtatok bent a kórházban!

Vikóka!
Édesek a gyerkőcök,gyönyörű a torta!Örülök,hogy jól sikerült a buli és még a lábad is bírta!!!!

Nálunk is megvolt a keresztelő,szuper volt!De most gyorsan csak egy kép,mert a Marci itt lóg rajtam.Reggelit követel!

Kép

Szép napot!
Edit

Kép

Kép
edit73

Vikóka :P

Isten éltesse Lucát és Bencust 3. szülinapja alkalmából! Nagyon édesek a képeken, Luca igazán csinos volt! :D

Majd dobok fel én is képet, ha lesz egy szusszanásnyi idöm, mert ma dolgozom. :wink:

Rita :) ,Edit :) ,Lilla és Mindenki!

Köszönjük a köszöntéseket! Majd jövök és mesélek a szülinapról, csak most dolgoznom kell kicsit, hogy meglegyen a látszat. :D :wink:

Cat
Kép
cateye

Na dobok pár képet:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép[/quote]

Cat
Kép
cateye

2. felvonás a keresztszülökkel:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Cat
Kép
cateye

Vikóka,

Nagyon jó lehetett a szülinapi programotok! Biztos nagyon élvezték a gyerekek! :lol: :lol:

Cat,

A ti fiaitok is biztos nagy játékhiányban szenvednek :lol: :lol:

Ami meg a kórházban történt: nagyon sajnálom, hogy szegény Samu így megjárta, ráadásul pont a szülinapja környékén :cry: . A kórházi dolgozó stílusát pedig nem minősítem, mi a nyáron tapasztaltuk :( Ezért is húzom-halasztom Bernát műtétjét, mert rosszul vagyok, ha a kórházra gondolok. Sajnos nem tehetjük meg, hogy a Telkibe fektetjük be :(

Edit,

Őszintén csodálom, hogy van energiád és erőd négy gyerekhez! Az egy-gyerekes anyukák nem tudják, hogy mit jelent ikreket nevelni, én meg azt nem értem, hogy lehet hármas ikreket (+1-et) koordinálni. Minden elismerésem!

Rita,

Örülök, hogy jól sikerült a nyaralásotok! Nem lettetek betegek? Én Egyiptomot egy év után tudtam kiheverni :(
A cd-t neked még nem küldtem el, mert arra gondoltam, hogy mi lenne, ha beugranál érte akkor, amikor mész a lányokért az oviba. Kb. 200 m-re lakunk az ovitól. De szívesen el is küldöm persze.

Rólunk:

Tegnap már elvittem a gyerkőcöket bölcsibe, de ma meg már
nem :( Ambrusnak középfül-gyulladása van. Ez fertőz egyébként szerintetek? Mert nagyon vegyes véleményeket hallottam róla. Mondjuk nem úgy néz ki a gyerek, mintha beteg lenne...

A szülinapra készülünk mi is. Vasárnap lesz a babazsúr, ahová kb. 12 gyereket várunk, úgyhogy a bacik szabadon ugrálhatnak egyik gyerekről a másikra :lol:

Pénteken viszont már dolgozni kell mennem, teljesen kivagyok ettől :cry: :twisted: :( :oops: :cry:

D.

KépKép
kiliman

Sziasztok!

Akkor rólunk is még "néhány" kép :wink: !

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
edit73

Detti!

Szerintem pont úgy,mint 2-t!!!Bár azt meg én nem tudom,hogy "kell" csinálni! :lol: :wink:
Tudod,ehhez szoksz hozzá!Én sokszor Vadvirágot csodálom,hogy 6 gyerkőc életét szervezi és boldog,vidám,kiegyensúlyozott!Valószínűleg,ha még lenne (lesz?) nekünk,ahhoz is hozzászokunk és összerázódunk.
Hú,rögtön egy kis munka a nagy buli előtt!!!Remélem,baci addigra megunják magukat nálatok és "haza" mennek.Nem irigyellek a munka miatt!Én nagyon hálás vagyok (a sokminden mellett) a férjemnek azért,hogy nem kell(ett) visszamennem dolgozni.
Majd képeket és élménybeszámolót kérünk egy 12gyerekes buliról! (látod!rögtön megtudhatod,milyen a nagy család :shock: )

Cat!
A Dávid itt áradozott a toráitokról!Neki főleg a tigrises tetszett!
A piciknek 2napja vettem elő a micimackós videokazit,mert micis fogkeféjük van és már egy csomót beszéltünk róla.Aztán meg nyúztak érte,azóta meg alig lehet őket elzavarni a tv elől!
Milyen sikere volt az ajándékoknak?Mit kaptak a fiúk? (kari ötletetkre vadászok! :wink: )

Claire!
Gyere gyakrabban és mesélj!

Meme!
Hogy telt a második nap?

Vikóka!
Már nem tudom,hogy kívántam-e nektek boldog szülinapot!De ha nem,akkor most megteszem (ha meg igen,akkor mégegyszer megteszem):
Sok boldogságot Lucának és Bencének!!!
Mond már meg nekem,hogy a tortátokon a vakond kezében mi van?Ezt a babaszobás csaj csinálta,ugye?Szuperek lettek!Ha nálunk lennének ilyenek,akkor tuti én is hasonlót rendelnék nekik (max. Süsüs lenne - nálunk az a menő!)

