Új privát üzeneted érkezett!

jaaaaaajjj látjátok az rtlen a fókuszban az elcserélt gyerek kapcsán a SOTE-n csinálták a riportfilmet!!!
és az intenzív osztály volt benne meg a mi doktornénink a görbeéva magyarázott.............. amúgy nagyon ari, én szerettem!!!
ott álltam minden nap az inkubátor mellett.... :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:
áááááááááááááááááá az emlékek őrült erővel rém vegyesen törtek rám!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
:?: :?: :?: :roll: :roll: :roll: :roll:

Zsófi köszi nagyon ari vagy :wink:
Édes Samu pucéran tejcsizik! megzabálom!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
az a has!!!!!!!!! :lol: :lol:
lmkata

kata: az ikres sztori engem totál kiakasztott! az volt a vége (9 hónapos gyerekekről volt benne szó, ugye) h karácsonykor tervezi a két család, h visszacserélik majd a gyerekeket! addigra 1 évesek! el nem tudnám képzelni h samut - még ha nem is az én fiam- elcseréljem! 1 év után!!!!
h lehet egy "idegen" babára cserélni a gyerekedet??? és ha már cserélnek, akkor miért nem azonnal?? sztem ez egy agyrém!!!

a dokinénitek amúgy ihhetetlen szimpi volt!

nem válaszoltál a tömérdek kérdésemre :(
kerekpocak

Zsófi! Méééééééééééééég! :lol: :lol: :lol: Nagyon édes Samu! Adok pár elemet, ha csak ezen múlik! :lol: :lol: :lol:

Fatima! A 214. oldalon tettem már fel képeket, de legyen kívánságod szerint! :lol: Igaz, ezek még nyaralós képek, leporolom a gépet és csinálok frisseket is.
Kép Gábor cseresznyézik Kép Lőri kutyázik Kép Andris Szigligeten Kép NEM kislány :) Kép Kedvenc képem...

Noémi

Noémi

Kép
Kép
Kép
kenoemi77

Zsófi! Kata! Ez tényleg agyrém! Még belegondolni is szörnyű... Én nem láttam a riportot, de tegnap olvastam a történetet. Nem értem, hogy történhet ilyen egy kórházban, és az anyuka sem vett észre semmit???
Hááát...

Noémi

Noémi

Kép
Kép
Kép
kenoemi77

Sziasztok!

Köszi az együttérzést a szájas balesetünkkel kapcsolatban, arik vagytok! Ma voltunk szurin és megnézettem a dokinővel, mondta, hogy mázlink volt, mivel kívül és belül is repedt (belül 2 helyen :? ) és ha kicsit jobban repedt volna akkor varrni kellet volna, de szerencsére szépen gyógyul!!!!
Az a vicc, hogy a balesetek mindég akkor történnek amikor ott állunk mellette :shock: :? :roll:

Képzeljétek, 1 hétig tök jól aludt Niki és most 3 napja megint ébreszt sokszor... Pedig már kezdtem beleélni magam! De a drága védőnőm megvígasztalt, hogy az ő fia 4éves koráig játszotta ezt :roll:

Végre letöltöttem a képeket a gépről!!! Nyár közepe óta....

Ezért teszek fel nektek pár nyaralós képet is!

Samu nagyon helyes pasi lett!

Lizusnak nagyon dögös a kertésznacija :wink:

Noémi-a fiaid nagyon helyesek!!!! Kitartás a váláshoz, biztos nagyon nehéz lehet :( Bele sem merek gondolni....

Hol van az a fehér tigris Andi???? Nagyon szééééép!!

Fókuszos sztori nem semmi....

Pusszok!
Reni

KépKép
Kép
szuvajdzsity

KATÁM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! úúgggggggggggggyyyyyyyyyyyyy örülök LizuDudikának!!! Pici lányka nagyon édes, okos!!!! és micsoda ajándékok ezek az első szülinapra!!!! :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
és ebben a gatyeszben nagyon vagány!!!!
édes hintázós bogaram :) :)

ja, ja nálunk a kavics nagyon tutter mostanság :)
:lol: :lol: :lol:

Zsófi!!! nagyon szépséges Samu!!!!!!!!!! képekből sosem elég, ezt tudnod kell :wink: :lol: :lol: zabálnivaló, ahogy álldogál, meg iszik :) :)

lányok, én nem is hallottam erről a cserélős dologról....... nem semmi lehet.......

Edus, hiányoztok!!!

jó éjt!!!
mangó

Noémi!!!! majdnem elfelejtettem :oops: :oops: :oops:
annyira édesek a srácok, Lőrinc ezen az utolsó képen annyira drága, olyan édes kis pofika!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:
mangó

Kép
Az első közös horgászás! (nem fogtunk semmit...)

Kép
Balcsi mini sellője :-)

Kép
Kácsák jöttek reggelizni minden reggel a Balcsin!

Kép
Kukuccs :-)

Kép
Sportosan!

Kép
Laza vagyok!

Kép
A jövő playmat-je :lol: :lol: :lol:

Kép
Horvátország kemping 1.

Kép
Horvátország kemping 2.

KépKép
Kép
szuvajdzsity

Reni! Köszi a bókot! :lol: :lol: :lol:
Nehéz lesz, bizony, már most is sok a kavarás... :cry:
A balesetet nem lehet kivédeni. Ha vígasztal, Gábor úgy törte el a lábát, hogy velem focizott 2és fél évesen! :oops:
És Andris is séta közben esett el, úgy, hogy felszakadt a fejbőre. :oops:
Húúú, most Lőri jön? :roll:
Hát micsoda anya vagyok? :lol: :lol: :lol:
Ti is márciusiak vagytok? Netán találkoztunk is anno??? :lol: :lol: :lol:

Mangó! Köszi neked is! :lol: Rólatok nincs kép?

Noémi

Noémi

Kép
Kép
Kép
kenoemi77

Reni! Niki nagyon édes!!! Micsoda kis bugyogója van!!! :lol: :lol: :lol: Nagyon aranyos! :lol:

Noémi

Noémi

Kép
Kép
Kép
kenoemi77

Ezek még lemaradtak:

Kép
A jókislány :lol:

Kép
Nem akarok fürödni még!!!!!!!!!!!!

Kép
Az új (átalakított) ágyam! Imádom!!!

Kép
Tropikáriumban

Kép
Tropikárium

Kép
Fogmosás apával
:D

KépKép
Kép
szuvajdzsity

Asszem bepótoltam a képfelrakási elmaradásomat :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :lol:

KépKép
Kép
szuvajdzsity

Köszi Noémi!
Nem semmi baleseteitek voltak....

Niki Március 5.-én született, az 1-es szobában voltunk...

