Új privát üzeneted érkezett!

Kiscsillag, szerintem a 12 het vegeig nem szabad eroltetni magat a kismamanak, de utana sokkal energikusabbak lesznek, hiszen a baba is megtapadt rendesen es a hormonok is megengedik a jo kozerzetet.
En nehany napja erzem, hogy jobb a kozerzetem, pedig nem voltam hanyos, sem hanyingeres, csak valahogy jobb minden. Konnyebben fozok. Azelott a fozes vegere megundorodtam a kajatol, jobb volt menzan, etteremben enni.
Szoval tegnap megallapitottam, hogy a kosz ellep, es a sityi sutyi takaritasaim nem voltak olyan eredmenyesek. Jovo hetvegen nekiallok rendesen. Aztan azt mondjak, a vege fele, az utolso 6 hetben kell ujra ovatosnak lenni.
katavirag

Nezd, Juli, en nem vagyok nogyogyasz, de ha a Boga megcsinalta a beultit nektek, az elozmenyeitek tudataban, a nelkul hogy bevarrtak volna a mehszajat, vagy mit tudom en mit csinalnanak ilyenkor, akkor biztosan nem lesz semmi baj.
Az orvosok tapasztalatbol beszelnek. Nem tudom, mennyi az elofordulasa az ismetlodo mehszajkinyilasnak a terhesseg kozepen, az utan, hogy egyszer mar megtortent veletek ez a szornyu dolog. Azt sem tudom, hogy ez a Hagar proba, mennyire informativ.
Csak azt tudom mondani, hogy vigyazz nagyon magadra, te aztan tenyleg tegyel felre minden megerolteto dolgot es bizzatok, az uj nogyogyaszban.
Nekem egyebkent van egy baratnom, akinek ket missed AB is volt, nem tudtak az okat, aztan most a masodik bebikevel terhes.
Szoval szoritok nektek es vigyazz magadra :!:
katavirag

Mindenkinek köszönöm a bíztatást! Igen, igazatok van, ha spontán hónaplenne, mégcsak nem is sejteném, de az is igaz, hogy egy csomó dolgot, illetve utat megspórolt nekik a petricsésze.

Kívánok mindenkinek boldog pocakodást és babavárást!
estike66

Sziasztok,

Kis*: az első trimeszterben nem ajánlatos nyújtoszkódni, nem tudom miért, de ezt mondják.

Dezsi, akkor jövő héten megbeszéled a dokiddal, hogy hogyan tovább? Igazad van, hogy tervezgetsz, mert ezt, csak így lehet elviselni a várakozási időket, hogy mindig valamilyen célt tűz ki az ember maga elé. Én is kitűztem, csak nem merem leírni, majd csak akkor, ha sikerül :wink:

Estike, de rég hallottam rólad, mi zujs? ( Eva74 vagyok a NCL-ről) 8. nap tényleg korai volt, én is elkövettem ezt a hibát.

Julika nem semmi dokid volt. Jó, hogy váltottál. Valyon miért csinálta ezt ?

Katavirág, neked hányadikra sikerült a lombik? Lehet, hogy már irtad, bocsika :oops:

Bella, melyik protokollt fogod csinálni? Lassan kezdesz, izgi :wink:

Katica feléd mi zujs?

Kismamik????????????????????????

Kép

csibe
csibe32

Csibe, akkor meg hasznald kis az idot a nyujtozkodasra :wink: :!:

Nekunk szerncsere elsore. En nem is gondoltam, hogy ez olyan nagy dolog. Csak utana kezdtem el olvasagatni ezt a topikot.
katavirag

