Sziasztok!
Adél!
Köszi a bókot a Levi nevében is, bár a profilomban lévõ kép elég régi, most volt 1 éves, majd teszek fel újat. Azóta még szebb lett.
(elfogulatlan anyai vélemény...
)
Nagyon megörültem a hírnek, hogy sikerült a baba nektek is. Úgy látszik, ez az átjárhatósági "csodákra" képes. Egy barátnõm is pont abbana ahónapban lett terhes, de sajnos közben beteg lett, nagyon belázadsodott és nem maradt meg a baba. De remélem, nekik is hamarosan sikerül.
Az elõzõ terhességmnél én is pont így voltam, csak este voltam rosszul. Sokmindent sajna nem tudtam csinálni, egyedül a kispárnán való fekvés segített (amúgy nem alszom párnán). Tudom, hogy most rossz, de hamar túl leszel rajta, és bármilyen hihetetlen, el is fogod felejteni.
A mostani terhességemnél kb. a 13-14. hétig éjjel-nappal émelyegtem, mondtam is a férjemnek, hogy ezt soha nem fogom elfelejteni, de ha szóba hoznám a 3. babát, emlékeztessen erre a rosszullétre, biztos meggodolom magam.
Most vagyok a 28. héten, és bármikor újra kezdeném.
Na jó, azért most tartunk pár év szünetet.
Szóval kitartás, tudod, mindenféléket ajánlgatnak, ropi, keksz, gyömbér, MagneB6,...stb, nekem igazán semmi nem jött be. Bár engem a mostani talán azért visel meg jobban, mert a Levi mellett nem lehetett itt henyélni, és hiába tudtam volna hányni a kakás pelus szagától, mégis át kellett csomagolnom...
Mindenkinek azt mondom, az elsõ terhességet alaposan ki kell élvezni, mert még egy olyan úgysem lesz!
Jaj, még ami eszembe jutott: van egy gyógyszertárban kapható por, Neurosan a neve, elméletileg gomorbántalmakra meg savtúltengésre jó, és csak ásványi anyagokat tartalmaz. Néha az segített, de túl sokszor azt sem mertem inni, csak amikor már eléggé rosszul voltam.
jelentkezz gyakran, hogy mi újság van veletek!
Márti! Neked a Pál Ani voilt a szülésznõd? Úgy hallotta001m,0 (bocsánat, ez a Levi volt
), hogy õ került át. Én a szülésznõket sajnos nem ismerem.
Panna! Én azt hiszem, úgy van, hogy ha simán szülsz és van hely rumiban, akkor oda kerültök. Ha császárral, akkor elõször császáros szobába, és utána lehet rumiba menni.
Na befejezem, mert litániát írtam, lehet, hogy el sem olvassa senki.
Sziasztok:
Viki