KépKép
Kép
szuvajdzsity

sziasztok,

Fatima,Kata,Zsófi:

a horror g.nő vádirata: :lol:
- nem foglalkozik a gyerekekkel, hanem járkál az udvaron, mint egy dáma {ellenben a többi leül homokozni, labdázik velük, bújocskáznak stb} - szószerint dáma, erős parfüm,nylonharisnya, miniszoknya {amúgy kb.45-47 éves körül van}
- müümosoly és hozzá rettentő harsány. úgy próbálta Laurával megszerettettni magát, h. 5 méterről ordibált Laurának, h. menjen már oda hozzá {előtte egyszer nem próbált közeledni hozzá semmilyen formában}
- "anya-anya" sírású,kóválygó gyerekre a reakció: jaaaj, ne kezd már megint, anyád dolgozik majd jön. ÉS MEGY TOVÁBB !!! ENNYI !! a gyerek persze üvölt tovább
- u.ez a szitu: reakció: hát nem igaz, h. megint kezded, itt egy lapát, irány a homok. {ezt szó szerint !!}
- u.ez a szitu: "anya-anya síró kisfiú" - Bálintka ott a motor, nincs anya, majd jön. és megy tovább. :evil:
- végre nem síró kislány visz neki egy falevelet örömmel. reakció: mit hoztál? nyamvadt falevelet? hát ezt nem kérem, köszönöm. dobd el.
- nekem első nap: Anya, nem lesz ez így jó, h. ilyen anyás a Lalu !! {ad 1.hát itt sikítófrászt kaptam majdnem, h. Lalu :evil: :lol: - meg nem kérdezi, h. mi a gyerek beceneve ad 2. hát mi a f@szom legyen egy 16 hós, ha nem anyás?????????}
- második nap Laurának: igeeeeen, most mosolyogsz, naná, mert itt van Anya, de majd jövő héten lesz ez még így sem ! {jó kis közelítés a gyerekhez, h. megszeresse....}
- egyszer nem énekelt v. mondókázott v. gyüüjtötte maga köré vmilyen formában a gyerekeit
- amikor kimentem, Laurát úgy próbálta a hiányomról elfeledkeztetni, h. a térdén táncoltatta !! és kb.ennyi ! {hát nem 6 hós már vazzeg !}
- egyszer nem nézte meg, h. pelenkázok ! {ezt már 1-2.nap kéne}
- egyszer nem kérdezett Lauráról semmit - mit szeret, mitől nyugszik meg, mi az "előéletünk " - volt-e tőlem külön stb
- ebéd közben kislány leette magát: hát nem igaz, h.nem tudsz figyelni, mehetünk ruhát cserélni
- kislány kereste a csoportszobában a mackóját sírva. hüppögve mondta: "macika,macika". reakció: jaj ne bőgjél már, ott van a széken, körülkéne nézni egy kicsit előtte, mielőtt nekiállsz hisztizni.

a listát még folytathatnám hosszan - de itt befejezem, mert megint ideges lettem.

most viszont két TÉNYLEG TÜNDÉRI g.nőnk van !! szal nagyon örülök !

Marcsi

KépKép
alon

Reni, Niki hozza a formáját ! gyönyörüü !! igazi nő ! már most !
nagyon frankó a horvát kempingben az a gyerekmedence v. mi.
szájacskához sok puszi ! szerencsére megúsztátok varrás nélkül !

Noémi, én még nem üdvözöltelek. szal szia !
nagyon helyesek a fiaid !
a váláshoz kitartást - én is végigcsináltam 1x, de tény, h. összehasonlíthatatlan, mert nem volt még gyerekem, nem hogy 3.
ha nem vagyok indiszkrét: miért váltok? amúgy mind3 srácnak ő az apukája?
mert Lőri csak 9 hós volt, amikor elköltözött, ha jól számolom.

Kata, nagyon vagány Lizu a farmernaciban ! nagyon jól áll neki ! és én is örülök a jó híreknek ! ez tetszett, h. már "unja" Lizu a gurulást. :lol:

Andi, welcome back ! amúgy tényleg előtte tessék szólni, ha eltüünsz! nagyon irigylem ezt az 1 heteteket ! nagyon jó ötlet volt !

Marcsi

KépKép
alon

Fatima, örülök ám a jó híreknek, h. "csak" hasfájás. remélem egy picit megnyugodtál ! Tarek eszméletlen helyes kisbaba - gyönyörüüek a hatalmas, világracsodálkozós szemei.
és éljen a Beba HA !!

Zsófi, nagyon jó a Samu-sorozat - mindig olyan jó kis pillanatokat kaptok el. Laura mindent elmozog, v. én lövöm el rosszul.
te tudsz furulyázni?
H&M-es gatyó nálam is nyerő.
én mostanában turkálok Laurának, rákaptam. eszetlen jó cuccokat lehet kifogni, potom pénzért. persze sok gatyit kell átturni a kincsért, de néha megéri a ráfordított idő.
én spec. leszoktam az új ruha vásárlásról {nagyon ritkán}, csak bodyt és zoknit na meg cipőt veszünk zsír újat.
amúgy vatera + angol turkáló.

Anzsi, légyszi kavicsozós Bende képet !! megenni nem akarja?? :wink:

Marcsi

KépKép
alon

Zsóka, de jó, h. meggyógyultak a gyerekek !
akkor Borcsi ma már ovizott ezerrel?

Szilvi, szerintem se olvass ! inkább a boldog tudatlanság !
plusz a legjobb professzor kezében vagytok !
tesifelmentés mellett is még teljes életet tud élni Ákos. de lehet nem is lesz rá szükség, mert rendben összeforr a lyuk.
és gyönyörüü kisfiú!! annyira értelmes, nyílt tekintete van !
Árpi? Gabó? belerázódtak már a sulikezdésbe?
mondjuk mindjárt itt az őszi szünet. :lol:

Marcsi

KépKép
alon

Sziasztok!

Hogy mindenki milyen gyönyörűűű! Reni, jó, h. végre láthajtuk Nikit is:)

Samu, Tarek és Nikike, édesek és szépek!
Zsófi, Te is marha jól nézel ki!

Mi jól vagyunk. Holnap elkezdünk baba-mama tornára járni, ugyanis kaptam apától ajiba egy bérletet a Momba. Oda jártam terhes tornára, ugyanaz a csaj tartja. És ráadásul apa úgy leszervezte, h. Andikával és egy másik barátnőmmel megyek. Szóval jófej.

Aztán szombaton voltunk babaúszást nézni, nagyon tetszett. A XIII. kerületi tanuszoda. Most szombaton ki is próbáljuk. Várom nagyon.

Ezek vannak, különben meg dolgozom, mint a güzü, ha épp nem Emmázom.
Telefonom beszart, új után kell néznem. Talán holnap.

Mindenkit csókolok! Szép napot!
Niki

Kép
niki30

Kata: Jajj de örülök hogy ilyen jó híreket írtál Lizuról!!! Mennyit fejlődött az utóbbi egy hónapban, fantasztikusan ügyes. Amúgy a hátrafelé kúszás szerintem általános, sok baba így kezdi mert a keze ügyesebb és avval tolja magát amíg nem jön rá az igazi lábtechnikára.
A farmernaci szuper vagány és tök jól áll Lizunak! Szép szőke haja van, eddig észre sem vettem. :oops: Szóval hajrá tornáztatás, úszás!! Tök izgi lehet a készülődés az első szülinapra!!! A tortát már két kézzel fogja szétmaszatolni magán! :lol:

Sajnálom hogy a Scofield srác meleg, nem gondoltam volna.... :cry:

Zsófi: Samu képek nagyon jók! Kedvencem ahogy mosolyog az öledben, annyira helyes a mosolya. Kis pucér pasis is aranyos. Még, még!!! Szerintem is pihenj amikor csak tudsz, most is csak az volt a baj szerencsére.