Katavirág - köszönöm a kedvességed. Igen, én is ezt gondolom Boga dr-ról, nagyon bízom benne, ezért is nem egyeztem bele a vizsgálat után az itthoni műtétbe. Ráadásul ez az új dr bácsi nem ért egyet ezzel, hogy méhszájelégtelenség volt az ok. Én meg elég optimista természet vagyok, tudom, hogy minden rendben lesz velünk. :lol: én sajnos még a nem-tudok-főzni-enni táborba tartozom. Megkívánok valamit, megfőzöm, mire kész, nem kell, de máris mást kívánok, azt is megfőzöm, és így tovább. A szomszédban ikrek vannak, a másik szomszédban is gyerekek, rettentő hálásak a pocakomban lévő babának, mert apa nem tudja elpusztítani ezt a rengeteg ételt, így vándorol át hozzájuk. Ők azt mondják, nem várják a végét ennek az időszaknak, én egy kicsit talán már igen. Nagyon kevés étel marad meg bennem...... :roll: Nagy huncut ez a baba (meg a hormonok) - úgy tesz, mintha tetszene neki valami, aztán fél óra múlva mégis inkább meggondolja magát a gyomrom ....... :roll: Nem bánom, de folyton éhesnek érzem magam. szerencsére a gyümölcsöket remekül bírjuk, így van, hogy egész nap azon élek, sokféle van itthon is, de apa hajlandó a világ végére is elmenni bármiért. A tavalyi várandósságomhoz hasonlítani sem lehet ezt a mostanit. Ha nem vagyok nagyon éhes, remekül mulatunk apával a helyzetünkön - mármint hoyg lassan menzát lehetne nyitni nálunk! :roll:

Kép

Kép
julika79

Szia Csibe,
Shortot csinálok!
Vendég

Julika!
Olyan jó, hogy Te is úgy látod, hogy kell egy cél, ami nincs olyan távol és lehet rá felkészülni! köszönöm a biztatást, nem akarok depis lenni, nem akarom mégegyszer végigcsinálni ezt az életunt időszakot. Nagyon bízom benne, hogy most is sikerül spontán terhes lennem és ki is hordhatom. Hiszen egészségesek vagyunk, nagyon szeretjük egymást, nem hiszem hogy ilyen szerelemből ne szülessen gyermekünk. De ilyeneken nem is akarok gondolkodni, mert nem akarom elvszíteni a reményem...
Nem írsz UH-szemű csodaapukáról. Mit lát odabent. Dalok-versek mennek már???

Csibe!
Igen, igen, remélem dr. bácsi lesz már jövő héten. De ha nem az sem izgat most, mert várni akarok. Hátha spontán összejön, illetve ha már úgyis ki kell fizetni a beültit, akkor hagy határozzam meg én (persze, ha nincs az orvosnak ellenvetése)
és azt meg szabad tudni, hogy mikor indulsz a következőre?
Remélem teljesül a kitűzött célod, és vidám olvashatjuk a következményeket :wink:
vonalzó? mi lett vele? nem megy, vagy nem érdekes számodra?
dezsina

Dezsi nincs türelmem hozzá, hogy megcsináljam a vonalzót

Kép

csibe
csibe32

Köszönöm a tanácsokat, azt hiszem megfogadom.. Az a gond, hogy magasra nyúlnak az ablakok :twisted: ígyhát azt hiszem leteszek róla, pedig szeretem csinálni :twisted: :twisted:

Katavirág: örülök, hogy Te már jobban vagy, hányni nem hánytam egyszer sem, hányingerem volt, meg inkább az ökli kerülgetett gyakrabban, de hamarosan nálam is vége lesz talán :roll:
Fizikailag már érzem a jobbulást már múlt hét óta, de lehet csak azért mert tudatalatt éreztem, hogy javul a vérömli :D

Estike: a kedd olyan hamar itt lesz, elröppen ez a pár napocska :wink: szurokhegyek ++++++

Csibe: köszi, de ez mindenfélére vonatkozik? csak azért mert ébredés után olyan jól esik az ember gyerekének egy jó nyújtózkodás :lol: :lol: :twisted:

Julika: én megyek hozzátok menzára nagyon szívesen :lol: én ma pl. sült-oldalast ennék és paprikás krumplit :lol:
Az pedig jó hogy szeretitek a gyümit :wink: mi abból válogatósak vagyunk, most a körte a favorit, zöldségből pedig a paradicsom, kár hogy szezonvége van :evil: Apuka jól ki is kacagott, pari után körtét enni :lol: :lol:

