Új privát üzeneted érkezett!

Kis-csillag!:)
igen ez a hízás dolog... nekem a dokim 1kg/hó engedélyezett.
A védőnő sőt a dokim is ezt tanácsolták: szénhidrátot fokozatosan leállítani,semmi kenyér,krumpli,tészta, sok sok fehérje ömleszett sajt,túró,joghurt,tej... zöldség,gyümölcs.Pl.:a paradicsom, ananász(nem konzerves) vízhajtó,segít a vesének,ja és napi2-3liter folyadék,lehetőleg szénsavmentes ásványvíz váltogatva. Nos nekem ezeket tanácsolták, próbálom betartani,ami nagyon nehéz.
Mennyi jött fel eddig???
Vendég

sziasztok!

gizmixxx: bele raktalak a táblába :wink:

bella: már csak 2 hét! :wink:

kata79:üdv itt. drukk++++

katavirág: elolvastam. hihetetlen, hogy ilyen emberek vannak :evil:

kis *: ez még jó vérnyomás, ne aggódj!

rólam: voltunk az urulógus dokinál. érdemi haladás nem történt. megkaptuk a beutalót, amit már a kaáliban bő két hete lebeszéltünk. apa holnap megy csapolásra, két hét múlva eredmény.

jó éjt, szép álmokat!

katica
katica30

Jó reggelt :)

Viki: tudod, az volt a legnagyobb baj, hogy feküdni kellett, de mellette jó étvágyam is volt :oops: :lol: Hát a beülti előtt sem voltam egy könnyű eset, de eddig ha jól számolom, kb. 4 kg jött fel, max. 5kg :oops: :lol: kivi leszek legközelebb ha méredzkedni kell, mennyit mutat majd a mérleg, mert szerencsémre itthon nem tartok :lol: :lol:
Igyekszem csökkenteni a CH-ot, de sajnos nagyon imádom a krumpli, és sokszor meg is kívánom :cry: , joghurt, tej az jöhet dögivel, de a túró az már cikis, zöldségek közül pont a paradicsom ami bejön, kár hogy vége a szezonnak - értem ezt az árára :) :D :roll: nemhiszem hogy költséghatékony lenne napi 1-2 kg pari elfogyasztása :) pedig ha belejövök :roll: :wink:
Az ivással szerencsére nincs gondom, de ásványvizet, nem köszönöm :twisted: próbáltam a punkció után, de én mindig is csapvíz ivó voltam, s nem esett jól a sok ásványvíz.. :P

Katica: Apának drukk a csapoláshoz mára!! Az a baj, hogy nekem ez már magas :roll: de lehet csak szorongtam :lol: :lol: :lol:

Kép
kis-csillag
Tököl

sziasztok lányok!

Az a baj, hogy nem tudok miről írni. Nem történik semmi extra. Legalább is velem :lol: Majd, ha vége a ciklusnak, akkor izgulhatok 8) Addig nyugi...

Kis-Csillag!
Vigyázat csak a kilókkal! csak szépen óvatosan.

Vikimi!
Nagyon drukkolok Nektek, hogy minden rendben mennyen! Már szinte, csak egy hónap. Amúgy veszélyeztetettnek számítassz?

Katica!
Apának mára mennek a drukkok :D !
dezsina

Sziasztok!

Katica,
Apának drukkok és szorítások!

Dezsi,
Látom bevásárlókocsira váltottál! Remélem jól telirakjátok majd egy nagy halom babócával! :D :lol:

Kis*
Azért vigyázz a kilókkal! :D Sajna tényleg vége van a paradicsom szezonnak, de ilyenkor nemcsak az árával van baj, hanem az ízével is!