Csere: én is végiggondoltam hogy mi lenne ha kiderülne hogy Beni nem is az enyém. Hááááát én teljesen meg lennék zavarodva, mert annyira imádom. Persze visszacserélném, de a kapcsolatunkat muszáj lenne fenntartani. Aztán el is hessegettem a gondoltatot, mert elképzelhetetlennek tartom hogy nem vettem volna észre hogy más babát hoznak vissza. Hogy lehetett ez a csere???? Amikor Beni megszületett és apa még ott állt az ágyam mellett akkor rákiabáltam pedig totál kimerült voltam, hogy ne velem foglalkozzon kísérje a mosdásahoz és nem azért mert féltem hogy elcserélik, hanem hogy valamelyik szülője ott legyen mellette. Aztán ugye cicire tették és együtt voltunk két órát, utána már észrevettem volna ha másik babót adnak....

Később folyt. köv. Beni felébredt és kaját követel :roll:

Kép
viky30

Reni: Laura igazi modell, olyan édesen pózol vagy éppen grimaszol a képeken. Persze mindemellett gyönyörűűűű. Kedvencem az esőkabátos és a maszatos.

Kép
viky30

Sziasztok Lányok!!

Marcsi bakker ez nagyon durva....hihetetlen,milyen emberek kerülnek gyerekek mellé :evil: . Majd írj, mi volt a szembesítésen (grrrr).

Lizucica őrület milyen csini ebben a kertésznacában. nagyon vagány a csaj :D . Gartula a négykézlábhoz!! Látod Kata szépen lassan minden menni fog!! :wink:

Samu édes pofa. Akkor megvan az őszi-téli kollekciótok? :D

Noémi,nagyon helyesek a fiúk, le sem tagadhatnák,hogy tesók. Lőrincnek micsoda gyűrűs haja van. Marcinak soha nem volt göndör a haja, mondjuk nem is nagyon hagytam,hogy megnőjön :roll: . Kitartás a váláshoz, nem lehet könnyű feldolgozni.. :cry:

Niki
a bombanő :lol: . Essszméletlenül jók a képek Reni. Az a pózolós playmate fotó csúúcs. :lol: ...meg a többi is. Van még hely Niki ruhásszekrényében/szekrényeiben? Olyan cuccai vannak, hogy én simán felvenném némelyiket. :shock: :D

Fatima
, szuper,hogy ízlik Tarek úrfinak az új tejecske. :wink:
Elapasztással hogy állsz?

pusszok

KépKép
logi

Anzsi, kavicsozás nálunk is sláger, sajnos Marci meg is nyalogatja némelyiket (szerintem így szedte össze a campilót ). Ráadásul a játszótér egy része kavicsos és persze mindig ott van dolga Marcinak :shock: . puszi nektek!!

Viki hogy vagytok? Gyönyörű fiacskád? (Reni kislánya Niki, Laura Marcsié :wink: 8) ).

Andi ez a fehér tigris tényleg csodaszép (de a lyányod azért sokkal sokkal szebb!! :wink: ).

Niki, jaj de jó lesz nektek. A mom-ban van babaúszás is, miért nem oda mentek?

EDUÉK?? TITKÁR ÚR TESSÉK JELENTKEZNI!!!!

KépKép
logi

Zsóka, azért mert az nekünk nagyon nem esik útba.
És ott csak hétköznap délelőtt van, mi pedig apástól szeretnénk menni.
Meg drágább is.
Amit most találtunk, ott egy 5 alkalmas bérlet 7500Ft. Olcsó nagoyn.

Kép
niki30

Reni, nagyon szép lett Niki szobája, szuper az ágya is. Marcinak is hasonló van, és rettentően élvezi,hogy akkor mászik le róla amikor csak akar.
(Borcsinak is u.ilyen elektromos braun fogkeféje van,mint Nikkancsnak :wink:, sőt Marci fogait is ezzel sikálom,persze másik fejjel, de ő jobban kedveli a hagyományosat)
logi

Niki, hát ez tényleg jóval olcsóbb,mint a MOM-ban.

KépKép
logi

most rohanvást... :oops:

igen zsófi, tudom! amint becsuktam a gépet, eszembe jutott h volt egy rakés kérdés is :wink:
szorráj! jövök majd!

addig mindenkinek cupp!!

NIKKANCS EGY ŐRÜLET GYÖNYÖRŰSÉGES HÖLGYEMÉNY LETT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
az a két copf haláli!

na go..
lmkata

És akkor a lemaradásom:

Emese: gyönyörűséges kislányod van. Nagyon helyes a képeken. És a kézben lévőn micsoda rucija van.

Viki: Beni almamaszatolós képe nem semmi!!! Ízlik neki? Még csak hébe hóba kap, vagy van már rendszer? Beni = haspók?? :lol: :lol: Mondjuk jó husiban van, ez látszik rajta. Nem kövér, ne érts félre, de jó kis pusszancsos pofija van. Édes drága mindig mosolyógós!!!! Persze nem csoda, hogy haspók, hiszen pasiból van. Őket meg a hasukon keresztül lehet megfogni. :lol: Remélem, egyszer elfárad Beni, és rájön, hogy neki bizony kicsit többet kéne aludnia. :wink: De lehet hogy akkor már 15 éves nagykamasz lesz?? :lol:

Anzsi: behalok Bendén. Az olvasós képe!!!! És micsoda szöszke!!!! Tényleg hasonlítanak Samuval, de szeintem Bende sokkal sokkal szöszkébb!!! Legalábbis a képeken. Olyan édes kis vigyorgós!!! Boldogságos 11. hónapfordulót igy jól megkésve is.

Kata: Lizu és a babaúszás hamarosan játszik? Végül is anno a nyaraláskor anyájával nagyon élvezte nem? A kantáros farmerben megint olyan nagylányos! Én olyan nagyon nagynak látom őt, dehát nem csoda, hiszen párat alszunk, és egy éves nagylányod lesz! Elképesztő. Lassan te is nosztalgikus hangulatba kerülsz, jól érzem? :lol: Kérünk majd ám anno és most képeket!!!! No és a szülinapi meglepi is készülődni látszik, hiszen Lizu és a jobb keze lassan haverok lesznek!!! :wink: :lol:

Marcsi: el voltam ájulva, milyen tuti jó bölije van Lolonak, de azért látom nem fenékig tejfel. Még jó, hogy időben kiderült ez a banya!!! Minek megy az ilyen gyerekek közé!!!! Jól tetted, hogy szóltál, csoda, hogy kibírtad, hogy ne ordítsd le a fejét már jóval előbb is. Lolo gyártós történet nagyon jó!!!! Ilyen tényleg van? Hariban ilyen jó, szépet és tökéleteset lehet csinálni??? Mi lett volna, ha jóban vagytok! :wink:

Edus: Milos meg már talán azóta közlekedik is. :lol: Jó, ha valakinek ilyen nagy tesójai vannak. Egy nő mesélte, hogy neki az 5. :lol: gyerek már egy évesen folyékonyan beszélt, mert eltanulta a többitől. Milos is rekordokat fog döntögetni. Vagánykodásban tutira. :wink: Úgy előttem van az a kép, amin a fiúk mindenféle rucikat húztak fel magukra anno. Harisnyás kis manók.

