Új privát üzeneted érkezett!

Szilvi! Ákos olyan édes!!! Olyan kiegyensúlyozott babának tűnik. Hogy vagytok mostanában???? Van valami változás/javulás Ákosnál? Sokat gondolok ám rátok! :) Legyetek jók! :)

Zsófi! Samu beszarás kiskrapek! Elképzelem ahogy fújja azt a furulyát. A szomszédok mit szólnak??? :lol: :lol: :lol: És te hogy vagy? Pocaklakó??? Samu mit szól a kistesóhoz??? :)

Reni! Szegény kicsi Nikkancs!!! :cry: Puszik neki a szájára!!!! Gyógyuljon meg hamar!
Asszem én ettől fogok megőrülni később! :( Totál be tudok szarni attól, ha csak seggre ül egy kisgyerek. Mi lesz ha komolyabb sérülés éri majd Tareket??? :roll: :roll: :roll:

fatima

Ruhák mosására visszatérve - én minden nap mosok! :) KÉZZEL!!!! :lol: :oops: :lol: Miután Hál'Istennek kakis balesetek nagyon ritkán vannak, így csak az amúgy sem koszos (max egy kis bukásos) rucikat és a textil pelusokat mindig beáztatom és pár óra múlva kimosom. Szinte csak átsimogatom őket. Ha valamit mégis érne makacsabb "kosz", akkor azt előbb beáztatom hideg vízbe, majd mosószeres meleggel mosom ki. Asszem én PERSIL Sensitive-t használok és nem öblítek semmit. És már nem vasalok!!! :) :) :) :wink:

Na és akkor rólunk....

Voltunk csütörtökön a dietetikusnál és a gasztrosnál a Budai Gykh-ban! Ha hiszitek, ha nem itt is azt mondták, hogy Tareknek semmi baja!!! :D Nagyon türelmesen végighallgattak és az elmondottak illetve Tarek súlya + közérzete + az ottani viselkedése stb alapján azt mondták, hogy szerintük tényleg csak arról van szó, hogy egy hasfájós és mohó babáról van szó, akinek egy kis refluxa van. Azt mondták, hogy ha bármi komolyabb baja lenne, akkor nem fejlődne és nem lenne aktív és mosolygós stb. Egyáltalán nem találták vékonynak és a dokinénink számítását miszerint az adagja X nevetségesnek találták! :shock: A mi dokinénink úgy számol, hogy veszi a testsúly 1/6-át és azt osztja el az étkezések számával. Anyukám + ezer más orvos és védőnő meg úgy számolja, hogy a testsúlyt szorozza 150-el és azt osztja el az étkezések számával. Az eltérés kb 15-20 ml!!! A gasztros szerint ez egy refluxos babánál sokat számít! Na szóval ennyi!!
Ja! Arra, hogy alig evett Tarek a hét elején nem tudott más magyarázatot adni csak azt, hogy valószínűleg a tápszer nem ízlett neki és ezért "sztrájkolt". A Nutrilon Pepti (amit a dokinénink írt fel) állítólag az egyik olyan tápszer, ami a lehető legtávolabb áll ízvilágilag az anyatejtől! Még jó, hogy nem kellett Tareknek!!! :) Most írt fel a gasztros BEBA HA-t illetve szükség esetén BEBA HA AR-ot (anti reflux). Majd hétfőn váltom ki és kezdem el adni Tareknek! Kíváncsi leszek, hogy mit szól majd hozzá, mert az előző ellen sem tiltakozott látványosan, aztán meg megundorodott még az anyatejtől is!!! :) A kis huncut!!! :)

Úgyhogy most meg fogok nyugodni és megpróbálok lazítani! :) Én hiszem, hogy sok stressztől kímélem majd meg az én kicsikémet és persze magamat, ha már tudok majd pihenni amikor leállok a fejéssel! Sajnos nagy valószínűséggel innen ered minden "gondunk", ugyanis Tareket igenis sokáig kell etetni + büfiztetni amire gyakran nincsen időm és türelmem pontosan azért mert hív a fejés! Ha majd nem kell rohannom a melleimet üríteni, akkor jobban tudok majd figyelni Tarek igényeire és akkor talán kevesebb bukás és hasfájás lesz! REMÉLEM legalábbis!!! :)

Na ezt elküldöm még mielőtt elszállna.... :)

fatima

Na ilyenkor hol van mindenki amikor én végre vagyok???? :D

Ja! Viki! Asszem te kérdezted, hogy tudok-e valamit Zsuról! Persze, hogy tudok! :) Sokat szoktunk sétálni együtt! Jól vannak! Emma nagyot nőtt és nagyon édes kiscsaj! Igaz, szinte mindig alszanak a gyerkőcök séta közben, így úgy "egészben" még alig láttam! :)

És akkor kedves Zsu! Mikor jössz már ide???? :D :oops: :D

fatima

Sziasztok!

Minden baba nagyon cukkancs!
Ákos nagyon szép kis pasi!

Samu haláli ahogy furulyáz. Gondolom a szomszédok nagy örömére
:wink: És mit keresnek apával?
A Borcsi- Marci páros is nagyon édes! Ahogy ülnek a fotelban, és dúl a szerelem...

Tarek meg mennyit nőtt! A tápazernél nálunk is van h egyszerre bevág 150 ml-t, következőre meg 60at. Ez hülyeség h m,ennyit kell ennie. A dobozon is az van h kb már 180at kéne, de nem bírja megenni és nem is erőltetem. Úhogy emiatt ne aggódj szerintem! Nem baj ha sokat kell etetni Tareket! Nálunk is úgy van h egyik nap 10 perc alatt befalja, másik nap fél óra...