Viki,
Atyaég, én imádom a krumplit és a tészát is! Bár azt hiszem azért örülnék, ha már ott tartanék, hogy letiltanának róla! :wink:

Mindenkinek szép napot!
Vendég

Bella!
Jól látod! :lol: Ebbe a kocsiba babócák kerülnek a ciklus végén! :lol: Meglátjuk apával mit tudunk kihozni!? :wink: :lol:
Nahát, Neked már csak két hét!!! :lol: Nagyon izgi lesz!!!
dezsina

Dezsi,
Így is mondhatjuk, hogy nagyon izgi lesz!:) De úgyis, hogy kész idegbetegség!:)
Vendég

Bella!
Nem is tudom miről beszélsz :? :lol: :lol: :lol: Idegbetegség :?: :roll: :lol: Ez távol áll mindenkitől :lol: :lol: :lol:
dezsina

Nem sikerült. A HCG-m 4,5, biokémiai terhesség. Fogalmam sincs mit jelent, úgy kirobbantam a rendelőből, hogy nem kérdeztem. Holnap újabb vérvétel, Tanár Úr szerint ezt kívánja a protokoll. de egyébként felesleges.

Köszi mindenkinek a drukkokat!
estike66

Estike!
Nagyon sajnálom!!! :cry: :cry: :cry:
Sokunknak volt itt már hasonló biokémiai terhessége. Elindul valami, aztán nem lesz belőle semmi.
A vérvételre menj el feltétlenül, hiszen még lehet ebből is baba :!: Hátha csak később ágyazódott be és lassabban indult el a HCG szint. Ha tényleg beindul, akkor holnapra már nagyobb lesz a szint és akkor Veled együtt fogunk örülni!!!
Kérlek, ne add fel, legalább még holnapig tarts ki!!! Tudom min mész keresztül! Nagyon-nagyon szoritok Nektek, és küldöm a nagyon-nagyon pozititv energiákat!!!!
:arrow: ++++++++++++++++++++++++++++++++
dezsina

Dezsi,
Sajna tőlem nem igazán áll távol időnként az idegbeteg állapot! :D Remélem, hogy a várakozás alatt sikerül ezt leküzdenem! :D

Estike,
:cry:
Vendég

Sziasztok!

Bella: bizony, igazad van :D azt hiszem találnom kellene valami más fajta zőccséget :wink: :wink: :lol: :lol:
Vigyázok a kilóimra, csak ha valaki fekvésre, szigorú pihire kényszerül s mellette jó az étvágya, nincs mit tenni - de igyekszem nagyon :wink:

Estike: nagyon sajnálom, de kérlek, fel a fejjel! :roll: Nincs mindennek vége :roll:
És Dezsinek igaza van, menj el a vérvételre mindenképpen!
++++++++++++ :!:

Kép
kis-csillag
Tököl

Esztike, pentek ota nem irtal... nagyon sajnalom :cry:

Kata+szamok :wink: drukkehegyek, ahogy Giz+3x-nek. Lanyok, nem tudom megjegyezni a neveteket :!:

Katica, drukk a parod mai lovesehez :wink:

Dezsi, hamarosan itt a te idod is :!:

Kiscsillag, en eddig 3 kg-ot hiztam, azt hittem nagyon sok, mert az elejen fel kilot javasolnak havonta. En nagyon sok gyumolcsot eszem, meg leveseket. Igazabol ez a 3 kg mar az 5-6 heten feljott, es most csak lassan haladok folfele. De szerintem kar idegeskedni a kilokon, a baba a lenyeg.
katavirag

Igazából nagyjából egyetértek Katavirággal, hogy kár idegeskedni a kilókon, a baba a lényeg. Itt most nem arra gondolok, hogy "adj Úramisten" mindent, ami belefér, de tényleg, olyan nehezen jutunk el idáig, hogy tényleg csak a baba számít 8)

Bella!
kevés az a lány aki nem dilinyós... :lol: :lol: :lol: Én nem e kevesek közé tartozom, de ezt úgy is tudjátok :lol: :P :P
dezsina

