Sziasztok,
Beu,
Nagyon sajnálom...
Nem tudok napirendre térni efölött az egész fölött...
Anita férjével nem is próbáltad felvenni a kapcsolatot? Kész vagyok...
(Asszem, összeszedem a gondolataimat és írok majd mailt...)
Angyalom,
Itt is mennek a szurkok!
+++++++++++++++
Valaki1,
Bocs, de engem is csak az érdekelne, h ha tudtatok róla, h vmi disznóság van a dologban, akkor miért nem írtatok ide vmi figyelmeztetést? (mert gondolom, belenéztél a topikba) Persze, valszeg nekem sem az lenne az első, h belerondítsak egy topikba az egyik lakó ellen, de mégis van némi hiányérzetem...
Félre ne érts, nem támadólag szántam a gondolataimat, csak felmerült bennem, h talán kivédhető(bb) lett volna, h innen is belekerüljenek emberek azok körébe, akiket megrövidített...
Másoktól is ugyanezzel a szöveggel szedett ki pénzt, vagy ez a standard? (esetleg - okulásul - ha leírnád, h mi jöhet még...)
Azt már csak aprókkal merem megjegyezni, h sajnálom Anitát és sajnálom, h a családja nem érzékelte, hogy nagy a baj, amikor még lehetett volna segíteni... Tényleg nem tűnt föl senkinek, h beteg?! ... Bocs Beu, tényleg sajnálom, h Benneteket behúzott a csőbe, csak bennem van ez az érzés is! ...
Katavirág,
Sztem a régi motorosok tudják a nevét, képeket is kaptunk róla/róluk, de sztem nem segít már ezen az ügyön...
A másik Kata (Kata05?) is találkozgatott Anitával, asszem, Ő is csepeli. Vajon Ő mit tud a dolgokról?
Kata, ha olvasod, jelentkezz!
Puszi:
Kata