Zsófi: Férjed lábujjával minden ok? Annyira jó neveket találtatok. Nagyon tetszenek!!! Kíváncsi vagyok melyik lesz a befutó. Lassan kiderül nem??? A ringató én úgy tudom, hogy csak azért van, hogy megtanuljon a mama pár dalt, amit később énekelhet. Szóval inkább a felnőttek miatt van, de a tücsök zenére én is kíváncis vagyok. Most szemezek eggyel, írd majd le milyen volt. Mert kicsit messze van tőlünk, de ha jó, akkor megyünk.
Olyan jó, hogy ilyen sok képet tettél fel. A nézd milyen magas vagyok a kedvencem. No és a sapis!!!!!

Timi: Balának milyen jó kis alvókája van!!!! Szenzációs az alvós kép!!!

Kép

Kép
b79andi

Reni: Bocsi, igen tudom hogy Niki a te lánykád :oops: Marcsinak is akartam írni ezért kevertem össze. Amúgy én is írni akartam hogy tök jó a kis copfok!!! (is) A szobája is csudajó, micimackót látom szereti.

Zsóka: kösz, hogy szóltál, megkavarodtam. Tényleg Borcsi már vájra hogy sulis lesz és nem szomorú hogy ez az utolsó év az oviban? Mit csinálsz a kavicsozásnál, hogy nehogy lenyelje Marci? Fú ez nehéz ügy lehet, hagyni szabadon játszani, de minden pillanatban résen lenni és figyelni.

Marcsi: Basszus hogy lehet ilyen durva szemét módon beszélni pici gyerekekkel??? Még a kutyámhoz is szebben szólok ha valami baja van és megsimogatom. És te kibírtad, hogy nem mentél oda pár ilyen után és olvastál be neki?? Mondjuk tény hogy abból ki tudja mi lett volna...

Fatima: A baba-mama tornára nem sikerült elmenni sajnos, mert csak délelőtt 10-kor van és Beni 6-kor ébred újabban, így fél 10 körül újra elaszik vagy tök nyűgős. De hátha majd váltzozik a rend, akkor megyünk majd. Amúgy a Lőcsei utcában van. Mi az Ungvár utca - Rákos patak kereszteződésénél lakunk. Amúgy a nagy két órás sétánk az délután 3-4 körül kezdődik és már elég nagy távokra megyünk, úgyhogy ha ti is mentek ilyentájt majd fussunk össze! Tök jó lenne Tareket látni élőben!!! :oops:

Niki: Milyen aktív kismama vagy!!! Nem semmi. Úszás, torna, tolvajfogás stb. :lol: Én csak tervezgetek, de sajnos mindenhol délelőtt van baba-mama torna és akkor Beni álmos/nyűgös mert hajnalban több mint két órát szórakozik. Nem baj majd tavasszal. Emmáról nincsenek új képek????

Noémi: Újra megállapítottam hogy nagyon szépek a fiaid!! Amúgy tényleg írd meg miért váltok, de csak ha nem rossz érzés beszélni róla. Te dolgozol már?

Kép
viky30

Folyt:

SNIki: BRRRR!!!! Szegény Szabi!!! Remélem jobban vagytok már!

Nelly: Szonja szörcsög még? Voltatok dokinál? Mi van vele? Boldog 3. hónapfordulót így utolag is.

Mircike: Öltönyös Mirkó!!!!! :cry: Kár hogy nincs kép! Igaz már jó rég nem volt róla semmilyen kép!!!! :cry: Mit csinált a tündéri Mirkó c. mese??? Én is akarom!!!!

Teri: Milyen édes a kis ujjszopos Petra!! És hogy emeli a kis fejecskéjét. Jó magasra. Hogy nem fáj nekik? :lol:

Panni: micsoda képek!!! Fotós sulit végeztél?
:lol:

Klári: milyen suli? Azért néha egy két életjel? Vagy kép a kis Julikáról? Ezer éve nem láttuk!!!!

Évi: nekünk is folyós a kaki! A pampers és a libero sem vált be, sőt a tescos sem, mi maradtunk a huggiesnál, az a legjobb. Meg a háppy. Nem 100%, de legalább nem napi 3-4 öltözés. :twisted:

Reni: Amikor írtál Nikiről, hogy 1 percig sincs el, és 2 perc egy játék, mintha Majámat írtad volna le. Ő pár napja csinálja ezt. Megörülök!!! De haláli kiscsaj Nikkancs. Tök jó a sok kép, bár a sellős és a kacsásat már láttuk :roll: , de soha nem elég belőle. És jó látni őt kis koszosan is, rosszcsontnak. :lol: :lol: És az a haj!!!!! Édes kispofa. Remélem elmúlik a másnaposság, és hamaorsan jobban viseled a kistesót. Gratula hozzá!!!!! És mostanában ne nagyn menjetek horvátországba!!! :lol: :lol: Bár még 8 hónapig ok, de utánna....

Niki: Emmácskának áttört 2 foga? És ráadásul felül? Pedig alul várná az ember. De jó, hogy meg sem éreztétek!! Csak így tovább. A 2 nyunyával alszik még? Édes drága. Rég láttunk róla képet!!!!! Hát igen a kajától tényleg változik a kaki. Mi is adtunk neki sütötököt, és mintha egy az egyben kijött volna. Jó sűrű lett. Aztán meg 2 napig nem volt semmi kaki. Jól megijedtem, az én kislányom aki naponta 2-3at produkál. Le is álltam a kajával. De most újra, és kap csipkebogyó teát, az kicsit meghajtja és így ok.
Duzzogott Emmácska? Majával is volt ilyen. Amikor beültettük hosszú idő után a babakocsiba. Sértett képpel, mozdulatlanul ülte végig a sétát. Jól kiduzzogta magát, és azóta ordít már ülve is a kocsiban. :lol: Milyenek tudnak lenni a babák!!! Ja elköszöntél tőle mikor elmentél? Lehet valamit nem jól csináltál! :lol:
Olvastam a kocsi lopásos sztorit! Hát nem vagy semmi. No meg a párod sem!!! Jók az ilyen szomszédok.
Ezek szerint még mindig dagad a cici éjjel. És hogy bírod a felkelést??? Írj majd milyen volt a baba-mama torna. Bár jó társaságban bármilyen is, biztosan gyorsan eltelik majd. De irigyellek!!!! No és vigyázz a párodra, irigylésre méltó, milyen nagyon odafigyel rád/rátok!!!