Most mennem kell,mert megjöttek a pörcök a sétából!
Szép estét mindenkinek!
Edit

Kép

Kép
edit73

Csajok!

Ditkéékkel mi van?Már nem is tudom,mikor írt utoljára!

Kép

Kép
edit73

Cat!
Édes vagy a 3. szülinappal, de Luca és Bencus még csak 2. ;-);-);-)

Edit!
A vakatorták a Horváth cukrászdából valók, nem a babaszobás csajszitól, mert ő már később került a képbe, mint én megrendeltem a tortákat.

Tényleg rég járt itt Ditka, de Brigi is! Mi van Veletek csajok?

Baba!
Kisbetegek hogy vannak? Mennék már!!!! ;-) Csak mer útállak!

Szép estét Mindenkinek!
Vikóka

Viki

KépKép
vikóka

Detti!

Most voltunk 3.alkalommal Egyiptomban és semmi gondunk nem volt,bár az én emésztésemet szerintem kevés dolog tudja megrenditeni.Viszont be is tartottunk minden ov intézkedést,és a szállás is magasabb kategória volt.

Nagyon szivessen beugrok a cd-ért,mikor lenne jó nektek?
Álltalában 16orára megyek a lányokért.

Rita
bellissima75

Vikóka :)
Húú bocsánat, hogy öregítettem Lucát meg Bencét. :oops: :oops: Én már a 3 évesek világában élek. :D

Edit :)
Nagyon csinosak voltak a fiúk a keresztelőn. Nem lehet semmi összeszedni nekik ennyi ruhát! És milyen fegyelmezetten tették a kis fejüket a szenteltvíz alá, az enyémek tui bőgtek volna. :D

Mostanában sokat gondolok rá, hogy de jó lett volna ha hármas ikreim vannak. :D Úgy érzem túléltem volna, és a velük járó öröm sokkal nagyobb mint a küzdés. Persze ezzel nem kisebbíteni akarom az érdemedet, mert én a kettővel is néha tépem a hajam, csak olyan jóóó lehet! 8)

A szülinapjukra a fiúk kaptak egy nagy Gowi garázst, egy Smoby pénztárgépet, egy nagyon jópofa kutyás társasjátékot, ami még nem jó nekik, csak 4 éves kortól, de mindenkinek ajánlom, mert baromi aranyos. Ahányat ugat a nagy kutya annyit kell a kicsikkel lépni, és ha a kutyával azonos színű kiscsontot talál a mezőben akkor a kiskutya mivel mágneses felkapja a csontot a szájába és beviheti a házába. Szóval kicsit szín és számfelismerős a játék, de az enyémek még nem igazán tudnak vele játszani, még korai picit. Kaptak 1-1 tűzoltós Lego Duplot, kaptak két betonkeverőset, egy markolósat, és 3 kukásautósat. Amiből kettő-három lett, azokat cserélhetem vissza, kivétel a tűzoltóst, mert az mindkettőnek nagyon tetszik, így marad. :D Kaptunk még pénzt Aquadoodle rajzolós játékra, amiből rendeltem egy vonatosat, de még nem érkezett meg, így nem tudok beszámolni a sikeréről. :P
Kaptak még pénzt overállra, és abból még a téli cipőjüket is ki fogom hozni. :D

Cat
Kép
cateye

Sziasztok!

Egyszerűen nem tudok betelni a képek nézegetésével!!! :wink:

Vikóka, Cat és Edit!

Gyönyörűek a gyermekeitek, egyszerűen lenyűgőztek.

Cat!

Samun tényleg nem látszott a betegség, tényleg jól összekapta magát.
Azok a nagy autók irányítósak? Oli milyen komoly arcal birtokolja. :wink:

Edit!

Az első képen meglepődtem. A fiúk mennyire hasonlítanak. Mármint Dávidra ill. egymásra. Olit is beleértve. Eddig nekem ő nagyon más volt.
Olyan boldog lehetsz, ilyen gyönyörű 4 pasi az életben!!!!

Vikóka és Csajok!

Képzeljétek Lászlókám járt múlt héten Ditkééknél. Elhozta a bob szánkóknat.
Jól vannak, csak elfoglaltak.
De, Apát teljesen lenyűgözte Pepe. Mesélte, hogy Cseni egyszerűen gyönyörű, Pepe is, és mellé micsoda vagány kis csaj.
Rá nem jellemző módon többször is elmesélte ott létét.

Nálunk:

Az első nap varázsa után, Zsombi nem akart többet menni. Egyszerűen közölte, őt vigyem haza. Aztán egy kis beszélgetés után, maradt. Nem sír csak ő nem szívesen marad. Bár azután egész délelőtt nagyon jól elvan.
Viszont Zsófi nagyon szeret ott lenni. Neki már van barátja, és egy nagycsoportos fiú szerelmes bele.
Bízom benne, hogy Zsombi is hamarosan megtalálja az ovinak ezen oldalát, mert így egyik szemem sír, a másik nevet mikor ott hagyom őket.
Még szerencse, hogy nem műsorozik, nem sír. Akkor kész lennék.

