lányok,
bocsi, h. el vagyok tüünve, de nincs enerdzsim írni, meg reagálni - de magamban azért kommentálok mindent, meg ámulok a gyönyörüü babafotókon.
az ok, h. a bölcsiben kifogtunk egy sintért {nem túlzok}, és kicsit megviselt a dolog. 1 hétig bőgtem.
részleteket - ha kíváncsi vki - majd írok, ha magamra találok, de most meg vagyok még zakkanva egy kicsit.
szal ma voltam a bölcsivezetőnél, elmondtam, h mit - láttam-tapasztaltam egy hét alatt. a diri majd elájult, és valszeg kirúgják a nőt, de min. fegyelmi. gondolhatjátok milyen még hiénább lehet ez a nő akkor, amikor nincsenek ott beszoktatós anyukák csekkolni, h. hogyis bánik a csemetékkel !! belegondolni sem merek !
le kell majd írnom is ami ma elhangzott, meg lesz a nővel "egy szembesítésünk" is, ami érthető az ig. részéről, kivédve, h. bárki bárkimás háta mögött rágalmazzon. de nem érdekel - én válalom a véleményem.
szal átkértem magunkat egy másik csoportba {mázlinkra volt is hely}, ahol 2 NAGYON TÜNDÉRI gondozónő van. már láttam őket az udvari időben, h. mennyire odaadóan foglalkoznak a gyerekekkel, plusz ismerősék hozzájuk járnak, és dicsérték őket. olyanok, akikről álmodik az ember, mielőtt ezt a lépést meglépi, h. bölcsi - és ott tudom a gyermeket 8-9 órára nyugodtan hagyni.
tündériek,aranyosak,gondoskodóak,TÜRELMESEK!!, tudják a sírást kezelni - és nem szükséges rossznak tartják a gyerekeket, főleg nem munkaeszköznek.
csajok, ennek a nőnek akit korábban kifogtunk, kutyát nem adnék a kezei közé, nemhogy gyereket !
na szal ez van, ma már kezdek felengedni. valszeg jövőhéten apája és anyukám folytatja a beszoktatást, mert nekem továbbképzésem lesz, és muszáj bemennem. de remélem simán megy minden.
azt képzeljétek: Laura 1 hétig nem evett a bölcsiben {állítólag a gyermekek ott esznek, ahol biztonságban érzik magukat - ez nem volt meg, plusz rajtam is volt az ideg, plusz ez a megjátszós genya gondozónő...
}, na szóval, MA MEG 1 TÁNYÉR BABFŐZELÉKET VIRSLIVEL BONYOMOTT Laura, amit még itthon sem tesz meg !!
szal jól indult szerencsére {mert azért paráztam a bölcsivezető reakciójától}, én is kezdek felengedni, de azért rettentő dühös vagyok, h. ezt a nőt hogy engedték erre a pályára.
puszi mindenkinek.
majd jövök.
bocsi a negatívkodásért - de ez van most velünk.