Dezsi: ha Nektek spontán is sikerülhet, akkor csak annyit mondhatok: Apára fel :wink: :wink:
"Ne küzdj túl erősen, a legjobb dolgok váratlanul történnek" - nekem ez mostanság a jelszavam :D

Kép
kis-csillag
Tököl

Dezsi :!: Hajra szombat :wink: :!:

Juli, bar en jol voltam, de a 7-9 hetet mondanam a legundorkodosabbnak. Hamarosan te is tul vagy rajta. Ja, igen, a gyumolcs az barmikor barmilyen mennyisegben johet. Ez nekem is feltunt. Egyiktol sem volt semmifele undorom. Azonban egy sajttol, egy hustol, attol igen :wink:

Dezsi, Csibe, majd ti is meglatjatok... :wink:
katavirag

Kis-Csillag!
Hát igen! Apára fel! :oops: és apa örülni fog :oops: :lol: :lol: :lol:
Dögös a lovas vonalzó! csak úgy repül :lol:

Katavirág!
Már nagyon fáj a hasam.... Hát kiváncsi leszek!
és már alig várom hogy hányhassak :lol: :lol: :lol:

Csibe!
Úgy sajnálom, talán később kedved lesz, ha már esemény lesz!!! :lol:
dezsina

Dezsi, latod en az utolso pillanatig csak biztatni tudlak. Nekem is fajt a hasam....
Na de majd meglatjuk. Mindenestere ne keseredj akkor sem, ha megjon. Mindenkinek eljon a maga ideje. Es egyaltalan nem vagy oreg. 30 alatt ma mar nem is akar senki kismama lenni.
katavirag

Katavirág!
:lol: :lol: :lol:
elméletileg hétvégétől lesz netem otthon :lol: na akkor adok tájékoztatás.... :lol:
dezsina

en csak hetfon leszek ujra, de gondolok Rad ...
katavirag

mert ugyanis ma
Kép
katavirag

sziasztok!

brumi: hogy vagy?

dezsi: még mindig drukkolok++++

estike: korán teszteltél. drukk+++

katavirág: gyógyulást a férjednek! vigyázz magatokra!

kis *: ne vidd túlzásba a takarítást! :wink:

julika: hogy vagytok? vigyázz magatokra!

rólam: végre péntek van. hazaértem a melóból. :lol:

katica
katica30

táblák:
Kép

Kép

Kép

katica
katica30

Dezsi, megcsináltam a vonalzót :wink:

Kép

csibe
csibe32

Katica!
Isteni a tábla!!!! :lol:
Annyira sajnálom, hogy mindjárt le fogok kerülni onnan elölrő :cry: :cry: :cry:

Csibe!
Hurrá!!! :lol: nagyon ügyi vagy :wink: :lol: Igy már mindent látok!!! :lol:
dezsina

Katica: nagyon szuper a tábla, nekem mind3 nagyon tetszik :wink:
Örülnék, ha mindenki átkerülhetne a zebrás táblába :wink: :wink:

Csibe: nagyon ari a vonalzóid, ügyike vagy :wink:

Kép
kis-csillag
Tököl

Sziasztok,
Katica, nagyon szép és jó a táblázat.Köszönjük! :lol:
Dezsi, A remény hal meg utoljára! Bízz magadban……! Egyetértek Kis*-al „Apára fel!!!”..:)
Kis*..nyugi…meg kéne ülni a „senekeden” !Nem ablak tisztításon kéne gondolkodni!... Egyetértek Dezsivel!
Vikimi, Hajnoca, Pandácska. Párom hátsó fertája le akar szakadni… Más néven fáj a csípője, de nagyon…esténként…Nálatok is volt ilyen? Én azt mondtam Neki, hogy most kezdenek átépülni a csontok…Meg tudtok ebben erősíteni?
Ja és mocorognak a lányok…:)
Katavirág….Nálunk sajna ez a dinamikus, mozgékony 2. trimeszter gyorsan kimaradt .A doki mondta, hogy az ikrek miatt ez nálunk nem így zajlik le….…átesünk gyorsan ezen...
Kis* látod Julikáékhoz ment a Rókakománk…:)
Julika, Te még jól jártál, mert nálunk az étvágy hiányzott, de a róka és öklendezés megvolt. Úgy kellett tömni Páromat..:) 2 kg-ot fogyott..:(
Mindenkinek jó éjszakát és szép hétvégét…:)
Üdv.
Apacs

Kép
apacs

Apacs,
Nekem szerencsére nem fáj (kopkopkop) de bizony fájhat :?
Vendég

Sziasztok,

Merre jártok?