Mindössze csak azért aggaszt, mert nem 90-95 kilóval akarok menni szülni :oops:
Egyébként nem igulok, vagyis nem idegeskedek rajta :roll:

Kép
kis-csillag
Tököl

Kis-Csillag!
Egy 10est biztosan hozzádobhatsz még a mostani súlyodhoz. :D
A barátnőm 15öt hízott és 5 maradt rajta. és ez már a 3. baba volt. :P És 5 kiló plusz nem a világ.
Rajtam 10kiló plusz van. Képzelheted mennyi lesz, amikor szülni fogok :P :P :P
dezsina

Kis-csillag!:)
valóban nem az számít hogy mennyit hízol, hanem az,hogy vigyázz arra hogy ne legyen megterhelő a szervezetednek...pl. a magas vérnyomás vizesedés....mind kialakulhat ettől.Én sem néztem eddig a kilókat nem is érdekelt,de most nagyon rámijjesztett a védőnő(toxaemia )
Az a lényeg hogy élvezd a terhességet,egyél mindenből amit megkívánsz,csak mértékkel...a paradicsomnak valóban húzós ára lett...én is csak másnaponta eszem :)

Dezsina!:)
igen veszélyeztettetnek számítok a lombik miatt,és hogy ICSI-s,hogy miért azt nem tudom....
remélem hamarosan tele lesz az a babakosi!:)

Bella!:)
hidd el,hamarosan te is el leszel tiltva ezektől a kajáktól!!! :)

vettem pár body-t, rugdalózót de nagyon húzósak az árak.Még rengeteg minden hiányzik ,de már 20ezernél tartok.Igaz ami megtetszik megveszem....az árát csak otthon nézem meg.... :)
Vendég

Sziasztok,
rég jártam erre, beköszönök. Nem olvastam vissza, így nem tudok mindenre reagálni, bocsánat érte. Remélem, mindenki rendben van, babák kapaszkodnak, tüszők növögetnek.

Én totál magam alatt vagyok, attól parázom, hogy a menzeszem sz@rakodása miatt lecsúszom a januárról :evil: Nem tudom már, mit tegyek, hogy megjöjjön...a gyógyszeren már túl vagyok

Egy kedves szó olyan, akár a tavaszi napsütés.
allegrobarbaro

Allegro!
Forró kádfürdő és ne stresszelj, hogy nem fog megjönni! megjön! Miért csúsznál le a januárról? Mikor kell menni a dokihoz?
dezsina

Viki: akkor lehet az ICSI miatt én is az leszek végig?
Mondjuk nekem még a munkahelyem és a beosztásom miatt is megjár.. :? :D
Azt hallottam, hogy a lombik a 12. hétig veszélyeztetettnek minősül, de erről még nem :roll: Hiába, jó pap is holtig tanul... :D

Allegro: fel a fejjel!
Én hallottam vmi tornáról is - csak nem tudom mi, mivel nekem már nem jöhetett volna szóba 8) Menny ideje nem jött meg?

Dezsi: tessék is megtölteni azt a kocsikát :wink: :wink: :D

Kép
kis-csillag
Tököl

Vendég

Sziasztok!

Gizmixxx:
Remélem én, hogy a hármas szám szerencsés lesz
Egyébként nekem a lombikból csak a második lesz, de a harmadik beültetés, mert volt egy fagyi beültim is

Viki:
Gondolom már nagy izgalommal várod a szülést
Egyébként félsz a szüléstől?

Csibe:
Egyetértek, én is sorban állok novemberben és babások leszünk

Kis*:
Lassan már te is túl leszel az egyik kritikus időszakon
A kilókkal ráérsz még foglalkozni

Katica:
Drukk a párodnak

Dezsi:
Pakold ám a kosarat babaholmikkal
Nagyon drukkolok neked a spontánhoz

Bella:
Te szedsz méhpempőkapszulát? Mennyit szedsz egy nap?

