Hahó Mindenkinek!
Na talán van pár percem írni. Tarek drága bealudt rögtön evés után kb 5-kor és persze amióta felébredt (6 óta) nem találja magát. Vagyis amikor felébredt még le lehetett kötni, de mostanra már nyűgös. Még nem mehetünk fürcsizni, de már nem altathatom vissza, úgyhogy ilyenkor felváltva szórakoztatjuk apájával!
Gondolom ismerős a szitu nektek is!
Kata! Lizus nagyon vagesz ebben az új farmer gatyóban. Látom azért még kicsit nagy rá!
Örülök, hogy ennyi új dolgot tud már csinálni. Tényleg szép ajándék ez nektek az első szülinapjára!!!
Tényleg! Készültök már?
Zsófi! Samu nagyon király pucéran is!!!
Olyan kis sexi teste van. És tökre olyanok a képek, mintha imádná mutogatni magát.
Esteleg így van?
És tényleg tejet iszik? Mármint rendes tehéntejet? Hogy ízlik neki? Te meddig szoptattad? Vagy még most is???
A nevem tudtommal azt jelenti, hogy "okos, bölcs". De szólj, ha te mást olvastál. Kíváncsi vagyok nagyon!
Noémi! Bocsi, hogy kértem képeket. Sajnos akkoriban amikor tettél fel róluk, pont káosz volt nálunk és nem tudtam jönni.
De megérte, hogy újra tettél fel, mert gyönyörűek a fiaid. Mindegyiknek nagyon szép szeme van!
A váláshoz kitartást és fel a fejjel!!! A fiaid mindig melletted lesznek!
Reni! Drukkok, hogy Niki újra jól aludjon. Most különösen sok pihenés kell neked!
A kis csinibaba! Nagyon tud pózolni. Szerintem Tarek tök ilyen lesz. Már most nagyon kameraérzékeny. Folyton pózol, ha fotózzuk, de nyílván ez még nem annyira tudatos!
Marcsi! Nem semmi basszus amit írtál a gondozónéniről. Leginkább ő szorulna némi gondozásra!
De istenkirály vagy amiért merted vállalni a véleményedet a diri előtt!
Remélem Lolóka mostmár jó kezekben lesz!
Niki! Mizujs veletek? Emma baba hogy van? Tessék új képeket feltenni. Különben mit mutogassak Tareknek? Így sosem akad majd meg a szeme rajta!
Te tényleg dolgozol már? Micsoda szadista ez a Zoli!!!
És mennyit, mikor??? Otthonról?
Zsóka! Ma beszéltem Kaszás dokibával elapasztás ügyben. Majd ír fel valamilyen gyógyszert. Akkor kezdem el szedni, ha látom hogy Tareknak beválik a tápi. Talán a jövő hét utáni héten kezdem majd el. De majd meglássuk!
Annyira azért nem sűrgős. Mostmár fél lábon is kibírok 1-2 hetet!
Viki! Sajnos mi délután nem igazán tudunk nagy sétára menni. Tarek reggel 8-kor, délben, 4-kor és este 8-kor eszik, így sajnosmire én végzek a fejéssel délután már 6 óra van és akkor már sötétedik. Szóval mi délelőtt 10-12-ig szoktunk menni. Lehet, hoyg nektek is ki kéne próbálni a délelőtti sétát, mert írtad hogy Beni pont akkor szokot nyügi lenni. Olyan jót aludni a friss levegőn. És akkor talán tudnánk együtt menni!
Ja! Dr. Beni tényleg olyan mint egy orvos! Lehet, hogy az lesz, ha felnő!?!
Andi! Maja nagyon kis édes! Olyan jól áll neki az a kis gödröcske az állán! Igazi sexepil!!!
Naná, hogy legjobban babával tudnak az apák csajozni! Ez már így van ezer éve. Apám is ezt csinálta!!!
De igazából nálunk akkor is mindenki (szó szerint mindenki aki szembe jön velünk) megáll, ha én tolom a babakocsit. Érthetetlen!!!
De én nem bánom. Igaz, Hál'Istennke idáig még senki nem nyúkált be a kocsiba, hogy megfogdossa Tareket! Még szerencse!!!
Na léptem. Lassan fürdünk!
[/b]