Reni! Nem ijesztgetlek! Minden terhesség más. Az elején amíg nem tudtam h terhes vagyok, addig semmi bajom nem volt. :wink: Na de ahogy megtudtam... :oops: :wink: :oops:

Teri

KépKépKép
pruci

Sziasztok!

Nagyon édesek vagytok, köszönjük szépen a sok köszöntést! Igen ... ez hihetetlen, hogy elrohant ez az első hónap.

Köszi a kérdést Viky, jól vagyunk! Ilyenkor veszem észre, hogy már napok (hét?) óta megint nem voltam fent a Bneten és nem tudtam írni. Hannácska napról napra kiegyensúlyozottabb ... és kevesebbet bömbizik. Viszont azért még mindig nem a legnyugisabb baba :P :oops: ... a párommal ezt meg kellett, hogy állapítsuk. De édes, sok örömet okoz ... szerelmetesen bírja bámulni az Apját, mondja, hogy Á, E és Hő .. :lol: és édesen tud nézegetni a nagy szemeivel.

Emese

KépKép
emese1974

ja és már megint volt egy kisebb mellgyuszi hullámom ... ugyanabban a ciciben, csak most időben elkaptam és kimaszíroztam. Már nő vissza megint a tejci mennyiség ... de tegnap kicsit éhkoppon volt a lányka.
Emese

KépKép
emese1974

Emese! Csak azt tudom ismételni, amit anno nekem mondtak itt a csajok, hogy minden nap egyre könnyebb lesz minden a baba körül. Most még nagyon nem is tud mit csinálni Hanna mint sírni, aludni és enni. Ez normális. Aztán egyszer csak majd kinyílik neki a világ és elkezd nézelődni és érdeklődni. Akkor lesz igazán élmény szülőnek lenni. Amikor gyönyörködsz a gyermekdben és nézed a pocakod miközben el sem hiszed, hogy ott élt benned az a csöppség és most meg itt mosolyog rád!
Én még mindig totál elérzékenyülök, ha erre gondolok! :) :oops: :)
Még mindig egy csodának tartom azt, hogy egyszer csak elindul egy élet bennünk, belőlünk és aztán megszületik egy gyermek. :) Olyan jó! És csak hálát adok az égnek, hogy ennek részese lehetek! Minden nehézség és fáradtság megéri!
Én pl egy "extrém" eset vagyok. Rekordot döntök nem-alvásban, fejésben stb, mégis könnyeket csal ki belőlem Tarek, ha ránézek miközben békésen alszik vagy huncutul rám mosolyog és tudom, hogy ezer ember hangja közül is megismeri az enyémet, ahogy én is az ő sírását vagy nevetését. :) Ettől szép anyának lenni!!!! :)

Hűűűűűűűűűűűűűűűha! De kis érzelgősre sikeredtem! :) Ezt most mindenesetre jó volt leírni és megosztani veletek!

fatima

Mellgyuszi - részvétem! Még jó, hogy időben elkaptad! Én már lassan nem is tulajdonítok a csomóimnak nagy jelentőséget! Olyan mintha az lenne a normális! :( SAJNOS!!! De Hál'Istennek még sosem lázasodtam be!!!

fatima

De rossz, hogy ma sincsen senki. :( Hol vagytok???? Mindenki kihasználja az utsó szép napokat??? :o :)

fatima

eddig nem engedett be a babanet!
kerekpocak

b]Sziasztok!

Nahát, pár napig nem jutok a géphez, s mire ideérek, tele az oldal szebbnél szebb babafotókkal! :lol:

Zsófi! Beleborzongtam a Fényév távolságba, ez valami friss műsor volt? Sajnos a tv- ig sem jutok hetek óta...
Samu nagyon aranyos! A furulyás képek kifejezetten édesek! :lol:

Fatima! Több oldalon keresztül olvastam kisfiadról, a képeken nagyon szép! Gyönyörűek a szemei! :)

Van valakinek esetleg tapasztalata, hogy ha tejfog mögött kibújik a maradandó fog, és nem esik ki, meddig vár vele az orvos? Nem szeretném, ha kihúzná Andrisnak, és az egyik ma kiesett, de a másik metsző nem mozog még. Félelmetes... Ami kibújt hátrébb ( de maradandó metsző ), egyenesen fog állni, mert most olyan hátul áll... Remélem valaki érti, miről írkálok, talán kedden lesz dokink, de tiszta ideg vagyok emiatt napok óta...

Noémi

Noémi

Kép
Kép
Kép
kenoemi77

Ami kibújt hátrébb ( de maradandó metsző ), egyenesen fog állni???

Ez kérdés akart lenni. :)

Noémi

Noémi

Kép
Kép
Kép
kenoemi77

Szia Noémi! Köszönjük a dícséretet! :)
Én ugyan fogorvos lánya vagyok, de nem tudok hozzászólni a kérdésedhez. Azért remélem nem lesz gond és nem kell majd szegény gyerkőcöt megkínozni!

Zsófi! Délelőtt én sem tudtam bejelentkezni! :(

fatima

Köszönöm Fatima!