További szép napot:

Meme
szinta

Sziasztok!

Vagyunk mi is, szeptember eleje ota itt Daniaban. A sok valtozas, koltozes es utazgatas elegge megviselte a lanyokat, eleg lassan sikerul visszarazodniuk a regi kerekvagasba... Reka total agresszor lett, Eme meg a szelig barany aki mindent tur... ez persze csak a kettojuk viszonyaban jelentkezik, felenk azzal tuntetnek, hogy nem fogadnak szot egyaltalan, semmilyen buntetes nem er celba naluk... :roll: A kezdetekhez kepest mar javult a dolog, de azert meg messze vagyunk a regi onmaguktol. A bolcsit is mar varjak nagyon, bar az se lesz egy 1xru kor szerintem.

Cat :)
Nagyon sok boldog szuletesnapot kivanok a gyerkocoknek! Sajnalom, hogy betegesre sikeredett a szulinap, Samun tenyleg nem latszik a betegseg, nagyon osszeszedte magat!

Vikoka :)
Lucanak es Bencenek is nagyon boldog szuletesnapot! Irto jok lettek a kepek, latszik hogy elveztek az ajandekokat! A tortak is szuperek, nalunk is nagy sikere lett volna, amiota itt vagyunk abszolut Kisvakond lazban egnek.

Szinta :)
Szuper, hogy Zsofi ennyire megszerette az ovit, biztos Zsombi is hamarosan talal valami vonzot es orommel fog oda jarni.

Hihetetlen milyen ugyesek a fiaid, hogy ilyen fegyelmezetten viselkedtek a keresztelo alatt! Nagyon edesek a kepeken, kesz ferfiak mar ebben a szerelesben!

Kiliman :) Detti :)
Koszonom szepen a CD-t en is, azt hiszem meg nem koszontem meg. Remelem mar mindenki kigyogyult a betegsegbol es fergetes szulinapi buli lesz vasarnap!

Gyöngyi

Kép Kép
gyerc

Sziasztok!

Cat

Az aquadoodle játék az a vizes toll, amivel rajzolni lehet? Mi még Londonban vettünk egy Thomasosat: van benne egy henger, amivel sineket lehet rajzolni a matracra és azon megy a vonat és zenél. A boltban a felnőttek is fél órát nézték, annyira aranyos! Majd Karácsonyra kapják meg, remélem elég nagyok lesznek már hozzá, 3 éves kortól ajánlják.
A garázs mit "tud"? Dávidnak a nagy autók tetszettek nagyon a képeken. Megint rengeteget kellett nézni velük a fényképeiteket. Meg Editéit is. :D

Edit

Jók a képek, nagyon elegánsak voltak a fiúk. VÉgül azzal az esküvővel mi lett/lesz?

Meme

De jó, Zsófinak már van pasija is! :D Majdcsak Zsombi is megtalálja a helyét. :) Az tényleg rendes tőle, hogy nem hisztizik.

Képzeljétek, hétfőn Babáékkal Auchanoztunk. :) Aránylag jól megúsztuk a 4 gyerekkel a heti bevásárlást. 8) A végén a pénztárnál az előttünk álló nőci megkérdezte Baba lnáyairól: azok ikrek?! Mi meg, ezek is (az enyémekre). Némá, tényleg!!! Itt 1- fiú, 1 lány, ott meg 2 kisfiú! :roll: Igen, talpig rózsaszínben. :twisted:
Emlékszem, Nikit is mindig fiúnak nézték amíg nem volt haja, hiába volt rajta rózsaszín ruhácska. :shock:

És: tegnap Dávid közölte, hogy bugyiban akar menni a babatornára. MÉg ráadtam fölé egy pelust is, de addig nyűglődött, míg le nem vettem róla. És nem pisilt be!!!! Ma már Niki is bugyiban akart jönni a Tücsök-zenére, ott mindketten pisiltek a WC-be, meg itthon is. Aztán persze itthon a kertben csak bepisilt Niki. :? Elég felemás helyzet még mindig: a bugyi tetszik nekik, de szólni nagyon ritkán szólnak, ált kérdezésre is letagadják. Még mindig nekem kell ráültetni őket, úgy maradnak sázrazok. Most már egyáltalán nem tudom, hogy tartunk-e valahová, vagy csak elszórakozunk. :evil:

Lilla

Kép

Kép
cicamica

Vikó

Lemaradt: a Ti képeitek is szuperek lettek! Ha unatkoztok otthon, hozzánk is jöhettek, mi most nem vagyunk betegek. :wink: Ez meghívás akart lenni. :wink:

Lilla

Kép

Kép
cicamica

Meme :)
Szerintem egyáltalán ne búsulj Zsombi miatt. Az a ternészetes, hogy így viselkedik, és biztos nagy önfegyelem kell hozzá, hogy ne sírjon, büszke lehetsz rá. Azért gondolj bele, hogy sokkal érzékenyebb mint Zsófi, tényleg ebben hasonlít Olira, és most valamilyen szinten elkezdte a nagybetűs életet. Ez már mindig így lesz, kikerült a szoknyád alól, ott viselkedni kell, meg kell felelni stb. azért ez egy nehéz dolog. :?

