Sziasztok,
Honey,
Először is Neked nagy-nagy gratula a nem éppen pici jövevényhez. Sok boldogságot, meg minden jót az elkövetkező időkre (min. 25 év
).
Csajok,
a képek szuperek, és egyáltalán nem sok. Jöhetnek bármikor. Döbbenet, hogy az
elején milyen gyorsan nőnek ezek a babák, pedig csak 2 éve volt Gergő újszülött, mégis egy csomó mindent elfelejtettem már. B.lin, hatalmasat nőtt ez a csajszika. És, nagyon ügyi. Sára is sokat változott, szerintem.
BABAUSZI:
Láttam többen szeretnétek járni babaúszásra. Én 3 hónapos kora óta hordom Gergőt úszni.
1. a Refiben már 2 éve megszűnt a babauszi, ha jól tudom, nem is láttam most sem hirdetve, ahogy voltam úszni.
2. A babauszit ugyanaz a csajszi tartja Ballószögön, a Metamorfban és Lakiteleken is. Nagyon kedves csaj.
3. A metamorfban 1500/alkalom (mama/papa+baba), egy szülő mehet be a vízbe, illetve okt. 1-től +300 forint a kísérő jegy. Az uszi fél óra, de ez a fél óra aktív. a víz kb. 29 fokos. Gyorsan hozzászoknak a babák. Most is elég sok pici van. Ja, és hétfő-csüt.-szombat du. a babauszi napja itt.
4. Ballószögön a legutóbbi infóim szerint, 2000/alkalom/fő. Ezzel a jeggyel 9-12ig lehet ott lenni az usziban, de ha ketten mentek, az már 4000. A babauszi 1 óra, de itt mivel sokan vannak, általában a szülők csinálják a gyakorlatokat a babákkal, két oktató van, akik körbe-körbe járnak és nézik minden oké-e. A víz közel 32 fokos.
Az egyetlen hátránya, annak idején az volt, hogy az Idősek otthonának lakói nem értették meg, hogy a babauszi idejére ne jöjjenek be a vízbe. Azt mondták, ők nem zavarnak, de a fertőzéseket nem voltak képesek megérteni. Mi Ballószögön kezdtünk, de aztán átjöttem ide a Metamorfba. Igaz kint, gyönyörű a környezet. Napok, a vas. reggel tuti, szerdát nem tudom van-e még, de rákérdezhetek.
5. FONTOS: 3 hónapos kortól lehet vinni úszni a babákat, kell hozzá orvosi igazolás, hogy ő is javasolja, azaz akadálya nincsen az uszinak.
6. Ne féljetek a téltől, mi november végén kezdtük és egész télen egyszer volt csak megfázva Gergő. Bárhová mentek is, van idő megvárni, hogy a baba teljesen megszáradjon. az sztk-ban ott a büfé, aki Ballószögöt választja, az is talál magának programot, amíg a baba kissé megszárad.
7. Ez a csajszi Lakiteleken a Népfőiskolán is tart uszit, szombat délelőtt, erről többet nem tudok.
Bocs, ha sok lettem, remélem segítettem valamennyit.