Én is remélem, hogy nem lesz gond.
Gondolom, ha már gyerekfogászat. nem az a cél, hogy egy életre elriasszák a gyereket a fogorvostól... Csak annyira furcsa a fogsora így, és az ismerőseim között mindenkinek "rendesen" kiesett- kinőtt a foga, nem volt ez a gikszer... :cry:

Mégegyszer köszi! :lol:

Noémi

Noémi

Kép
Kép
Kép
kenoemi77

Bízom benne, hogy nem riasztják el szegénykémet, de ha nagyon őszinte akarok lenni, akkor nagy valószínűséggel ki fogják húzni, ha azt látják, hogy esetleg a maradandó fog kárára van ott szegény tejfogacska. Ez olyan furi amúgy. Nem is hallottam még olyat, hogy előbb nő ki a maradandó még mielőtt kiesne a tejfog! :o :shock: :o
Na de ne tessék pánikolni anyuka! És legfőképpen ne érezze rajtad a félelmet a kisfiad. Én mint fogorvos lánya sosem féltem a fogorvosoktól, pedig elhiheted, hogy velem nem játszott annyit apukám 1-1 kezelésnél, mint más gyerekekkel (ő is gyerek fogszakorvos, de vidéken :)) Szóval az a tapink, hogy sajnos a fogdokiktól való félelem egy társadalmi mizéria. A gyerekek már úgy mennek iskolafogászatra, hogy félnek, mert ezt hallják otthon. :( Nem szabad! Úgy kell nevelni a gyereket, hogy a fogdokibácsi vagy néni ugyanúgy segít, ha baj van, mint a gyerekdokik stb.... :) Na ez nem ilyen egyszerű persze, de törekedni kell rá. Arról már nem is beszélve, hogy arra kell tanítani a gyerekeket, hogy sosem lesz baj a fogorvosnál, ha rendesen ápolja a fogait! :wink:

Na de bízzunk abban, hogy veletek most minden OK lesz!!!! :) Drukkok!!!

fatima

én ma nagyon rosszul voltam. egész nap nem ettem, rettenetesen fáj a fejem és nagyon gyenge vagyok. sztem nincs köze a terhességhez, valszin vmi vírus, v fáradtság vmi ilyesmi. holnap leszek bővebben. most megyek aludni.

noémi, de jó h megint vagy!! gyere többet!! (miért van mindig megvastagítva a szöveged?)
kerekpocak

Jelentem, élünk!!! :wink: :wink: :wink:

Apa szabin volt a héten, és megálapudtunk, hogy a hét csak a miénk. Rengeteget kirándultunk, együtt voltunk, csuda jó volt.

Olyan jól esett, hogy hiányoltatok, és bár csak futtában tudtam írni, de nagyon meghatódtam. A megállapodást, hogy nem kapcsolunk gépet, persze így nem is nagoyn tartottuk, mert azért a leveleket néztük, suttyomba, persze én is tudtam mikor nézi apa, és ő is mikor én, de azért jó volt. :wink:

Jaj, nagyon jó volt a hét, csak olyan gyorsan eltelt. Elreppent úgy, hogy észre sem vettük, pedig még annyi terv volt. De majd jövőre. :lol:

Sajnos, olvasni nem tudtalak titeket, de úgy látom, vannak újjak is, nekik egy nagy HELLÓ, és a hófordulósoknak pedig egy nagy BOLDOG HÓFORDULÓT!!!!!!!!!!!!

Holnaptól elvileg rendesen vagyok, csak a takarítás várat magára, de majd megvár (sajnos nem szalad el). :cry: :cry:

Tessék holnaptól jelentkezni MINDENKINEK!!!! :lol: :lol: Remélem, képeket is tudok holnap feltenni. Megbeszélem Majával, bár azt hiszem, kezd megint változni a napirendje, és a nagy szunyákat kezdi kihagyni. De lehet, hogy csak a sok jövés menés zavart be neki, és pár nap múlva visszaáll. Remélem. :lol:

Sok puszi mindenkinek, és azért NAGYON NAGyON HIÁNYOZTATOK ÁM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép

Kép
b79andi

Noémi: nekem is így nőtt anno a fogam, mindkét metsző. Vissza fog állni a rendes helyére a maradandó. De az lehet, hogy a fogdoki kihúzza. Én kitéptem magamnak, tesómét viszont a doki kihúzta, de mindkettőnknek szépen visszaállt. Nem is szabad megvárni, hogy teljesen ránőjjenek egymásra, mert akkor gyorsabban visszaáll.
Ja, és SZIA, mi még nem is találkoztunk. Három fiú??? Nem semmi!!! 4 pasi kényeztet téged otthon??? Nagyon helyesek!!!!!

Kép

Kép
b79andi

Zsófi: jajaj, jobbulást!!!!!!!! Hogy kaptál el egy vírust??? Vigyázz, ne ad tovább!!! Aludj egy jó nagyot igyál egy jó meleg teát (ha bírsz), és reméljük, holnap jobban leszel. Gyógyenergiákat küldünk felétek!!!!!!! Fúj, fúj csúnya vírus!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép

Kép
b79andi

Fatima! Köszi a bíztatást! :)
Voltunk már fogorvosnál vele, tudja, hogy doki mit csinál. Mondjuk neki jók a fogai, elrémíszt mindig mikor hallom, hogy a vele egykorúaknak mennyi lukas foguk van. Most dokit váltottunk és zet még nem ismerem, remélem kedves lesz és első alkalommal nem csinál semmi fájdalmasat.
Ilyent még én sem hallottam ám, nem is gondoltam ilyenre, csak fura volt, hogy neki meg sen mozdult még egy foga sem, a korosztály meg ugye most fogváltós, foghíjas... :lol:
Fogat mosni szeret, és használja is rendesen. Gondoltam a fogtündér hoz neki holnap valami szép mintás fogkefét, ha kapnék Woodysat... :lol:

Zsófi! Jövök, ahogy tudok, csak időm nem mindig van! :cry: Mire meg lenne, csak bedőlök az ágyba... De igyekszem, tetszik a társaság! :oops: :lol:
Nem tudom, miért vastagon írok, biztos megint nyomtam vmit, amit nem kéne. :lol:

Andi! Szia! Tényleg nem találkoztunk, de drága lánykád a meditálós képen! :lol:
Andris is kiszedte ma az egyiket, de ott van mégegy. :( Bízom benne, hogy kiesik az is magától. Nem nő egymásra - szerintem- csak furcsa, hogy két sorban van a foga! Mint a cápáknak! :lol: :lol: :lol:
Hát a 4 pasi csak 3, épp válok... :roll: :oops: :shock:

Noémi

Noémi

Kép
Kép
Kép
kenoemi77

Sziasztok!