Fatima: végre képek!!!! Már olyan régen ígérted, hogy szeirntem már mindenki feladta, hogy valaha is lesznek. Pedig édes drága nagyszemű nagyfiú!!!! Milyen nagy már!!!! Kis vagányka!!!!

Zsóka: pepék hogy vannak??? Legalább gyorsan átment a családon, nem pedig egyik adta a másiknak. :wink: Kavicsos Marcus??? Miket ki nem találnak?? És te hogy vagy??? Kicsit mintha nagyon nagyon pörögnél mostanában.

Kép

Kép
b79andi

Rólunk:

Nagyon nagyon jól sikerült a múlt hét. Bár rá kellett jönnnünk, hogy a mi nagylányunk igencsak nem bírja már a természetet a fákat és a leveleket. Elvittük egy jó nagyot sétálni az erdőbe, és tőlünk volt hangos, mert végig ordította. Nem kötötte le, pedig régen... Aztán kimentünk a margitszigetre, ott volt a gondolkodj egészségesen nap, hát azt nagyon élvezte. Rengeteg gyerek, aztse tudta hova nézzen. Jól el is fáradt. Végig ugrálta a Halász Judit koncertet is. Aztán meg beájult. Így a hét többi részén, már csak olyan helyekre tudtunk menni, ahol rengeteg ember van. :lol:
Voltunk Nyíregyházán, az állatkertben, nagyon tudom ajánlani mindenkinek, mert hihetetlenül jó. Néhány dologban sokkal sokkal jobb, mint a pesti. No meg vásárolgattunk, apa nagy örömére.

Lányok miért van az, hogy ha apa visza Maját, akkor az összes fiatal kiscsaj megáll, beszélgetnek stb. (apa csajozik, azt mondta, ha tudta volna előbb, akkor gyorsabban csinál gyereket :lol: ) ha meg én viszem, akkor a csövesek és a 90 év feletti büdös banyák ordítanak már messziről, hogy ők meg akarják simogatni. Én meg rohangálok el előlük. Nem értem!!!! Én mmiért nem tudok pasizni Majával?? :lol:

Szóval jó volt. Voltak vendégeink is, igyekeztünk nekik kedvet csinálni a gyerekhez. :lol: Maja ordított! :oops: De azért nem végig. Volt hogy jó is volt.

Mi is bővelkedünk balesetekben. Vagyis én. Tegnap szőnyeg takarítás közben sikerült eléggé komolyan felsértenem a bőrömet, majd este a forró olajat végig csorgatni a kezemen. Annyira fájt. Egész éjjel jégzselé volt rajta, nem is bírtam levenni annyira fájt. Igaz féltem, nehogy most meg fagyási sérüléseim legyenek. :lol: De nem, reggel már nem fájt, csak vörös, és van rajta egy egyre növekvő hólyag. Pont az ujjamon. :twisted: De eléggé jól megúsztam szerencsére. :lol: Egyszer megyek be a konyhába, és ez a vége!!!!!

No és most nincs időm képekre, csak egyet, mert kértetek méhecskét:

Kép

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Kicsit kreatívkodtam, hogy mindenki tudja hova megy be. Maja szobájának az ajtajára csináltam.

Este igyekszem jönni még, remélem tudok, és nem csinálok már több bajt se.

Olyan jól esett, hogy hiányoltatok, köszönöm. És ígárem, legközelebb adok életjelet itt is. Csak nem gondoltam, hogy hiányozni fogok. :oops: :oops: Köszi.

Puszi:

Kép

Kép
b79andi

Reni! Csak azért írtam, hogy ne izgulj, lesz még pár dobásuk, úgy, hogy ott állunk mellettük. Ettől nem érzem magam kevesebbnek, előfordul... :lol:
Húúú, Lőri 1- én született, 4- én mentünk haza. Épp elkerültük egymást!
Maszatos Niki nagggyon jó!!! :lol: :lol: :lol:

Marcsi! Olvastam a bölcsis sztorit, nagyon durva!!! Remélem már jó kezekben lesz Laura. Őrület, hogy ilyen "emberek" ilyen pici gyerekekkel foglalkozhatnak. A vezetőnő tud erről?
Igen férjem mindhárom fiú apja, csak Lőri inkább rám hasonlít - végre!!!-!
Hogy miért válunk? Hosszú és szemét ügy... Talán annyit írhatok, hogy Lőri születése után 1 héttel kiderült, hogy évekig becsapott, átvert, a hátam mögött milliós csalást csinált és ráment minden pénzünk, hogy kifizessük. ( Persze fizetni már jó voltam... )
Karácsonykor közöltem vele, hogy nem tudok többé megbízni benne, nem bocsájtom meg neki, hogy a gyerekekre sem volt tekintettel, és ha nincs egy örökölt ingatlanom, mind az utcára kerültünk volna. Erre inkább elment, de már nem próbálta meg bebizonyítani, hogy érdemes lenne a bizalomra. Gondolom egyszerűbb volt neki így. Én meg csak csodálkozom, hogy nem kíváncsi a fiaira...
Na, nem akarok ám itt depizni! :lol: :lol: :lol:

Lőrit lépten- nyomon lekislányozzák a haja miatt, és ha még a borostyán nyakláncát is látják, le sem tudom mosni a gyerekről, hogy nem kislány! :oops: :lol: :lol: :lol:

Noémi

Noémi

Kép
Kép
Kép
kenoemi77

na és akkor Beniről:

Rájött hogyan kell négykézlábra állni és egyre többet gyakorolja, de még csak rövid ideig tartja meg magát.
ime:
Kép

ki tudja borítani a játékos dobozát:
Kép

Próbál kúszni többféleképpen, forog,kezével húzza magát és párszor sikerült már a lábával előre rúgni magát. Szóval lassan mászni fog.
Amikor nem sikerül elérni az előtt lévő játékot akkor elkezd nyögni és kiabálni majd hangosan bömbölni. Szegénykét a saját kis teste korlázotta még.

Én is vásárolok turiban. Már nem rugikat hanem nagyfiús ruhákat. Ezt is ott találtam és lehet hogy nem újak, de úgy néz ki:
Kép

Kép
viky30

Most szaladok Gáborért, aztán irány a fogorvos Andrissal, utána edzés, de este jövök, és mindenkinek válaszolok!

Sziasztok!!! :lol: :lol: :lol:

Noémi[/b]

Noémi

Kép
Kép
Kép
kenoemi77

Dr. Beni

Kép

Inkább hozzá menjetek agyvizsgálatra!!! :lol:
Ez a vicces képünk és mivel mindig mosolygós van most keresek hisztiset is!

Kép
viky30

Hihihi ez az utolsó kép nagyon ééédes!!! A nap képe :D .

