Sziasztok!
Te lányok annyit írtok, h nem bírom elolvasni. A tegnap nem oltunk itthon, reggel féltízkor el és csak este 8ra értunk haza. Közben voltunk parkban sétálni és barátnékkal randizni, aztán elmentünk az egyikhez, akk kertes házban laknak a szomszéd faluban. Én is vittem egy csajszikát, nem tudtam, h a kocsinkba befér: 2 babakocsi, 2 gyerek és 2 anyuka, mindenki csomagjával
Aztán visszajöttünk és 6tól megnéztünk egy néptánc előadást! Aztán most csodálkozom, h hulla vagyok. Ma reggel elmentünk beadtuk a kérvényt az útlevélre, mégissak jövünk a börzére. AHhoz, hogy úgy boltoljon az ember, mint a mi talpraesett Csakegyünk, ahhoz BP-en kell lakni, asszem. Mé sosem voltam börzén, Tűű dokinál és rég nem láttam soksok BP-en lakó havert, úgyhogy mese nincsen, menni kell, viszket a seggem a mehetnéktől.
Na.
Rambóka: vagény csajszika vagy! De ha én természetes módon szülöm a gyerkőcöket, akkor ki fogja kinyisszenteni a babérlapit??? Nem járja!!! Csalás!!!
Monne: én hordozókendős vagyok, nagyon élvezem. Picit bonyi volt megtanulni, de nem is próbáltam mind a százféle felkötözést. Tudok vagy kettőt és az éppen jó. Írtó kényelmes. Kengurum is van, kaptam, de ha hiszitek ha nem: egyszer mentem le vele kenyérért egy üzletbe, de csak azért, h kipróbáljam. Nem jött be, a kendőm sokkal kényelmesebb.
Légzésfigyelő: az nekünk nincsen.
Kilók: összesen 21 kg-t híztam terhesség alatt. Szidott a nődokim, a védőnő, a házidoki, midnenki! De nem jöttem rá, h mitől hízok, az volt az érzésem, h a levegőtől is... A doki szerint nehezen fogok tudni szülni ha nem vigyázok a súlyomra (ezt mondta a 24. héten, amikor már plusz 11nél tartottam, ennek ellenére majdnem a kocsiban felejtettem szegény gyermeket. Olyan pottyantós szülésem volt, h számomra is hihetetlen.
Aztán még írok, midnen témához szeretnék hozzászólni, de most ebédet kell főzzek magamnak és a fiamnak is.
Tudjátok ő mit ebédel? árgarépa, krumpli, hagyma, petrezselyemgyökér és egy pici darab csirkemáj. Ezt minden megfőzöm s csinálok egy pépet belőle, azt bekanalazzuk.
Csakegy jól értem, h ti nem kanalaztok? Hanem csak berágja megának a kiscsaj? Hmmm, nem rossz ötlet... Erről mesélj még, légyszike.
Puszk,
Kir