Én érdeklődtem múltkor kórház ügyben... Hát, ma éjjel már saját bőrükön tapasztalják, ugyanis reggel megszülettek az ikrek, Tünde és Enikő, mindketten 2700g és 52cm, de fénykép alapján nagyon nem hasonlítanak egymásra :lol: :lol: :lol: Köszönöm még egyszer az infókat, sokat segítettetek!

nukada

Zsófi: De jó sok Samu fotót!!! Annyira édes mindegyiken! Ahogy mosolyog azt nagyon imádom! A kis pofikája olyan helyes és a koncentrálás is jól áll neki, ahogy épít és furulyázik, mert olyan okos a buksija. Nem áradozok tovább pedig tudnék. :wink:
Neked jobbulást, sok volt a front hétvégén, meleg-hideg-meleg össze-vissza, lehet hogy ez viselt meg. Azért jobb lenne, mint egy lappangás! Remélem kialszod magadból!

Fatima: Jajj de szuper, hogy ennyit írtál újra!! Az anyasági elérzékenyülős írásod nagyon megható, én is ugyanígy érzek és szintén csodálattal bámulom Benit (naponta sokszor). Nem is tudom mikor fogom megszokni hogy kisfiam van. Néha olyan hihetetlen még mindig! Azt mondjuk elhiszem hogy van mit nézegetni és gyönyörködni Tarekben!! Igazi szépséges kisfiú a gyönyörű barna szemeivel. Te is jó sok fotót tettél fel, nagyon helyes! :wink: Most hogy a dokik azt mondták minden rendben, tessék abbahagyni a parázást a súlyával mert egészséges erős és csodaszép!!

Andi: Jó hogy újra itt vagy, de azért én egy picit megszidlak ám!!! Máskor írd le röviden hogy egy ideig eltűnsz. Apa is megértené, ha ezért pár percre belélsz és írsz, hiszen aggódtunk értetek többen, mert megijedtünk hogy azért nem jössz mert Maja beteg vagy te vagy akármi. Ja meg hiányozott is a sok jókedélyű hozzászólásod. :oops: Képeket nagyon várom! Fogadjunk hogy van vicces is!!! Én is teszek fel majd vicceset nehogy egyedül érezd magad és azért ne oszd meg velünk.

Emese: Iszonyú jó amikor elkezd gügyögni a babóca. Élmény a javából! Egyre több ilyen tudománya lesz Hannának, győzzetek csak gyönyörködni benne. :lol: Remélem lesz elég tejed, fura de én úgy érzem most jó sok van, pedig többször kellett tápszerrel pótolnom. Azt hittem egyre kevesebb lesz, de ez hülyeség. Úgy tűnik tudok mégis szoptatni még jó pár hónapig.

Noémi: Remélem a fogtündér viheti hamarosan az újabb ajándékot és kiesik magátóla másik fog is! Ez az utolsó mondatod most mellbe vágott. Három gyerekkel egyedül, nem egyszerű az élet :cry: Nem akarok kiváncsiskodni, de azért remélem jól vagy lelkileg és a fiaid kárpótolnak ha már csak négyesben lesztek....

Zsóka: Ezek szerint dr. Bubó felírt valami jó gyógyszert? :lol:
Nem is látszik Marcit és Borcsán, hogy pepék. Nagyon szépek a kicsi arakás képen!

Kép
viky30

Reni: nem csoda hogy megijedtél!!! Nagyon sírt szegény Niki? Fú én ilyenkor nem is tudom hogy viselkednél basszus. Remélem nem esnék pánikba. Gondolom ha bicajozni ment után akkor már jól van. Kis örökmozgó csajszika. Amúgy jobban vagy?

Kép
viky30

sapka próba. anya miért kínzol???

Kép

popsi:

Kép
kerekpocak

sziasztok!!!

nagyon gyönyörűségesek a képek!
Samu tök cuki ahogy furulyázik! :lol: Tarek is édes kis csodálkozós szemű :lol: a logikák is végre nem pepék! szuper!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Zsófi remélem jobban vagy... :wink:

Nikikém szájára sok pusszancs! remélem hamar meggyógyul :? :cry:
jajjjj én nem is tudom mit csinálnék ilyenkor... persze vészhelyzetben ott van az ember nagyon, de hát nem csoda h megijedtél Reni!

mi is jól vagyunk, csak gondoltam bejelentkezem, hogy élünk :lol:
Lizus elvileg még alszik, de felmegyek csekkolni, mert a bébifon lemerült....

puszilunk mindenkit!

Andi welcome! ismét :wink: :wink: :wink: :wink:
kérünk képeket!
lmkata

Sziasztok!

Képekről:

Samu nagyon tehetséges!!!! :D Mindkét popsis fotó haláli! :lol: :lol:

Zsófi jobbulást!!!

