Jó reggelt!
Szabad ilyet mondani 9 óra után?
Judy-t!
Vasárnap 17:00-re kellet mennem. Rögtön kaptam szurit a visszereim miatt, majd vérvétel. Ja és én péntek reggeltől mér semmit nem ehettem. Éppen ezért abban reménykedtem, hogy megúszom a beöntést. De hétfőn "reggel" 4:30-kor jöttek értem, és megkaptam a beöntésemet. Ki lehetett bírni, na azért nem kérnék még egyet.
10:00-kor kezdődöt a műtét, és 12:00 után pár perccel lett vége. Még a műtőben felébresztettek, és én már ott elkezdtem a sírást, mert annyira fájt a hasam, hogy úgy éreztem, meghalok. A szobában kaptam az infúzión keresztül 2 db algopyrin injekciót, ami nem akart hatni, és én csak sírtam, és sírtam. Aztán a nővérke tájékoztatott, hogy amíg a kezemet behajlítva a hasamon tartom, addig nem is fog, mert nem tud az infúzió lecsepegni. Hát ez elég égő, de akkor én erre nem gondoltam. Estére már annyira fitt voltam, hogy minden orvos, aki csak bejött megnézni, el volt képedve tőlem. Ehhez azért kellet egy olyan jó szobatárs, mint amilyen az enyém volt. Ezúton is köszönöm neki, hálám örökre üldözni fogja! Remélem mára már ő is jobban van!
Kedden 11:00-re jöhetett értem a férjem, jövő héten varratszedés. Addig ittthon pihizek.
Maga a beavatkozás: Elég béna szervezetem van, mert belülről sikerült ezt a benövést kimetszeni, de a behúzódás a méhem külső falán is megvan. Azzal sajnos nem tudtak mit kezdeni, mert akkor a teljes méhemet át kellet volna szabni. De a lényeg, ha meggyógyulok, a méhem alkalmas lesz arra, hogy kihordjak egy terhességet. Azért ha megyek varratszedésre, még egyszer részletesen elmondatom az orvossal, hogy akkor mit is mondott nekem ott a szobában, mert én csak azt fogtam fel, hogy a baba szempontjából minden OK!
Bocsi, hosszúra sikerült.
Szóval, túl vagytok a vizsgálaton. Ezek szerint ugyanott voltatok, ahol mi. És jók lettek apa eredményei?
Most már befejezem, mert nem akarok már senkit sem untatni, de most már folyamatosan jövök, nem szabadultok tőlem!
Mindenkinek szép napot!
Ágota