Estike:
Azért még ne add fel, valóban lehetett később a beágyazódás
Mikor is volt a transzfered?

Katavirág:
Növöget már a pocid?

Alle:
Drukkolok, hogy minden rendben legyen
Mióta nem jött meg? A baba kizárva?

Puszi Tündi és Heni
Kép
szalai heni

Allegro, ne szomorkodj :!: Inkabb irj magadrol egy kicsit, hatha mi is tudunk segiteni. Mensi zavarokra jo a mariatovis, baratfule, az ulofurdok.

Koszi Heni a kerdesed, pocim no, de meg nem latszik. Csak akkor, ha puffadok, mert a meh folott akkor ez jobban kiadodik. Ma eszrevette egy munkatarsnom, ezek szerint mar latszik.

Akkor most Kata+szamok, Gizmixxx a soron kovetkezo, es akkor osszel Csibe, Heni... Nyulasz Karacsonykor... Bella :?:

Tablazat, Kata :?: Koszi a faradozast vele :!:
katavirag

Heni,
Nem szedek még, mert nem jutottam hozzá egyelőre. Virágport azt szedek!
Vendég

Dezsina, Bella, Katavirág,
köszönöm.
Októbert mondott Szmatona, hogy kellene menni vérvételre+megbeszélésre. 63.napon tartok. Két hete voltam dokinál, aki azt mondta, szépen megérik a tüsző (volt egy 24 mm-es), csak épp most nem repedt meg. Adott Duphastont, hogy ez csinál nekem egy megvonásos vérzést...ezt szedtem 10 napig..azóta semmi. Mindig olyan érzésem van, hogy na most...aztán semmi, a betét vegytiszta.

Igyekszem nem stresszelni, de nagyon nehéz :oops:

allegrobarbaro

Szaiasztok csajok nem tüntem el csak nem volt időm a géphez ülni. Az első uh megvolt kiderült, hogy két pici pocaklakónk van 1,2cm és 1,6cm .Nagyon örülünk ennek mert, nem is számítottunk erre . Tud valaki tanácsot adni akinek ikerterhessége volt, hogy kell e valami különöset csinálni vagy olyan mint a többi terhesség. Azt tudom hogy sok pihenés kell.
tibu

Tibu,
Ha minden rendben van nem kell semmi különöset csinálnod sokat pihizni és beszélni hozzájuk :wink: Gratulálok :lol:

Gizmixx,
Látom kezdődik a kövi (és utolsó)lombik nagyon nagyon drukkolok neked :wink:
Vendég

Jó reggelt!

Tibu,
Gratula a kicsi manócskákhoz! Szerintem pihenj amennyit tudsz és kíméld magad, de ha az orvos nem köt szigorúan ágyhoz, akkor élj viszonylag normális életet! :D Hú de bölcs voltam! :lol:

Pandus,
Hogy vagytok?

Dezsi,
Merre jársz?

Apacs eltűnt!
Vendég

Sziasztok!
Tibu!Hatalmas gratula!És irigyirigyirigy :wink:
A Kaális topicon a napokban arról beszélgettek,hogy vajon ha valaki kifizeti a lombikot,akkor kell-e várnia.És írt a Kaáliból az egyik ott dolgozó(remélem,ha olvassa,nem haragszik érte,bár egy angyal...):
[quote]A írta: várólista az OEP-finanszírozott lombikra vonatkozik csak. Coca teljesen jól írta a várólista lényegét. Pontosan emiatt maradt ki Szmatona júliusa, meg Krizsáé is. Nem szokott nagyon olyan lenni, hogy kifizetik de hamarabb jönnének, ez borzasztó ritka, inkább csak a 40 felettieknél van, ahol minden hónap számít. Azért általában kivárják azt a pár hónapot a közel félmillió ft-kp-val szemben. Mert ugye azt akkor is ki kell fizetni, ha nem volt sikeres. Aki nem tb-s beteg annak semmit nem kell várni.