Zsóka, örülök, hogy jobban vagytok!! :lol: :lol: Logi-gyerekek hozzák a formájukat!!

Reni: szegény Nikkancs!! Tuti én is frászt kaptam volna!! Nálunk még mentő sincs a közelben, okos miniszter asszonyunk tervei szerint alakul minden. :twisted: :twisted: :twisted: Nemrég egy balesetnél 50 percet várt a kismama a mentőre: ő is megsérült + a hátul utazó gyerek is. :twisted: :twisted:

HHHHHUUUUUUUURRRRRRRÁÁÁÁÁÁ! Andi! Ezek szerint jönnek a képek!!! :lol: :lol: :lol:

Tarek nagyon-nagyon helyes! Édesen alszik!! :lol: :lol: A játszószőnyeg beszerzési forrása érdekelne. A fala stabil???

Szia Kata!!!!:lol: :D :lol: :D

Ákossal szerdán megyünk kontrollra. Újabb agyalmányom, hogy jó lenne olyan anyukákkal tartani a kapcsolatot akiknek hasonló beteg gyerekük van. Elképesztő, hogy mindentől bepánikolok!!! Oka: Nemrég meghalt egy 14 éves lány a táncpróba közben, holott azt mondták nekik, hogy már beforrt a lyuk. :cry: :cry: Ő még így is könnyített koreográfiát csinált. Nem tudom írtam e már, de gyerekorvos szerint soha nem tesizhet. Bizakodjunk!!!!!

Képzeljétek: ül a szőnyegen és kiabál a játékokkal, mert nem mennek oda hozzá. Totál mérges!!! Persze ő meg nem tud mászni!!
Csend lett! Sikerült odahúznia a kisautót!

Még egy öröm hír!!! Nagy Ákos rajongó vagyok!!! Minden szinten!!
Okt. 5-én jelent meg a tripla DVD-je 12 óra12 percen át dedikált 2000 DVD-t és abból 1 az enyém!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Kép

Kép
Kép
Kép
Szilvi
csillik szilvi

Sziasztok!

Tarek tüneményesen édes kisfiú. Gyönyörű szemei vannak, és szuper a játszószőnyege. :wink:

ANDI na véééégre!!! hiányoztál ám!!! Újabb fotók?

Szilvi nekem is nagy kedvencem Ákos :wink: :D . Te álltad végig a sort?
A mostani egészségügyi reformnak nevezett őrülettől én is kivagyok :twisted:.
Elhiszem, hogy aggódsz, ez teljesen normális, de tényleg nyugi, szuperjó kezekben van Ákos, 1000% hogy nem lesz semmi probléma!!!! :wink:

puszik

KépKép
logi

ZSÓFI jobbulást!!!! Talán ma már jobb...

Noémi szia!!!!Tényleg most válsz? A fiúk hogy viselik? És te? :roll:

Sapis-Samu éééédes!!! :D A naca csúcsjó (gondolom háem..)

KépKép
logi

ma már sokkal jobb. gondolom csak idegfeszültség + kevés alvás volt a gond.
most már egész virgonc vagyok.
kerekpocak

Sziasztok!

Fogtündér kaleidoszkópot és új fogkefét hoz Andrisnak! :lol: :lol: :lol:

Zsófi! Samu oltári a sapiban!!! :)

Viky![b] Már január óta 4- en vagyunk, mióta suli van, megint belerázódtunk, megy a mókuskerék. Engem nagyon megvisel, az ügyvédnél újra előjönnek a borzalmak. Gyerekek már nyugodtak, hogy fél éve nem látták az apjukat, nincs, ami- aki felkavarja őket. :( Még tárgyalás előtt vagyunk, csak most jön a neheze...
A fiúk kárpótolnak mindenért, okosak, szépek és összetartunk, ez a lényeg! :lol:

Logi! Igen, tényleg! :oops:
Nem akarok ám itt panaszkodni, majd ha kiborulok, biztos érzitek Ti is! :oops: :lol: :cry:

Noémi

Noémi

Kép
Kép
Kép
kenoemi77

Sziasztok!!!!!

Tarek nagyon cuki!!!!!!!! és tényleg nagyon csúcs a játszószönyeg!
Sapis, nacis Samu gyönyörű!!!!! (Zsófi, nekünk ehhez a gatyóhoz felsőnk is van :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: )
Andi!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Viki, és Ti hogy vagytok!!
Noémi!!!! sok-sok +++++++++++++++++++++++++ Nektek, és ha kell itt dühönghetsz is :wink:
Kata, hiányoztál ám!!!
Zsóka, de jó, hogy jobban vagytok!!!
Nikkancsnak sok puszika!!!!
Edus, hogy vagytok? Imi dobj pár sort, ha lesz időd!
Szilvi!!!!! Ákos drágaságomat nagyon sokszor puszilom, de édes ahogy kiabál a játékokkal :) :) :) :) és Nektek is sok ++++++++++++++++

mi jól vagyunk, még mindig küzdünk a fogacskákkal, de csal lájtosan :) :) sokat megyünk hintázni, meg kavicsokkal játszani!

puszi mindenkinek!
mangó

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

:roll: :roll: Hát, nem is olyan könnyű ez a visszarázódás, főleg, hogy Majám napirendje úgy tűnik teljesen megváltozik. Próbálok én is megváltozni, és hozzá igazodni, de lesz pár keményebb napunk úgyl átom. :lol:

Szóval, jövök ám, csak kis türelem. :lol: :lol: :wink: :wink:

Addig a kedvenc állatom :lol: :

Kép

Nem csal a kép, ő egy fehér tigris ám!!!! Csak 200 db van belőle a világon. Élőben hihetetlenül gyönyörűséges!!!!!!!!!!!!!!