Viki nagyon szépen öltözteted Benit, csudacsini ruhái vannak. Én is szoktam turizni a gyerekeknek, bár legújabban Bori válógatós lett, már nemigen tudok nélküle vásárolni,mert ha olyat veszek, ami éppen nem menő az oviban, akkor nem veszi fel :shock: .
Hát ebből tényleg mingyá' mászás lesz!! Beni is gyorsan fejlődik mozgásilag :D . Marci 11 hósan kezdett mászni, addig csak forgott meg kúszott. Ha megpróbáltam négykézlábra állítani, szétcsúszott keze-lába,kinyúlt mint egy béka 8) .Mondjuk utána behozta a lemaradását, úgy tekert négykézláb,hogy alig tudtam utolérni.

KépKép
logi

sziasztok!

Reni
, Niki leirhatatlanul gyönyörű!!!!!!!!!!!!!!!!! imádom a kis vörös haját!!!!!!!!!!!!! de jó, hogy ilyen sok képet tettél fel :)

Marcsi
, tegnap még Neked is akartam írni, de elfelejtettem, illetve magamban reagáltam, csak nem írtam le :lol: :lol: , hát nem semmi ez a nő! olyan jó, h szóltál a vezetőnek, kiváncsi leszek a folytatásra... Lalu? :roll: :evil: majd csinálok kavicsozós képet :), megenni nem de megnyalni az igen :)

Niki, majd mesélj a tornáról! mikor látunk képet Emmáról, miket kostol még a nagylány? hogy izlik neki? :)

Viki!!!!!!
Beni nagyon szép!!! és nekem is ez az utolsó a kedvencem!!!! és milyen ügyes már! Nálunk is Bende most kezdett el mászni, addig kúszott, de ahogy MArci is most nagyon teper, alíg tudom követni :wink: :wink: :wink:

Zsóka, hát Borcsa már nagylány, mindjárt 6 éves lesz!!!!!! már nem jó, amit anya egyedül vásárol :) :) Bende szintén nyalogatná néha a kavicsokat, lesek is állandóan :roll: :?

Noémi
, nem semmi ami történt Veled/Veletek! kitartás!!!!! rólunk, illetve Bendéről van kép, most nem olyan régen tettem, de majd teszek még :) :)
mangó

Andi! hozod a formádat!! itt várom Maja képeit :lol: :lol: :lol: :lol: hát nagyon hiányoztál bizony!!!!!

Noémi! drukkolok a fogdokihoz! :wink: :wink: :wink:

Fatima!!! ügyes pici Tarek!! de jó hogy izlik neki a babatejcsi :) hamarosan Te is megnyugszol! :wink: :wink:

Zsófi, de jó sok mindent vettetek :) :)

KÖRÖZTETEM A MAZSOLA CSALÁDOT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

bocsánat akinek nem írtam, mindenkit puszilunk
Anzsi
mangó

köszi lányok az 1üttérzést bölcsiügyben.
azért vártam 1 hetet, mert úgy indultunk, h. fájt a fogam rettenetesen {amit féléve kezeltetek a világvégén :evil: }, na gondoltam biztos emiatt nem úgy látom a dolgokat ahogy vannak. meg hát ő is emberből van, neki is lehet rossz napja. de 5 nap elég volt.
viszont ma meg mégjobban megerősödött bennem, h. jó helyre kerültünk, Laura nagyon kis ügyi volt. holnap elvileg már ott alszik ! juhhéj !

Viki {nekem felsem tüünt amúgy a Nikis névcsere, csak Zsóka hsz-éből :lol: }, nagyon jó szerkói vannak Beninek !! hol turkálsz neki? kérek tippet ! gratula a 4kézlábhoz !
dr.Beni.. :lol:

Niki, éljenek a sportos kisbabák és kismamák ! párod nagyon -nagyon figyelmes. úszós Emma képeket még szombaton iziben kérünk !

Andi, navvvvégre ! ezek a jó kis hosszú Andis hozzászólások hiányoztak ! nagyon jó lett az ajtódekor ! ez fa, v. üvegfesték ?
én nagyon néha dekopázsszalvétázok, de nagyon néha és nagyon fakezem van ! na meg kappan hangom. ezekhez a típusú "készségtárgyakhoz " {is :lol: } nulla tehetségem van.
ezt már vhol olvastam, h egy pasit nagyon vonzóvá tesz a kisgyerek. :wink:
Maját csövik simizni? jjjjjjjjáááááááááj ! :evil:

Kata, Viki - a legjobb pasikról mindig kiderül, h. buzik. nem vettétek észre?

Zsóka, jót mosolyogtam, h. Borcsi MÁR most válogat a ruhák között. naná, igazi magára adó nő. 8)

Noémi.. ajjájj.. nehéz tészta !
nem semmi milyen erős vagy ! Lőrinek szerintem nincs is kislányos arca, nagyon helyes kispasi !

Marcsi

KépKép
alon

Válogattam "pár" képet. Bocsi, kicsit sok lett. :oops: :oops:

Állunk, mindjárt megyünk. :lol: :lol: és egy anyapuszi
Kép Kép
Már nem csak tejcit kapok. :wink: és utánna jót alszok
Kép Kép
Kalapos kiscsaj és mint medveszelidítő (nem medveotthonos medve)
Kép Kép
Véleményt nyilvánítok aztán részeg kis Mikulásnak öltöztetnek
Kép Kép

:oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

Kép

Kép
b79andi

Köszönjük Beni dícséreteket!!!!!!!

Andi: Jó sokat termeltél amíg én irogattam. Én is várom Maja képeit, mert egy fehér tigris és egy névfelirat- mégha tök szép és kreatív is- nem ugyanaz!!! Vicces hogy apára ragadnak a csajok ha Majával van. Még jó hogy Peti nem megy Benivel sétálni, ő utál gyalog menni még a WC-re is autóval menne. Amúgy Benit is megcsodálják, egy séta alatt minimum tíz rajongót szerzünk és főleg a kislányok 2 és 7 év között. Mondom is neki, hogy na mi van kisfiam már most csajozol? :lol: Maja szülinapi ajándék óta sokat "kutyázik"? Tök jó lehetett az apás hét!!! Irigykedem. Olyan jó már hármasban programozni, alig várom hogy mi is menjünk valahova. Érdekes hogy a nyüzsgést szereti kicsi lányod, győzz neki társaságot szervezni. :roll:
Beni is ilyen, a csendes kertesházas részen nem sétálhatok, mert ő az autókat, buszokat bámulja szívesen, ha az van akkor nem sír, különben egy idő után igen. Vigyázz magadra jobban!!!

Kép
viky30

Andi: megint egyszerre írtunk. :lol: Jajjjjj de szépséges és édi Maja!!!!! Jó erős kiscsaj!!!!! Gyönyörű nagy szemei vannak és a nyelvnyújtóson tök cuki. Egyáltalán nem lett sok, sőt. Megfigyeltem Beninél és ez Maja rajtad alvós képére is igaz, hogy amikor ruciban vannak olyan nagynak látszanak, de amikor édesdeden alszanak akkor látszik hogy még milyen kis ártatlan drágaságok.