Kép

csibe
csibe32

[quote="csibe32"]S írta:csibe32ziasztok,

Merre jártok?

Szia!

Én néha benézek, de nem volt ma nagy élet :oops: Takarítottam egész nap, kiszelektáltam a nyári ruhákból azokat, amiket biztosan nem veszünk már fel, vasaltam...szóval elvoltam. Férjem meg Pozsonyban németjuhászos munkakutya vb-n :oops:
allegrobarbaro

Most gondolkozom, hogy lassan enni is kellene valamit :?

Egy kedves szó olyan, akár a tavaszi napsütés.
allegrobarbaro

Sziasztok!

Épphogy csak van időm néha benézni...dolgozgattam eddig.
Nálunk ugye semmi különös...várunk.Ma azért elmegyünk este discoba, így előtte majd rápihenünk.
Szedtem macskakarmot..de most gyorsan abbahagyom, mert túlzott szedése (nálam ez nem volt)a petesejtek termelését csökkenti.Ez amúgy immunerősítő vmi.Macát is szedek...úgyhogy akkor inkább abból szedek többet.
Olvastam:A legtöbb fitoösztrogén a szójában és utána a lenmagban van...a következő stimunál annyit fogok ezekből enni, amennyit csak bírok. :lol:

Kellemes hétvégét továbbra is!!!pusz
vizkriszisback

Sziasztok!

Én ma megint fekvésre ítéltem magam, kicsit beparáztam tegnap délután, megint elkezdtem kicsit barnázni, és az utrótól függetlenül :? tisztára hasonlított arra, amikor véreztem, s utána már csak barnázás volt, most is csak ilyen, szerencsére nem sok, csak zavaró, de próbálok nyugodt lenni, s arra gondolni, talán csak a vérömleny maradéke távozik éppen :shock: :roll:
Gyakorló kismamik :D és kispapa :wink: volna egy kérdésem:
Éreztetek olyan jellegű "fájdalmat" ami nem a méhnél jelentkezett, hanem annak két oldalán?
Nekem tegnap óta van ilyen, nem görcsös, csak olyan enyhe, tompa fájdalom.
Elméletileg jővő héten szerda-csütörtök magasságában kell visszamennem az itteni nőgyógyimhoz a táppénzes javaslatért, de az is lehet, hogy már hétfőn megkeresem, hogy nyugtasson meg :oops:
Milyen szerencse, hogy tiszta a lakás :twisted: lelkiismeretfurdalás nélkül átfekhetem az egész napot :roll:

Pussz mindenkinek: Erika

Kép
kis-csillag
Tököl

Kis-CSillag
Nem lehet, hogy a méhszalagok nyúlnak?...én ilyesmiről hallottam. :)
vizkriszisback

Kis*,
Igen szoktam olyat érezni szerintem ahogy nő méhed attól lesz néha én se tudom hogy mi micsoda :lol:
Vendég

Sziasztok!

Ne haragudjatok, hogy eddig nem jöttem
A vizsgán túl vagyok, az eredmény majd később tudom meg.

Panda:
nagyon jó a babakocsi, és mennyi minden van hozzá

Apacs:
a hudoméknak is nehéz választás volt a babakocsi, de végül ők használtan vették és egymás mögöttit, de sajnos egyedül nem igazán tudott vele közlekedni, mert buszra nem tudott vele felszálni

Bella:
én már annyira várom a kezdés és már tényleg nem sok van hátra

Csibe:
köszi a drukkot a vizsgához
neked mikor lesz a beültid?

Katavirág:
te hogy vagy?