Kép

Kép
b79andi

Mangó! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Noémi

Kép
Kép
Kép
kenoemi77

na most amíg samu még alszik próbálok kicsit írni. írtam ám szombaton egy hosszabbat, majd apája a géphez ült és elegánsan lekapcsolta a babanetet, mielőtt elküldtem volna. :lol: :lol: :lol: :lol:

anzsi: mi is akartunk felst is, de samu méretében nem volt :( viszont vettünk 4 pólót, kabátot, nacit, bodyt, pulcsit, kesztyűt (amit sose fog viselni..)sapkát ugye.. szal jól bevásároltunk! de kellett, már.

szerencse, h már jól vagyok- tegnap semmit nem ettem, fájt rettentően a fejem és borzasztó kimerült voltam. aztán 9-f7ig valszin kialudtam magamat!

ákos baba szilvivel annyira édes! szilvi te meg szép vagy mint mindig! ákos cdhez gratula!!!

andi de jó h megint vagy!!!!

tessék írni maja új tudományairól!

noémi kitartást a váláshoz! ennyire rossz a helyzet h nem is látogatja a fiukat a (volt) férjed?? szegénykém! sok erőt kívánok neked!!!

tarek gyönyörű mint mindig! álom szép a szeme!! és gyönyörű a bőre színe is!!!! örülök h megnyugtatott a doki fatima!

jobbuló félben lévő logi tesók vigyorognak mint a vadalmák!! te zsóka ez a borcsi milyen nagy lány már!! elképesztő!!!

noémi, sztem amúgy mindig be van nyomva a félkövérre kiemelő gomb. úgy tudod ellenőrizni h "előnézet"et kérsz. akkor látszani fog.

viki: benivel mi a helyzet? új kunsztok? fotó?

emese: mellgyuszi elleni küzdelemhez hajrá!!!!

samu amúgy most elég kiegyensúlyozott, 11-12 óra éjjel (pár napja megint nem kel) és 2-3 óra nappal az "adag". marcsi laura ennél többet alszik??

na megyek most mert még ruhát kell hajtogatnom. :)
kerekpocak

lányok,

bocsi, h. el vagyok tüünve, de nincs enerdzsim írni, meg reagálni - de magamban azért kommentálok mindent, meg ámulok a gyönyörüü babafotókon.

az ok, h. a bölcsiben kifogtunk egy sintért {nem túlzok}, és kicsit megviselt a dolog. 1 hétig bőgtem.
részleteket - ha kíváncsi vki - majd írok, ha magamra találok, de most meg vagyok még zakkanva egy kicsit.
szal ma voltam a bölcsivezetőnél, elmondtam, h mit - láttam-tapasztaltam egy hét alatt. a diri majd elájult, és valszeg kirúgják a nőt, de min. fegyelmi. gondolhatjátok milyen még hiénább lehet ez a nő akkor, amikor nincsenek ott beszoktatós anyukák csekkolni, h. hogyis bánik a csemetékkel !! belegondolni sem merek !
le kell majd írnom is ami ma elhangzott, meg lesz a nővel "egy szembesítésünk" is, ami érthető az ig. részéről, kivédve, h. bárki bárkimás háta mögött rágalmazzon. de nem érdekel - én válalom a véleményem.
szal átkértem magunkat egy másik csoportba {mázlinkra volt is hely}, ahol 2 NAGYON TÜNDÉRI gondozónő van. már láttam őket az udvari időben, h. mennyire odaadóan foglalkoznak a gyerekekkel, plusz ismerősék hozzájuk járnak, és dicsérték őket. olyanok, akikről álmodik az ember, mielőtt ezt a lépést meglépi, h. bölcsi - és ott tudom a gyermeket 8-9 órára nyugodtan hagyni.
tündériek,aranyosak,gondoskodóak,TÜRELMESEK!!, tudják a sírást kezelni - és nem szükséges rossznak tartják a gyerekeket, főleg nem munkaeszköznek.

csajok, ennek a nőnek akit korábban kifogtunk, kutyát nem adnék a kezei közé, nemhogy gyereket !

na szal ez van, ma már kezdek felengedni. valszeg jövőhéten apája és anyukám folytatja a beszoktatást, mert nekem továbbképzésem lesz, és muszáj bemennem. de remélem simán megy minden.

azt képzeljétek: Laura 1 hétig nem evett a bölcsiben {állítólag a gyermekek ott esznek, ahol biztonságban érzik magukat - ez nem volt meg, plusz rajtam is volt az ideg, plusz ez a megjátszós genya gondozónő... :evil: }, na szóval, MA MEG 1 TÁNYÉR BABFŐZELÉKET VIRSLIVEL BONYOMOTT Laura, amit még itthon sem tesz meg !!

szal jól indult szerencsére {mert azért paráztam a bölcsivezető reakciójától}, én is kezdek felengedni, de azért rettentő dühös vagyok, h. ezt a nőt hogy engedték erre a pályára.

puszi mindenkinek.
majd jövök.

bocsi a negatívkodásért - de ez van most velünk.