Kép
viky30

Hmm??? Előnézetben egymás mellé tette. Nem értem. Pedig nem akartam egy csomó helyet elfoglalni. :oops: :oops:

Jaj, Noémi, még neked akartam írni, hogy nem semmi erős csaj vagy te!!!! Le a kalappal!!!!

Látom Lőrinek van borostyán nyaklánca. Használ? Volt a másik két fiúnál is, vagy akkor még nem volt divat? Olyan sokmindenkitől hallottam róla jót.
Majámat meg talpig rózsaszínbe öltöztetve kisfiúnak nézik. :twisted: :twisted: Szerintem azért csinálják, nehogy ómár eltalálják a nemét.

Igen Marcsi, a múltkor is már messziről üvöltött egy lerobbant csövesnek kinéző nő, hogy álljak már meg, hagy nézze meg a kisbabát. Mintha ezer éve ismernénk egymást. Hát én nme vártam meg, hogy utolérjen minket.
Az ajtódísz tulajdonképpen kartonból van, és sima festékkel van ráfestve, kivéve a levél és a Maja felirat, mert az matricafestékkel. Tök jól mutat a kartonon a matrica festék, élőben olyan, mintha matrica lenne. Régen hajdanán danán én is nagyon szerettem ilyeneket csinálni, de most mióta Majám.... hát tudod te hogy van ez. De most, hogy apás napok voltak, anya is kiélhette ilyesfajta hajlamait.

Anzsi
: most ha már nem várod a képeket, remélem nem tűnsz el. :wink: :wink:

Kép

Kép
b79andi

Igen, Viki, olvastam, hogy ti az autókat szeretitek. Mi meg a hév megállóhoz megyünk ki, mert 10 percenként jön a hév és leszáll róla rengeteg ember. :lol: :lol: Hát én nagyon élvezem. :?

Ja, jó nagy gyerekeink vannak. :lol: Amikor orvoshoz megyünk látom csak. Régen mi voltunk a legkisebbek, most meg... :cry: Dehát ez van....

Igen, kutyázunk már rendszeresen. Már nem nagy dolog. Rakosgatja a lábait, csak a kéz nem akar menni. :lol: Aztán meg jön a nagy hopp, meg a kopp. Kezd rájönni, hogy kemény ám a föld. Meg amikor áll, akkor is kezdi rakosgatni a lábait. Olyan édes, apja hívja, én fogom, kicsit tolom előre, ő meg rakosgatja a lábait, és közben röhög teli szájjal. Megzabálom. Ja és persze lábujjhegyen áll, mert az anyja is így ment anno. :lol: :lol:

Mindig egyszerre írunk??? :wink: :wink:

Kép

Kép
b79andi

Sziasztok!

Marcsi! Nem semmi ez a dajkának nevezett nő! Hogy mer így viselkedni? Kiakasztó! Legszivesebben pofánvágnám az ilyet! Csak sajnos rengeteg az ehhez hasonló,, csak sajnos a szülők nem mernek panaszt tenni ellenük. Nagyon helyesen csináltad, h szóltál a vezetőnek!!!

Noémi! Hát ez igazán szomorú amit a (volt) férjed csinált. A barátnőm járt hasonló cipőben, tőle 10 milliót "lopott" el a volt férje, elváltak, és a válás óta (2 éve) érzelmileg zsarolja szegény barátnőmet. Olyan szemét pasik vannak...

Lizu nagyon vagány kis csajszika! Olyan szép kislány, és nagyon jó hír, h ennyire fejlődik!!!

Niki meg egy pózolós tündérke!

Beni egy csúcs pasi! Nagyon tetszik! Ha agyturkászra lesz szükségünk, megyünk!

Tegnap Tellkiben voltunk és épp belecsöppentünk egy babaruha kiárusításba (micsoda véletlenek vannak...). Hát mit is mondjak, jól bevásároltam. Majdnem vadiúj ruhák voltak és 500-600 Ft-ért árulták. Na persze, hogy nem tudtam ellenállni. Most száradnak a rucik, holnap divatbemutatózunk. Ma meg mentünk a 4. havi oltásra. Mit mondott a védőnő? Kezdjem el segíteni a forgást, m ha hízik még egy kilót, akkor utána nem fog megtanulni forogni és vihetem mindenféle terápiára a gyereket. Jól besz...tott. Ha nem lázaasodik be estére, akkor holnap forgunk is...

Teri

KépKépKép
pruci

Kicsi Maját sem akartam ám kihagyni! Csak hát amíg írtam, azalatt került fel néhány képecske. Ő is nagyon szép bab és nagyon nyugodtnak tűnik!

Teri

KépKépKép
pruci

Hahó Mindenkinek!

Na talán van pár percem írni. Tarek drága bealudt rögtön evés után kb 5-kor és persze amióta felébredt (6 óta) nem találja magát. Vagyis amikor felébredt még le lehetett kötni, de mostanra már nyűgös. Még nem mehetünk fürcsizni, de már nem altathatom vissza, úgyhogy ilyenkor felváltva szórakoztatjuk apájával! :lol: Gondolom ismerős a szitu nektek is! :)

Kata! Lizus nagyon vagesz ebben az új farmer gatyóban. Látom azért még kicsit nagy rá! :) Örülök, hogy ennyi új dolgot tud már csinálni. Tényleg szép ajándék ez nektek az első szülinapjára!!! :) Tényleg! Készültök már?

Zsófi! Samu nagyon király pucéran is!!! :lol: :oops: :lol: Olyan kis sexi teste van. És tökre olyanok a képek, mintha imádná mutogatni magát. :) Esteleg így van? :) És tényleg tejet iszik? Mármint rendes tehéntejet? Hogy ízlik neki? Te meddig szoptattad? Vagy még most is??? :roll:
A nevem tudtommal azt jelenti, hogy "okos, bölcs". De szólj, ha te mást olvastál. Kíváncsi vagyok nagyon! :)

Noémi! Bocsi, hogy kértem képeket. Sajnos akkoriban amikor tettél fel róluk, pont káosz volt nálunk és nem tudtam jönni. :( De megérte, hogy újra tettél fel, mert gyönyörűek a fiaid. Mindegyiknek nagyon szép szeme van! :) A váláshoz kitartást és fel a fejjel!!! A fiaid mindig melletted lesznek! :)

Reni! Drukkok, hogy Niki újra jól aludjon. Most különösen sok pihenés kell neked! :) A kis csinibaba! Nagyon tud pózolni. Szerintem Tarek tök ilyen lesz. Már most nagyon kameraérzékeny. Folyton pózol, ha fotózzuk, de nyílván ez még nem annyira tudatos! :)

Marcsi! Nem semmi basszus amit írtál a gondozónéniről. Leginkább ő szorulna némi gondozásra! :) De istenkirály vagy amiért merted vállalni a véleményedet a diri előtt! :lol: Remélem Lolóka mostmár jó kezekben lesz!