Lilla :)
Igen, azt a vizes rajzolót vettem nekik, vonatosat. Baromi klassz a kisvonat, fütyül, sistereg, és megy körbe a sínen. Rajzolni is tök jó rá, tetszik a fiúknak.

A garázsban van mechanikus autóslift, benzinkút, meg lejtő, és pakolóhely. Nagyon tetszett a fiúknak. A nagy autók nem távirányítósok, nem is nekik való még, inkább vitrinbe. Rögtön leesett egy párszor, letört róla ez meg az, megszakadt a szívem érte. Méreg drága lehetett, de Ők még kicsik ehhez. A Bruder azért sokkal jobb.

Gyöngyi :)
Hát megviseli a csajokat ez a helyváltoztatás, ne is csodálkozz a viselkedésükön. Majd helyrerázódnak lassacskán. Fizetős bölcsi lesz? Mennyibe kerül ott?

Képek vannak a lányokról?

Cat
Kép
cateye

Sziasztok!

Cat, Vikóka!

Nagyon nagyon jól sikerültek a szülinapi képek és a torták is nagyon klasszak!!!!! Vakatorta...hmmm :D :D Na meg az ajándékok.... :wink: :wink: :wink:
Samun tényleg nem látszik, hogy beteg lenne, én sem maradtam volna bent a kórházban.

Edit!

Annyira csinosak a fiúk ezekben a ruhákban, a mellényes szerelés is nagyon klassz! Tök jó, hogy sikerült ilyen képeket csinálni, hogy mindannyian a kamerába néznek, nekünk ez még nem megy. Szóval nagyon nagyon helyes srácaid vannak!!!!!!!

Lilla!
Auchanba mindig az ikres barátnőmmel megyek...összekötjük a hasznosat a jóval, ott találkozunk, mert félúton van kettőnknek. De mindig vannak érdekes megjegyzések...., köztük 3 nap különbség van, úgyhogy mindig azt hiszik, hogy négyes ikrek.. :D :D De nem egyszerű a dolog, valaki mindig műsorozik, ja és beszélgetni telefonon többet tudunk, mint a gyerekekkel....
Mindig kiakadok, ha a rózsaszín ruhás csajokat fiúnak nézik..... persze nálam nem áll fenn a lehetőség, de ki ad egy kisfiúra rózsaszínt????

Gyöngyi!
Nem lehetett egyszerű a költözés...., de most már csak jobb lesz, ahogy szokják a csajok. Mikortól mennek bölcsibe?

Bölcsi: Kedden voltunk először. 10-re kellett menni, de elkéstem, 1/4 11-re értünk oda, kb. 11-ig voltunk. Kint az udvaron. Vendel rögtön elszaladt játszani, Gergő inkább szemlélődött. Ő olyan típus, hogy pl. amikor nyaralni voltunk, vagy ha a játszótéren sok a gyerek, akkor ő képes fél órát mereven bámulni őket és csak utána indul el ő is játszani. Szóval inkább nézelődött és mikor mondtam, hogy csináljuk ezt vagy azt, akkor jön és csinálja....stb.
Ma már 9- 11-ig voltunk, kb. ugyanez, de Gergő folyton körülöttem sündörög. Egyszer viszont nem talált meg, ott voltam kb. 10 lépésnyire tőle, de nem látott és akkor elkezdett sírni. Olyan kis drága volt, úgy megpuszilgattam. Nem tudom holnap hogy lesz, mert holnap egy picit majd ki kell mennem a folyosóra. Kérdés, hogy mennyire fog sírni és meg tudják e vigasztalni. Mondjuk nála az van, hogy mindegy ki, anyukám, a hugom vagy a barátnőm vagy bárki, aki itt van nálunk és elmegy, ő akkor is ugyanúgy sír, mintha mondjuk én mennék el. De utána hamar megvigasztalódik. Ha anyósnál hagyom ott, akkor sír, de kb. 5 perc és utána kutya baja. Remélem itt is így lesz.

Rita!
Jó lehetett Egyiptom, én is nagyon vágyom rá, hogy egyszer eljussak, de gyerekekkel nem akarok menni, mert még sosem jártam ott, azt meg nem bírnám ki, hogy nem nézek meg semmit. gyerekek nélkül meg még nem tudok..., nem visz rá a szívem. De ami késik, nem múlik. :wink:

Meme!
Gondolok ám rátok!!!! Hánytól hányig vannak oviban? Nekem azt mondták, hogy az igazi beszoktatás 2-3 hónap.

Kata

Kép
kateduo

Detti!

Az a péntek milyen hülyeség......,nem???? Pont a szülinapi hétvége előtt... Akkor péntekig otthon vagytok, pénteken meg bölcsi?

Kata

Kép
kateduo

Kata,

Eredetileg hétfő lett volna, de mivel jövő szombaton dolgozni kell, én ledolgozom már most pénteken. Jövő szombaton utazunk Milánóba, és nem akartam szabit kivenni.

Abból a szempontból jó, hogy péntek, hogy utána megint nem kell menni két napig...

