Tittina
Szép nevek
lehet ám, hogy ha ennyire leragadtatok a lányneveknél, az jelent valamit
Nekem ezek közül a Patrícia tetszik a legjobban
Kia
Jó pelenkavásárlást!! Cicihíradó
Drumka
Nagyon vagány vagy!! Én már nem ugrálok meggondolatlanul
mondjuk az átlagosnál szerintem jobban parázom - nagyon bízom benne, hogy igazából feleslegesen
A ház bizti szép lesz, s szurkolok, hogy legyen lehetőséged végigcsinálni, s a kis Barbival már a szép kész házba hazatérni!!
Nagyfiad hogyan viseli az eseményeket??? Gondolom, hogy már megszokta ezt a "rohanós" életet?
(Egyébként a miénk is ilyen volt, míg dolgoztam úgy igazából)
Kriszti
Hatalmas gratula az új házhoz, s nem utolsósorban a fantasztikus családodhoz!!! A koccintást így is ma estére tartogatom - bár tegnap is szívesen ittam volna egy picit, de azért minden nap nem dorbézolok így babásan
Ilyen takarónk nekünk is van, de még én sem jöttem rá, hogy hogyan kell hajtogatni
Igaz, megvettük, s azóta böröndben laknak - így "ötvözöm" a kissé babonás szemléletemet azzal, hogy közben már majdnem mindent megvettünk
Judit
Már biztos, túl is vagy a vérvételen
s tuti, hogy nem is volt olyan vészes
Én mindig jobban félek tőle, mint amilyen szörnyű is valójában. Egy trükköm van: NEM NÉZEK ODA, MÉG VÉLETLENÜL SEM
Gem
Első osztály
- ez aztán az úri utazás
Remélem, hogy jól vagy!? A kupival ne foglalkozz, tuképpen ha megcsinálnád, akkor is két nap múlva minden a régi lenne.....így jobb, ha most pihensz, amikor teheted!!! Utsó hónap neked is....már egyre izgibb
Cas
Annyira megnyugodtam attól, amit a magyar dokim mondott, hogy tényleg már nem is foglalkozom ezzel a szuri kérdéssel....Ha kérdezi, hogy miért nem - úgysem fog rákérdezni, hogy beadattam-e, nem aggódom emiatt, egyébként - akkor ráfogom a kollegára, akit ő ajánlott, mert ugyebár a "rohanós" állította le. S különben is a "rohanósnál" tudok csak szülni, így azt hiszem így a 31-dik héten jobban járok ha rá hallgatok (főleg, hogy a magyar is őt erősítette meg
)
Kriszti
, azért nem kérdezem meg a nyugis dokimat, aki felírta, mert valószínűleg nem mondana saját magának ellent...egyébként amikor felírta, akkor azzal indokolta, hogy a műtétemre való tekintettel előforfulhat koraszülés
Amikor a szülésről kérdeztem a húszon ixedik hét környékén, akkor közölte, hogy "erről még korai beszélni"..amikor Magyarországon voltam, akkor a magyar dokim töviről hegyire megvizsgált, s teljesen zárt volt a méhszáj, azt írta a "kartonomra", hogy SZÖVÖDMÉNYMENTES terhesség
. S mivel benne - azaz a SOTE-s dokiba - vakon bízom, ezért nem érdekel, hogy mit mond a többi
(tudom, hogy nem a legjobb hozzáállás)
Egyébként a keményedések nálam is sűrüsödnek, de azt hiszem, hogy ez normális....
Szilvi17
Irigyellek a SOTE-s szülésért
Gratula Leventéhez! Nagyon szép baba, s nagyon jó a felvétel!!!! A párod is tündéri lehet, az alapján a pár sor alapján, amit írtál!
Nálunk a babaszoba még sehol...a hétvégén festik, aztán utána hétvégére tervezem, hogy a bútorokat a párommal, fiammal összeszereltetem, s aztán kezdtem én rendezgetni....A tempó függ attól is, hogy a doki, akihez hétfőn megyek mit mond
Párod fia is veletek él???
Gyomorégés: nekem nem nagyon van
inkább gyomorsav indul felfelé néha, de egy két napot kivéve, még elviselhető
Azt mondják, hogy a babának nagy haja lesz, ha ég az Anyuka gyomra...háát kíváncsi leszek...Kristóf nagy hajas baba volt, de nem emlékszem, hogy égett-e e gyomrom
Olyan fura, hogy így elfelejtettem egy csomó dolgot
Réka
Pihizz sokat!!!!! Ne hívd ki a sorsot magad ellen, s ha jelezz a Manód, akkor tessék neki szót fogadni!!
Cas
Még az jutott eszembe, hogy ahogy olvasom a "nevelési" hozzászólásaidat, téged annyira "mintaanyukának" képzellek el
Remélem, hogy maradunk így "együtt", s sokszor kérhetünk majd Tőled tanácsot