Dezsi:
remélem hogy a mai teszed pozitív lett
vagy hajrá spont az esetleges kezdésig, iszonyat, hogy az embernek mennyit kell várnia és mennyi pénzben van ez az egész
és szerintem a fagyibabáknak nincs akkor esélyük

Kis*:
pihenj, nem lesz semmi gond
egyébkén a takarítás nekem is a gyengém, nem tudom mi lesz velem

Julika:
felháborító a volt orvosod viselkedése, de örülök, hogy megoldódott a dolog

Alle:
ma én is takarítottam, meg főztem, meg mostam, szóval nem unatkoztam

Katica:
azért ne dolgozd halálra magad

Brumm:
dehogy baj, ha nem lesznek ikrek, inkább a párom van rajta nagyon
kistesót persze szeretnék, de majd csak idővel az anyagiak miatt, mert ugy sok pénz össze kell sporólni a lombikhoz, meg, hát a lakás sem a legnagyobb, bővíteni szeretnén tetőtérrel, az is rengeteg pénz és sok kölcsönünk is van, te ez még nagyon távoli dolog, meg hát szerencsére fiatal vagyok, tehát ha 10 év múlva vágunk bele az sincs későn

Esike:
nagyon drukkolok
+++++++++++++++++++++++++++++++

Vizkrisz:
reméljük minél hamarabb fog történni nálatok is valami, hiszen december sincs olyan messze

Nyulasz:
merre vagy?

Puszi Tündi és Heni
Kép
szalai heni

Sziasztok!

Krisz, Panda: nem tudom mitől lehetett :roll: még tapasztalatlan vagyok ebben a témában, de mára megszűnt minden, se barna, se fájdalom, csak egy 2cm-s területen észlelek néha "kapirgálás"-hoz hasonlót, ami kézrátétellel abbamarad :lol: :lol: :lol:

Heni: nekem annyira azért nem gyengém, csak hát a korábbi hetek elhanyagolása megtette a hatását, de akkoriban nem tehettem ellene semmit, de most, hogy utolértem magam, már megnyugodtam amiatt is.
Márcsak 12 napocska, de jó!! Mindjárt kezdtek :wink:

Majd ha visszamegyek a doktoromhoz jövő héten, rákérdezek, mitől lehetett a "fájás", de lehet tényleg csak a növekedés miatt, a barnázás meg akár lehetett attól is hogy lassan átveszi a méhlepény a hormonizálást, vagy nem tom :lol: :lol: :lol:

Kép
kis-csillag
Tököl

Sziasztok Lányok!

Képzeljétek, otthonról jelentkezem!
ITTHON IS VAN NETEM :lol: :lol: :lol:

Persze, sajnos nincs időm most írni,de mindenképpen be akartam jelentkezni. Bővebben hétfőn jelentkezem majd!!!! :lol:
dezsina

Sziasztok!:)
Sajnos még nem olvastam végig,így csak pár sort írok...

Apacs!:)
nekem is szokott fájdogálni a derekam,szerintem a súly nyomja a gerincet,meg igen alakulgatunk lassan átfele a szüléshez.:)
a csajok már mocorognak?De jóóóó!!! Vigyázz rájuk nagyon!

kis-csillag!:)
nekem anyum mondta hogy ne csináljak olyat ami nyújtózkodásra késztett,mert velem anno ablakotmosott,és állítólag forgolódtam és 2x a nyakamra tekeredett a köldökzsinór.Nekem is volt az elején enyhe szúró nyilaló fájdalom,tuti a méhed növögett.Te csak pihenj sokat nagyon sokat,ne csinálj semmit!!!:)

Krisz!!!:)
küldjem aszurikat???szerintem jégakkuval jól becsomagolva kibír egy-két napot gyorspostán! Nem???

mindenkinek nagyon nagyon szorítok!!!