Ma már megint vittem a gyerkőcöket bölcsibe. Egyáltalán nem úgy néz ki, mint akik betegek, rohangálnak, nevetgélnek, verekednek, mint egészségesen :lol:
Ja, és tök jól bemennek már a szobába játszani, egyáltalán nem sírnak utánam.

Cat,

Az aqua doodle-t már én is kinéztem, karácsonyra megveszem nekik. Ugyanilyen van Noddysban is (Noddy rajongók figyelem!!!), az utat kell rajzolni, és az úton megy egy Noddys kisautó és asszem még zenél is.

Egyébként nem veszeknek a fiúk az egy db garázson és az egy db pénztárgépen? Az enyémeim tuti, hogy összevesznének rajta :(

Ovisok-bölcsisek,

Ti szoktatok vinni valamit a bölcsibe-oviba, ha a gyerekeknek szülinapjuk van?

Gyöngyi,

Koppenhágába költöztetek? Én annyira nagyon elmennék Dániába, de úgy tudom, hogy baromi drága. Igaz?
Írigylem azokat, akik külföldön élnek és dolgoznak. Én már ezerszer mondtam a kedves férjemnek, hogy húzzunk ki "nyugatra", de ő olyan kényelmes :(
Megvan minden végzettségünk és nyelvtudásunk, hogy találjunk munkát, és hát ugye, a tagság még meg is könnyítené a munkavállalást.

Rita,

Jövőhéten valamikor? KEdd kivételével bármikor, ha tudod, hogy neked mikor jó, írj egy privit, én meg megírom az elérhetőségünket.
Egyébként milyen volt az időjárás?

Lilla,

Nálunk Bernátot folyamatosan lánynak nézik :shock: Ettől én is megőrülök. Biztos, hogy kislánynak készült, aztán mégsem az lett :lol:
Ettől a szobatisztaság témától teljesen rosszul vagyok. Nálatok elég korán nem kérnek pelust, ugye? Vagy négy hónap múlva nekem is mondani fogják, hogy nem kell pelenka? Vagy hogy a fenébe van ez?
Én egyáltalán nem mondom nekik ezt a bili témát, nyáron még csak-csak, akkor Bernát egy csomószor belepisilt a bilibe, de amióta rosszabb az időjárás, már egyáltalán nem beszélek nekik erről.
Milyen ez a babatorna?

Mi a jövő héten baba-angolra fogunk menni, kíváncsi leszek, hogy milyen lesz (drága, azt tudom... :evil: )

Meme,

Az oviba szoktatás ugyanolyan, mint a bölcsibe szoktatás? Akik jártak bölcsibe, azoknak az ovi könnyebb lesz?
Meglátod, Zsombi is megszokja-szereti majd az ovit. Meg ott már egy csomó foglalkozás van, ami jobban leköti őket, nem?

Edit,

A te fiaid is nagyon jófejek, de még mindig nem értem, hogy lehet négy gyerekkel elbírni :lol:
Tényleg, a ruhavásárlás sem egyszerű. Nekem tök nehéz, hogy KÉT hasonló (nem egyforma) ruhát találjak, nemhogy hármat!

Na, bocs, kicsit hosszúra sikeredtem :P

D.

KépKép
kiliman

Detti!

Mikor először voltunk Egyiptomban megnéztük Luxort(Karnaki templom,Királynők völgye,stb) most lett volna lehetőség elrepülni Kairoba piramist nézni de senki nem akart velem tartani.
Ez igazábol egy buvár tura volt,csak sajnáltam hogy ha már olyan közel vagyunk nem látjuk a lényeget.

Nekem a szerda lenne jó,kb.16-16.30.
Akkor kedden irom a privit,jó,ki tudja mi lesz még addig?!

ja,nappal 35 fok,este 30.
:wink:

Rita
bellissima75

Sziasztok!

Detti!
Hogy lehet 5pasival bírni? :roll: Üvöltve!!! :wink: Már csak azért is,mert nálunk mindenki nagyszájú!!!!Ha egyszer hallanál bennünket vagy azt gondolnád,hogy mindig veszekszünk.Vagy azt hogy ez egy olasz család!A mammmma meg a sok gyerek!Amúgy tényleg eréjesnek kell lenni,hogy abban a mederben folyannak a dolgok,amerre én akarom.
Ruhavásárlás?Ma már van egy pár tuti helyem,ahol néha hasonló cuccokat tudok nekik venni.Persze akkor,ha akarok rá pánzt költeni.Nem hiszem,hogy 8-10.000Ft/db overallban és 15.000Ft/db cipőben kellene pompázniuk.Már csak azért sem,mert az itthon-maradásom súlyos anyagi áldozatokkal jár.de én most fontosabbnak tartom,hogy velük legyek,mint hogy márkás cuccokban túrják a vakondtúrást a böliben.
Milánó?Lemaradtam valamiről?Kettesben?

Kata!
Ez a kamerában nézés nekünk is csak pár hete megy!Most már megzsarolom őket,hogy ha idenéznek,akkor 2kép és uzsgyí,mehetnek!!! :lol:
Meglásd nem lesz gond a bölcsivel!Ügyes kismanók,szeretni fogják!És csak délig lesznek!

Detti,Cat,Lilla!
Mi ez az Aqua..micsoda???Mondjátok már el,mit tud!!Annyit hallottam már róla!És mi az,hogyaz egyik Thomas-os, a másik meg Noodys stb?

