Sziasztok!
Olvasgattalak Benneteket, de írni nem tudtam...minden napra jutott valami.
Csütörtökön voltunk az "északi" doktorbácsinál, akire kb. másfél órát kellett várni, mert elhívták sürgős esethez (na ennyiben legalább emlékeztetett az otthoni dokimra
)majd kb 5 perc alatt kirúgott, mert ugye addigra lejárt a rendelési ideje
Ami történt: annak ellenére, hogy vittem a kórtörténetemet, felvette az adatokat, a régi szülésemről, allergiáról, stb..érdeklődött..amikor megtudta, hogy magyarok vagyunk, akkor Puskást emlegette
majd közölte, hogy ne hízzak többet (stop-felszólítással), s megnézett UH-n...itt én nem láttam a babót, ő kb 2 perc alatt lemérte -nagyon rutinos, meg kell hagyni, közben megfogta a bokámat, hogy vízes-e, s közölte, hogy állítsam le (stop) az injekciót, amit a baba erősítésére a másik doki írt fel, s hogy 15-re vár vissza....na ennyi...majd elviharzott
Ja a babó az ő mérési eredeménye alapján
súly:1840 gramm+/- 276 gramm
bpd: 80,3 mm
ofd: 95, mm
ac: 269,3 mm
fl: 63,0 mm
hc: 286,8 mm
Szülés várható menetéről, módjáról, időpontjáról szó sem esett....furcsáltam, hogy nem egész két héten belül visszarendelt, kérdeztem, hogy van-e valami gond, de azt mondta, hogy nincs....háát nem lettem okosabb (na nem mintha eddig az lettem volna
)
Most van két orvos - aki nem egyformákat mond, s nekem fogalmam sincs, hogy melyik a helyes. Még mindig úgy vagyok vele, hogy a lényeg a babó, hogy ő egészséges legyen, s minden rendben legyen vele, de nem erre számítottam. S mit csinálok, ha legközelebb is siet..na mindegy, majd akkor kiderül
Gem
sms-t megkaptad?? Remélem, hogy azóta már jobban vagytok, s talán tudsz pihenni egy kicsit. Nagyon sok volt ez neked az utóbbi időben!! Írj, ha van időd!!
Tittina
A vízszintesig dönthető babakocsi tökéletes, ahogy már Cas is írta!
Sajnálom, hogy nem fogod tudni a nemét, de az vigasztaljon, hogy arról tudsz, hogy egészséges-e, hogy minden ok odabent!! Majd rózsaszín dolgokat csak akkor vesztek, ha kint lesz, s lesz neki puncija
a többi színt bátran megveheted - szerintem
Ez is egy érdekes érzés lehet....talán még szebb élményben lesz részed így a babucid megszületésénél! Fogd fel pozítivan!!!!
Szülésről, s a körülményekről megtudtál valamit???
Edit
7.hónap végén
én már ott tartok....s még úgy gondoltam, hogy ráérek a csomag összeállításával..bár már sok dolgot megvettünk, így csak össze kell pakolni, de még november elejéig úgy gondoltam, hogy várok...mondjuk nekem nincs is hálóingem
csak pizsim..még azt vennem kell egy párat...
Lányok, én azt sem tudom, hogy itt mit adnak, mit nem...szerintem a dokitól nem is fogom megtudni
Ilyen, hogy szülőszobalátogatás - na ez tuti felejtős
madj igyekszem megkérdezni a csajszit, aki már szült ott, hogy hogy mentek a dolgok, de a baj, hogy ő most nincs itt, s lehet, hogy decemberig nem is lesz
Szerintem viszek mindent, mint otthon, s ami nem kell azt hazahozom
Kirszti
Gratula a babakocsihoz!! Majd tegyél képet, ha egyben lesz!! Kíváncsi vagyok!
Babaszoba: Ma döntöttük el, hogy lesz festés, ez már biztos...jövő hétvégén jönnek a festők, s utána egy-két héttel, kb. november elején rakjuk össze a pici szobáját! Persze ez függ attól is, hogy doki mit mond, de remélem, hogy semmi extrém dolgot, így tervezhetek rendesen...Ha kész a babaszoba, akkor kezdem el kimosni a pelusokat, babaruhákat, s beszerezni azokat a tisztálkodási dolgokat, amik szükségesek a babónak. Bár már az alkohol (gyógyszertári) popsikrém, s egy két dolog megvan, mert hoztam otthonról
Szoptatós melltartó - szerintetek nagyon fontos??? Mármint nem lehet anélkül megoldani??? Én ki tudom emelni a cicimet bármelyik cicitartómból
Itt nem láttam még, otthon ezt nem vettem, mert hát fogalmam sincs, hogy mekkora kell...
Babamozgás: Én nagyon élvezem
jön-megy a pocimban, s most már nem annyira rúgásra, mint helyezkedeésre emlékeztet. Itt - ott megfeszíti magát...nagyon bírom
de én nem tudom megkülönböztetni a testrészeit
azt honnan tudjátok?????
Befejezem, mert még egy csomó dolgom van....elnézést, hogy nem írtam mindenkinek név szerint!
Szép szombatot!
Szilvi