Én csak azért csodálkozom,mert mi mondtuk a dokinak,hogy kifizetjük,és mikor mehetünk,de azt mondta,akkor is 3 hónap.Én ezt nem értem.Kétszer is rákérdeztünk.Azt mondta,kapacitásuk lenne rá,akár holnap elkezdeni,de nem lehet. :?
Vendég

Szép napot!

Ilyen hírekre érdemes jönni:
Tibu: szívből gratulálok!! Ügyesek voltatok nagyon!!
Vigyázz magatokra, pihizz sokat :D
Kép

Nyulasz: sikertelen lombik után ki kell várni a 3 hónapot, mert kell idő a szervezetnek, míg helyreáll, a lombik azért rendesen megbolygatja a hormonális háztartást. :roll:

Szia Pandus: régen láttalak :D

Kép
kis-csillag
Tököl

Nyulasz,
Már egyszer írtam itt hogy ez így van hiszen ha fizetsz akkor miért kellene a tb-re várni? Akkor már semmi köze hozzá és lehet azonnal menni. Azt nem értem a dokid miért mondott mást :roll:

Bella,
Köszi jól vagyunk most nincs igazán semmi különös. Tegnap voltam vérvételen holnap megyek az eredményért jövőhéten uh.
Vendég

Kis-csillag!

Lehet,hogy jó kivárni a 3 hónapot,de ha jól utánaszámolunk,ez nem is 3 hónap.Első lombik:február,második:augusztus,harmadik:majd január.
Mivel onnan számolják az előző lombikot,mikor eredményhirdetés van,a következő meg csak innen 3 hónap míg indul.És 2 hónap fogigátlóval már jól lecsúszik... :cry:

Pandácska!
Tudom,hogy írtad,meg én is így gondoltam,ezért is mondtuk a dokinak,de nem.És azt nem mondta,hogy miattam,mert a szervezetnek kell a pihenés,ilyen szóba sem jött.Tényleg nem értem.
Vendég

Ja,és persze mi sem azonnal akartuk volna,hanem mondjuk novemberben.
Vendég

Tibu :!: Nagy-nagy gratula :!: Hany babot kaptal vissza :?:

Ginuskaval mizuj :?:

Nyulasz, valoszinuleg aki fizet, mehet rogton, ha van ra kapacitas. De ezek a helyek egyre elfoglaltabbak. Olyan, mintha az emberiseg elfelejtene tudni szaporodni. Evolucios szelekcio. Eleve egyik allat sem szul olyan nehezen, mint az ember. 20 ev mulva mar minden masodik ember lombikban fogan.
katavirag

Katavirág!
Kapacitás az lett volna.A doki azt mondta,felőle akár holnap is kezdhetnénk.Nekem úgy tűnt,hogy fizetve sem lehet a várólista elejére kerülni,bár ez hülyén hangzik,főleg ha van kapacitás,és senkit sem túrnánk ki az időpontjából,mert külömben ki az a hülye,aki fizetne,ha semmi előnye nincs...
De jó,te meg elmúltál 12 hetes.Gondolom ez egy pici megnyugvás.Meg gondolom örülsz,hogy az utrót beguríthatod az ágy alá... :lol:
Vendég

...ja és kapacitás csak azért van,mert a tb megszabja,hogy havonta mennyit lehet elvégezni.
Vendég

Nyulasz, igen így már megértem :cry: így rossz megoldás.. Azért bízom bennem, hamarost jó híreket is kaptok :roll:

Katavirág, igazad lehet ebben a feltételezésben, de reménykedjünk, hogy addigra már a tudomány is korszerűbb lesz, nem kell mindenkinek olyan hosszú ideig várni a csodára :oops:

Pandus: Neked is már csak 15 hét és babázhattok :wink:
Milyen közel már :D

Kép
kis-csillag
Tököl

Sziasztok,

Tibu, gratulálok, és vigyázz nagyon magatokra.