Lilla!
Elmentünk az esküvőre!Olyan újgazdag esküvő volt.Nekem nem tetszett,nem is éreztem jól magam.Rögtön mennyasszony-tánc után eljöttünk,a kaját se vártuk meg. Az ügy pikantériája,hogy ugyanennek a családnak a fia (akiknek a lánya most ment férjhez) nősül jövő én júl. 12-én.Így újra hivatalosak vagyunk egy esküvőre!Csak még azt nem tudjuk,hogy 3-an vagy 6-an???! :shock: :twisted:

Györgyi!
Irigyellek a bátorságodért!a lányok zaklatottságát leszámítva,te hogy érzed magad Dániában?

meme!
Zsombinak mindenhez több idő kell,nem?Az oviba is belerázódik,ne izgulj!
Igen,jó ránézni ilyen alkalmakkor a fiúkra!( már csk egy kis zopfos hiányzik az életemből :P )

Nyugodalmas estét!
Edit

Kép

Kép
edit73

Sziasztok!

Rita

Utállak! :wink: Nem elég, hogy ide mered tolni a képed 1 hét Egypt után, még azt is megmondod, hogy 30 fok volt. :twisted: :lol: Na, majd visszakapod ezt még márciusban!

Te akkor rendesen merültél vagy csak pipával?
Helyileg hol voltatok és melyik szállodában? aJánlanád gyerekekkel?

Detti

Hát, nem tudom, hogy nektek lehet-e ilyen 4 hónapo múlva. Akár már most is, egy ismerősöm fiai már a szülinapjukon szobatiszták voltak és az kezdte, amelyik addig nem is volt hajlandó bilire ülni.

Mi meg már 15 hós koruk óta bilizünk, úh ők azért már elég régóta tudják mit kell vele csinálni. Most már csak az akarat hiányzik.... Most éppen már 4 napja bugyizni akarnak- nem tudom, meddig lesznek ilyen hangulatban? :?

Gyöngyi

küldöd majd a képeket? :D

Lilla

Kép

Kép
cicamica

Az aquadoodle egy vizes rajzoló szett. Egy nagy lapból áll és tollból, amibe vizet kell tölteni, és lehet vele a lapra rajzolni. A rajz utána percek alatt eltünik. Variálják már mindenfélével. Nyomdát csinálnak hozzá, lehet nyomvonalat, vasúti pályát húzni, és adnak hozzá elemes kisvonatot, kisautót is. A zsenialitása az, hogy nem firkálják magukat a bútorokat és a falat össze vele, mert víz alapú.

Ilyen:
http://toystore.hu/shop/product.php?kez ... 0c4f4a3b4f[/url]

Cat
Kép
cateye

Nekünk még kifestős is van: micimackós képeket kell szinezni a vizes tollal- így jelenik meg a minta

Lilla

Kép

Kép
cicamica

Cat :)
A normal dan bolcsibe fognak menni, mert nemzetkozit nem talaltam... az arakat meg nem tudom pontosan, mert valtozo hogy a masodik gyerekre mennyi kedvemenyt adnak, mindesetre olyan 650-700 EUR lesz a ket gyerekre. Az ir arakhoz kepest olcso...
Hogy van Samu? Meggyogyult mar?
Kep most nem nagyon van, mert a fenykepezonk dackorszakat eli, es mindenre fokuszal, csak arra nem amire kene... :evil: de van ket igazolvanykep meg a nyarrol... :D

Detti :)
En meg azokat irigyelem, akik otthon vannak a csalad kozeleben. :wink: Aarhusba koltoztunk, ez a masodik legnagyobb varosa Danianak. Mivel mi Irorszagbol koltoztunk ide, nekunk az arak nem veszesek, sot sokminden kicsit olcsobb mint ott (hazberles, egyes elelmiszerek). Ha turistakent jon az ember akkor az otthoni arakhoz viszonyitva biztos nagyon draganak tunik itt az elet.
A csajok kaptak meg a nyar elejen mini aqua draw-t (Ravensburger), ezek kicsi At-os meretu lapok, nekik nagyon bejott, tuti a fiuknak is tetszeni fog.
Nalunk is folyamatosan fiuknak neztek az egyik csajt... meg akkor is ha rozsaszinben volt... :roll:
Milyen volt az elso nap? Fiuk meggyogyultak?

Kateduo :)
Meg nem tudom mikor kezdik a bolcsit, azon mulik mikorra lesz meg a letelepedesi engedely, addig nem tudok semmit intezni. Hogy megy a bolcsit? Gergo oldodott mar egy kicsit?

Koszi. Megvagyok. Azert meg el kell telnie egy kis idonek, hogy igazan jol erezzem magam. :wink:
Nem ertem am a rokonaid, mi eddig minden eskuvore a lanyokkal mentunk, es amiota megszulettek min. 2 eskuvon voltunk evente. Altalaban kulon kerik, hogy ugye hozzuk a lanyokat is...

Lilla :)
Hmm, hu. Hat ezt jol elfelejtettem... Es a ti nyaralos fotoitok? :wink: :D Tok jo hogy David megint bugyis, nalunk a csajok tovabbra se akarnak hallani a bilirol...