Rólam!
nagyon dagad a bokám, vizesedik ágynyugalmat és szigorú fehérjekúrát írtak elő,semmi szénhidrát,2-3liter víz,szerencsére a vérnyomásom,a súlyom,a vizeletem rendben, így csak ezt a vizesedést kell kipihennem.kicsit megijjedtem ahogy avédő reagált abokámra....
Megrendeltük a kiságyat 2 hét múlva kész, kaptunk anyósomtól bundazsákot,2 body..,annyira édesek szokszor megnézem egy nap... végre kész a felújítás jöhet a pihi és a bababútorok!:)

Kellemes hétvégét mindenkinek!!!!
Vendég

Ja azt elfelejtettem hogy megjött :cry: :cry: :cry:
dezsina

Dezsi,
:cry: na de tudod hajrá fagyibabák :wink:

Kis*,
Biztos a beleid rendeződnek amikor kapirgálást érzel.
Vendég

Sziasztok,
Kis* Páromnak most mondtam, a tüneteidet és nálunk ugyanez volt 8-9 hét körül barnázás volt (2 hétig, de enyhe, 2 napig erősebb, utána enyhébb) A hüvely körüli nyomás később a 20. hét körül volt. Mi nálunk most a fenékcsont fájás a divat...tágulhat a szülőút...talán....
Én ilyenkor mindig azt mondom, hogy hívd fel a dokit, mert inkább 3x feleslegesen hívod, de lehet..... Szóval a doki megnyugtató szavánál nincs jobb ! Ő ismeri a terhességedet és Ő tudja megmondani, hogy mi a normális és mi nem. Nyugi! Az a jó, ha figyelsz, kérdezel és a doki utasításai szerint cselekedsz...
Dezsi, Mindent bele a fagyibabákhoz! Már várják, hogy befészkeljék magukat, oda a pihe puha pocidba!! :wink: :lol:
Vikimi, Kitartás! Szerintem ez inkább öröm, hogy csak a kobád dagad... Akkor nálunk mi lesz? Vigyázz nagyon magatokra!!! Minden rendben lesz! Gratula a felújításhoz, festéshez. Mi most néztünk először rucikat, de még megáltuk, hogy ne vegyünk.... Majd...babona.... :? :wink:
Mindenkinek nyugott szép esét kívánunk...:)
Üdv.
Apacs...

Kép
apacs

Jó reggelt Mindenkinek! :D

Panda: ez nem olyan.. :wink:
Apacs: képzeld, ottan hátul nekem is fáj :) :lol: néha alig tudok ráülni :D biztosan átrendeződnek a dolgok :roll:
Vikimi: bizony nem túl jó dolog a vizesedés, tartsd be az utasításokat, pihenj most már sokat, megérdemled :roll: :)
Dezsi: gratuláció az otthoni netért és egy hatalmas ciberölelés a piriért :oops: (((((((Dezsi))))))) Apára fel :wink:
És nagyonn ari a vonalzód :wink: :wink:

Majd később még jövök, most még visszahúz az ágyikó :lol: :lol:

Kép
kis-csillag
Tököl

Júúúj!

Apacs és Apacsné :wink:
Gratulálok a félidőhöz :D

Kép
kis-csillag
Tököl

Sziasztok Lányok!

Kis-Csillag!
köszi a gratulát a nethez! Hihetetlen, hogy nem is volt időm, persze egész nap nem engedett fel, valami hiba miatt :twisted:
Tanácsod megfogadom :lol: Már el is kezdtük :oops: Apára fel
Ma hivom az orvost, remélem megtudok valamit...

Apacs!
Gratula a félidőhöz!!!!

Pandácska!
akkor nekünk lassan jöhetnek a fagyi-babák, de előtte azért bemelegítünk... :oops:
dezsina

Kis*,
Hát akkor nem tudom azért a baba még nem lehet ha esetleg arra gondoltál :wink:

Dezsi,
Úgy is kell bemelegítés után jöhet az igazi kihívás :D

Hanna,
??? Hogy vagy?
Vendég

Szép reggelt mindenkinek!

Vagyok,olvasgatlak titeket,bár tegnap nem bírtam belépni. :evil:
Vendég

Sziasztok4

Dezsi,
Sajnálom!

Apacs,
Olyan gyorsan megy az idő, hogy mindjárt a finish-ben vagytok! :D

Pandus,
Hogy vagytok?