Nyulasz, beszéltünk erről annó a dokimmal, és azt mondta, ha fizetjük az egész lombikot akkor a beültetés utáni második menstruáció megjövetelekor kezdhetünk, úgy mint most a fagyiknál. Amúgy mivel az oep évente csak 3 lombikot finansziroz az embernek, azért csinálják úgy, hogy 3 hónap szünet, és a 4. hónapban lehet kezdeni.

Kép

csibe
csibe32

Sziasztok!

Tibu, gratulálok nektek a dupla babaáldáshoz! Problémamentes gömbölyödést nektek!

Ma elkezdett fájdogálni a pocakom...a remény újraéledt
Plusz elhatároztam, elkezdem újra a Kriston féle intim tornát, azt tudom, hogy kell, és állítólag az is karbantartja bent a dolgokat. Ártani meg biztosan nem árt.

allegrobarbaro

Sziasztok!

Tibu:
gratulálok a pocaklakókhoz, jó nagy különbség a két babó között

Nyulasz:
megértelek teljesen

Alle:
hajrá mensi

Dezsi:
merre vagy ma?

Puszi Tündi és Heni
Kép
szalai heni

Nyulasz, ha a dokid azt mondta, hogy van ra kapacitas, akkor megis miert kell varni. Ha a TB-nek semmi koze a beavatkozashoz, mert te fizeted az egeszet, miert kerul az ember varolistara?

Koszonom, eszrevetted, valoban betoltottem a 12 hetet. En is orulok, persze. Holnap dugom az utolso szem utrot, szep lassan leepitettem. Bar a 11 het utan mar nem sok ertelme van.

Allegro, remelem, mar nem vagy olyan elkeseredett, mint tegnap. Fel a fejjel, mindenkinek sikerul.
katavirag

Sziasztok!

Láttátok ma az MTV1-en a Szem-pont című műsort??? A mesterséges megtermékenyítés és a mellrák kialakulása között kerestek összefüggéseket... mivel a mellrák ösztrogén eredetű és a stimulációnál ösztrogén-bombát kapunk,így okozhat a későbbiekben mellrákot..... de ezt még nem tudták bizonyítani!!!!!Na de akkor miért ijjesztgetik az embert,elég bajunk van így is,hiszen nekünk nem adatik meg hogy természetes úton anyák lehessünk,és most még ezt is felhozzák!!!ha ezt hamarabb hallom akkor is megyek ,addig amíg nem sikerül.

Katavirág!:)
nekem az utrot a dokim a biztonság kedvéért a 16 hétig szedette.Gratula a 12.héthez!
Vendég

Sziasztok!

Megkaptam priviben a választ,de most ide bemásolom,(remélem ezért se, haragszik meg aki küldte,de csak azért mert ő egy angyal),ha valaki még ezen töpreng,lássa mi az ok:
[quote]p írta:ersze, hogy van, de nem anyagi , vagy orvosi, hanem arról van szó, hogy nem szabad egyik stimuláció után 3 hónapon belül csinálni a másikat, mert annyira megsínyli a szervezet, hogy vagy nem reagál a hormookra, vagy óriási vérzései lesznek, vagy nem terméklenyül meg, vagy nem osztódik vagy nem tapad meg. Régebben ezt megvizsgálták és arra jutottak, hogy nem szabad csinálni, mert ha nem csinál bajt, akkor is a legkevesebb az lesz, hogy nem lesz terhes.

Szóval lehet,hogy nem említette ezt a doki,de úgy gondolom ez volt az oka.