Kép Kép

Gyöngyi

Kép Kép
gyerc

Hu, bocsi hatalmasak lettek a kepek... :oops:

Gyöngyi

Kép Kép
gyerc

DE nagyon édesek! Olyan szépek Gyöngyi!

Cat
Kép
cateye

Szaisztok lányok!

Köszi szépen így utólag is a köszöntést Pepe nevében is, és sok boldogságot kívánok a szülinaposoknak így utólag is :oops:

Sajnos nagyon behavazódtam (már egy ideje) és egy ideig nem is hiszem, hogy kimászom belőle. Nyakamon a diplomamunka-írás, aztán nyelvvizsga, államvizsga, közben elküldtek a munkahelyemről (illetve nem hosszabbították meg a szerződésem) így állást is kell keresnem. A férjem decemberben szakvizsgázik, közben elkezdtünk külföldi állások után kutakodni (illetve én, mert ugye én úgyis itthon vagyok és ráérek :twisted: ) szóval a szabad perceimet a net böngészésével és önéletrajzok küldözgetésével töltöm és próbálom megérteni svédül meg norvégul is az álláshirdetéseket :D No meg fejvadász cégekkel is üzletelünk, valami majdcsak sikerül. :P
A csajok közben nőnek, novembertől ovi, még nekik is be kell szereznem a szükséges cuccokat. Na meg amennyi hülye papírt kérnek egyetemhez, munkahelyhez, külföldi munkához
:twisted: és persze mivel a két csaj is jön velem a "körútra" így alig tudok egy nap valamit is intézni.

Azért visszaolvasgattam, néhány dologhoz címszavakban:

szülinapi torta: kettő volt mindig is és kettő lesz. Ők emlékeznek hogy tavaly melyiküknek milyen volt, és idén el is mondták, hogy milyet szeretnének. Ők a marcipánokért rajonganak, mindenki leadta a rendelést: olyan mennyiségben, hogy rá sem fog férni a tortára : piros autó, béka, gomba, Thomas, rózsaszín maci, stb...

Ajándék: nagy része már megvan. Az aqua draw-n én is gondolkoztam: van már akinek van? Ebből is kettő kell, vagy ketten is tudnak egyszerre játszani vele? Az az igazság, hogy nekik már annyi játékuk van, hogy nem nagyon akarok csak olyat venni, ami nem fog a szekrény tetején landolni 2 nap után.

Verekedés: nálunk szrencsélre csak egymást csépelik, de ez sem igazi verekedés, inkább egymásra másznak, az egyik játszana valamit amit amásik nem, és ebből van a visítás. Pepe még néha mindig harap de olyankor azonnal bünti.

A különbség a csajok között is nagy, Pepe a vezér, Csenge meg egyre inkább háttérbe húzódik. Sajnos sokszor be sem tudom vonni a játékba. Én már rájöttem, náluk az a baj, hogy Peptra sokkal tovább képes figyelmi valamire: meseolvasás, diavetítés, kirakó... Cseni csak belekezd, de hamar megunja, így amikor még P-t javában érdekli, ő már továbbáll. Ha kérdezek valamit (hány kutyus van a képen, milyen zöldségek vannak nyuszi kosarában...) P azonnal vágja a választ, Csenge meg sokszor nem is tudja, még akkor sem, ha Pepe előtte mondta el. Néha nem tudom, hogy csak ennyire figyelmetlen vagy tényleg nem tudja. De látom rajta, hogy érzi, hogy Pepe valahogy jobb és zavarja. Nehéz olasmit találni amiben ő az ügyesebb, szerintem ha nem változik én tuti külön osztályba iratom őket suliban, mert már most úgy érzem, hogy nem jó ez így. Oviba még együtt mennek, aztán majd változnak még ők is, meg az óvónő majd megmondja ő is így látja-e.

séta: kb. 15-16 hónapos koruktól kezve sétálunk, babakocsit onnantól kezdve egyre kevesebbet használtunk, még 2 éves koruk előtt teljesen elhagytuk. Mondjuk a sétától én is rettegtem, de szerencsére nincs és nem is volt vele gond, eleinte fogták szépen a kezem, most már többnyire nem, de nem szaladgálnak, sőt, tudják a lámpát, hogy mikor lehet menni, figyelik (Olyannyira, hogy ne tudjátok meg mit kaptam, mikor egyszer átmentem kocsival a piroson (na jó, még sárga volt, csak áthúztam és közben bepirult :oops: ) Szóval nagyon figyelnek a szabályokra, remélem még sokáig nem tanulják meg a 30-as sebességkorlátozó táblát :P
A bolti vásárlás már macerásabb, a közeli kis Spar-ba még el is megyek velük egyedül, mindig van feladatuk, választhatnak hogy mit vegyünk (mármint melyik almát tegyük a zacskóba, melyik tejfölt vigyük, stb.) így le lehet kötni őket, de hipermarketbe már nem mennék be egyedül, annyi időt nem bírnak ki normálisan.

Majd igyekszem gyakrabban jönni, most azt hiszem, hogy ha elmennek oviba akkor több időm lesz... hát majd meglátjuk :roll:

A betegeknek jobbulást kívánok, a többineknek meg csak szimplán szép estét (éjszakát) :oops:
Megyek, holnap suli :?