Marcsi

KépKép
alon

Zsófi,
Laura kb.este 8-tól {van, h. f9-től} reggel 8-ig alszik. du. meg 1-4-ig kb. {van, h. csak f4-ig}.

ez valszeg változni fog, mert nekem nyolcra már bent kell lennem, tehát f7 felé fogunk kelni.. {brrr. vége a jólétnek :evil: :lol: }, a bölcsiben meg 12-3-ig van alvás.
a koraibb kelés nem tudom az esti lefektetésnél mennyire fog bejátszani :?: :?:
amúgy, most, h. hamarabb sötétedik, hamarabb is jövünk fel a játszóról, és vhogy könnyebb így Laurát letenni aludni.
a sötétség egyetlen előnye !! :wink:

Marcsi

KépKép
alon

hú marcsi ez nagyon durva!! írsz egy-két részletet??? nagyon élrdekelne! megértem h teljesen kész voltál!! szerencse h sikerült áttenni lolot egy másik csoportb! hála istennek!!!

alvás: akkor kb ugyanannyit alszanak. lehet h előbb kell majd letenni laurát? ha amu nem tud eleget aludni éjjel, akkor napal is kész van, du sem tu rendesen aludni.
kerekpocak

Zsófi! Sajnos ennyire!
Életemben nem csalódtam még emberben ekkorát. Azóta sem térek magamhoz ezügyben... :cry:

Bizti nyomogattam ám a gombot, csak a nevet akartam kiemelni! :lol:

Cseppem ébredt, megyünk összeszedjük a nagyokat oviból, suliból. Még benézek, köszi lányok a kedves szavakat! :lol: :oops: :lol:

Noémi

Noémi

Kép
Kép
Kép
kenoemi77

Először is köszönjük a sok dícséretet! Egy anyának mindig jól esik hallani, hogy mások is szépnek, formásnak stb tartják a gyerekét. :) :) :)

Zsófi! Jó hogy már jobban vagy. Tessék néha pihenni. Ne feledd, hogy kismami vagy nem csak anyuka és dolgozó nő! OK? :)
Samu hihetetlenül huncut! Hogy mutatja, hogy nem tetszik neki a sapi a "fényképezőgépnek"! :) Amúgy ez miért van? Tarek is ordít, ha a fejére adom a sapit! :roll: :roll: :roll:

Andi! Hello újra! Legközelebb tessék tényleg szólni, hogy minden OK veletek. Jó??? Majáról meg mesélj sokat! És persze gyere fotókkal is! :)

Noémi! Válás-ügy :arrow: SZAR! Kitartást és nézd azt az oldalát, hogy ha a gyerekek jobban érzik magukat apa nélkül, akkor már sajnos megérte a válás! :( Teszel fel fotókat a gyerkőcökről??? :)

Nukada! Így ismeretlenül is GRATULA az ikrekhez!!! :)

Viki! Megfogadtam, hogy nem parázok többé!:) Kíváncsi leszek meddig bírom... :) Na de most komolyan: kicsit lazítok és elküldöm a paramamit nyaralni a Bahamákra! :lol: :lol: :lol:
Már akartam kérdezni, hogy ti hol is laktok? Egyszer mehetnénk együtt sétálni, ha nem túl messze vagyunk egymástól! OK? Meg azt is meg akartam kérezni, hogy milyenek voltak a foglalkozások (már nem emlékszem mit írtál) a Bosi mellett???

Kata! Teszel fel Lizuról fotoókat??? Már rég nem láttuk!

Szilvi! A játszószőnyeget ajándékba kaptuk, de sajna nem tudom honnan. A márkája: K's Kids. A Westendben van egy nagy játékbolt a földszinten ahol sok ilyen márkájú játékot láttam. Talán ott lehet kapni, de biztosat nem tudok. Majd ha újra itt lesznek a férjem nagybátyjáék (Skóciában élnek), akkor megkérdezem. De tutira itt vették M.o.-on. :)
Ákos baba nagyon cuki lehet, ahogy "harcol" a játékokkal. Kívánom, hogy minden rendben legyen a kontrollon! Nagyon rossz lehet olyan híreket kapni, hogy meghal vki hasonló betegségben. De nem szabad vele foglalkozni! Ti meg fogtok gyógyulni! Kitartást!!! :)

Anzsi! Szegény Bende manó! Jól meggyötrik azok a fránya fogak! :(

Marcsi! Basszus mit láthattál???? :shock: :shock: :shock: Ugye nem Laurával bánt szarul az a szadista??? Akkor tutira megfolytottad volna! Nem? Ha lehiggadtál, akkor meséld majd el. Nagyon kíváncsi vagyok! Nehogy már Loló ilyen ember kezei közé kerüljön!!! :twisted: :twisted: :twisted:

fatima

És akkor rólunk....

Tarek ma délben kapott először a BEBA HA tápszerből. Na úgy tűnik ez ízlik neki, nem úgy mint az a szar, amit a dokinőnk felírt neki. De nem akarom elkiabálni!!! Most az a terv, hogy holnap is még csak 1X kap tápit, aztán szerdától vasárnapig 2X. Ha nem okoz nála semmilyen panaszt, akkor bizony felhívom Kaszás dr-t és kikérem a véleményét elapasztás ügyben. El nem tudom képzelni, hogy hogy fog hatni a gyógyszer (ha egyáltalán azt kapok majd). :roll: :roll: :roll: Na de várjuk ki a végét. :)
Most reggel óta nagyon hamar megette Tarek a tejcit. Nem kellett vele órákig bajlódni. Olyan jó lenne, ha végre élvezné szegénykém az evést és nem lenne folyton valami mizéria. :)

Asszem most ennyi a nagy újság! :)

fatima

Fatima mondtam hogy beba az jó :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

a majd jövök csak kimegyek friss levegőt szívni amíg még nem fagyok oda :lol: :lol:

Marcsi engem is nagyon érdekel mi volt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
jujjjjjjjj :? :? :? :? :?
nagyon nagyon szuper h áttették másik csopiba Lolot!!!!!!!!!!!!!
azért nem irigyellek, ezt végigélni/csinálni....

na majd jövök még.
lmkata

Andi remélem nem hiszed hogy Maja helyett beérjük egy tigrissel:??????????????? :? :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
persze szép, meg ha a kedvenced akkor pláne elnézegetjük, de én nézegetnék egy kis méhecskét is :P :P :P :P

télleg Szilvi ki dedikáltatta????????? gondolom nem te álltálll ott :?: :roll:

jajjj értem hogy néha beparázol, dettó. :?
nem tudok okosat mondani rá, gondolom nem is azért írtad :wink:
persze nem kéne, de néha nem tudjuk megúszni.
a lényeg hogy meghallgattad, annyi. nem kell beleélni magad!!!!!!!!!!
de te is tudod ezt :wink:

én is gondoltam régebben h jó lenne hasonlókkal beszélgetni, de én nem nagyon találtam, mondjuk aiki ilyen feladatokkal küzd mint mi Lizivel, az nem nagyon megy közösségbe én úgy vettem észre!!!! na meg a mi esetünk eléggé egyedi, nem is nagyon van hasonló..... ezért aztán örülök is inkább hogy nem találtam ... asszem így tudok igazán poz. maradni, amúgy ki tudja milyen rémsztorikat olvasnék folyton :roll: így is van néha hogy olyanba élem bele magam amibe nem kéne.

na kicsit kusza voltam, de csak érted , értitek :?: :roll:
lmkata

Lizus az ő újdonsült első kantáros farmer nadrágjában :lol:

Kép
Kép
Kép
lmkata

van új elem a gépünkben... :) :) :)

Kép
kerekpocak

összecsípkedték még utoljára így nyár végén a randa cunyogok a kis buksiját :? :lol:

tegnap fogdosta a jobb kezét!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
és ma a másik kezével odatolta a szájához és megnyalogatta!!!!!!!!!!!!!!!! :shock: :shock: :shock: :shock:

lehet h lassan olvad a jég, és egyszercsak haverok lesznek ő meg a jobb keze?? végre kezd ráébredni a drágám, hogy kettő keze van?????
el sem hiszem!!!!!!!! szuper lenne!!!!!!!!!

de tény hgy újabban engedi h megfogjuk, meg néha még rá is néz. 8) 8) 8) 8) 8)

LANGSAM ABER SICHER!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :P :P
lmkata

JA és nem a hivatalos kúszást produkálja, de tény hogy nonstop hátrafelé halad valahogyan... sztem ahogy fordul hasra meg vissza - már nem gurul, megunta... - szal valahogy úyg rúgja magát :shock: :? a lényeg h van vmi. :lol: :lol: :lol: :lol:

és négykézláb helyzetben is hajlandó végre letámaszkodni a földre, eddig mission impossible volt, 3an kellettünk hogy megtartsuk - kitekeredett, ordított, nem tette le a kezét stb....

de hála a sok sok gyakorlásnak, már nem sír! és gyönyörűen tartja magát
(persze nem magától nyomja ki, hanem én teszem a helyzetbe)

na ezek vannak velünk dióhéjban!!!!!!!!!!!

nem a szokásos egyik nap még semmi, másik nap már áll, de már elfogadtam h nálunk nem ez a mérce!!! :lol: :lol: :lol: :wink: :wink: :wink: :wink:

dugultam :oops: :oops:
lmkata

jajj Anzsim, ma Lizus is hintázott - itthon az ikeás zsákos hintájában, és TOTÁL BEALUDT!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
majd megzabáltam ahogy leesett a feje :lol: :lol:

Bende kavicsozik? de cukkkkki!!!!! azokkal az apró ujjacskákkal!! :lol: :lol: :lol:

fogmanók szabin! yessssssssss :wink: :wink: :wink:
lmkata

uccsó!
szomorú hírt közölt velem a tesóm.
a kiskedvencem a prisonbreak-ből, a scofield gyerek -> VIKI!!!!!
háááát na szóval meleg a lelkem. :? :? :? :? :? :?
áááááááááááááááááááááááááááááááá egyszer leszek szerelmes egy filmsztárba, aztán ez van!
most már teljesen reménytelen lett a lamúr :roll: :P :P
:P :P :P :P :P :lol: :lol:
lmkata

játék fürcsi után:

Kép

anya nem alszik csak rám koncentrál:

Kép

apa, én ilyen magas vagyok:

Kép
kerekpocak

kata: de jó dolgokat írtál lizuról! úgy örülök a 4kézlábnak, meg a kúszásnak is!! a kézbarátságnak meg pláne! amúgy nagyjából up to date vagyok liziileg, mert olvasom a blogot. benne van a könyvjelzőim között. a farmergatyó nagyon tetszik! samunak is van, jó kényelmes, nem nyomja a pocakját hehehe.
hogy készültk a pénteki nagy napra???????? torta?? (milyen, mennyi??) vendégek (kik? hányan??) ajándékok (milyenek??)

fatima: samu is bebát ivott/iszik meg dmeset, mindkettő bejövős. amúgy tudod mit jelent a neved? múltkor nézegettem ugye a neveket, akkor láttam. néztem nagyokat. na majd szólj ha tudod-v ha nem.

bocsánat a mai képözönért, hosszú idő óta volt elem a gépünkben. :oops: :oops: :oops: :oops:
kerekpocak

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?