Kérdés:
Beültetés előtt ki-mit szedett, hogy jobban megtapadjanak a babócák. Tudom volt már róla szó, de én most jutottam el idáig.

Mindenkinek szép napot!
Vendég

Bella,
Köszi jól vagyunk :D én C vitamint meg E vitamint szedtem nem tudom hogy ez segít-e de arra tuti jó hogy a szervezetet formába hozza beültetés elött. Van erre sok tipp hogy mi a jó. pl a méhpempőt szokták ajánlani meg az aspirint de ezeket nem próbáltam. Bár szerintem nem ezeken múlik :wink:
Vendég

Pandus,
Köszi! A barátnőm hozott nekem virágport is, meg talán méhpempőt is hoz. C vitamin van otthon, akkor azt is elkezdem szedni!
Vendég

Nyulaszkám!
én sem bírtam egész vasánap belépni, csak valamikor délután! :twisted: Pedig ez volt az első otthoni belépésem. Már azt hittem az én internetem nem támogatja a babanetet :shock: :twisted: :twisted: :twisted:
Én is várakozom!!! És úgy gondoltam, hogy most megint kivárok és újra Veled indulok a télen, dec, vagy januárban!
és jól látom, hogy tesztközeli állapotban vagy??? :roll: :lol: Azonnal küldöm a pocakodási pozitiv energiákat :!: :!: :!:

Bella!
Jómagam méhpempőt szedtem, meg elevitet, meg magne B6-ot. Én mindent megtettem....

Csibe!
úgy emlékszem Te raktad fel, hogy hol lehet tesztet venni, valami jutányos áron :? Vagy rosszul emlékszem :? Ha Te voltál, megadnád mégegyszer a címet :?:
dezsina

A lényeget elfelejtettem. Beszéltem végre a dokimmal és képzeljétek, végre a Forgácsban is eltünt a várólista!!! Tényleg megváltozott valami, (pozitiv irányban) hála az égnek. Biztattak, hogy most pont van két kismami is, akiknek fagyiból ikreik vannak!!! Hát nagyon bizok újra mindenben, de egyenlőre apát nyüstölöm :oops: :oops: :lol:
Várnom kell még egy mesit és utána beszélünk újra... Hát akkor most belehúzunk minden irányból :wink:
dezsina

Dezsi!
Örülök,hogy van otthon gépetek.
Hát,ami a tesztközelséget illeti,asszem ma 1 cn. :?
Tegnap volt barna,egy pici,de nem tettem be tampont,hogy lássam mi van.Aztán semmi.De ma már volt pici piros is,de elég kevés.Meg a hőm is lejjebb ment tegnap meg ma is,37,1-ről,36.8-ra.Szóval ez már elég biztos.Sajna.

Ti meg csak húzzatok bele,aztán mikor úgy érzed jöhetnek a fagyibabák.De ti azért elég esélyesek vagytok ám a spontánra :wink:
Vendég

Nyulasz!
Ez igazán sajnálatos :( mármint a pöttyözés.... :(
Viszont, ha ma vagy az első napon, akkor nem nagyon vagy lemaradva tőlem, és akkor a jövő hónapban együtt babásodhatunk :lol: spontán :lol: :lol: :lol: légyszi dolgozzatok rá! Apát csábítgasd, tuningoljad, meg minden :lol:

majd meglátjuk mik az esélyek... Ezen a szinten, már minden lehetséges :roll: Minden esetre optimista vagyok! :D Legyél Te is! :D
dezsina

Oké,Dezsi!
Optimizmus területén én mindenkin túlteszek :oops:
Még a mensikor is bízom benne,hogy mindjárt elmúlik,mert ez nem is igazán az,és még feszülnek a cicijeim is,amik nem szoktak,szóval nincs olyan,amikor nem hiszek benne...Még mindig képtelen vagyok elhinni,hogy nem sikerülhet.Szerintem ez már orvosi eset.Mármint az optimizmusom.Gondolom ezt már nem is annak hívják... :lol: :lol: :lol:
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?