Ditke
ditke62

Sziasztok!

Kiliman és Detti!
Boldog születésnapot a fiúknak!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Milyen volt a torta?

Eriék
simones

Detti, Kiliman!

Nagyon boldog 2. szülinapot kívánunk Ambrusnak és bernátnak!!!!!!

Várjuk a beszámolót!!! És a képeket........

Kata

Kép
kateduo

Kedves Kiliman család :)

Nagyon sok boldog születésnapot kívánunk a srácoknak !!!!!

Kép

Meme
szinta

Most olvastam vissza!!!!!!! Ne haragudjatok, Bernátot....kis bével.... :oops: :oops: :oops:

Kata

Kép
kateduo

Detti :) Kiliman :)

Sok boldog szuletesnapot kivanunk Ambrusnak es Bernatnak!

Kép

Gyöngyi

Kép Kép
gyerc

Mindenkinek köszönjük a szülinapi köszöntést!

Nagyon jól sikerült, főleg a mai gyerekzsúr :D

Csütörtökön csak négyesben voltunk. A torták jól sikerültek, bár valószínűleg a mukicuki és társai cukrászdákban, ahol 11e ft-ért mérik a sütiket, szebbek lettek volna, de egyébként is hidegen hagyták őket a torták :( Nem úgy, mint a tűzoltóautók :lol:

Rengeteg ajándékot kaptak: két tűzoltóautó, könyvek (Noddys, Brumi első szótára, A tengernél, stb), fából készségfejlesztőket (puzzle, memóriajáték), Bruder traktorok, garázs, ilyen-olyan kisautók, autóban használható játék (EZ NAGYON KIRÁLY!), ruhák, gyurma (imádják).

Egyébként a fiúk-lányok aránya a zsúron: 9:1 :lol: :lol: :lol:

Úgyhogy jól sikerült a 2. szülinap.

Íme néhány kép:

Kép Apa-anya ajándéka

Kép A tortával

Kép Ajándékok a haveroktól

Kép És a haverokkal a zsúron (egy kisfiú lemaradt, mert ordított inkább)

KépKép
kiliman

Kiliman család :D

Nagyon boldog szülinapot kívánok Ambrusnak és Bernátnak! :D :D :D

Cat
Kép
cateye

Sziasztok!

Kilimanék

Boldog Szülinapot a fiúknak! Jó kis buli lehetett. :D

Milyen az autóban használható játék? Nekünk egy ládányi van a kocsiban, de egy hosszabb út végér az összes a földön van, én nem érem el, ők meg nyígnak. :roll:

Kata

Van már eredménye a vizsgálatnak? Jól emlékszem, hogy már ovltatok vérvételen ugye?

Az aloés immunerősítőnek mi a pontos neve és hol vetted?

Brigi

Merre jársz? Már 1000 éve nem írtál!! Van még időd patchworkozni? Találtam egy csomó maradék anyagot, egylőre nem dobtam ki, hátha kell neked.

Lilla

Kép

Kép
cicamica

Sziasztok!

Detti, Kiliman!

Nagyon szuperek a képek és az ajándékok. Annyira édesek a fiúk, ahogy nézik a tortát meg az ajándékokat. Na meg, hogy így össze tudtátok ültetni azt a sok gyerkőcöt... :D
Egyébként milyen ízű tortát kértetek? Én is innen rendelem, az egyik nekünk is olyan lesz, mint a tiétek, a piros autó.... :D :D

Lilla!

Igen, megvolt a vérvétel, 2 hét az eredmény, illetve már csak 1 hét. Már nagyon várom....remélem negatív eredménnyel. De akkor meg mehetünk tovább , hogy mi az oka a csontlemaradásnak...., de azt már tuti más dokinál.
Az Aloés immunerősítő, a sima natúr Aloe gél. Aloe terjesztőknél lehet kapni, nekem anyukám kolléganője foglalkozik ilyenekkel, mi tőle vesszük.

Bölcsi: Haladunk..... a lelkem kevésbé. Amikor kijövök, mindkettő zokog. De pl. ma is csak addig amig ki nem jövök, úgy értem, pár perc után már csend volt és mondta is a dadus, hogy Gergő milyen hamar abbahagyta a sírást és nem volt semmi gond. Vendel nyüglődött, de az szerintem a szokásos nyüglődése, amit itthon is rendez. Mindenesetre , amikor megyünk, nem sírnak, ők mutogatnak a szoba ajtajára, hogy hova menjünk be. Még mindig ott vagyok velük egy picit, de már egyedül vannak kb. 2 órát. Az az igazság, hogy mindig elkésünk, gyalogosan (babakocsival ) fél óra, mert le kell másznom a hegyről. Ma 1/4 10-re estünk be, délben meg jövünk.

Meme!
Hogy megy az ovi? Zsombi bírja? Gondolom ma biztos rosszabb volt, hogy hétfő van és két nap kimaradás volt, nem?

Detti!
Milánóba kettesben mentek? Fiúk kivel lesznek?

Kata

Kép
kateduo

Vissza: Gyermeknevelés

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?