Niki! Mizujs veletek? Emma baba hogy van? Tessék új képeket feltenni. Különben mit mutogassak Tareknek? Így sosem akad majd meg a szeme rajta! :wink: Te tényleg dolgozol már? Micsoda szadista ez a Zoli!!! :) És mennyit, mikor??? Otthonról?

Zsóka! Ma beszéltem Kaszás dokibával elapasztás ügyben. Majd ír fel valamilyen gyógyszert. Akkor kezdem el szedni, ha látom hogy Tareknak beválik a tápi. Talán a jövő hét utáni héten kezdem majd el. De majd meglássuk! :) Annyira azért nem sűrgős. Mostmár fél lábon is kibírok 1-2 hetet! :)

Viki! Sajnos mi délután nem igazán tudunk nagy sétára menni. Tarek reggel 8-kor, délben, 4-kor és este 8-kor eszik, így sajnosmire én végzek a fejéssel délután már 6 óra van és akkor már sötétedik. Szóval mi délelőtt 10-12-ig szoktunk menni. Lehet, hoyg nektek is ki kéne próbálni a délelőtti sétát, mert írtad hogy Beni pont akkor szokot nyügi lenni. Olyan jót aludni a friss levegőn. És akkor talán tudnánk együtt menni! :) :wink: :)
Ja! Dr. Beni tényleg olyan mint egy orvos! Lehet, hogy az lesz, ha felnő!?! :) :roll: :)

Andi! Maja nagyon kis édes! Olyan jól áll neki az a kis gödröcske az állán! Igazi sexepil!!! :) Naná, hogy legjobban babával tudnak az apák csajozni! Ez már így van ezer éve. Apám is ezt csinálta!!! :lol: :lol: :lol: De igazából nálunk akkor is mindenki (szó szerint mindenki aki szembe jön velünk) megáll, ha én tolom a babakocsit. Érthetetlen!!! :) De én nem bánom. Igaz, Hál'Istennke idáig még senki nem nyúkált be a kocsiba, hogy megfogdossa Tareket! Még szerencse!!! :)

Na léptem. Lassan fürdünk! :)[/b]

fatima

csak gyorsan. ma kirándulni voltunk: rám szakadék. hmm nem éppen kismama barát hehehe.

marsci: nagyon durva amiket írtál, nem hiszem h engedni kellene a nénit tovább dolgozni. mert egy fegyelmitől nem lesz más ember, és itt arra lenne szükség.

fatima: (ladó utónévkönyv szerint) "Arab eredetű név, Mohamed próféta legkisebb lányának neve. Jelentése bizonytalan, valószínűleg: csecsemőjét elválasztó. Igen ritka. Névnap: máj.13, jún 4.,5., okt. 13.- Rokon név: Fatime.
nem iszik samu tehéntejet, meret nem hajlandó, tápszerben is csak a banánosat, almásat. nem baj- van időnk. 11. hónapig szotattam.

NIKKANCSOS KÉPEK NAGYON JÓK! A PLAYMATE ÉS A TROPIKÁRIUMOS A KEDVENCEM!!!!!!!!!! ANNYIRA JÓ VOLT LÁTNI A KÉPEKET!!!

MAJÁS KÉPEK IS SZUPEREK!!!!! csak halkan mondom, h nem nagyon korai még neki a járkálás? csak nehogy a kis gerincének ártson! persze nem értek hozzá, csak azért akármilyen turbó a kiscsaj 5-6 hónaposan NAGYON korai a járás! még ha segítséggel - akkor is.

drBENI CSÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚCS!!!!!!!!!!!!

marcsi, zsóka: h&mben vettük a ruhákat, mert azok a legtovább jók, 1-1 pólót , nadrágot fél évig is tud hordani. úgy vannak megoldva. samu biz. ruháit én is túrom, de sajnos itt a környéken nincs turi jó, és mivel nincs segítségem, csak samuval tudok turiznbi menni, ami hosszú út oda-vissza és samu nincs el fél órát türelmesen a kocsiban amíg én kutatok. márpedig a turizás elég időigényes. ötletek??

most megyek apának csirkétsütni segíteni, aztán ER és Grace klinika :) :) :)
kerekpocak

ja, holnap 12. hetes uh.
kerekpocak

Minden baba, hihetelenül szép, sorry de olyan sokan vagyunk, hogy nem tudok mindenkit felsorolni. :)

Andi: jól esik, hogy érdeklődsz utánunk! A hétvégén mindhárman lerobbantunk, Szoni hál istennek a legkevésbé, csak most folyt igazán az orra, remélem most végleg kitisztul, de ha nem elmegyünk másik dokihoz, mert a mienk most sem mondott semmi újat.
Egyébként jól vagyunk, a kiscsaj forgolódik össze-vissza, bár a terpesz pelus egy kicsit vissza fogta. Egész nap dumál, és sikongat, de ő nem egy fotómodell típus. Amint meglátja a gépet, komoly képpel bámulja, és nem lehet elvonni a figyelmét róla. Pedig igazán mosolygós a drága, de ez a képeken általában nem látszik.
Azért néhány kivétel...

A két kis fogacskánk!

Kép

Sétálni indulunk éppen...

Kép

Törpike a járókában

Kép

Nelly

Kép
breeki

Nelly: csoda szép szemei vannak ennek a kiscsajnak!!!!!! Olyan külnlegesen gyönyörűséges!!!! És az anyás képen is kis mosoly bújkál ott. :lol: :lol: Milyen édes a két kis fogacska. Drága kicsi csillag!!! Hát a terpesz pelust nem csodálom hogy utlája. :cry: Remélem már jobban vagytok, és akkor Szonjának is megszünt a szörcsögés? Hát ez a dokinéni tényleg lehet nem éppen alegjobb megoldás. A miénk is eléggé béna, eddig kétszer voltunk nála és mindkétszer valami olyat írt fel, ami tökre nem használt. Szóval én is elgondolkodtam.
De jó, hogy tettél fel képeket!!!!!!!!!!! És az a kendő.....

Zsófi: tudom, hogy korai az állás, járás, nem is nagyon akartam erről írni, nehogy vitát váltsak ki. De tudni kell, hogy Maja sokszor csak kisírja magának, hogy állhasson, ha ölben ül is letúrja magát, hogy ő állni akar. No és lehet, hogy a génjeiben van, mert az anyja ennyi idősen ugyan ezt tette. Nem voltunk (tesómmal) 9 hónaposak, mikor már egyedül jártunk. És semmi baja a gericünknek. :lol: De köszi hogy aggódsz Majámért. :lol: :lol: Jól esik. Meg hogy olyan nagyon hiányoltál, most (tegnap) sikerült végig olvasnom a lemaradásom.
No és Samunak nem túl korai furulya koncertet adnia??? :roll: :wink: :lol: :lol: :lol: Újabb kis Mozartunk született??? :lol: :lol: :lol:

No megyek, takarítás, mosás, és feltöltődés, hétvégére hideg frontot mond. Jaj lesz nekünk, Majám így is nyügi, hátha még rájön egy újabb front.....

Kép

Kép
b79andi

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?