Viki!
Én nem láttam,elképesztő.Engem sem tudtak volna eltántorítani a lombiktól,de ha nem bizonyított,hanem csak feltevés,akkor én sem értem miért kell riogatni az embereket.Így is van min aggódnunk.
Bár én biztos vagyok benne,hogy mindenkinek meg van írva a sorsa,és csak mi hisszük,hogy írányítjuk.Remélem ezzel nem egy vitát indítok el,nem az volt a cél,csak így gondolom. :wink:
Vendég

Sziasztok Mindenki!
20.án kezdem a suprafactot aztán a DokiKirálynőm megnéz és mondja tovább.
Pocakosoknak is minden jót!
Tibu! :D :D :P :P Sok egézséget!!!!
Allergo cickafarktea!
Közeledik a várva várt idő és jönnek a kételyek,félelmek picit félek a kudarctól tudom pozitív legyek az is vagyok és tudom nekünk az van megírva hogy lombikbabánk legyen de hülye vagyok mert elmondtam pár embernek és összezavarnak.Ti vagytok akik mindíg erőt adnak!
lanyané

Lanyané!
Hűűű,akkor nálatok is beindul az élet!
Sajnálom,hogy az ismerőseid nem támogatnak,hanem inkább összezavarnak.Mi kellemesen csalódtunk,mert csak így a 2. sikertelen után mondtuk el néhány rokonnak és barátnak,de ekkor derül csak ki,hogy mindenkinek van egy-két lombikozós ismerőse,és minket is nagyon bíztatnak.
Amikor a főnökömnek elmondtam,kiderült a sógóráéknál is lombikos ikrek vannak.Annyira drukkolnak,olyan jól esik.
De fel a fejjel,jó úton haladsz,mert ez vezet a babához!!!!
Vendég

Szisztok Lányok!

Bocsi, tegnap nem volt időm jönni :oops:

Velem semmi... Próbálkozunk, próbálkozunk :lol: A cicim nagyon feszül és fájdogál, főleg az egyik. Hihetetlenül tele lehetek még hormonokkal :roll: Amúgy remélem, hogy ki birjuk használni ezt a felpumpált állapotot és sikeresen tesztelhetünk egy +at :lol:

Nyulasz!
Én is úgy hallottam, hogy az egészségünk érdekében kell várni 3 hónapot. De ezt aláírom, hiszen pont arról panaszkodom most, hogy a cicim még azt hiszi, hogy stimu van. Kár hogy a ciklus elején vagyok, mert akár, ha a közepén lennék, akkor már ezt biztató jelnek venném... :roll:

Lanyané!
Mennek a drukkok!

Tibu!
Gratulálok a két babához!!!! Vigyázz magatokra!!!! :wink:

Vikimi!
engem sem tántorítana el, akár a mellrák sem... Habár a szomszédom lánya is lobikozott és ő is ajánlotta, hogy menjek el mellrákszűreésre :roll:

Heni! Bella!
mindjárt Ti jöttök :wink:

Allegro!
még mindig nem jött meg?? :shock: És a doki mit mond erre?
dezsina

Nyulasz, igy mar ertem, miert kell 3 honapot varni.
katavirag

Sziasztok!

Szeretném kérdezni, hogy volt már valakinek olyan kezelése, ami úgy kezdődött, hogy első naptól Suprefact orrspray, aztán a 14. napon vérvétel. Nekem most ez lesz, de még ilyen nem volt, és kivi lennék, hogy mi lesz a 14. nap után.
Szedtem a provera-t, hogy megjöjjön, tegnap reggel vettem be az utolsót, ma meg már meg is jött :lol:
Vendég

Mnzsani!
Sajnos nem tudok segíteni, mert nem ilyenem volt!
De nagyon örülök, hogy újra itt vagy :D Ezek szerint lassan beülti!!!
dezsina

Sziasztok!

Tibu!
Gratula a babákhoz! Vigyázz magatokra!

Többeknek mennek a drukkok ++++++

Rólam:
Megvolt az utolsó UH a meddőségi centrumban, a magzat élő, ver a szivecskéje és a méhben van :)

Pusszancs!

Gina
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?